⭕️ آفکام ناظر نتفلیکس میشود
🔸دولت انگلیس روز چهارشنبه اعلام کرد که قصد دارد بر پلتفرمهای پخش آنلاین امریکایی از جمله نتفلیکس، دیزنی پلاس، آمازون پرایم و... نظارت شدیدتری اعمال کند مثل نظارتی که بر رسانه های سنتی مثل BBC دارد.
🔸به گزارش بیبیسی، بر این اساس، انگلیس پیشنهاد کرده سرویسهای استریم زنده مثل کانالهای تلویزیونی تحت نظارت آفکام، نهاد تنظیمگر مقررات رسانهای در انگلیس قرار گیرند و از مقررات این نهاد از جمله ممنوعیت انتشار محتوای آسیبرسان و رعایت استانداردهای حفاظت از حریم خصوصی کاربران پیروی کنند.
🔸این اقدام پس از آن صورت گرفت که نتفلیکس و دولت انگلیس در مورد به تصویر کشیدن وقایع تاریخی در درام The Crown دچار اختلاف نظر شدند.
🔸در حالی که نتفلیکس با یک پورتال انگلیسی زبان متناسب با مخاطبان انگلیس در این کشور فعالیت میکند، تاکنون تحت مقررات هلند قرار داشته است.
🔸انگلیس هیچ نقشی در تنظیمگری این سرویسهای استریم نداشته است. تنها پلتفرم استریمی که در حال حاضر تحت نظارت آفکام قرار دارد iPlayer BBC است که در صورت نقض قوانین، آفکام میتواند این پلتفرم را جریمه و مجوزهای آن را تعلیق کند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
♦️ویتنام برای کارابران فضای مجازی کد ملی تعیین میکند!
حکومت ویتنام بنا دارد به هر شخص که در فضای مجازی فعالیت میکند یک کد ملی انحصاری تخصیص دهد تا در صورت انتشار محتوای مثبت یا منفی کاربران را مجازات یا تشویق کند.
حکومت ویتنام معتقد است بسیاری از محتواهای منتشر شده توسط کاربران باعث تضعیف و تخریب منافع این کشور میشود و با این قانون سعی در کنترل کاربران دارد.
فقط فیس بوک در ویتنام ۶۰ میلیون کاربر دارد و درصورت عدم همکاری با حکومت ویتنام در این طرح فیلتر میشود و یک میلیارد دلار درآمدش را از دست میدهد /
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@Jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سه طرح ارایه شده به ناسا برای مسکونی کردن مریخ تا سال ۲۰۳۰
@jebreil1
فیسبوک قابلیت Shops را به واتساپ اضافه میکند؛ جستجوی بصری در راه اینستاگرام
🔹فیسبوک در ماههای گذشته سعی کرده خرید از طریق پلتفرمهایش را برای کاربران سادهتر کند. این کمپانی محلهای خاصی برای اینستاگرام Shops و مارکتپلیس فیسبوک درنظر گرفته، اما امکان خرید از طریق واتساپ هم برای کاربران بهزودی فراهم میشود و افراد در این پیامرسان محبوب به قابلیت Shops دسترسی پیدا میکنند.
🔹همچنین با قابلیت جستجوی بصری مبتنی بر هوش مصنوعی برای اینستاگرام روبهرو هستیم که در آینده برای آزمایش در اختیار کاربران قرار میگیرد. با این ویژگی، کاربران میتوانند با آپلود تصاویر، حتی آنهایی که در اینستاگرام پست نکردهاند، محصولات مشابه را پیدا کنند.
#شبکه_های_اجتماعی
@jebreil1
♦️کلاب هاوس بهطور تصادفی از توسعه قابلیت چت متنی خبر داد
🔹بعضی از کاربران کلاب هاوس اخیرا بهصورت موقت با قابلیت جدیدی در این اپلیکیشن مواجه شدهاند که احتمالا امکان چت متنی میان افراد را فراهم خواهد کرد.
🔹قابلیت چت با کاربران که ظاهرا «Backchannel» نام دارد، بالاخره اجازه میدهد افراد با هم گفتگوی خصوصی یا گروهی داشته باشند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
ویندوز ۱۱ پاییز امسال با بهروزرسانی رایگان منتشر میشود
مایکروسافت دقایقی پیش در جریان رویداد خود از نسخهی جدید سیستمعامل جدیدش به صورت رسمی رونمایی کرد که ویندوز ۱۱ نام دارد.
🔹ویندوز ۱۱ از پاییز سال جاری در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت./جام جم
@jebreil1
♦️آیا همانچیزی که میگوییم، شنیده میشود؟!
