هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️#عکس_نوشت| یک جهان نقش پرشکوه
[بخش اول]
🔸ایرانیان سراسر جهان در جلسۀ مجازی با دکتر سعید جلیلی چه گفتند؟
🔹این جلسه مهمانان دیگری نیز از سوئد، کانادا، هلند، بلژیک، مکزیک، انگلیس، لهستان، ایتالیا و... نیز داشت.
🔹گزارش کامل این جلسه را میتوانید در سایت حیات طیبه بخوانید.
🔹بزودی کلیپ های جدیدی از این جلسه منتشر خواهد شد.
✅@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕️#عکس_نوشت| یک جهان نقش پرشکوه
[بخش دوم]
🔸ایرانیان سراسر جهان در جلسۀ مجازی با دکتر سعید جلیلی چه گفتند؟
🔹این جلسه مهمانان دیگری نیز از سوئد، کانادا، هلند، بلژیک، مکزیک، انگلیس، لهستان، ایتالیا و... نیز داشت.
🔹گزارش کامل این جلسه را میتوانید در سایت حیات طیبه بخوانید.
🔹بزودی کلیپ های جدیدی از این جلسه منتشر خواهد شد.
✅@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕دیدار دکتر جلیلی با مسئولان ستادهای مردمیِ ملی، پنجشنبه ۴ مرداد در مجموعهٔ شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد که در این دیدار برخی از حاضران به ارائهٔ نظرات و نکات خود پرداختند
🔸در این جلسه از طرح مفهومی سامانهٔ «نقش باشکوه» رونمایی شد و حجتالاسلام والمسلمین تجریشی در توضیح آن گفت: این سامانه بستری برای تسهیل ایجاد زمینهٔ مشارکت گروههای مختلف مردم در مسیر پیشرفت کشور است که جزئیات آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
🔻پساز صحبتهای حاضران، دکتر جلیلی با تشکر از نظرات آنها در سخنانی گفت:
🔹اینکه نزدیک به ۱۴ میلیون نفر به رویکرد مشترکی رأی بدهند، حاصل کار بزرگ جمعیای است که صورت گرفته و بهخاطر یک شخص نیست. انتخابات و حرکتهای از این دست، از جنس حرکتهای پیوسته است. خیلی مهم است که اگر مدعی هستیم بر مبنای وظیفه حرکتی شکل گرفته، بدانیم وظیفهٔ آینده ما چیست.
🔹انجامدادن و انجامندادن خیلی از کارها برای ما مبنای دینی دارد؛ در اندیشهٔ دینی بسیاری از کارویژههایی که دولتها وظیفه دارند انجام بدهند متوجه آحاد جامعه هم میشود. خداوند در کنار آیهٔ «قل امر ربی بالقسط» میفرماید «لیقوم الناس بالقسط» یعنی اینها در کنار هم نتیجه میدهد. وقتی ما وظیفه یا تکلیفی داریم، این تکلیف انحصار در دولت نمیشود. بارها مطرح کردهایم دولت سایه یک گفتمان و وظیفه است؛ نه یک تشکیلات. من در انتخابات هم مطرح کردم که اگر عهدهدار دولت باشم از دولت سایه استقبال میکنم. ما در دولت رقیب که آقای روحانی بود، همین کار را کردیم؛ در دولت رفیقمان، شهید رئیسی هم همین کار را کردیم.
🔹«نقش پرشکوه» یعنی بدانید که امروز به چه شکل میتوانید مسیر پیشرفت کشور را دنبال کنید. در انتخابات حرکتی که منجر به حدود ۱۴ میلیون رأی در برابر این هجمههای سنگین تبلیغاتی شد، یک حرکت با نقشآفرینیِ آحاد جامعه شد. این اجتماع میتواند یک گام بزرگ در راستای پیشرفت کشور باشد. بارها گفتهایم که اگر ما از «یک جهان فرصت» و «یک ایران جهش» صحبت میکنیم، براساس یک برآورد، یک رویکرد و یک برنامه است.
🔹خیلیها از من میپرسند «چطور به دولت سایه مرتبط شویم؟» دولت سایه نیازی به مرتبطشدن ندارد؛ این افراد باید هرجا هستند، همانجا یک دولت سایه تشکیل بدهند. در هر حال عزیزانی امروز در دولت قرار گرفتهاند و وظیفه ما این است که به آنها کمک کنیم؛ اگر جایی از فرصتها استفاده شد، آن را تقویت کنیم و اگر جایی فرصتها هدر رفت، تذکر دهیم و برای اصلاح تلاش کنیم.
🔹بهتازگی در نشست مجازیای که با ایرانیان خارج از کشور برگزار کردیم، عزیزانی را مشاهده کردیم که با نگاههای دقیق متوجه موقعیت کشور و فرصتهای پیشرو بودند و دور از القاهای رسانهای دربارهٔ کشورهای خارجی، وضع آنها و وضع ایران را میدیدند.
🔹امروز برخی افراد خواستار تشکیل حزب توسط ما هستند؛ مگر این ۱۴ میلیونی که در انتخابات به این گفتمان رأی دادند، حاصل حزب بود؟ در جبهه هم پیشبرد کارها و شکوفاییها در جاهایی اتفاق میافتاد که نگاه برابر وجود داشت و فرصت برای شکوفاییِ همه و استفاده از فرصتها فراهم بود. امروز نگرانی خیلیها این است که این حرکت عظیم با قدرت ادامه پیدا کند و ظرفیتهای جدید به آن متصل شود؛ اگر بتوانیم این بستر را حفظ کنیم و با قدرت ادامه بدهیم، میتواند در عرصههای مختلف تکثیر شود و با ابتکارات جدید در آن شکل بگیرد.
