هدایت شده از محمد فروهر | سواد رسانه🌱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنگه احد نظام خانواده است 👪
اینستگرام برای نابودی زن است 🤔
#مومن_نسب
#جنبش_ردم
📢 با ما مربی سواد رسانه شوید
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
http://eitaa.com/joinchat/600440835C70c35d8d3e
کامالا هریس، سناتور آمریکایی در مصاحبه ای اعلام کرده مقامات دولت این کشور باید احتمال تجزیه فیس بوک را بررسی کنند. همچنین او خواهان قانون گذاری برای این شبکه اجتماعی است.
هریس یکی از ۲۰ نماینده دموکراتی است که قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ میلادی نامزد شود. او در این باره گفت: فیس بوک رشد اقتصادی را بر علایق و مخصوصاً حریم خصوصی کاربرانش ترجیح داده است.تصور میکنم ما باید به طور جدی تجزیه فیس بوک را بررسی کنیم. افراد کمی در زندگی اجتماعی و کسب و کار خود از فیس بوک استفاده نمیکنند. بنابراین ما باید این ماهیت (فیس بوک) را به رسمیت بشناسیم. فیس بوک در حقیقت ابزاری است که تاکنون قانونمند نشده است.
@seda24
🔴 آذریجهرمی گویا یادش رفته سال ۹۵ واعظی هم موتورهای جستجو رو جزو دستاوردهای خودش دانست و جهانگیزی در گزارشش اعلام کرد که آقا اینطوری جوابشونو دادن:
✅ "خب، شورای عالی فضای مجازی به این منظور تشکیل شد. مثلاً فرض بفرمایید که حالا در گزارش آقای دکتر جهانگیری هم اتّفاقاً به این بخش تقریباً اصلاً نپرداختند، یک سطر فقط ایشان اشاره کردند که فلان بخش را نمیدانم چهکار کردیم، مثلاً راجع به فلان بخشی که در شبکهی ملّی اطّلاعات مؤثّر است، این را مثلاً فراهم کردیم. به جستجوگرها ایشان [اشاره کردند]، چون جستجوگر چند سال است که شروع شده، جستجوگرها را اینها دارند [طرّاحی] میکنند و الان جوانها از این طرف و آن طرف، شاید دهها سیستم جستجوگر را طرّاحی کردهاند و ساختهاند و تولید کردهاند، یعنی چیز جدیدی نیست؛ ایشان هم روی آن تکیه کردند؛ امّا آن شبکهی ملّی اطّلاعات را -که خیلی مهم است آن شبکهی داخلی- ما هنوز پیش نرفتهایم؛ خب، با اینکه آقای واعظی[۱۱] هم معتقد به این قضیّه هستند و دوستان همه معتقدند به این قضیّه امّا این پیشرفت نداشته؛ این را بایستی انشاءالله دنبال کنیم که ضربههای بیجبرانی نزنیم."
🔗 http://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=34162
#نهضت_روشنگری ✊️ @jebheh
3⃣ از مسؤولان اجرایی، انتظار است که در بیانات خود، بیشتر دقت کرده و اسیر فضاسازی و توجیهات غربزدگان و بیگانگان نشوند و حق ملت در استفاده امن، سریع و پاک از فضای مجازی را به رسمیت شناخته و بسترهای داخلی آن را مهیا کنند. جنگ رسانهای و سایبری، واقعیتی است که باید ملت از عوارض آن مصون شوند. تجربه ثابت کرده است که اگر ما به جوانان غیور این کشور اعتماد کنیم و اهل کار و ابتکار باشیم میتوانیم تهدیدهای دشمن را به فرصت تبدیل کنیم و موقعیت خود را در منطقه و جهان، تثبیت نماییم. «إِنْ ینْصُرْکمُ اللَّهُ فَلا غالِبَ لَکُم./ آلعمران:160»
✒ متن کامل بیانیه و اسامی و عناوین بیشاز ۲۰۰ عالم، فاضل و استاد شاخص حوزه و دانشگاه که امضاء کنندگان این بیانیه هستند را در نشانی زیر ببینید:
🔗 http://fna.ir/d9m57u
#نشر_حداکثری
#نهضت_ادامه_دارد ✊️ @jebheh
🎦گزارش تصویری
🔰آیین تجلیل از مدیر پیام رسان ایتا، اولین شرکت رشد یافته مرکز رشد دانشگاه قم با حضور ریاست دانشگاه، ریاست نهاد، مسئولان دانشگاهی، تشکل های دانشجویی و اصحاب رسانه
🔸روابط عمومی دانشگاه قم
@university_of_qom
⭕ محسن غفاری مدیر پیامرسان ایتا در دانشگاه قم:
🔸 ایتا یک پیامرسان دانشگاهی است.
🔸 ایدههای جدیدی مانند ترندینگ و هشتگ را اجرا کرده ایم؛ هچنین جستجوی پیشرفته در تمام کانالهای عمومی از قابلیتهای نوینی است که در ایتا اجرا شده است. ایتا از پیام رسانهای پر رونق کشور است و از لحاظ گردش اطلاعات و حجم کاربر، دومین پیام رسان برتر کشور است و تنها در کانالهای عمومی، روزانه ۳۴میلیون پیج ویو صورت میگیرد.
🔸 نسبت به ایتا بیمهری شد. مرکز ملی فضای مجازی اعلام کرد که از پیامرسانهای بالای یک میلیون کاربر فعال حمایت میکند و سازمانهای دولتی از این پیامرسانها استفاده کنند ولی با وجود اینکه ایتا مدت زیادی است که از حجم ۱میلیون کاربر گذشته است، مورد کم لطفی قرار گرفت.
🔸 حمایت لازم از پیامرسانهای داخلی صورت نگرفته است. وزارت ارتباطات بنا شد پهنای باند و وام در اختیار پیامرسانهای ایرانی قرار دهد که ایتا از وام استفاده نکرد و پهنای باند نیز به طور درستی اختصاص نیافت و تنها ۱۰دیتاسنتر و تعدادی رک برای دیتاسنترها از وزارت به پیام رسانها اختصاص پیدا کرد.
🔸 پیامرسانهای ایرانی قطعا امنیت بالاتری نسبت به پیامرسانهای خارجی دارند. قطعا در پیام رسانهای ایرانی پیگیری موارد قضایی و مجرمانه بسیار راحت تر است و این سبب میشود که امنیت مردم بیشتر تامین شود؛ البته طبق دستور دادستانی اطلاعات اشخاص تحت هیچ شرایطی در اختیار هیچ نهاد و ارگانی قرار نمیگیرد و تنها در خصوص پیگیریهای خاص قضایی از اطلاعات استفاده میشود. سلطه و سیطره کشورها اغلب از حالت نظامی خارج شده است و به فضای مجازی کشیده شده است و هرکسی بتواند در این فضا تاثیرگذاری بیشتری داشته باشد، موفق تر خواهد بود.در اتفاقات اخیر دیدیم که اینستاگرام به دلیل قوانین خود، صفحه افراد مربوط به سپاه پاسداران و صفحههای انقلابی را مسدود کرد؛ آنها طبق سیاستها و قوانین خود رفتار میکنند.
🔸 در حوزه نرم افزار، جوانان و نخبگان کشور توانستند موفق عمل کنند ولی هنوز در بخش سخت افزاری که همان زیرساخت شبکه ملی اطلاعات کشور است، ضعف داریم و گاهی در این خصوص کوتاهی هایی نیز صورت میگیرد.
🔸 میتوانیم به مرور با اضافه کردن خدماتی از قبیل پرداخت و خدمات دولت الکترونیک، مخاطبان داخلی را جذب کنیم، در کشور چین این اتفاق رخ داده است و ما نیز میتوانیم این اقدامات را انجام دهیم، البته انجام آنخ نیاز به یک همت اساسی و حمایت مسئولین دارد.
🌐 @university_of_qom کانال رسمی دانشگاه قم
🆔 @Dr_javidnia
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
🔴🔍
🔺در ظاهر کانال های طنز و سرگرمی هستند.
❌اما در باطن پایگاه های عملیات_روانی غرب گرایان ...
🔸حرف های مقامات آمریکایی، مشخصات ناوهای آمریکایی، ارسال دوباره ناو و ... را مدام برای مردم نمایش میدهند.
💢و به بهانه انتشار جوک و شوخی دائماً این قضیه را در ذهن مخاطب یادآوری میکنند تا مخاطب موضوع جنگ را فراموش نکند ...
⚠️با دقت و آگاهی فضای_مجازی را دنبال کنید، فریب سوژه های گمراه کننده را نخورید و دوستان و اطرافیان خود را آگاه کنید ...
فریب_نخوریم
برجام۲
جنگ_رسانه_ای
جنگ_نخواهد_شد_مذاکره_نخواهیم_کرد
🔸🔹🔸🔹
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@BaSELEBRTY
بسم الله الرحمن الرحیم
در طول مدت یکسال و نیم در توئیتر با دوستان بسیار عزیز، انقلابی و مومنی آشنا شدم.
بارها از سوی اکانت های فیک مورد هجمه قرار گرفتم و تهمت های بسیاری به این حقیر زدند.به نظرم در زمینه حکمرانی فضای مجازی انقلاب اسلامی باید در زمین خودمان که زمینه احقاق حق وجود دارد حاضر شویم.
برای پیگیری محتوای دیگر به کانال های این حقیر در پیام رسان های داخلی مراجعه کنید.
امید است با تجهیز وآماده شدن همگانی طبق دستور امام خامنه ای عزیز آرایش جنگی مناسبی در برابر دشمن بگیریم و دشمن نفوذی را از فضای مجازی برانیم و بتارانیم.
برای شکستن محاصره تبلیغاتی دشمن طبق گام دوم انقلاب باید با نهضت مطالبه گری ایجاد شبکه ملی اطلاعات وحمایت، تقویت و جهاد اقناعی استفاده از سرویس ها و خدمات داخلی حرکت کنیم.
آدرس کانال ها در پیام رسان ها:
سروش
Http://sapp.ir/aledavood
ایتا
Http://eitaa.com/aledavood
العاقبه للمتقین
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
🎭 #ادبی_هنری
🔹 پارلمان اروپا، شبکههای اجتماعی مجازی را به سانسور فراخواند
🔸 در آستانه انتخابات پارلمان اروپا که 26 ماهمه (پنجم خردادماه) برگزار میشود، اتحادیه اروپا شبکههای اجتماعی اصلی مانند توییتر، فیسبوک، گوگل و ... را موظف به پایبندی به اصول رفتاری متناسب کرده است. این شبکهها همچنین موظف شدهاند که درباره اقدامات خود گزارش ارائه نمایند و در صورتی که اقداماتشان به حد کافی ثمربخش نباشد، کمیسیون اتحادیه اروپا دست به اقدامات بیشتری خواهد زد!
کمیسیون اتحادیه اروپا علت این شدت عمل را برخی نگرانیها از انتشار اخبار گمراهکننده، جهتدار یا حتی کاملا دروغین اعلام کرده است. یعنی عملا اتحادیه اروپا برخلاف ادعاهایش مبنی بر جریان آزاد اطلاعات و مقابله با سانسور و تاکید بر آزادی بیان، طبق سلیقه و اهداف خویش، شبکههای اجتماعی را تحت عنوان اخبار گمراهکننده یا جهتدار، وادار به سانسور گزارشها و اخبار غیرهمسو با خود میکند.
مقصود از اخبار گمراهکننده و جهتدار نیز از نظر این اتحادیه و البته شبکههای به اصطلاح اجتماعی نامبرده کاملا واضح و روشن است، چرا که همین شبکهها مثل تلگرام و اینستاگرام تاکنون بسیار جلوتر از سرکردههای سیاسیشان، به سانسور اخبار و گزارشها و نظرات گروههای آزادیخواه و نیروهای مقاومت مانند حزبالله لبنان و سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و جهاد اسلامی و ... به بهانه مقابله با تروریسم دست زدهاند.
این در حالی است که در این شبکهها و البته از نظر اتحادیه اروپا، انتشار اخبار و نظرات و همچنین پروپاگاندای تبلیغاتی برای گروهکهای مهیب تروریستی مانند منافقین و اختصاص صفحات و فضاهای گسترده تبلیغی به آنها، گمراهکننده و جهتدار به شمار نمیآید! از همین روست که گروهکهای تروریستی تکفیری مثل داعش و جبهه النصره و جندالشیطان و مانند آنها، تاکنون بیشترین استفاده را از این شبکههای مجازی کرده و بالاترین رقم ترورها و جنایات خود را از طریق همین شبکهها انجام داده و میدهند.
در مقابل این آزادی عمل گروههای تروریستی در شبکههای مجازی، آنچه روشن است، دستورالعمل اتحادیه اروپا به این شبکهها، بیش از همه، مسلمانان انقلابی و آزادیخواه را نشانه رفته است. چنانچه در حال حاضر هر حساب یا صفحهای مربوط به یکی از شبکههای اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، تلگرام، اینستاگرام و... محتوایی در حمایت از جریان مقاومت و یا در حمایت از معترضین فرانسوی در خیابانها منتشر کند با هشدار این شبکهها مواجه شده و در ادامه مطلب منتشر شده و یا حساب کاربری حذف خواهد شد.
http://kayhan.ir/fa/news/160316
🔻نشانی ما در پیامرسانهای سروش، آیگپ، ایتا، گپ و بله
@kayhannewspaper
هدایت شده از تکتم
بیانیه مدارس علمیه خواهران خراسان به منظور کنترل و نظارت نهادهای مسوول بر فضای مجازی کشور
بسم الله الرحمن الرحیم
رهبر انقلاب: «اداره فضای مجازی کشور نیازمند حرکتی انقلابی است.»
رشد سریع و دامنه دار اطلاعات و توسعه تکنولوژیهای گوناگون در عالم به سکه ای دو رو می ماند که هم میتواند موجب تسهیل روابط و سرعت بخشیدن به ارایه و انتقال پیام گردد و هم می تواند موجبات تخریب فرهنگ ها و ضربه زدن به آن را فراهم آورد.
امروزه فضای مجازی یکی از همین تکنولوژیهای رو به توسعه و دامنه دار است که متاسفانه با همه محاسني كه دارد، بستر امنی برای مخدوش کردن فرهنگ اصیل اسلامی و فضایی برای دامن زدن به انجام و اشاعه فحشا شده است.
فعالیت در شبکه های اجتماعی گوناگون در این فضا فرصتی است که می تواند تبعاتی را از خود بجا بگذارد تبعاتی که اگر بر مدار موازین دینی و برای اشاعه حقایق دین اسلام باشد,برای فراگیر نمودن معارف دینی فرصت مغتنمی است همچنان که مقام معظم رهبری فرموده اند این فضا می تواند بستر مناسبی باشد برای ارتباط با گرو ههای فرهنگی کشور،لکن آنچه اینک ،واقعیت بهره مندی از این فرصت نشان می دهد این است که این فضا امروزه غالبا در اختیار برخی معاندان,سلبریتی ها و قشر خاکستری است که هر یک به گونه ای تحت تاثیر جو سازی های آن هستند.
این فضا امروزه با عمليات رواني برگرفته از هدفی مشخص برای ضربه زدن به اسلام و مسلمین به دنبال جهت دهی به مخاطبانش است و نتیجه آن تهییج شهوات،ترویج شبهات و تولید محتوای ضد عفت و حیا و تبلیغ بی بندو باری اخلاقی خصوصا در قشر جوان است.
به نظر می رسد در موقعیت کنونی ، رصد، شناسایی و تذکر به این افراد که دانسته یا نادانسته در جبهه دشمن و به عنوان پیاده نظام دشمن فعالیت می کنند از ضروری ترین امور توسط وزارتخانه های مسئول می باشد.
همچنین ضروري است از جهت تبادل اطلاعات و در اختیار گرفتن کنترل و مدیریت فضاي مجازي اقدامات مجدانه اي از سوي وزارت متبوع صورت گيرد تا این فضا بستری برای تسهیل امور و سرعت بخشیدن به فعالیت های مردم گردد.
مسئولین،اساتید و طلاب مدارس علمیه خواهران ضمن تاکید بر امن سازی فضای مجازی برای استفاده حداکثری از منافع آن توسط همگان، از مسئولان مربوطه می خواهد تا ضمن آشناسازی کاربران این فضا با سواد رسانه ای ، با همه کسانی که از این تکنولوژی بهره برداری غیر انسانی نموده و به شبهه افکنی ،ترویج افکار منحط و تهییج شهوات و احساسات مردم می پردازند، برخورد جدی قانونی و قضایی داشته باشند. همچنین از مجموعه وزارت ارتباطات می خواهد تا بستر مناسب برای استفاده از شبکه های اجتماعی ایرانی بر بستر اینترنت ملی و شبکه ملی اطلاعات را فراهم کند و این مساله ای است که مطالبه رهبر انقلاب نیز بوده است:در مسئلهی فضای مجازی، آنچه از همه مهمتر است، مسئلهی شبکهی ملّی اطّلاعات است. متأسّفانه در این زمینه کوتاهی شده، کاری که باید انجام بگیرد، انجام نگرفته؛ این[طور] نمیشود. اینکه ما بهعنوان اینکه نباید جلوی فضای مجازی را گرفت، در این زمینهها کوتاهی کنیم،
مدارس علمیه خواهران حوزه علمیه خراسان
هدایت شده از جواد جاویدنیا
برخی افراد میگویند که بگیر و ببند و فیلترینگ مشکلات را بیشتر میکند. نظر شما در این باره چیست؟
مثالی میزنم؛ همه قبول داریم که بوستانهای شهری باید امنیت کامل داشته باشند. چون خانواده و کودک در آنجا حضور پیدا میکنند و نباید این بوستان ها، محل حضور بزهکاران باشد. اما فرزند من که فقط در پارکها بازی نمیکند، در فضای مجازی هم بازی میکند و اوقات فراغتش را در رسانههای اجتماعی میگذارند. سوال این است که چه کسی باید این فضا را امن کند؟ این موضوع ربطی به سواد رسانهای ندارد. اگر به فرزندمان امداد و نجات و ورزشهای رزمی را یاد بدهیم، آیا این دلیل میشود که او را به پارکی بفرستیم که آلوده است و بزه کارها در آنجا رفت و آمد دارند؟!
برقراری امنیت وظیفه حاکمیت است. در پارکی که محیط امن وجود داشته باشد، اگر فرزند ما خیلی هم دفاع شخصی بلد نباشد، احتمال خطر کمتر است و کار ما هم راحت میشود. به همین طریق در محیط امن و پاک رسانهای نیاز به سواد رسانهای رقیقتر و کمرنگتر است. پس تا وقتی که حاکمیت وظیفه خودش را عمل نکرده باشد، سواد رسانهای چندان به درد نمیخورد. در فضای بی مرز سایبر، که تمام بدیهای دنیا با یک کلیک در اختیار بچه من قرار میگیرد، فرزند من تا چه حد باید سواد داشته باشد تا از این آسیبها مصون بماند؟ در حالی که اگر فضا پاک باشد، من معلم میتوانم روی سواد اطلاعاتی و سواد دیجیتالی بچهها بیشتر کار کنم تا استفادهی مفیدشان بیشتر شود.
🔹 🔸 🔹
متن کامل این مصاحبه را در پایگاه فرهنگ سدید بخوانید:
farhangesadid.ir/fa/news/1580
@Dr_Javidnia