هدایت شده از حسین زمانی میقان
سخنرانی و نظریهپردازی در مورد اقتصاداسلامی و بانکداریاسلامی!!! توسط برخی از عزیزان و بانیان #بحران_نیلی که اساساً برای اسلام اقتصادی قائل نیستند چقدر مضحکه؟!
@hzamanim
هدایت شده از حسین زمانی میقان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این سخنان آقا در مورد حمایت از دولت در چه دورهای هست؟ روحانی یا رئیسی؟
@hzamanim
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
⁉️ می دانید چرا برخی مشکلات با تغییر دولت ها حل نمی شود؟
⭕️ چون کارشناسان و نظام تصمیم سازی کشور در بسیاری از موارد تغییر جدی نمی کند. کسانی که در دولت آقای هاشمی و روحانی اسناد بالادستی کشور را با نگاه های غربی و لیبرال می نوشتند، بعضا خودشان یا شاگردانشان یا همفکرانشان در دولت انقلابی و مردمی و جهادی آقای رئیسی هم متاسفانه تصمیم سازی می کنند.
👈به طور مثال: همین جناب آقای میرمحمدی! معاون سازمان برنامه و بودجه آقای رئیسی و قائم مقام بانک مرکزی در زمان دولت آقای روحانی!
بودجهنویس دولت روحانی که بودجهنویس دولت رئیسی نیز شده و نگاهی کنید می بینید دبیر کمیسیون ویژه تحول اقتصادی (۱) و دبیر ستاد تدوین برنامه هفتم توسعه کشور (۲) هم شدهاست...
#بانیان_وضع_موجود
#نفوذ_در_مراکز_تصمیم_سازی
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
هدایت شده از جهانِ پساکرونا
24.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖥 ببینید | انتقاد دکتر عسگری نماینده مردم شریف کرج در مجلس به اقدامات اقتصادی دولت، در راستای کمک به دولت و بهبود اقتصاد کشور و معیشت مردم
⏪ کمک به دولت صرفا به معنی توجیه اقدامات او نیست بلکه به معنی دیدهبانی، رصد، پایش و رفع نقص در راستای تکمیل اقدامات دولت است؛
⏪ خط قرمز تصمیمات، باید تابآوری معیشتِ مردمی باشد که سالیانی زیر فشار تحریم ناجوانمردانه، ظالمانه و سوءتدبیریهای مسئولین، دچار صدمات جدی اقتصادی شدهاند؛
⏪ یکی از علتهایی که برای حذف ارز ترجیحی گفته میشود، بحث مبارزه با قاچاق است. آیا فقط با افزایش قیمت میتوان با قاچاق مقابله کرد؟ قیمت بنزین را افزایش دادیم، آیا قاچاق آن کنترل شد؟
⏪ این هنر نیست که بهگونهای جلوی قاچاق را بگیریم که مردم خودمان هم دیگر قدرت خرید نداشته باشند؛
⏪ چرا آمار اشتباه میدهید؟ تولید گندم دنیا در سال ۲۰۲۱، ۷۸۰ میلیون تن و سهم اوکراین ۳۳ میلیون تن بوده است. جنگی که در این کشور رخ داده، تنها حدود یک درصد تولید گندم در دنیا را کاهش داده است، اما از سوی دیگر فرصت خرید با قیمت مناسب را از کشور روسیه برای ایران فراهم کرده است؛
⏪ با وجود تکانههای اولیه قیمت، تنظیم بازار ارز ضرورت دارد تا از شوک مضاعف قیمتی به بازار جلوگیری شود؛
⏪ عزم دولت برای مبارزه با رانت و فساد خوب است اما چرا جلوی رانتهای صنایع بزرگ فولادی و معدنی را نمیگیریم؟
⏪ ماشین دولت با چند فرمان و فرمانده به مقصد نمیرسد و باید مشخص شود مرکز عقلانیت اقتصادی دولت کجاست؟
🗓️ ۲۱ اُردیبهشت ۱۴۰۱
#اقتصاد_لیبرال
#بچههای_شیکاگو
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 @jahanepasakorona
9.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜️این کلیپ را ببینید.
⚠️اگر واقعا تمام دستگاه ها به جای وقت گذاشتن شبانه روزی برای حذف ارز ترجیحی به دلیل ادعای قاچاق فراوانی که شده است، تمام همّت شان را روی اجرایی شدن این قانون میگذاشتند، به نظر شما، مشکل قاچاق از ریشه حل نمی شد؟! آیا الان، اگر قیمت محصولاتی که ادعای قاچاق فراوان برایشان میشد، در خارج دوباره زیاد بشود، این قاچاق دوباره انجام نمی شود؟! و یا اگر قیمت این محصولات در خارج، کمتر از مشابه داخلی باشد، قاچاق معکوس انجام نمی شود؟!
✍🏻بهتر بود که راهکار اساسی برای قاچاق انجام شود و نه اینکه ارز ترجیحی حذف شود و بعد به فکر جبران کردن آن توسط یارانه بشویم و تمام تلاش مان را بکنیم که قیمت بقیه کالا ها بالا نرود که البته در اینکه الان جبران می شود یا نه و یا در آینده نیز جبران می شود یا نه، هنوز در بین کارشناسان بحث هست و روی برخی دیگر از کالا و خدمات نیز اثر داشته است.
✅ما که انتقاد می کنیم، دلیل بر این نیست که آقای رئیسی را قبول نداریم. اینطور نیست، بلکه کفش آقای رئیسی را هم به هشت سال دولت روحانی ترجیح می دهیم ولی بحث مان این است که مسیر انحرافی در جلوی پای دولت قرار گذاشته شد به هر دلیلی. انشاءالله خداوند ایشان را موفق بدارد.
📌کلیپ برای برنامه صف اول دیشب بوده است.
@jebhetse
هدایت شده از محمدجواد توکلی- یادداشتهای اقتصادی
✳️ خودزنی نکنیم!
✳️ متاسفانه کمپینی برای نخریدن مرغ شکل گرفته که ترویج آن و مشارکت در آن به مفهوم خودزنی است.
✅ تولیدکنندگان مرغ با افزایش هزینه مواجه شدند و چارهای ندارند که یا قیمت محصولشان را بالا ببرند یا تعطیل کنند.
❇️ در شرایط کنونی همه باید از تولیدکنندگان حمایت کنند، هم مردم باید حمایت کنند و هم دولت،وگرنه دود شکسته شدن کمر تولیدکنندگان به چشم همه میرود.
✍️ توکلی https://eitaa.com/eqmoq2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از چیزهایی که به من امید میده، این اجتماعات هست.🙂
🔰جمعیت انبوه شرکت کنندگان در اجتماع "سلام فرمانده" در میدان شهدای مشهد🌹
#سلام_فرمانده
@jebhetse
هدایت شده از تا 2030
‼️هفتاد و پنجمین نشست مجمع جهانی بهداشت (نهاد تصمیم گیر WHO) طی روزهای آتی، از 1 تا 7 خرداد، با حضور نمایندگان تمامی کشورهای جهان، در ژنو سوییس برگزار خواهد شد.
این اولین نشست حضوری بعد از همهگیری کروناست.
✔️برنامههای این نشست عبارتند از :
1️⃣ انتخاب رییس بعدی WHO برای 5 سال آینده
2️⃣بررسی تأمین مالی پایدار WHO
3️⃣آمادگی پاسخ دهی به شرایط اضطراری بهداشتی که در آینده رخ خواهد داد
بهداشت جهانی در نظر دارد یک چهارچوب یکپارچه و فراگیر جدید را برای همه اصلاحات و فرآیندهای اضطراری بهداشتی در دست اجرا تهیه کند و نقش WHO را در آنها مشخص سازد.
4️⃣سایر موارد مورد بحث شامل: بحث در خصوص افزایش بیماریهای غیر واگیر، پیشگیری از چاقی، مضرات استفاده از الکل، ریشهکنی فلج اطفال، پیشرفت در دستور کار ایمنسازی سند 2030 و ارتقای سلامت روان، همچنین بهبود و ارتقاء کادر درمان.
❌اما مهمترین بخشی که مایهء نگرانی است، همان بند3️⃣ هست:
🔙پیشتر، چندین دولت (از جمله: هلند، نروژ، اسپانیا، پرتغال، ایتالیا و انگلستان، فرانسه و آلمان) متعهد به امضای معاهدهء جهانی همهگیری WHO شدهاند تا به طور کلی، حاکمیت سلامت را به WHO واگذار کنند.
خروجی این سند، از لحاظ حقوق بین الملل برای کشورها، الزام آور خواهد بود!
🔹تلگراف در گزارشی، به این نشست پرداخته و گفته:
🔻«اساساً وقتی هنوز نادانستههای بسیاری در باب کرونا وجود دارد، چرا بایستی در همه گیریهای آینده، به WHO اعتماد کنیم؟
دولتهای امضا کنندهء این توافق، در آینده مجبور خواهند شد که با دستور WHO در کشور خود، اِعمال قرنطینه کنند (هرچند که داده های خود بهداشت جهانی، حاکی از ارتباط پایین شدت قرنطینه با میزان مرگ و میر است).
🔺در راستای این توافق، 6 محور باید پیگیری شود:
سیستم های مراقبت های بهداشتی. شیوع بیماری های مشترک انسان و دام؛ بیماری های بومی استوایی؛ ایمنی مواد غذایی؛ مقاومت ضد میکروبی؛ و حفاظت از محیط زیست.»
❗️ایها الناس!
🔴خوب به این محورها توجه کنید!
🔜با امضای این پیمان، عملاً باید اختیار سیستمهای مراقبت بهداشتی، وضعیت دامها، مواد غذایی و محیط زیست مان را به طور کامل، به WHO بسپاریم.
❌مسوولان دون، خودباخته و حقیر وزارت بهداشت ایران، پیشتر ثابت کردهاند که دغدغهء استقلال ایران را ندارند و بر خلاف قانون اساسی، از این دست پیمانها را امضا میکنند (مشابه آنچه در کوواکس رخ داد).
❌امضای چنین تعهد الزام آوری، خلاف اصل 77 قانون اساسی است و نمایندهء وزارت بهداشت ایران در WHO حق ندارد چنین پیمانی را بدون مطرح شدن در مجلس، امضا کند و به سادگی آب خوردن، استقلال کشورها را که حاصل تلاش و مجاهدت های فراوان و ثمرهء خون صدها هزار شهید است، به باد دهد!
💢این متن را با اندوه بسیار مینویسم، چرا که میدانم، به این هشدارها توجهی نخواهد شد.
استقلال کشورم از دست خواهد رفت و من هیچ از دستم بر نمیآید!
⭕️به نظر می رسد که فقط چندروز تا پایان استقلال ایران و رسمیت یافتن حکومت WHO بر جمهوری اسلامی ایران باقی مانده است، ای کاش این صداها به جایی میرسید!
🆔@CoronaDeception
🌐لینک پیوستن به کانال:
https://eitaa.com/joinchat/93192196Cac05c503bc
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
شاید برایتان سوال باشد که الان سیاستهای نرخ ارز در کشور با کدام تفکر ساخته و اجرا میشود؟
این بخش از کتاب دکتر مسعود نیلی را بخوانید...
#بحران_نیلی
💠 @h_abasifar
⚠️یکی از مسائلی که اخیرا پیش آمده و رسانه ها بابت آن خوشحال هستند، کاهی نسبی قیمت مرغ بعد از افزایش چند برابری آن است.
❌فکر می شود که این کاهش بخاطر سیاست همین طرح بوده است و حال اینکه در نظر نمی گیرند که نهاده های دامی اگر به قیمت نیمایی خریداری می شود، معنا ندارد که قیمت به این حد کم شود بلکه اخیرا پویشی راه افتاده است که نخریم تا ارزان شود! شاید بگویید مگر چند نفر به این پویش عمل می کنند! کافی است که سری به رسانه های اصلاح طلب و معاند بزنید!
⛔️این قضیه خیلی خطرناک است و نباید بخاطر آن خوشحال باشیم. زیرا کاهش تقاضا در این حد، باعث کاهش جوجه ریزی مرغداری ها و یا باعث معدوم شدن جوجه ها توسط مرغداری ها می شود. اتفاقی که در صورت رخ دادن آن، کمبودهای اساسی را در آینده در پی دارد و به تولید ضربه می زند.
‼️فلذا اگر خودمان در این طرح هستیم، خودزنی نکنیم! و اگر هم اطرافیان مان این کار اشتباه را انجام می دهند، جلویشان را بگیریم.
✅در شرایط کنونی، همه باید از تولیدکنندگان حمایت کنند، هم مردم و هم دولت؛ وگرنه دود شکسته شدن کمر تولیدکنندگان به چشم همه می رود.
@jebhetse