⭕️ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل:
🔹 وقتی در فضای مجازی مدیریت و احراز هویت نداریم هر کسی هر حرفی در این فضا میزند؛
🔹 سررشته اکثر تلاطمهای بازار مسکن، خودرو و طلا در گروههای تلگرامی است.
🔹 در همین بحث کسب و کارهایی که گفتند در جریان فیلتر تلگرام لطمه خورده است. وقتی یک بازاری محل جولان افراد خلافکار میشود و هر چه تلاش میکنیم، قوانین کشور را رعایت نمیکنند و امنیت مردم در خطر است و مدیر بازار هم همکاری نمیکند، چه باید کرد؟ حرف ما این است یک بازار امن داخلی ایجاد شود و مردم هم به آنجا منتقل شود. از آن طرف بازار امن داخلی میخواهیم ایجاد کنیم اما آن پیمانکار یا کسی که میخواهد اجرا کند، یا قبول ندارد یا به هر دلیلی کار را انجام نمیدهد. وقتی اینجا بحث حاکمیت مطرح میشود، ما مجبور هستیم بین بد و بدتر یک چیزی را انتخاب کنیم و ناچاریم به لحاظ حفظ منافع کل مردم با آن برخورد کنیم.
🔹 ممکن است خانوادهها و فرزندانشان در فضای مجازی با مشکلاتی همچون اخاذی و مسائل اخلاقی روبرو شوند.خانوادهای که در حال دچار شدن به مشکل آبرویی است نوعا از طرح شکایت ابا دارد، اینها میترسند که موضوع پخش شود و متأسفانه آمار در این زمینه کم نیست. یک گزارش میدانی از حاشیه دادگاه خانواده تهیه کنید و خواهید دید که واقعا چقدر آسیبها زیاد است.
🔹 تعداد خودکشی نوجوانان در سال گذشته 570 مورد بوده است. نوجوان که مشکل بیکاری ندارد، نوع اینها مشکلاتی است که در فضای مجازی ایجاد میشود، چراکه فرد میبیند شخص هم سن و سال خودش در یک فضای لاکچری و با امکانات رفاهی خاص زندگی میکند. ایجاد ارتباطات عاطفی زودتر از موعد از دیگر آسیبهای متوجه نوجوانان در فضای مجازی است. در چنین شرایطی نوجوان به یکباره از طرف مقابلش با بیمهری مواجه میشود و زندگی را برای خود تمام شده محسوب میکند.
🌐 https://tn.ai/2013976
🆔 @Dr_javidnia
🎊🎉جشن
🎊🎉 میلاد
🎊🎉 امام
🎊🎉حسن
🎊🎉 مجتبی (ع)
🎊🎉همراه با مولودی،
🎊🎉 اهداء جوایز ویژه
🎊🎉 جهت تکریم
🎊🎉 محجبه ها
🎊🎉 و نوجوانان
🎊🎉 روزه اولی
🎊🎉 و شرکت کنندگان در مسابقه
📆 سهشنبه31 اردیبهشت
⏰ بعد از اقامه نماز ظهر و عصر
🏢 مسجد جامع محمدیه (زیباشهر)
🎙 سخنران: جناب آقای مومن نسب، کارشناس فضای مجازی
#شبکه_ملی_اطلاعات
🌸🍃 🇮🇷@s.m.qhazvin
⭕️ سیدرضا الفتنسب سخنگو و عضو هیئت رئیسه اتحادیه کسبوکارهای اینترنتی:
🔸 عمده مشکلاتی کسبوکارهای اینترنتی با آن درگیر هستند، به مواردی مانند معضلات اقتصادی کشور، مالیات، بیمه، عدمهماهنگی بین دستگاههای حاکمیتی و فیلترینگ سایتهای آنها مربوط میشود.
🔸 بیشتر درخواستهای فیلترینگ از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و برخی وزارتخانههای دیگر صورت میگیرد.
🔸 موضع قوه قضائیه در فیلترینگ کسبوکارها کاملاً تعاملی است.
🔸 وزارتخانههای اقتصاد و صمت عزم کافی برای حمایت ندارند.
🌐 https://www.yjc.ir/fa/news/6937417
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ احسان کیانخواه:
🔻 پیشنهاد تشکیل سازمان نظارت بر حفظ حریم خصوصی و اطلاعات ملی
🔸 پروسه بیوقفه آپلود، دانلود، جستجو و دادههای جغرافیایی و مرتبط با موضوعات متنوع، طیف گستردهای از دادهها را فراهم آورده که تجزیهوتحلیل آنها ایجادکننده قدرتی سایبری در هدایت و مدیریت جامعه است.
🔸 با تجزیهوتحلیل این دادههای عظیم (Big Data)، میتوان «الگوهای پنهان»، «همبستگیهای ناشناخته» و «مدلهای رفتاری فرد یا جامعه» را استخراج کرد.
🌐 http://fna.ir/d9m5ec
🆔 @Dr_javidnia
⭕️ جواد جاویدنیا سرپرست معاونت فضای مجازی دادستانی کل:
🔻 روزانه 250 میلیون پست در اینستاگرام منتشر میشود.
🔹 اینها نیازمند یک رصد هوشمند است. رصد هوشمند هم اگر بخواهد اتفاق بیفتد نیازمند یکسری زیرساختها و ایجاد دسترسی از سوی آن شبکه است. دنیا به این سمت میرود که مثلا در کشور انگلستان مدیران شبکههای اجتماعی را مکلف کردهاند که خودتان این طیف از پستها را باید رصد و حذف کنید. هیچ دولتی این بار سنگین مالی را برای خودش ایجاد نمیکند که تأمین امنیت یک پلتفرم کلا بر دوش خودش بیفتد. پلیس در واقع باید موضعی که به او اعلام میشود را بررسی کند.
