هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: جنگ و مبارزه همیشه ادامه دارد؛ در زمان تیغ و شمشیر یک جور است، در زمان اتم و فضای مجازی و هوش مصنوعی جور دیگر
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: حرب لِمَن حارَبَكم نباید هیچوقت فراموش شود
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 توصیهٔ رهبر انقلاب به دانشجویان: یاد گرفتن ننگ و عار نیست
@Farsna
«پاول دوروف» بنیانگذار و مدیرعامل تلگرام به خاطر عملکرد شبکه اش در پاریس بازداشت شد.
ایران هم جز معترضین به عملکرد این شبکه است اما اگر ج.ا حکم صوری هم براش صادر کرده بود، هم داخل بیچاره بودیم هم خارج و چه تهمت هایی که در داخل شنیده نمی شد.
@jebhetse
بنده خدا!
از بانیان اصلی تفکر حذف ارز ترجیحی در دولت شهید رئیسی، پورمحمدی(معاون اسبق اقتصاد کلان سازمان برنامه) بود که الان رئیس سازمان برنامه دولت پزشکیان هست!
اکثر اقتصاددان هایی که موافق دولت پزشکیان بودند و هستند، قائل به همین سیاست هستند!
همچنین اکثر وزرای اقتصادی دولت پزشکیان!
@jebhetse
اونموقع که میخواستن حذف کنن، اکثر رسانه های اصلاح طلب، از رسانه های سیاسی بگیر تا رسانه های اقتصادی، شروع کرده بودند تعریف کردن از این سیاست و عده ای از انقلابی ها، این حرف ها رو تاییدی بر صحت کار میدونستند! حتی جواد صالحی اصفهانی، اقتصاددان همسو با اصلاح طلب ها، از آمریکا پیام داد و این کار رو تایید کرد!
الان که خاندوزی گفته این کار به صلاح مردم نبود، بعضی لیدرهای رسانه شون شروع کردن حرف زدن که کار غلطی بود!
شما بگو اسم این رفتار چیه!
@jebhetse
هدایت شده از انسانیات
دیالکتیک بخش اول.mp3
8.85M
📖 فصل سوم:
دیالکتیک نظر و عمل در حادثه کربلا (۱)
🎙 همراه با:
حجت الاسلام عبدالله محمدی
#حسینیه_انسانیات
#فصل_سوم
•••༺ إِنْسانيّاتْ؛ انجمن حکمت عملی ༻•••
https://eitaa.com/joinchat/2587689759Ca4c467c7b2
💡نقش دکتر قالیباف در ماجرای حذف ارز ترجیحی به گفته دکتر ایزدخواه، نماینده مجلس!
@jebhetse
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
💫چند کلمه درباره یک اعتراف تلخ و دیرهنگام
برادر خوش نیت ما آقای خاندوزی، در آخرین مصاحبه خود در کسوت وزیر اقتصاد، درباره سیاست حذف ارز 4200 اظهاراتی کرده که برخی آن را تعبیر به «نوشدارو پس از مرگ سهراب» کرده اند؛ لکن راقم این سطور معتقد است «جلوی ضرر را هر وقت بگیریم، منفعت است» و اگر این سخنان، باعث شود آقای دکتر پزشکیان مسیر دولتهای گذشته را در اقتصاد ادامه ندهد، غنیمت است.
آقای خاندوزی گفته است که در راستای هماهنگی های پیش از تشکیل کابینه دولت، از طرف سازمان برنامه به او گفته شده که «شما که میخواهی رای اعتماد از مجلس بگیرید بدانید که قرار است حتماً چنین اقدامی (حذف از 4200) را در ستاد اقتصادی دولت پیگیری خواهیم کرد و شما نیز همراه باشید»؛ و علیالقاعده او این شرط را میپذیرد و به مجلس معرفی میشود.
اما امروز آقای خاندوزی میگوید با زمان بندی و جزئیات پروژه حذف 4200 موافق نبوده و به دولت جدید توصیه کرده است که «اگر دوباره به مرحلهای برسیم که نیاز به اصلاح سیاستهای ارزی برای کالاهای اساسی داشته باشیم، تجربه حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی و سیاستهای سال ۱۴۰۱ میتواند درسهای مهمی برای آینده به همراه داشته باشد. اولین نکته این است که باید از سایر ابزارهای غیر قیمتی و هوشمندسازی بهره گرفت... هیچ نسخه کلی و همواره موفقی وجود ندارد که بتوان با آن گفت اگر قیمتها را به درستی تنظیم کنیم، همه مشکلات حل خواهند شد. ممکن است در بلندمدت یا با هزینههای بسیار زیاد به نتایجی برسیم، اما قطعاً این رویکرد نمیتواند صلاح اقتصاد ایران و تابآوری جامعه و مردم ما باشد».
این حرف ها که امروز آقای خاندوزی میزند، حرف دیروز ما بود. اگر امروز آقای خاندوزی می گویند از تجربه حذف 4200 برای آینده درس بگیریم، دیروز ما میگفتیم به تجارب دیگر کشورها نگاه کنید و درس بگیرید و نکنید. اگر این برادرمان امروز میگوید گرانسازی به صلاح اقتصاد ایران و تاب آوری جامعه و مردم ما نیست، حرف دیروز ما را میزند. دیروز ما همین حرفها را میزدیم و ناسزا میشنیدیم...
بگذریم! ما نه قصد شماتت کسی را داریم و نه میخواهیم پرچم «دیدید گفتیم» برافراشته و از زخم سفره ملت کاسبی سیاسی کنیم. به نظرم اصلیترین مخاطب سخنان آقای خاندوزی، کسی نیست جز دکتر مسعود پزشکیان. اوست که باید پای درس و تجربه تلخ اردیبهشت 1401 بنشیند و زیر بار لابی گرانسازی نرخ ارز نرود. دیروز ارز 4200 ارز ترجیحی نام داشت، امروز ارز 28500 را ارز ترجیحی مینامند و در پی حذفش هستند. اصولگرا و اصلاحطلب هم فرقی ندارند. این سیاست، به قول آمریکایی ها بایپارتیزان (Bipartisan) است! رویش اجماع وجود دارد. این حقیر اشراف کامل دارم که در تیمی که آقای پزشکیان چیده است، غلبه با تفکر آزادسازی نرخ ارز است. شنیدم شرکت های دلاردار و دلاری فروش نیز از ایشان همین را مطالبه کردهاند. اما سر سوزنی به انس رئیس جمهور با نهج البلاغه و ارادتش به امیرالمومنین(ع) و گرایشهای عدالتخوانهاش امید دارم. و سوگمندانه عرضه کنم که اگر خود آقای پزشکیان تلاش نکند که بر موضوع اشراف پیدا کند و راسا تصمیم گیرد، تسلیم کارشناسانی خواهد شد که به قول انگس دیتون، توجیهگر و لابیگر منافع سرمایهداران هستند و بابت این خوش خدمتیها، از آنان پاداش میگیرند.
پول ملی، ناموس یک اقتصاد است. ما نباید تعیین ارزش پول ملیمان را به بازار آزاد عرضه و تقاضای دلار بسپاریم تا دلارداران و دلاریفروشان با مهندسی عرضه دلار، ریال ایران را بیارزش کنند و به سودهای نجومی برسند. اقتصاد ایران هیچ خیری از این نسخههای دیکته شده صندوق بینالمللی پول به ویژه «جهانیسازی/ دلاریسازی قیمتها» و «شناورسازی نرخ ارز» ندیده است. نرخ ارز باید در یک رقم معقول(که طبق محاسابات اقتصاددانهای غیرلیبرال و وارسته از سرمایه داری، در حال حاضر زیر 20 هزار تومان است) تثبیت شود. تمامی ارز حاصل از صادرات (چه نفتی و چه غیرنفتی) به این نرخ توسط بانک مرکزی خریداری شده و به همین نرخ، به نیازهای اولویتدار کشور تخصیص یابد.
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
📌استیگلیتز برنده نوبل اقتصاد در کتاب جدیدش سرمایهداری نئولیبرال را به دلیل تسلط ثروتمندان بر مقدرات کشور عامل تضعیف دمکراسی و زمینهساز تقویت فاشیسم دانسته است. نئولیبرالیسم چیزی نیست جز اشتراک ضرر برای اکثریت و خصوصی سازیِ منفعت طلبی برای عدهای بسیار اندک!
http://www.abc.net.au/news/2024-08-11/joseph-stiglitz-the-road-to-freedom-neoliberalism-fascism/104210670
@syjebraily
+رایگان شدن درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستانهای دولتی
+رایگان شدن هزینههای درمانی سه دهک اول جامعه
+بیمه سلامت رایگان برای پنج دهک اول جامعه
+رایگان شدن هزینه ۲۰۰ میلیونی کاشت حلزون شنوایی
+بیمه رایگان زنان خانهدار روستایی
+و پوشش ۹۰ درصدی بیمه برای درمان ناباروری؛...
فقط بخشی از خدمات دولت شهید رئیسی بود....برای شادی روح شهید خدمت صلواتی بفرستید.
@jebhetse