هدایت شده از بیداری ملت
تلآویو: مبادلات تجاریِ ۴ کشور عربی با اسرائیل افزایش یافت
🔹درحالیکه ملتهای عربی و اسلامی خواهان تحریم رژیم کودککُش صهیونیستی هستند، آمار جدیدِ ادارهٔ آمار این رژیم نشاندهندهٔ مبادلات تجاریِ ۳۶۷ میلیون دلاری بین اسرائیل و امارات، مصر، اردن، بحرین و مراکش در ماه ژوئن است.
🔹طبق گزارش تازه منتشرشده توسط ادارهٔ آمار رژیم صهیونیستی مبادلات امارات و اسرائیل در ماه ژوئن با افزایش ۵ درصدی نسبت به مدت مشابه پارسال به ۲۷۲ میلیون دلار رسیده است.
🔹در این گزارش آمده مبادلات مصر و اسرائیل با ۲۹ درصد افزایش به ۳۵ میلیون دلار رسیده و در جایگاه دوم این آمار قرار دارد. بحرین هم با افزایش بیسابقهٔ ۷۴۰ درصدی در تجارت با صهیونیستها به حجم مبادلات حدود ۱۷ میلیون دلاری با اسرائیل رسیده و مغرب هم با ۱۲ درصد افزایش، ۸.۵ میلیون دلار مبادلات تجاری با اسرائیل در ماه ژوئن را ثبت کرده است.
🔹در بین این کشورها تنها اردن با ۳۵ میلیون دلار حجم تجارت، کاهش ۱۴ درصدیِ مبادلات تجاری با رژیم صهیونیستی نسبت به مدت مشابه پارسال را ثبت کرده است. تاکنون هیچ بیانیهای ازسوی این کشورهای عربی مبنی بر تایید یا رد صحت این دادهها منتشر نشده است.
🔴#بیداری_ملت
@bidariymelat
روایت دیگری در مورد خانم وزیر!🙄
هرچند از بیگدلی اصلا خوشم نمیاد!
@jebhetse
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨منظور از راهکار قیمتی رفع ناترازی بنزین چیست؟
پیرو اظهارات وزیر نفت دولت آقای پزشکیان مبنی بر اینکه «راهکارهای قیمتی برای رفع ناترازی بنزین، در دستور کار نیست»، چند اقتصادخوانده که از افراد تاثیرگذار در سیاستهای اقتصادی دولت شهید رئیسی بودند و این اواخر، دولت سیزدهم را به گرانسازی بنزین نیز راضی کرده بودند، فریاد اعتراض سردادهاند که چرا میخواهید راهکار قیمتی برای رفع ناترازی را کنار بگذارید.
اما منظور از عبارت زیبای «راهکار قیمتی برای رفع ناترازی» که اینها دنبالش هستند، چیست؟
ناترازی، یعنی میزان مصرف بنزین کشور بیش از تولید است. این موضوع، دلایل متعددی دارد. یکی پرمصرف بودن خودروها، دیگری جهانیسازی قیمتها که باعث شده تمایل پالایشگاهها به تولید بنزین کم شود، دیگری سیاست آقای زنگنه وزیر نفت دولتهای هفتم، هشتم، یازدهم و دوازدهم که پالایشگاهسازی را کثافتکاری میدانست، دیگری اضافه شدن سالانه بیش از یک میلیون خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور که با هوا کار نمیکنند و بنزین میخواهند...
برای حل این معضل، دو راهکار وجود دارد: ۱- راهکار غیرقیمتی ۲- راهکار قیمتی.
راهکار غیرقیمتی، یعنی کممصرف کردن خودروها، سهمیهبندی بنزین تا زمان تراز شدن تولید و مصرف، ساخت پالایشگاه برای افزایش تولید و...
اما راهکار قیمتی، یعنی افزایش قیمت بنزین. سوالی که پیش میآید این است که افزایش قیمت چگونه میخواهد معضل ناترازی را حل کند؟
پاسخ این است که وقتی بنزین گران شد، بخشی از مردم قدرت خرید بنزین را از دست میدهند و در نتیجه، مصرف کل کشور کم میشود و صورت مسئله پاک میشود.