🔹موفقیت ما در انتخابات این بود که شعارمان امیدآفرینی و پیشرفت کشور بود و افرادی که به این گفتمان رأی دادند، به پیشرفت کشور اعتماد کردند. این نشان داد میشود بدون پولپاشی و با انگیزههای پاک جریانهایی را شکل داد و مردم را با آن همراه کرد.
🔹رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه نیاز به کارکردن دارد؛ بیش از ۷۰ برنامه باید توسط دولت نوشته شود که برخی از آنها نهایتاً ۳ ماه زمان دارد و یک ماه از ابلاغ برنامه هفتم توسعه گذشته است. دولت آقای روحانی اعتقادی به برنامه نداشت و مجلس آن را نوشت که در نتیجهٔ آن متوسط رشد اقتصادیِ کشور ۰.۷ درصد شد. یکی از نکات مثبت این دولت این است که دولت و مجلس و برنامه توسعه همزمان آغاز میشود و وظیفهٔ ما این است که در این جامعۀ پویا اجرای برنامه را دنبال کنیم. هرکس باید با توجه به جایگاه خودش اقتضائات آن را دنبال کند و نقش خود را تشخیص بدهد.
🔹هرکس باید موجودیت خود را حفظ کند و در گام بعدی با همافزایی و تبادلفکر با دیگران، این راه را دنبال کند؛ حفظ و زندهنگهداشتن این حرکت بهنفع کشور و انقلاب است. این حرکت، حرکتی نیست که با چند توئیت و حرف متوقف شود؛ کسانی که بهدنبال متوقفکردن این حرکت با جوسازی هستند، وقتشان را هدر میدهند.
✅@saeedjalily
هدایت شده از دکتر سعید جلیلی
⭕انعکاس نشست دکتر سعید جلیلی با اعضای ستادهای مردمی انتخابات در روزنامه عصر ایرانیان
✅@saeedjalily
304291585_-1990714011.pdf
38.53M
✨گزارش دفتر هیئت دولت از زحمات رییس جمهور شهید، آیتالله رئیسی و یاران او
🗓تهیه شده در تیر ۱۴۰۳
#مدیریت_جهادی
#شهید_جمهور
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
✨گزارش دفتر هیئت دولت از زحمات رییس جمهور شهید، آیتالله رئیسی و یاران او 🗓تهیه شده در تیر ۱۴۰۳ #م
💡جذب و بهبود سرمایه گذاری در دولت شهید رئیسی
#شهید_جمهور
@jebhetse
هدایت شده از دکتر حمیدرضا مقصودی
ظرفیت نیروگاهی کشور در دولت شهید رئیسی از ۸۵۳۷۷ مگاوات به ۹۳۳۲۰ مگاوات افزایش یافت. طرح های متعدد نیروگاهی دیگری نیز در این دولت آغاز شد که در عمر کوتاه دولت به پایان نرسید...
☘️کانال تحلیلهای اقتصادی دکتر حمیدرضا مقصودی
@hamidrezamaghsoodi
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
✨گزارش دفتر هیئت دولت از زحمات رییس جمهور شهید، آیتالله رئیسی و یاران او 🗓تهیه شده در تیر ۱۴۰۳ #م
💡کاهش بدهی های دولت در دولت شهید رئیسی
#شهید_جمهور
@jebhetse
هدایت شده از علی رحیمی
💢دیشب به دور از هجمه رسانهها و خود تحقیرهای روشن فکر، برق در اکثر نقاط پاریس محل برگزاری المپیک قطع شده بود.
رسانه های این کشور هم بجای سیاه نمایی، یا واکنشی نشان ندادند یا این موضوع را بسیار سطحی و کوتاه مدت جلوه میدهند.
مقایسه کنید با رسانه های داخلی خودمان
✍️اقتصاد خوان دهه هشتادی
@alirahimi_eco
هدایت شده از صابرین نیــوز
🛑اقای عارف به عنوان معاون اول رییس جمهور و اقای میرزایی به عنوان رییس دفتر رییس جمهور منصوب گردیدند...
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
هدایت شده از سید محمد کریمی
فراموش نکنیم که جهت گیری اقتصادی دولت باید در راستای شعار سال یعنی «جهش تولید با مشارکت مردم» باشد و نه گزاره هایی مانند «یارانه پنهان» و «حذف ارز ترجیحی» و «گران سازی حامل های انرژی».
نقش دولت در اقتصاد در نگاه رهبری و انقلاب اسلامی، متفاوت از نگاه اقتصاد سرمایه داری و کمونیستی می باشد.
در کتاب «بسیج مردمی در اقتصاد»، چیستی و راهکارها و الزامات مشارکت عمومی مردم در اقتصاد را از نگاه رهبر انقلاب، با استفاده از سخنان مختلف ایشان از دهه ۶۰ تاکنون توضیح داده شده است.
می تواند به عنوان سندی برای تحقق شعار سال برای دولت چهاردهم درنظر گرفته شود.
#جهش_تولید_با_مشارکت_مردم
@jebhetse