🔹 الان پلیس یک موضوع را رصد میکند و برخورد میکند اما هنوز از این موضوع فارغ نشده، موضوع دیگری رخ میدهد. مدیریت این شبکه اجتماعی هم هیچ همکاری نمیکند و فرد متخلف وقتی با برخورد روبهرو شد، با صفحه جدید یا در خارج از کشور با صفحه قبلی ادامه فعالیت میدهد و این هم به دلیل این است که مدیریت در اختیار ما نیست.
🔹 اینکه رهبری دستور دادند پلیس بیاید و امنیت این فضا را برعهده بگیرد، تفسیر این بحث یعنی پلیس باید مدیریت را برعهده بگیرد و اگر شبکه اجتماعی، قواعد نظارتی را نپذیرفت با آن برخورد صورت گیرد. کشورهای دیگر این کار را کردهاند و حتی مسدودسازی کردهاند و در نهایت آن شبکه به رعایت قوانین آن کشور تن دادهاند.
متصدی اصلی زیرساخت فضای مجازی کشور، باید یک بستر امنی را برای کسانی که میخواهند در این فضا فعالیت کنند، فراهم کند. حالا ما این کار را انجام ندادیم و گفتیم اشکالی ندارد آقای آمریکایی شما برای ما یک شهرکی درست کن و ما میرویم آنجا زندگی میکنیم. بعد که درباره قانون صحبت میکنیم میگوید من قوانین خودم را دارم.
🔹 شما الان از پلیس و نیروی انتظامی امنیت میخواهید؛ اولین کاری که انجام میشود مشخص کردن مرزهای زمینی و هوایی و سپس بحث گذرنامه و احراز هویت برای کسانی است که میخواهند وارد کشور شوند. بنابراین اساس امنیت، مشخص شدن مرزهاست.
در کشورهای دنیا به خاطر همین موضوع، بحث مرزبانی و امنیت فضای مجازی در اختیار نیروهای مسلح است و وزارت ارتباطات و متولی زیرساخت فقط ارتباط را برقرار میکند. متولی این نیست که فلان آی پی، حق ورود و خروج به کشور دارد یا ندارد. اینها را در هیچ کشور دنیا در اختیار وزارت ارتباطات قرار نمیدهند.
🔹 هروقت و هر جایی پلیس خواسته ممنوعیت ایجاد کند، اعتراض کردند که چرا جلوی آزادی مردم را میگیرید؟ در فضای فیزیکی پلیس اگر یک جایی سرقت مسلحانه انجام شده باشد، محدودیت در عبور و مرور برگزار میکند تا مجرم را شناسایی کند. آیا در این مورد هم به پلیس انگ محدودیت آزادی میزنند؟
🌐 https://tn.ai/2013976
🆔 @Dr_javidnia
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
7.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺ببینید| 90 درصد فعالان گردشگری در فضای مجازی بدون مجوز فعالیت می کنند!
___
♨️ همهچیز اینجا مهم است👇
🆔 @snn_ir
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
#اداره_تبلیغات_اسلامی و #مؤسسه_رهروان_راه_قرآن برگزار می کنند:
📱💻 اولین دوره #تربیت_مربی_سواد_فضای_مجازی در شهرستان مبارکه
با حضور استاد برجسته کشوری #روح_اله_مؤمن_نسب
🕰 زمان برگزاری دوره: ۲۳ و ۲۴ خرداد ۱۳۹۸
🏢 مکان برگزاری دوره: سالن همایشهای اداره تبلیغات اسلامی شهرستان مبارکه
♻️ مزایای شرکت در دوره:
1⃣ ارائه گواهی معتبر پایان دوره
2⃣ جذب منتخبین دوره جهت اعزام، تدریس و پژوهش
روش ثبتنام:
☎️ ۵۲۴۱۲۷۱۴
📱 ۰۹۱۰۶۴۲۹۳۰۰
🆔 @shahed
مهلت ثبتنام: پایان ماه مبارک رمضان
❗️(به دلیل ظرفیت محدود، اولویت با کسانی است که ثبت نام خود را قطعی کنند) ❗️
@rahrovanraheqoran
هدایت شده از کانال شهدای دورود
🌹سلام صبح بخیــر🌹
لتُبْلَوُنَّ فِي أَمْوَالِكُمْ وَأَنْفُسِكُمْ وَلَتَسْمَعُنَّ مِنَ الَّذِينَ أُوتُوا الْكِتَابَ مِنْ قَبْلِكُمْ وَمِنَ الَّذِينَ أَشْرَكُوا أَذًى كَثِيرًا ۚ وَإِنْ تَصْبِرُوا وَتَتَّقُوا فَإِنَّ ذَٰلِكَ مِنْ عَزْمِ الْأُمُورِ(سوره آل عمران آیه ۱۸۶)
به یقین (همه شما) در اموال و جانهای خود، آزمایش میشوید و از کسانی که پیش از شما به آنها کتاب (آسمانی) داده شده [ یهود] و (همچنین) از مشرکان سخنان آزاردهنده فراوان خواهید شنید و اگر استقامت کنید و تقوا پیشه سازید شایستهتر است زیرا این از کارهای مهم و قابل اطمینان است .