♦️چطور افراد مختلف از یک پیام درکهای متفاوتی دارند؟
♦️چگونه پیام رسانهای تاثیرگذار تولید کنیم؟
✍️در علم ارتباطات می گویند پیام تنها آنچیزی نیست که ارسال می شود، بلکه آنچیزی که دریافت میشود هم مهم است. به معنای دیگر لزوما آنچه ارسال میشود با آنچه دریافت شده یکی نیست. بنابراین ارسال کنندگان پیام باید به این نکته توجه کنند که چگونگی دریافت یک پیام، بسیار متاثر از فرامتن و تجربه زیستههای افرادی است که برای آنها پیام تولید و ارسال میکنیم.
🔹دیوید برلو به عنوان یکی از اندیشمندان حوزه ارتباطات در مدل فراگرد ارتباطات انسانی، مفهوم "قصد" ارتباطی، برای برقرار شدن ارتباط مؤثر و آشکار را دارای نقش مهمی میداند و معتقد است که «قصد و هدف تمامی رفتارهای ارتباطی آن است که پاسخی خاص از جانب فرد یا گروهی خاص را برانگیزد و ارتباط، هنگامی مؤثر خواهد بود، که گیرنده با تلاش کمتری پاسخ مطلوب را ارائه دهد.
🔹او میگوید که معنیها در پیامها و چیزهای قابل کشف نیستند. در واقع کلمات در نهایت هیچ معنایی نمیدهند؛ بلکه معنیها فقط در آدمها هستند، که مسبّب پاسخها میشوند. آنها چیزهایی شخصی و درون ارگانیسم انسانند. معناها آموخته میشوند؛ آنها داراییهای ما محسوب میشوند؛ ما معنیها را یاد میگیریم، بر آن میافزاییم، آنها را نابود میکنیم؛ اما قادر به یافتنشان نیستیم. آنها در ما هستند نه در پیام. معنی در درون انسانهاست نه در کلمات.
🔹برلو همچنین سیستمهای اجتماعی– فرهنگی بهطور نسبی عوامل تعیینکننده موارد زیر هستند: انتخاب کلماتی که افراد بهکار میبرند، هدفهایی که برای ارتباط دارند، معنیهایی که برای یک کلمه در نظر میگیرند، گیرندگانی که انتخاب میکنند و کانالهایی که برای انواع پیامها برمیگزینند همه به سیستمهای اجتماعی- فرهنگی وابستهاند.»
🔹با این وصف پیامهای رسانهای که قابلیت رمزگشایی و فهم دقیقتری از سوی مخاطبان دارند و مبتنی بر بافت معنایی درون افراد بیشتری هستند، بهتر میتوانند مخاطبان را تحت تاثیر قرار داده و با خود همراه کنند. تمام قصد و هدف تولید پیامها و به عبارت دقیقتر رفتارهای ارتباطی آن است که پاسخی خاص از جانب فرد یا گروهی خاص برانگیخته شود پس یک پیام زمانی مؤثر خواهد بود که گیرنده با تلاش کمتری به آن پاسخ دهد.
🔹اساسا تفاوت جدی رسانهها و یکی از دلایل توفیق یا عدم موفقیتشان چگونگی بهکارگیری کلمات و قالبهای رسانهای است و آنهایی موفقترند که پیامهایشان نزدیکی بیشتری به معنی ذهنی اکثریت مخاطبان داشته باشد. این معانی نیز تحت تاثیر تجربهزیستهها، فرامتنها، نظام و ساختار فرهنگی و اجتماعی جوامع و... قرار دارند.
🔹رسانهای موفق خواهد بود که بتواند پیامهایش را در قالب کلمات دارای معانی مشترک دقیقتری به مخاطبان عرضه کنند(رمزگذاری) و مخاطب نیز با کمترین اتلاف وقت، رمزگشایی کرده و پیام را بپذیرد.
رسانه ها امروز معنا میسازند، معنای پیشین را هدایت میکنند و حتی تغییر میدهند.
✍معصومه نصیری
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
♦️پنج ویژگی #مخاطب_فعال که او را از مخاطب منفعل جدا میکند:
◀️گزینش گر است
◀️فایده گراست
◀️هدفمند است
◀️خود را با رویدادها درگیر میکند
◀️در برابر نفوذ رسانه مقاومت میکند
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
♦️چرایی گرایش نوجوانان به شبكههای اجتماعی
🔹با وجود اینکه مدت زمان زیادی از بوجود آمدن و گسترش شبکههای اجتماعی نمیگذره، اما نوجوانان گرایش بسیار زیادی به استفاده از این پلتفرمها پیدا کردن. اونا دوست دارن مدت زمان زیادی رو در شبکههای اجتماعی مثل اینستاگرام، تیک تاک، لایکی و ... بگذرونن. اما علت اینکه این شبکههای اجتماعی تا این اندازه برای نوجوانها جذاب هست چیه؟ چرا اونا گشت و گذار در شبکههای اجتماعی رو به خیلی از تفریحات دیگه ترجیح میدن؟
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@Jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا