10.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 چتبات هوش مصنوعی گوگل بارد بهروز شد؛ دسترسی به اطلاعات جیمیل، داکز و درایو شما
🔺 افزونههای بارد که از امروز برای نسخه انگلیسی این چتبات فعال شده است، به این ابزار هوش مصنوعی اجازه میدهد تا به اپهای مختلف این شرکت ازجمله جیمیل، درایو، داکز، یوتوب، مپس و Flights دسترسی داشته باشد.
🔹گوگل بارد حالا میتواند بین ایمیلها و اسناد کاری یا شخصیتان بگردد تا اطلاعاتی را پیدا کند که بهدنبالش هستید. این شرکت تأکید میکند که محتوای دادههای شخصی شما توسط هیچ انسانی دیده نمیشود و بارد از آنها برای نمایش تبلیغات یا آموزش مدل خود استفاده نمیکند.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
💢ایرانسل: اپراتورها امکان ارائه سیمکارت با دسترسی ویژه را ندارند
🔺ایرانسل با انتشار بیانیهای اعلام کرد که هیچ یک از سیمکارتهای ثبت شده به نام باشگاه پرسپولیس، از نظر دسترسی به شبکه و اینترنت، تفاوتی با سیمکارتهای دیگر این شرکت ندارند و این باشگاه در صورت تمایل، لازم بوده تا این دسترسی را از مراجع ذیربط، پیگیری و أخذ کند
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔬 گوگل برای کمک به تشخیص سرطان، میکروسکوپ مبتنی بر هوش مصنوعی میسازد
🔺 گوگل با همکاری وزارت دفاع آمریکا یک نمونه اولیه از «میکروسکوپ واقعیت افزوده» (ARM) را تولید کرده است که از هوش مصنوعی بهره میبرد و به پزشکان کمک میکند تا راحتتر سرطان را تشخیص دهند. هوش مصنوعی طبقهبندی نمونهها و تشخیص سرطان یا عوامل بیماریزا را سادهتر میکند.
🔹 هدف نهایی گوگل ساخت سیستمی است که بتوان آن را روی میکروسکوپهای موجود در بیمارستانها نصب کرد. میکروسکوپهای مجهز به این سیستم میتوانند بازخوردهای بصری متنوعی ازجمله متن، فلشها، خطوط، نقشههای حرارتی یا انیمیشن را ارائه کنند که هرکدام برای ارزیابیهای مختلف طراحی شدهاند.
🔹 درحالحاضر ۱۳ نمونه اولیه از این میکروسکوپ مبتنی بر هوش مصنوعی ساخته شده، اما پیش از استفاده توسط پزشکان باید آزمایشهای مختلفی را پشتسر بگذارند.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
چطور موسیقی بدون حق کپی رایت پیدا کنیم
🔹اگر از موسیقی دیگران در شبکههای اجتماعی، ویدیوها یا پخشهای خود استفاده میکنید، میتوانید حق کپی رایت را دور بزنید.
🔹اما میتوانید از موسیقی پسزمینه سرویس NoCopyrightSound در هر جایی استفاده کنید و از پلتفرمها ممنوع نخواهید شد.
🔹نحوه استفاده از آن:
1️⃣ سایت ( ncs.io )را باز کنید و بر روی دکمه "Open Music Library" کلیک کنید.
2️⃣ با استفاده از فیلترها، ژانر و حالت آهنگ ها را انتخاب کنید.
3️⃣ در نتایج جستجو، تعداد زیادی موسیقی بدون کپی رایت برای استفاده تجاری خواهید دید که می توانید به آن گوش دهید و دانلود کنید.
4️⃣ موسیقی را به ویدیوی خود اضافه کنید، نام آهنگ و این واقعیت را که موسیقی توسط NoCopyrightSounds ارائه شده است را مشخص کنید
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🐺 دانشمندان برای اولین بار RNA یک گونه منقرض شده را بازیابی کردند
🔺 محققان موفق شدند تا RNA (اسید ریبونوکلئیک) یک گونه از گرگ تاسمانی یا ببر تاسمانی با قدمت 130 ساله را در موزه تاریخ طبیعی استکهلم استخراج، توالی یابی و تجزیه و تحلیل کنند. در این مطالعه، دانشمندان RNA را از پوست خشک شده این موجود و بافتهای عضلانی اسکلتی آن که پروتئینها را کدگذاری میکند شناسایی کردهاند.
🔹 به گفته دانشمندان، عوامل زیادی از جمله شکار بیرویه در اواخر قرن 19 و اوایل قرن 20 و همچنین بیماری در انقراض این گونه نقش داشته است.
✅ تلاشهای جدیدی که در زمینه بازیابی یک گونه منقرض شده انجام شده روی تاسمانی متمرکز شدهاند، زیرا زیستگاه طبیعی آنها در تاسمانی هنوز عمدتاً حفظ شده است و بازتولید آنها میتواند باعث ایجاد تعادل در اکوسیستم از دست رفته شود.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
📚 دستاورد مایکروسافت و محققان MIT: انتشار 5000 کتاب صوتی رایگان با کمک هوش مصنوعی
🔺 محققان مایکروسافت و MIT در پروژه گوتنبرگ، 5000 عنوان کتاب صوتی رایگان که ظاهراً دیگر کپیرایتی ندارند را با استفاده از فناوری اسکن و تبدیل متن به گفتار مبتنی بر هوش مصنوعی و شبکههای عصبی تولید و منتشر کردند.
🔹 محققان با روشی مبتنی بر هوش مصنوعی، این فرایند را مکانیزه کردهاند و روشی خودکار برای تبدیل متن به گفتار بهکار گرفتهاند که بسیاری از مشکلات پیش روی این فناوری را حل میکند و میتواند به کاربران عادی نیز کمک کند تا کتابهای صوتی تولید کنند.
🔹 این متون شامل آثاری از شکسپیر، آگاتا کریستی، جین آستن، لئوناردو داوینچی و بسیاری دیگر است. کاربران میتوانند در آرشیوهای فضای مجازی شامل اسپاتیفای، پادکست اپل و پادکست گوگل به این کتابها گوش دهند.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
✅موسسه غیرانتفاعی CZI میخواهد با استفاده از قدرت هوش مصنوعی به شناسایی، درمان و پیشگیری از همه بیماری های بشر در طول قرن 21 بپردازد
🔺این طرح که به نام Metaknowledge Network شناخته میشود شامل یک شبکه جامع از دادههای جمعآوری شده توسط محققان است که با هدف تولید و به اشتراک گذاری اطلاعات درباره علوم مرتبط با شناسایی سلولها و بیماریها آغاز به کار کرده است
🔺موسسه CZI در حال حاضر در حال ساخت یک سوپرکامپیوتر است که قادر خواهد بود تا بزرگترین پایگاه داده علوم زنده دار جهان را جستجو، تجزیه و تحلیل و بهینه سازی کند.
🔺این سوپرکامپیوتر، که در حال حاضر بالغ بر 50,000 GPU را در خود جای داده، قصد دارد تا با استفاده از روش های پیشرو در حوزه یادگیری عمیق، الگو های پنهان و رابطه های معنایی را در صدها میلیون مقاله علمی کشف و استخراج کند.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1