📊حجم دادههای شبکههای اجتماعی در مورد وزرای دولت
📌کابینه مجازی
💢این که هر وزیر و وزارتخانهاش چه حجمی از دادهها در شبکههای اجتماعی دارد و اینکه کاربران به کدام وزیر در چه بستری پرداختهاند میتواند نمای کلی از عملکرد آن وزیر جدای از رویکرد مثبت و یا منفی در افکار عمومی ارائه کند. در مجموع بیش از 12میلیون پست در تلگرام و پنج میلیون توییت در توییتر مستقیم در مورد وزارتخانه و یا وزرا منتشر شده است که این عدد جدای از محتواهای مرتبط با رییسجمهوری و یا کلیات دولت است.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔴 تعداد کاربران نسخه چینی تیکتاک
🔹نسخه چینی تیکتاک با نام دویین (Douyin) ۶۰۰میلیون کاربر روزانه در این کشور دارد و از ابتدای سال جاری تاکنون ۵۰ درصد رشد داشته است.
🔹گفتنی است؛ تیکتاک ابتدا با نام دویین عرضه شد که در حقیقت نسخه چینی این شبکه اجتماعی محسوب میشود. به علت قوانین سختگیرانه در کشور چین، کاربران باید از دویین استفاده کنند زیرا قادر به دسترسی به برنامه تیکتاک نیستند. به عبارت دیگر کاربران در کشور چین به اپلیکیشن دویین و کاربران در کشورهای دیگر به تیکتاک دسترسی دارند.
🔹به گفته مدیر ارشد اجرایی بایت دنس(شرکت مادر دویین و تیک تاک)، دویین در طول سال گذشته 6.15 میلیارد دلار درآمد کسب کرده است.
🔹به گزارش رویترز، بخش عمدهای از درآمد شرکت بایت دنس در چین از طریق اپلیکیشن دویین کسب میشود.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔴 تکذیب پولی شدن افزودن لینک به پستهای اینستاگرام
🔹 اینستاگرام خبر دریافت پول برای افزودن لینک به کپشن پستهای خود را تکذیب کرد.
🔹بر اساس این خبر که ۱۴ سپتامبر منتشر شد، اینستاگرام قرار بود از کاربران پس از هر بار افزودن لینک مبلغ ۲ دلار دریافت کند تا به این صورت برای خود درآمدزایی کرده باشد اما بعد از یک روز این اپلیکیشن خبر مذکور را تکذیب و اعلام کرد قصد افزودن این ویژگی را ندارد.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔵 تحریم فیسبوک و اینستاگرام توسط کیم کارداشیان
♦️کیم کارداشیان و دهها سلبریتی دیگر آمریکا اعلام کردند فیسبوک و اینستاگرام را به دلیل نفرتپراکنی و انتشار اخبار جعلی تحریم میکنند.
♦️گفتنی است؛ کیم کارداشیان بیش از ۱۸۸ میلیون فالوئر در اینستاگرام دارد و درآمد کلانی از تبلیغ کالاهای خود در این فضا به دست میآورد.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🌐 افراد به طور میانگین؛ ۷۰ درصد از زمان یک روزشان را به استفاده از رسانه اختصاص می دهند.
🔹 درمقابل، کمتر از ۲۱ درصد از این زمان را وقف کارهای دیگر می کنند.
🔹 درست همین جاست که بحث سواد رسانه ای برای آگاهی شهروندان به عنوان مخاطبان کنشگر در تجزیه وتحلیل رسانه و محتوای آن مطرح می شود.
🔹 سواد رسانه ای تجهیز کردن مخاطبان رسانه ها به توانایی ومهارت های تحلیل، نقد، ارزشیابی محتوایی رسانه هاست تا بتوانند تشخیص دهند که همچون رژیم غذایی چگونه می توانند رژیم رسانه ای را رعایت کنند.
🔹به عبارت دیگر، به مردم کمک می کند تا به جای آن که مصرف کنندگانی فرهیخته باشند، به شهروندان فرهیخته تبدیل شوند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔸چرا باید نفوذ کلام بیاموزیم؟
حداقل به این ۳ دلیل هرکسی باید تا حدی با فنون سخنرانی و نفوذ کلام آشنایی داشته باشد:
شد:
1️⃣تقریبا هر کسی در زندگیاش در شرایطی قرار میگیرد که باید برای جمعی صحبت کند، بخواهد از عقایدش دفاع کند یا لازم باشد کسی را متقاعد کند. پس بهتر است خودمان را برای آن روز آماده کنیم.
2️⃣کارمندان با هر سمتی که داشته باشند، بر اساس توانایی سخنرانی در جمع و مهارتهای ارتباطی به عنوان یکی از مهمترین مهارتهایی که باید کسب کنند رتبه بندی میشوند و پیشرفت میکنند.
