⚠️امیر آبادی:
دولت آقای رییسی چاره ای جز انجام این کار نداشت و باید مسیر قبلی را که کاملاً اشتباه و به ضرر کشور بود اصلاح کند و حتی بانک جهانی و صندوق بین المللی پول نیز گفتند این مسیر درست است و حتی اخیراً روحانی در جلسه ای گفته رییسی کار درست را کرد و شجاعت به خرج داد که این کار اصلاح اقتصادی را انجام داد.
⛔️پ.ن: من واقعا حرفی ندارم! همین حرف کفایت می کند بر اشتباه بودن کار دولت!!! همین که بانک جهانی و IMF از این کار تعریف کردند و گفتند کار درستی هست، دلیل بر اشتباه بودن کار هست!!! عاشق ما هستند که از طرفی تحریم مان کنند و از طرف دیگر نسخه اقتصادی بپیچند و تعریف کنند؟! ماجرا دقیقا همان ماجرای تعریف کریستین لاگارد در دولت احمدی نژاد است! بماند که تعریف وقیح ترین فرد مثل روحانی را تایید این کار می دانید!!! با چه تفکری نسخه اقتصادی می پیچید؟! با تفکر روحانی؟!
‼️آقای امیرآبادی! سیاست تعدیل می دانید چیست؟! تا حالا سخنرانی های حضرت آقا در مورد سیاست تعدیل را خوانده اید که آن را جزو موانع پیشرفت کشور شمرده اند و نتیجه آن را شکاف طبقاتی می دانند؟! به پیش و پا افتاده ترین سایت های خارجی هم رجوع کنید، متوجه می شوید که این کار دولت همان سیاست تعدیل هست! واقعا متاسفم برایتان!
#ارز_ترجیحی
#بانک_جهانی
#نئولیبرالیسم
#صندوق_بین_المللی_پول
@jebhetse
⚠️اگر امروز دولت، عامل مشکلات پدید آمده (گرانی، اعتراضات و ...) را سیاست.های تعدیلی اجرا شده و نه افزایش دستمزد کارگران میدانست شاید امروز به جای دکتر عبدالملکی شاهد استعفای دکتر میرکاظمی بودیم.
⛔️پ.ن: ببینید وقتی آدرس غلط به دولت بدهند، چه می شود! بهترین وزیر به جای دیگر مجبور به استعفاء می شود! میرکاظمی دلیل مشکلات پدید آمده باز هم سر کار می ماند و مسئولیت اشتباهاتش را برعهده نمی گیرد و آقای عبدالملکی قربانی سیاست های میرکاظمی و پورمحمدی می شود!
#آدرس_غلط
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠️امیر آبادی: دولت آقای رییسی چاره ای جز انجام این کار نداشت و باید مسیر قبلی را که کاملاً اشتباه و
⚠️اگر بنده رسانه قوی ای داشتم، اینقدر روی این حرف مانور میدادم که خدا می داند!
خودشان هم می دانند که دارند توصیه بانک جهانی و IMF را انجام می دهند!
حیف که رسانه ها اکثرا دست نئولیبرال های وطنی هست!🙄
⛔️تا می توانید این پست را انتشار دهید!
#اعتراف_تاریخی
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
⚠️امیر آبادی: دولت آقای رییسی چاره ای جز انجام این کار نداشت و باید مسیر قبلی را که کاملاً اشتباه و
⛔️اگر دشمن از شما تعریف کرد، در کارهای خود تردید کنید!
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌حتما کلیپ را مشاهده کنید!
⚠️یک بار برای همیشه برای خودمان مشخص کنیم که مراد از سیاست های بانک جهانی و سیاست های تعدیل چیست که رهبری در سالیان مختلف، آن را مورد ذمّ قرار داده اند.
‼️اگر واقعا باور داریم به سخنان رهبری و این را جزو موانع پیشرفت کشور می دانیم (این سخنرانی هم برای سالیان بسیار دور نیست و برای چند سال قبل هست)، برویم ببینیم این سیاست تعدیل یعنی چه که مانع استفاده از ظرفیت های کشور شده است.
⛔️سیاست تعدیل توصیه شده توسط WB و IMF چیست؟!
1⃣اصلاح قیمت ها
2⃣یکسان سازی نرخ ارز
3⃣هدفمند کردن یارانه ها
4⃣خصوصی سازی های وسیع
5⃣کوچکتر کردن دولت
6⃣حذف تعرفه ها در واردات
#نئولیبرالیسم
#بانک_جهانی
#بحران_نیلی
#بچه_های_شیکاگو
#صندوق_بین_المللی_پول
#سیاست_تعدیل_ساختاری
@jebhetse
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
روزنامه سازندگی، ارگان اصلاحطلب افراطی وابسته به کارگزاران سازندگی، علت استعفا (اخراج) عبدالملکی را این موارد میداند:
۱- افزایش دستمزد کارگران و بازنشستگان
۲- اعتقاد به اثربخش نبودن سرمایهگذاری خارجی در توسعه ایران.
آیا دولت محترم هم همین اعتقاد را داشته که عبدالملکی را استعفا داده است؟
تلقی من این است که دولت محترم البته گرفتار این آدرس غلط بوده و هست. مجلس محترم البته آدرسهای غلط بیشتری در این زمینه دارد.
اما
به اعتقاد من، شخص رئیس جمهور، تحت فشار رسانههای لیبرال و نیز بعضی از اعضای دولت، که سیاستهای اجرا شده در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را متناقض با سیاستهای طرح تحول اقتصادی و بودجه ریزی ۱۴۰۱ که اتفاقا هر دو مبتنی بر ستونهای اقتصاد لیبرال بنا شده اند میدانستند، مخیر شد که میان عبدالملکی و آن طیف که اتفاقا پرقدرت هم هستند انتخاب کند و نتیجه این شد.