اما سوال اینجاست که با گرانی بنزین، کدام قشر از مردم دیگر نمیتوانند بنزین مصرف کنند؟ چه کسانی از سفر کردن محروم میشوند؟ سرمایهداران یا مستضعفان؟!
سیاست گرانسازی بنزین، دقیقا مانند سیاست گرانسازی ارز است. میگویند اجازه دهید دلار به اندازهای گران شود که یک عده از مردم توان خرید کالای وارداتی را نداشته باشند. در نتیجه، تقاضا برای ارز کم شود و ناترازی ارزی رفع شود.
اما آن کالای وارداتی که باید مردم نتوانند تهیه کنند چیست؟ متاسفانه بخش قابل توجهی از واردات ما، غذای دام و طیور است. حرفشان این است که اجازه دهید دلار به قدری گران شود تا قیمت غذای دام و طیور برای دامداران و مرغداران سر به فلک بکشد و در نتیجه، قیمت گوشت و مرغ و لبنیات و... نجومی شود. وقتی چنین شد، مستضعفان دیگر توان خرید گوشت و مرغ را از دست میدهند و نیاز دامدار و مرغدار به خوراک وارداتی دام و طیور کم میشود و در نتیجه، تقاضای ارز کاهش مییابد و معضل ناترازی رفع میشود!
اما نکته اینجاست که هرگز، موضوع را با این ادبیات بیان نمیکنند که مردم متوجه شوند چه بلایی قرار است سرشان بیاید. میگویند «راهکار قیمتی حل ناترازی».
البته این سیاست قیمتی، چه درباره بنزین و چه درباره ارز و چه سایر کالاها، بدون ذینفع نیست. هم گرانسازی بنزین ذینفع دارد، هم گرانسازی ارز. شرکتی که سالانه یک میلیارد دلار صادرات دارد، اگر نرخ ارز از ۴۰ هزار تومان به ۶۰ هزار تومان افزایش یابد، بدون کمترین زحمتی ناقابل ۲۰ هزار میلیارد تومان کاسب میشود. این ذینفعان، باید هم دنبال اقتصاددانهایی باشند که گرانیها را تئوریزه کنند.
انگس استوارت دیتون برنده جایزه نوبل اقتصاد و استاد اقتصاد دانشگاه پرینستون که دچار عذاب وجدان شده و کتاب افشاگرانه «اقتصاد در آمریکا» را نوشته است، میگوید: «بر خواننده این کتاب حرجی نیست اگر فکر کند که ما [اقتصاددانان نئوکلاسیک] انسانهای رذلی هستیم که صرفا منافع مادی خودمان برایمان اهمیت دارد. اینکه ما لابیگر و توجیهگر سرمایهدارانی هستیم که سخاوتمندانه بابت کارهایمان به ما پاداش میدهند».
@syjebraily
دکتر مهدی غضنفری، رئیس صندوق توسعه ملی و استاد رئیس مدرسه حکمرانی شهید بهشتی دانشگاه دفاع ملی و علم و صنعت!
سخنان رهبر انقلاب اسلامی درباره تسخیر لانه جاسوسی آمریکا:
"حالا بعضیها میگویند «آقا! این خلاف عقلانیّت است، خلاف تدبیر است»؛ نه، خلاف تدبیر نبود؛ این درست عین عقلانیّت بود؛ تسلیم شدن و زیر بار رفتن، ضدّ عقلانیّت بود"
کجا داریم میریم؟!🤷🏻♂️🤦🏻♂️
@jebhetse
💡توصیه خاندوزی به دولت جدید: اصلاحات قیمتی بهصلاح اقتصاد، تابآوری جامعه و مردم نیست.