3️⃣نفوذ کلام و توانایی متقاعد کردن دیگران با هر موقعیت اجتماعی که داشته باشید میتواند در کار شما، در زندگیتان یا حتی در دنیا تغییرات بزرگی ایجاد کند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🚦 از پشت فیلتر زیباتر است: #اینستاگرام چگونه زندگیمان را دگرگون کرد؟
📍کارکنان اولیۀ اینستاگرام میخواستند چیزی شبیه یک گالری هنری آنلاین بسازند
🔸میشود به اینستاگرام همچون راهی برای گرامیداشتن زندگی نگاه کرد. اینستاگرام به ما میگوید زندگیِ همۀ ما ارزش تماشاکردن دارد و یادمان میاندازد به دنیای اطرافمان توجه کنیم؛ از ما میخواهد حواسمان به غروبی بینظیر باشد یا چشممان دنبال برگهای پاییزی بگردد که روی پیادهرو چیده شدهاند. درعینحال، اینستاگرام تجربۀ شخصی را خنثی و بیاهمیت میکند: لحظات خاص به شرطی ارزشمندند که بتوان آنها را به اشتراک گذاشت؛ صعود به قله ارزشی نخواهد داشت، مگر بتوانیم عکسی از بالای قله بگیریم. کتاب «بدون فیلتر» توضیح میدهد که اینستاگرام چطور نگاه ما را به زندگی دگرگون کرده است.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔹🔹کتاب:قدرت رسانه
🔸 لیلا نیرومند، وحیده ترزمی نژاد، ابتسام رضوی دینانی، حوریه دهقان شاد و محمدرضا حقیقی، در کتاب قدرت رسانه، به موضوعاتی در باب مطالعه قدرت رسانه ها به زبانی ساده و قابل فهم اشاره کرده اند.
🔸در این کتاب همچنین در مورد ارتباط بین محتوای رسانه ها و قدرت اجتماعی، تأثیرات اجتماعی از قبیل قدرت مالکیت، تأثیر منابع، سیاست پرسنل رسانه ها و تأثیر رویه های سازمانی بر روی خروجی رسانه ها و نیز رسانه های جمعی و اهمیت آنها در تحولات اجتماعی بحث شده است.
#معرفی_کتاب
#سواد_رسانهای
🌐 پنج پرسش کلیدی سواد رسانه ای:
🔹۱- تلویزیون(رسانه) چه ساختار،قالب ها یا گونه هایی برای ارائه پیام دارند؟
🔹۲- چه مفاهیم، موضوعاتی به شیوه ی مستقیم وغیر مستقیم در برنامه ها منتقل می شود؟
🔹۳- چه کسی تولیدکننده و مالک پیام است؟
🔹۴- چه کسانی جامعه هدف یا استفاده کنندگان از این برنامه است؟
🔹۵- آیا این پیام در هر فرهنگ، جامعه، زمان یا مکان دیگری، همین معانی آشکار ونهان را دارد؟
🔹 با بررسی وتحلیل مناسب میتوانیم پاسخ های مناسبی برای این پرسش کلیدی سواد رسانه ای دست یابیم.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔴 قابلیت تماس تصویری به واتساپ تحت وب می آید
🔹طبق اطلاعات جدید منتشر شده، مسئولان برنامه واتساپ در حال بررسی و آزمایش قابلیت تماس تصویری و صوتی در نسخه تحت وب این برنامه هستند.
🔹از آن جایی که برقراری تماسهای تصویری با لپ تاپها بسیار آسانتر است و کاربران میتوانند مدت تماس طولانیتری را توسط لپ تاپها داشته باشند این قابلیت فواید بسیاری برای افراد خواهد داشت و انتظار میرود با این کار حجم ترافیک استفاده شده ماهانه توسط کاربران نسخه وب برنامه واتساپ افزایش پیدا کند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
⭕️ شعر و کلام موزون؛ قدرتمندترین رسانه سنتی
🔸 در روزگاری که نه تلویزیون بود و نه فضای مجازی و رادیو، شعر قدرتمندترین رسانه برای اثرگذاری بر افکار عمومی بود.
🔸 به همین دلیل دربارهای پادشاهان پر بود از شاعران ریز و درشتی که باید نام نیک خاندان پادشاهی کذا را به گوش همه و تاریخ میرساندند.
🔸 شاعران جزو عزیزترین و ثروتمندترین افراد دربار بودند؛ چراکه هم زبان دلبری از شاه را میدانستند و هم شاه میدانست که آنها چه قدرت اثرگذاریای دارند.
🔸 همچنین بسیاری از معارف بشری از مبانی اعتقادی گرفته تا حتی علومی مانند فلسفه و منطق گاه در زبان شعر تعلیم و تعلم میشده است و از این راه توسعه مییافته.
🔸 تاریخ شعر، تاریخ شعور نوع بشر است؛ آینه جوامع گذشته.
#روز_شعر
#انواع_رسانه
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔸"آشلی جیمز" سلبریتی انگلیسی آسیب های فضای مجازی برای دختران جوان رو فاجعه بار میدونه
🔸یک سوم دخترهای نوجوان و جوان عکس هاشون که کمتر از ۱۰۰ نفر لایک کردن رو پاک می کنن
🔸به گزارش اسکای نیوز طبق پژوهشی که روی ۲۱۸۶ دختر در رنج سنی ۱۱ تا ۲۱ سال در انگلیس انجام شده ۳۴% افراد گفتن به وسیله نرم افزارهای موجود اول ایراد های چهره و اندامشون رو برطرف می کنن بعد عکسشون رو به اشتراک میذارن
🔸با این حال بازهم حس نارضایتی نسبت به چهره و اندام خودشون دارن و ناراحتن از اینکه مجبورن عکس هاشون رو دست کاری کنن و حسرت قیافه و اندام بی عیب و نقص رو میخورن.
🔸"آشلی" میگه این از بدترین آسیب های فضای مجازی برای دختران جوان هست و من خودم هم در نوجوانی جوش های صورتم رو در عکس ها روتوش می کردم
🔸"آشلی" میگه افراد زیادی رو می شناسم که بخاطر همین موضوعات مجبور شدن از فضای مجازی خارج بشن.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔷افزایش ۲۰۰ درصدی استفاده از اپهای موبایل در دوران شیوع کرونا
🔸بر اساس آمار جدیدی که از سوی «App Annie» منتشر شده، شیوع ویروس کرونا نحوه استفاده ما از گوشیهای هوشمند را تغییر داده و میزان استفاده از اپهای موبایل رشد چشمگیری داشته است.
🔸کاربران در نیمه اول سال ۲۰۲۰ به میزان ۱.۶ تریلیون ساعت از گوشیهای هوشمند خود استفاده کردهاند که در این میان میزان استفاده از اپهای تجاری رشد ۲۲۰ درصدی را تجربه کرده است. در همین بازه زمانی کاربران در سراسر جهان بیش از ۵۰ میلیارد دلار خرج برنامههای موبایل کردهاند که در مقایسه با نیمه دوم ۲۰۱۹ افزایش ۱۰ درصدی داشته است.
🔸به علت دورکاری بسیاری از افراد در سراسر جهان، میزان فروش و همچنین استفاده از لپتاپها افزایش پیدا کرده؛ با این حال موبایلها تبدیل به ابزار اصلی برای کار و همچنین بازی شدهاند.
🔸 از میان ۵ اپ برتر تجاری، ۴ مورد آن مربوط به همکاری و همچنین کنفرانس ویدیویی میشود:
1 زوم
2 مایکروسافت تیمز
3 گوگل میت
4 لینکدین
5 سیسکو WebEX
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔷گوگل میخواهد تا سال ۲۰۳۰ تماما از انرژی پاک استفاده کند
🔸در صورتی که گوگل بتواند چنین کار عظیمی را انجام دهد، به این معنی خواهد بود که برق مورد نیاز برای ارسال ایمیلها از طریق جیمیل، مسیریابی با گوگل مپس و تماشای ویدیوها در یوتیوب بوسیله انرژی پاک تأمین خواهد شد.
🔸گوگل برای دستیابی به این هدف میخواهد از توربینهای بادی و انرژی خورشیدی با هم استفاده کند، استفاده از باتری را افزایش داده و به کمک هوش مصنوعی میزان برق مورد نیاز را پیش بینی کند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔸یک زمانی میگفتند دوربین گوشی رو بپوشونید یا میکروفن رو قطع کنید تا نتوانند اطلاعات شما رو کنترل کنند و از این حرفا...
الان پژوهشگران از فعالیت شما در شبکههای مجازی، مدت روشن بودن صفحه، لوکشین و حالت قرارگیری گوشی شما در فضا متوجه میشن که شما چه مشکلات روانی دارید یعنی با همین چهارتا فاکتور میفهمن شما افسردگی داری یا نه! جالبه نتایج این روش 80 درصد با اسکن مغزی و تشخیص پزشکان مطابقت دارد!
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷لایههای #شبکه_ملی_اطلاعات
♦️ بهنظر شما چند درصد از این لایهها در کشور عملیاتی شده است؟!
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1
🔸نقش انیمیشن و تصویرگری بر روح و ذهن کودک
🔸امروزه نقش انیمیشن و تصویرگری بر روح و ذهن کودک آنقدر عمیق است که بر اندیشه و هویت کودک اثر میگذارد، مفاهیمی را به او میآموزد و سلیقه او را تغییر میدهد...
🔸غربیها بیش از یک قرن است که از طریق تصاویر قهرمانهای انیمیشن در فیلمهای متحرک، کتابها، عروسکها و اسباب بازیهایی که از این شخصیتها تولید میکنند بر ذهن، سلیقه و رفتار کودکان جهان تسلط یافتهاند و همانگونه که شاهد هستیم فرهنگ خود را از این طریق به همه دنیا سرایت دادهاند.
🏢 بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل
🆔 @jebreil1