قطعی برق ها و قطعی آب در بعضی جاها طبیعی نیست!
چرا در دولت شهید رئیسی این مشکلات رو نداشتیم؟!
این دو ماه مگه چه اتفاقی افتاده که اینشکلی داره میشه؟!
این چند روز هم که هوا نسبت به قبل خنک تر شده!
خدا بخیر بگذرونه!
@jebhetse
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برای پرینت تعدادی برگه به مغازهای مراجعه کردم. صنف مربوطه هزینههای سایزها و رنگهای مختلف پرینت را روی دیوار نصب کرده بود!
از فکاهیات اقتصاد ماست که در بخشی چون خدمات پرینت که مصداق بازار رقابتی است، قیمتگذاری داریم؛ اما تعیین نرخ ارز را به بازار انحصاری سپردهایم!
@syjebraily
هدایت شده از افرا (اقتصاد فردای روشن ایران)
«قطعی برق و اقتصاد غیرفرهنگی»!
ریشه قطع برقهای اخیر را باید در افکار وزیر نیروی جدید جستجو کرد!
او در ادعایی عجیب عنوان میکند مردم مشتاقانه میگویند برق منازل را قطع و به تولید بدهید!!
این در حالی است که طبق داده مرکز ملی آمار، سهم بخش خانگی فقط ۳۲٪ برق کشور بوده و بیش از ۲۲میلیون بانوی خانهدار ایرانی داریم که فعالانه در عرصه رسالت خانهداری در تلاش هستند.
قطع برق خانگی در اوج گرمای تابستان در حالی که بزرگترین مصرفکننده برق کشور، بخش صنعتی است، نادیدهانگاری مادران و فرزندان و ایجاد زیان رفاه عمومی در ازای منافع گروه کمی از تولیدکنندگان است که صرفا دیدگاه اقتصادی داشته و فاقد هرگونه پیوست عدالت فرهنگی و اجتماعی است.
عجیب است که جناب وزیر، برای واردات خودروهای برقی بدون زیرساخت لازم و قیمتهای نسبی بسیار بالا، مدعی است که به اندازه کافی در کشور برق وجود دارد و در صدد تاسیس چندهزار ایستگاه شارژ خودرو است اما برای آسایش عمومی مردم معتقد است برق نیست و باید قطع شود..
اگر بنای تحقق جهش تولید با مشارکت مردم را داریم، راه آن در تقویت بنیان خانواده و حمایت ویژه از مشاغل کوچک و خانگی مورد اشاره مقام معظم رهبری است نه اختصاص انحصاری منابع در دست گروه محدودی از تولیدکنندگان شهرکهای صنعتی!
باید در کنار جهش تولید برق، علاوه بر تامین برق صنایع، مانع نابرابری در دسترسی به انرژی از جمله برق برای مردم شد و زمینه را به همان میزان برای فعالیتهای خانگی اعم از خانهداری، مشاغل خانگی و رفاه عمومی مردم نیز مهیا نمود.
✍سیدامیرحسین حسینی🇮🇷
✅به افرا بپیوندید:
@afra_eco
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
میهمان یک مهندس در عراق هستم
از بدبختیهایشان میگوید و از تعجبش از خودتحقیری ایرانیان!
میگوید من ۵۰ میلیون حداقل درآمد دارم اما آنقدر هزینههای زندگی بالا و خدمات پایین است که مثل فقرای ایران هم نمیتوانم زندگی کنم
روزی ۱۲ ساعت برق ندارند
بنزین ۲۰ تومنی
بهداشت افتضاح و گران
و...
حتی از خودرو و هزینههای زیادش شاکیست
نان گران
دارو گران
آیندهای که #مکتب_گرانکن برای ایران میخواهد را میتوانید اینجا ببینید.
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
کلیدواژه #وفاق_ملی برای توجیه بسیاری از کارها در آینده به کار خواهد رفت! منتظر باشید! حال که بنظر
تفکر پزشکیان در بحث حجاب
تاریخ گفتگو: ۹ خرداد ۱۴۰۲
@jebhetse
هدایت شده از آخوند | Akhund
🔴چطور همزمان که از اخراج فلان استاد دانشگاه به خاطر استفاده از کلمه «نفله» در مورد خانم مهسا امینی ابراز خوشحالی میکنید، خواستار آزادی و بازگشت محسن برهانی به دانشگاه هستید؟!
🔹کسی که در مورد شهید الداغی دقیقا از همین عبارت استفاده کرد.
💢به کانال آخوند بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/2753823225Cad44fc5152
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
🛢 تلهای بهنام بازار انرژی و بنزین ۶۰ هزارتومانی
📍کاش صادقانه به مردم بگویند:
🔖 «بازار انرژی یعنی مثلا تقسیم بنزین بین مردم و کشف قیمت مبتنی بر تبادل آن میان مردم» منجر به بنزین لیتری ۷۰ سنت الی ۱$(۴۰ تا ۶۰ هزار تومان)میشود.
📚 خوشحالی این عزیزان از اینکه مردم بنزین ۶۰هزارتومانی بفروشند در اقتصاد «توهم پولی-Money Illusion» نام دارد.
🔖 یعنی میگویند هر خانوار تا ۱۰ میلیون تومان ماهانه نقدی عایدش میشود اما نمیدانند این عایدی صرفا یک «متغیر اسمی» است و اگر با هزینههای بعدی خانوار و ایضا انتظارات تعدیل شود چه بسا خانوار متضرر شود و پدر دختر گلفروش دیگر توان تهیهو اجارهی سرپناه هم نداشته باشد.
🔖 عارضهی توهمپولی در واقع شرححال گرفتار شدن این عزیزان در تله متغیرهای اسمی است.
📍پ.ن: اینکه میگوییم با این طرح سادهانگارانهی تقسیم سوخت بینمردم، بنزین به لیتری ۴۰ الی ۶۰ هزار تومان میرسد به این دلیل است که قیمت بنزین در بازار مبادله مورد نظر این عزیزان در حدی تعیین میشود که اختلافش با قیمت بنزین کشورهای اطراف به حداقل برسد.
@Economics_Finance
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
در دولت شهید رئیسی
هم رشد اقتصادی ۵.۴ درصد شد
هم نرخ بیکاری ۷.۶ درصد شد
هم برق خانگی داشتیم.
هم چرخ خانه چرخید.
هم چرخ کارخانه.
حالا منتظریم ببینیم برق از کجا به کجا میره؟!
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 واکنش دفتر تحکیم به سخنگو شدن زن حامی اغتشاشات در دولت پزشکیان
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از هاد
نابودی کسب و کار از محاسن بازار آزاد است!
🔸در حالی که شرکتهای خارجی به عراق هجوم میآوردند، ماشینآلاتِ دویست شرکت دولتی عراق عاطل مانده بود و به علت خاموشیهای طولانی برق، گرد و خاک می خورد. بزرگترین موسسات عراق نمیتوانستند حتی یک پیمان دست سوم هم در بازسازی کشور خود به دست آورند.
🔸شرکتهای آمریکایی ترجیح میدادند مواد اولیه خود را، مانند کارگران خود، به قیمتی تا ده برابر قیمت داخلی، از خارج وارد کنند. یکی از دستورات اقتصادی بازار آزادی برمر مربوط به منع بانک مرکزی عراق از دادن اعتبار به بنگاههای اقتصادی دولتی عراق بود.
🔸 موسسات خصوصی عراقی که تاب رقابت با واردات سرازیر شده از مرزهای گشوده شده را نداشتند، دسته دسته تعطیل میشدند. در گردهمایی بازرگانان عراقی به آنها گفته شد که این امری بدیهی است که کسب و کار آنها در برابر رقابت خارجی از بین برود، اما این نابودی یکی از محاسن بازار آزاد است. فقط بهترین شما ادامه حیات خواهد داد. چه اشکالی دارد؟ کسی که دارد میمیرد مستحق مردن است.
🔸عراقیها بازسازی تحت هدایت شرکتهای بزرگ را شکل نوین چپاول میدیدند. میزان مقاومت مردم در مقابل این نوع بازسازی افزایش پیدا می کرد و نظامیان خارجی با سرکوب بیشتر به آن پاسخ میدادند.
🔸از منظر بسیاری از عراقیها طرح امریکا برای خصوصیسازی شرکتهای دولتی عراق، اقدام جنگی دیگر آمریکا تلقی می شد و می گفتند اگر مجبور شویم کارخانهها را به آتش می کشیم اما نمی گذاریم خصوصیسازی رخ دهد.
#دکترین_شوک ۴۲
@haad1442
هدایت شده از خبرگزاری فارس
پای ناترازی گاز به تابستان رسید
🔹طبق گزارش امروز برق حرارتی با افت ۶ درصدی گاز تامین شده برای نیروگاهها در سال ۱۴۰۳ نسبت به پارسال، ناترازی گاز وسعت گرفت و از زمستان به تابستان رسید.
🔹۳ سال توقف پروژه فشارافزایی پارس جنوبی باعث شده تا از سال ۱۴۰۵ سالانه تولید یک فاز بزرگترین میدان گازی جهان برای ایران از بین برود.
🔹از اردیبهشت امسال به جز ۲ مقطع کوتاه در سایر زمانهای سال میزان گاز تأمین شده کمتر از پارسال بوده و نیروگاهها ۵ ماه است که با کمبود گاز مواجهاند. با این گاز میشد، برق یک شهر ۱.۵ میلیوننفری را تامین کرد.
@Farsna
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
پای ناترازی گاز به تابستان رسید 🔹طبق گزارش امروز برق حرارتی با افت ۶ درصدی گاز تامین شده برای نیروگ
این خبر رو دیدید؟
بعدش مطلب زیر و فریادهای دکتر درخشان بر علیه زنگنه رو بشنوید و ببینید!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
هدایت شده از جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
گزارش 20 سال کوشش بی نتیجه در راه آگاهی نسبت به بحران عظیم گازی در افق چشم انداز جمهوری اسلامی.pdf
103.2K
⚠آقای روحانی! الان نگران شده اید؟!
‼آقای روحانی اخیرا نگران افت فشار پارس جنوبی شده اند و گفتند: «مدام میگویند فاز ۱۱ پارس جنوبی را بدون برجام و توتال راه انداختیم؛ ما با توتال قرارداد بستیم که تمام گاز فاز ۱۱ را تزریق میکند نه اینکه برداشت کنیم ... ما میخواستیم تزریق کنیم تا گاز افت نکند. پارس جنوبی سال به سال دارد افت میکند»!
〽#دکتر_درخشان بیش از ۲۰ سال هست فریاد می زنند که پارس جنوبی دچار افت فشار می شود و شد! ایشان در مدرسه تابستانه اقتصاد اسلامی سال گذشته به این «۲۰ سال کوشش بی نتیجه در راه آگاهی نسبت به بحران عظیم گازی در افق چشم انداز جمهوری اسلامی» اشاره کردند که گزارش مختصری از آن جلسه مهم را برای #اولین_بار منتشر می کنیم!
⁉️آقای روحانی! آیا نمی دانستید که وزیر نفت تان، آقای #زنگنه که سالیان سال بر کرسی وزارت نفت تکیه زده بودند، حتی پاسخگو عضو #شورای_عالی_امنیت نبوده است؟!
⛔آقای روحانی! حال که مردم فهمیده اند برجام و آن توتال که برایش فرش قرمز پهن کرده بودید، سرابی بیش نبوده، نگران افت فشار پارس جنوبی شده اید؟!
📌حتما این گزارش مختصر که در پی دی اف آمده را مطالعه کنید!
⚠️دکتر درخشان هشدار داده اند که اگر روند افت فشار پارس جنوبی ادامه پیدا کند، ۱۷ سال دیگر، نه تنها نمی توانیم صادرات نفت داشته باشیم بلکه به وارد کننده نفت تبدیل می شویم! و این یعنی #فاجعه!⚠️
🔊صوت جلسه دکتر درخشان در مدرسه تابستانه اقتصاد
🎬کلیپ سخنرانی دکتر درخشان در رویداد ملی روایت فتح درباره زنگنه
#جبهه_تمدن_ساز_انقلاب_اسلامی
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠آقای روحانی! الان نگران شده اید؟! ‼آقای روحانی اخیرا نگران افت فشار پارس جنوبی شده اند و گفتند:
نمیدونم چرا توجه مناسب نمی کنند!
این اتفاق یعنی فاجعه ای جبران نشدنی در آینده!
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چند روز قبل از جلسه رای اعتماد به وزرا، میزبان این برادر گرامی (که آنروز نامزد وزارت اقتصاد و امروز، وزیر اقتصاد کشور است) در کمیسیون عمران مجلس بودیم و از ایشان پرسیدم که چرا اغلب وامهای کم بهرهای که بانکها پرداخت میکنند به کارمندان خودشان اختصاص مییابد؟ منابع این تسهیلات از کجا میآید؟ آیا غیر از این است که منابع این تسهیلات، از محل همان سپردههایی تامین میشود که مردم در بانکها گذاشتهاند؟ اگر بله پس چرا اغلب مردم از این تسهیلات که منابعش را خودشان تامین کردهاند بیبهرهاند و اکثر این نوع تسهیلات، به کارمندان بانکها تعلق مییابد؟!
🔹آنروز آقای همتی در مقابل این سوال بنده سکوت کرد و پاسخی نداد ولی حالا که این ویدئوی ایشان را دیدم کاملا توجیه شدم که چرا آنروز جواب سوالم را نداد! لطفا به منطق ایشان دقت بفرمایید؛ میفرمایند که چون کارمندان بانکها ۶ صبح میآیند سر کار و تا آخر وقت سر کار هستند پس مستحق این تسهیلات هستند! برادر گرامی! فقط شما ۶ صبح میآیید سر کار؟! جسارتا آیا با این پاسختان ما را سر کار نگذاشتهاید؟! اگر عدالتی که اسلام میگوید این است پس با عرض معذرت، وَ عَلَى الاِْسْلامِ الْسَّلام!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
هدایت شده از پایگاه تخصصی نقد عرفانهای کاذب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ او تعجب کرده که چگونه همهی غذاها رایگان است!
داستان سفر یک بلاگر آمریکایی به #کربلا و استوریهایش در ایام #اربعین
#اربعین_حسینی ۱۴۴۶
@antihalghe
@antihalghe
هدایت شده از حکمرانی اقتصادی|محمد طاهر رحیمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ برخلاف ادعاهای آقای همتی در گفتگویویژه خبری، شهید رییسی:
📉 «تورم» را از ۴۳٪ به ۳۱٪ رساند.
📉 «نرخ بیکاری» را به کمترین حد تاریخی رساند.
📉 «رشد اقتصادی» را از متوسط منفی ۲٪ زمان رییسکلی آقای همتی به بیش از ۵٪ رساند.
📉 نسبت «کسری ترازعملیاتی بودجه» را از ۴۰٪ به ۳۵٪ کاهش داد.
@Economics_Finance