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
https://tn.ai/3144034
@jebhetse
جبهه تمدّن ساز انقلاب اسلامی
💡توصیه خاندوزی به دولت جدید: اصلاحات قیمتی بهصلاح اقتصاد، تابآوری جامعه و مردم نیست. 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
چقد بخاطر حرفایی که الان خاندوزی زده و ما قبلا میگفتیم، از بعضی انقلابی ها، مخالفت و بی مهری میدیدیم.
ده ضربه شمشیر با سر معاویه فاصله داریم...
حواسمان به دور خیمه علی باشد.
@jebhetse
متاسفانه کلمه #وفاق_ملی توجیهی شده برای زیر پا گذاشتن سخن رهبری و دل خوشی بعضی اصولگراها!
«هروقت در کارهای انقلابی، جایی کارِت گره خورد برو پیش #جلیلی ، نمیخواد بگی قاسم تو رو فرستاده، جلیلی خودش کارها رو درست میکنه»
_شهید #سلیمانی خطاب به همرزم و رفیقش سردار نوعی اقدم
#نخ_تسبیح_انقلاب
@jebhetse
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
سویه ی جدیدی از ویروس خودتحقیری کشف شد که در مقابل هر نوع واکسن و دارو مقاوم است...
پزشکان معتقدند تنها راه در امان ماندن از این ویروس "فرار" و "فاصله" است...
برای کسانی که در معرض این ویروس قرار گرفته اند "تبیین" توصیه می شود!
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
انتصابی با چند اشکال:
۱.عظیمیفر مصداق بارز درب چرخان (تعارض منافع) است؛ از دستیاری وزیر(کارفرما) به گروه سینا(پیمانکار) رفته و مجددا به معاونت وزیر آمده.
۲.برکناری وی توسط اوجی با بررسی بازرس ویژه و دستور #شهیدرئیسی و بعلت تخلفاتی بود که امیدوارم نیازی به انتشار نیابد و لغو شود.
@jebhetse
تو که بودی حرف از وفاق نمیزدند الان یهویی وفاق دوست شدن!
دلتنگتیم حاج آقا......😓
@jebhetse
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لحظۀ اصابت موشک یمنیها به کشتی SOUNION که درحال حرکت به سوی سرزمین های اشغالی فلسطین بود.
بمباران مستمر یمن توسط آمریکا و انگلیس نه تنها این آتش را خاموش نکرده بلکه راهپیمایی همه جمعه یمنی ها را نیز رونق داده است.
@jebhetse
٣شهریور ١٣٢٠یکباره ایران به تصرف اجنبی در آمد و همه تسلیم شدند.
شاه مملکت توسط اجنبی از کشور اخراج شد و سران پیروز جنگ، بدون اینکه شاه بعدی ما را آدم حساب کنند به تهران آمدند و رفتند
تا کسی بر تاریخ معاصر ایران (از١٢٢٨قمری)اشراف نداشته باشد هرگز ارزش انقلاب اسلامی را نخواهد فهمید
@jebhetse
کمپین آقای قالیباف معتقد است «انقلابی-غیرانقلابی» بیمعناست و این اعتقاد را در چارچوب «وفاق» صورتبندی میکند.
این مسیری که برای آقای قالیباف ترسیم کردهاند؛ تا انتهایش را آقای لاریجانی رفتند و بنبست بود و نهایتا ایشان را خیلی زود تمام کرد.
کاش از آرای ۳میلیونی عبرت گرفته میشد.
کاش درک میشد که مثلا پدیدهای مثل رای اعتماد به همه کابینه، پیروزی سیاسی برای آقای قالیباف محسوب نمیشود؛ بلکه آقای قالیباف را ذیل آقای پزشکیان هضم و بسیار سریع تمام میکند.
کاش بهجای کلکلهای استادیومی و زور بازو نشان دادنهای فیک در ماجرای رای به کابینه؛ انرژی کمپین آقای قالیباف و خود ایشان برای بازسازی رابطه کاملا تخریبشده ایشان با جوانانی تعریف میشد که با پای دلشان تا قلب روستاها برای کسی چون آقای جلیلی میروند اما برای آقای قالیباف هرگز.
@jebhetse