طبعا این فرایند در مراحل بعد با تلاش برای حذف سایر اعضای انقلابی کابینه ادامه خواهد یافت تا جایی که دولت به طور کاملا یک دست بتواند سیاستهای تعدیل اقتصادی را اجرایی کند.
دانستن این که آیا رئیس جمهور تصمیم می گیرد این فرایند را تغییر دهد یا خیر، نیازمند زمان است. اما روند سیاستگذاری از ابتدای دولت تا به امروز، انتخاب های آینده رئیس جمهور را بر همان ریل سابق نشان میدهد.
مگر آنکه:
جریان انقلابی عدالتطلب که با سیاستهای تعدیل اقتصادی مخالف است بتواند فضای روانی در عرصه سیاستگذاری را از یکصدایی خارج کند و بدنه انقلابی حاضر در دولت را تقویت کند.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
پیش خودمان چند هزار نفر بماند.
من از اول هم تعجب کردم که آقای رئیسی این دوستان را به عنوان وزیر انتخاب کرد. تصور من این بود که لایه محافظه کار اصولگرا همه کابینه را خواهد گرفت. و بنای ما و دوستان بر این بود که برنامه ریزی جدی برای ۸ سال بعد را انجام دهیم. اما انتخاب های اعجاب آور رئیس جمهور موجب شد که نور امید برای تحول را در دولت ببینیم. تا جایی که از ابتدای دولت، شب و روز از ما گرفته شد.
حال اما سوال این است که آیا این نورهای امید، یک به یک خاموش میشود؟ یا نه؟ آیا میتوانیم امید داشته باشیم که آقای رئیسی در برابر خاموش کردن نورهای امید برای تحول با مبارزه با جریان لیبرال بایستد و مقاومت را ادامه دهد؟
گمان میکنم حداقل به یک ترم رئیسی شناسی نیاز دارم.
☘کانال تحلیل های اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
⛔️الكافي: عدة من أصحابنا عن أحمد بن محمد بن خالد عن أبيه عن محمد بن سنان عن طلحة بن زيد قال سمعت أبا عبد الله علیه السلام يقول العاملُ على غيرِ بصيرةٍ كالسائرِ على غيرِ الطريق لا يَزيدُه سُرعَةُ السِير إلا بُعدا. (۱: ۴۳/۱)
⚠️کسی که بصیرت دشمن شناسی سیاست های بانک جهانی و صندوق بین المللی پول را ندارد و بخواهد کاری بکند، مانند کسی است که بر غیر طریق حرکت می کند و هر چه هم سریع تر و انقلابی تر حرکت کند، فاصله اش با مقصد و عدالت بیشتر می شود.
#نئولیبرالیسم
#بانک_جهانی
#بحران_نیلی
#آدرس_غلط
#ارز_ترجیحی
#صندوق_بین_المللی_پول
#سیاست_تعدیل_ساختاری
@jebhetse
هدایت شده از محسن قنبریان
💵 پول خصوصی؛ از هایک تا تتلو! 1⃣
ایده های نئولیبرالیسم درباره پول:
۱. خصوصی کردن بانکها.
۲. استقلال بانک مرکزی از دولت(رئیس بانک مرکزی منتخب بانکهای خصوصی).
۳. استقلال پول از دولت ها(پول خصوصی).
دو مرحله اول توسط نئولیبرالها حتی در کشورهای مخالف لیبرالیسم هم انجام شد.
مرحله سوم، آرزوی هایک تئوری پرداز نئولیبرال بود که "رمز ارزها" دارد آنرا محقق می کند.
- بانک خصوصی، حق حاکمیتیِ خلق پول می یابد.
- استقلال بانک مرکزی از دولت و برآمدن از بانکهای خصوصی، ابزارهای کنترل نقدینگی و کنترل خلق پول را دست خود بانکهای خصوصی می دهد!
- پول خصوصی، سلطنت ثروت را تکمیل و پس از رقابت پولها باهم، "بازار" را جای حاکمیت (بالاتر از دولت) می نهد!
#تتلو
#تتل_کوین
#رمز_ارز
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
هدایت شده از محسن قنبریان
💵 پول خصوصی ؛ از هایک تا تتلو! 2⃣
در هر مرحله از ایده نئولیبرال، "دولت-ملت" تضعیف تر و "بازار" جای آن می نشیند:
- بانک خصوصی، حلقه اول همه اقتصاد کشور می شود و جای دولت تصمیم می گیرد در چه جهت و بخشی پیش رود!
- استقلال بانک مرکزی از دولت، مردمسالاری را نقض می کند! "پول" جای "حق" و "قدرت خرید سهام" جای "حق رای شهروندی" می نشیند. بانک های خصوصی (محرک اول اقتصادها) خود بر خود نظارت می کنند و دیگر پاسخگوی دولتها و ملتها نیستند!
- پول خصوصی، حاکمیت بازار را تکمیل می کند. بانک مرکزی ذیل حاکمیتی قرار داشت که دیگر پول خصوصی آن حاکمیت را هم رد می کند. دنبال جهانی شدن و اضمحلال کامل دولت-ملتهاست.
تتلو هم به این قافله پیوسته تا بتواند "قدرت لایک" را به ثروت و حاکمیت پول تبدیل کند!
"تتل کوین" یک پروژه کلاهبردارانه است یا یک توکن پشتوانه دار جدید؟!
#تتلو
#تتل_کوین
#رمز_ارز
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian