🔴 این صفحه پایگاه اطلاع رسانی دولت آمریکا نیست بلکه دولت ایران است که آدرس هیچ پیام رسان داخلی در آن نیست!
🔹اگر به سایت پایگاه اطلاعرسانی دولت سر زده باشید مشاهده میکنید پلتفرم های تلگرام، توییتر، اینستاگرام، به عنوان پلتفرمهای اجتماعی جهت انتشار اخبار واطلاعات منتشر شده توسط دولت معرفی شده و اسمی از پلتفرم های داخلی نیست و هر سه پلتفرم فیلتر است.
🔹توییتر در سال ۸۸ فیلتر شد.؛ تلگرام در سال ۱۳۹۶ به مدت بیش از یک هفته از دسترس کاربران ایرانی خارج شد و بالاخره در تاریخ ۲۳ دی ماه ۱۳۹۶ مجدداً در دسترس قرار گرفت. سرانجام تلگرام در ۱۰ اردیبهشت ۹۷ مجدداً در ایران به دستور قضایی از دسترسی کاربران خارج شد. و اینستاگرام در اعتراضات ۱۴۰۱ اما کماکان پایگاه اطلاع رسانی دولت همین سه پلتفرم را در رسانه رسمی خود معرفی میکند بدون معرفی یکی از پلتفرمهای داخلی
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
7.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تنسنت نیز به جمع طراحان تراشه میپیوندد
⏺ در پی تحریمهای ایالات متحده، هولدینگ تنسنت به پیروی از دیگر شرکتهای فناوری چینی به جمع «RISC V International»، بزرگترین گروه طراحی تراشه منبع باز جهان میپیوندد تا به نوبه خود با محدودیتهای فزاینده صادراتی آمریکا مقابله کند.
🔻تراشه منبع باز «RISC V»، جایگزینی برای «Intel X86» و «Arm» انگلستان محسوب میشوند که در راستای تلاش چین برای قطع وابستگی به فناوریهای آمریکایی مشمول تحریم، در چین مورد استقبال قرار گرفتهاند.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
☑️ سازمان امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا (CISA)؛ سازمانی با اهداف بلندپروازانه اما ناتوان در حل مشکلات
❇️ سازمان امنیت سایبری و زیرساخت آمریکا (CISA)، به دنبال نگرانیهای فزاینده پیرامون دخالت روسیه در انتخابات ریاستجمهوری ایالاتمتحده در سال ۲۰۱۸، تاسیس شد. آژانسی ذیل وزارت امنیت داخلی آمریکا که وظیفه آن تسهیل فرایند ارتقاء امنیت سایبری فدرال، ترغیب صنعت به بررسی و بهبود سیستمهای آسیبپذیر و محافظت از زیرساختهای حیاتی در برابر حملات سایبری است.
🔻بر اساس گزارشهای منتشر شده، اکنون این سازمان، با اختلافات داخلی پیرامون چگونگی هدایت و کنترل اوضاع، دست و پنجه نرم میکند. به گفته کارمندان سابق و فعلی این سازمان، عملکرد «CISA» جهت استراتژیک مشخصی ندارد و بیشتر متمرکز بر کسب پرستیژ عمومی است.
👈 متن کامل را در زاویه بخوانید
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
14.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#یادداشت_تحلیلی
💢 از خیال تا وهم در عالم مجازی
1⃣ عالم خیال واسطه بین عالم مادی و عالم عقل است و قوه خیال وظیفه حفظ صورتهای ذهنی حاصله از ادراک حسی را بر عهده دارد و اگر قوه خیال در سلطه قوه عقل قرار نگیرد گرفتار وهم خواهد شد و اوهام خواهد بافت. وهم ترکیبی ناهمگون و غیرواقعی از تصویر ادراکات حسی است که در نزد نفس حاصل شده است.
2⃣ شیطان در عالم عقل راهی ندارد و تنها عالم نفوذش عالم خیال و وهم است.
3⃣ عالم مجازی تجلی تام عالم خیال است که البته لزوما به قوه عقل انسجام نیافته و مردمان در عالم مجازی در ساختار سلسله مراتبی عقل زیست نمیکنند و از سوی دیگر لزوما امکان ارجاع به عالم مادی برای صحت سنجی ترکیبات خیالی و وهمی وجود ندارد فلذا شیطان قوی ترین نفوذش را در عالم مجازی تجلی می دهد... جایی که ولایت عقل تامین نشده است.
4⃣ در رخدادهای اخیر ایران به کرات شاهد افرادی بودیم که اسیر خیال انگیزی و وهم انگیزی عالم مجازی بودند... مثلا مادر کیان پیرفلک میگفت برای بچه ام قرآن پخش نکنید. شاید بدین دلیل که فکر میکند فرزندش را ماموران امنیتی داخلی کشته اند و دقت هم نداشت که او خودش فرزند و شوهرش را به میدان درگیری برده و به کشتن داده است. او حتی با چشم خودش دیده که کسانی به ماموران و بسیجی ها تیراندازی می کنند ولی باز فکر (خیال/وهم) میکند که آن کسان، ماموران و بسیجی ها بودند.
5⃣ اینها نشانه هایی از اختلال جدی در فاهمه است که به دلیل غلطیدن در عالم وهم حاصل شده است. این دیوانگی از کجا حاصل شده است؟ در قرآن یکی از علل دیوانگی، اثر مسّ شیطان ذکر شده است. شیطان که در عالم مجازی،( بخوانید عالم خیال و وهم)، به واسطه لشگریانش اعم از آمریکایی ها و صهیونیست ها و منافقین و ... تجلی تام یافته، صبح و شام خیال مادر کیان را تصرف کرده و او را به ورطه انحطاطی رسانده که به کینه ورزی با قرآن رسیده است.
6⃣ مادر کیان نمونه ای روشن از گم گشتگان و اسیران فضای مجازی است که تن به ولایت شیطان داده اند.
7⃣ روشن است که اول منازعه مومنین عالم با هجمه شیطان، بازسازی فضای مجازی و عالم خیال مجازی در ذیل ولایت عقل است. این ساختار حکمرانی جدیدی می طلبد که همت جدی مؤمنان را می طلبد...
مومنان عالم! به داد مردم در عالم مجازی برسید.
✍عزیز نجف پور آقابیگلو : @a_najafpour
این یادداشت در خلال اغتشاشات اخیر و بعد از هجویات مادر مرحوم پیرفلک نوشته شد.
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
♦️بزرگترین شکستهای دنیای فناوری در سال 2022
🔺 در سال ۲۰۲۲ شاهد شکست چند تکنولوژی در زمینههای مختلف ازجمله حوزه داراییهای دیجیتال و دنیای مجازی بودیم.
حتی چند پروژه شرکتهای مطرح مانند گوگل، متا و اپل نیز عملکرد ناموفقی داشتند.
1️⃣ ورشکستگی صرافی ارز دیجیتال FTX
2️⃣ سرویس استریم بازی گوگل استادیا
3️⃣ پلتفرم بلاکچین ترا و ارز دیجیتال لونا
4️⃣ متاورس
5️⃣ آمازون الکسا
6️⃣ توکنهای غیر قابل معاوضه (NFT)
7️⃣ خودروی خودران اپل
8️⃣ پلتفرم سلسیوس
9️⃣ شرکت تجهیزات ورزشی پلتان
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
#واگویه
(بازتاب نظرات کاربران فضای مجازی)
مهدی انجیدنی مدیرعامل گپ که حالا #ویراستی را راه اندازی کرده است در بستر این برنامه نوشت:
«سرعت ورود کاربران جدید و فعالان فضای مجازی، انرژی مضاعفی برای تیم ما شده است تا توسعه قابلیتهای جدید را تسریع کنیم.
هر هفته با یک بروزرسانی
و کلی قابلیت جدید
همراه شما خواهیم بود.»
منبع: https://virasty.com/Anjidani
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1
🔺متاورس در آستانه شکست قرار دارد؟
🔹گزارشهای بهدست آمده از متا، شرکت مادر فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ نشان میدهد کاربران متاورس در حال کاهش هستند که این اتفاق آن را تاحدودی اهداف اصلی خود دور میکند.بر اساس گزارش وال استریت ژورنال متاورس در برآورده کردن انتظارات مصرف کنندگان نسبت به هدف اصلی و عملکرد داخلی شکست خورده است.
🔹در حال حاضر سهام این شرکت کاهش یافته و به دنبال آن تعداد کاربران و هزینههای تبلیغ کنندگان نیز با کاهش روبه رو بوده است/ تجارتنیوز
🔹بنیاد راهبری فضای مجازی #جبرئیل👇
@jebreil1