18.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ رو فقط باید دید
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️در دوران دفاع مقدس از چه چیزی دفاع میشد؟
🔹امّا اینکه [در دوران دفاع مقدس] «از چه چیزی دفاع میشد». در #دفاع_مقدّس از انقلاب اسلامی، از جمهوری اسلامی که محصول دفاع انقلاب اسلامی بود، و از تمامیّت ارضی کشور دفاع میشد؛ این سه عنوان مهمّی بودند که دفاع از اینها انجام می گرفت. طرف مقابل به این سه چیز حمله کرده بود. البتّه هدف جبههی اساسی و مهمّ دشمن، مسئلهی تمامیّت ارضی نبود - این هدف صدّام بود - هدف آنها #انقلاب بود؛ آنها می خواستند این انقلابِ بینظیر و کبیر و مهمّی را که به برکت جانفشانی مردم در ایران اتّفاق افتاده بود سرکوب کنند. چرا می گوییم بینظیر؟
🔹برای خاطر اینکه یک پدیدهای بود که نظیر آن پیش از این در انقلاب های بزرگ اتّفاق نیفتاده بود؛ مردمی بود، دینی بود، اصیل و غیر وابسته بود، مربوط به یک ملّت بود، عمومی بود؛ مثل کودتاها و مثل انقلاب های احزاب و مانند آنها نبود. این #انقلاب توانسته بود نظام وابسته و فاسد حاکم بر کشور را برطرف کند، برکنار کند و یک نظام جدید، یک سخن نو را در این کشور حاکم کند؛ [یعنی] #جمهوری_اسلامی؛ جمهوری یعنی مردمسالاری، اسلامی یعنی دین: مردمسالاری دینی؛ حرف نویی بود در دنیا.
🔹در تاریخ، حکومت های دینی داشتهایم، [ولی] بحث مردمسالاری در آن نبود؛ حکومت های مردمسالار - یا واقعی، یا صوری و اسمی - داشتهایم، [امّا] بحثی از دین در آن نبود. حکومتی و نظامی که در آن، دین و دنیا، دنیا و آخرت، مردم و خدا دخالت دارند و سازندهی آن هستند، یک چنین چیزی بیسابقه بود؛ این اتّفاق افتاده بود، می خواستند این را منکوب کنند، مقهور کنند و #جمهوری_اسلامی را از بین ببرند؛ هدفشان این بود. تا الان هم هدف همین است؛ تا الان هم [به] بهانه های مختلفی وجود پیدا میکند، امّا آنهایی که با جمهوری اسلامی طرفند، مقابلند، دشمنی می کنند، مسئله شان «جمهوری اسلامی» است، مسائل فرعی و حاشیهای در درجهی بعد قرار دارند؛ مسئلهی اصلی این است؛ آن روز هم این بود.
بیانات مقام معظم رهبری ۱۴۰۲/۰۶/۲۹
منبع: وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
در کتاب «گزارش یک بازجویی» در اعترافات یک سرهنگ اسیر عراقی میخوانیم: در عملیاتی سرلشکر ماهر عبدالرشید به گروهبانی برمیخورد که یک اسیر ایرانی را به شدت کتک میزد.
🔹عبدالرشید خودش به قساوت قلب شهره بود اما از طرز شکنجه وحشیانه گروهبان دلش به حال اسیر ایرانی میسوزد و میگوید: چرا این اسیر بینوا را اینقدر کتک میزنی. گروهبان احترام نظامی میگذارد و میگوید: هر کاری میکنم به خمینی ناسزا نمیگوید.
🔹عبدالرشید متعجب میشود و میگوید: خب این خصلت خیلی از اسرای ایرانی است که به رهبرشان توهین نمیکنند. گروهبان میگوید: «قربان آنها مسلمان و شیعه هستند. امام مرجع تقلیدشان است اما این اسیری که من میزنمش و ناسزا نمیگوید، ارمنی است.»
🌹
┄┅═✧❀💠❀✧═┅┄
⭕️توکّل و یاد خدا
🔹به چیزی غیر از #توکّل و #یاد_خدا برای انسان، آرامش حاصل نمیشود؛ و چیزی غیر از اعراض (رویگردانی) از یاد خدا و #غفلت، زندگی را تلخ و ناگوار نمیکند.
📕در محضر بهجت، ج ۲، ص۲۴۶
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکجایزنمیباشد
🔴قوانین حجاب در دانشگاه علامه؛ کفش و چکمه با پاشنه و ساق بلند ممنوع
.
.
* رعایت موازین شرعی و شئونات دانشگاهی در ارتباط با نامحرم الزام است.
* کشف حجاب، استفاده از روسری کوتاه و غیرمتعارف، شال و کلاه بدون روسری یا مقنعه ممنوع است.
* آرایش تند و زننده صورت و مو مجاز نیست.
* هر نوع خالکوبی و تاتو ممنوع است.
* همراه داشتن، استفاده و تبادل انواع دخانیات، مشروبات الکلی و روانگردانها ممنوع است.
* استفاده از زیورآلات غیرمعمول در بینی، زبان، لب، ابرو و غیره ممنوع است.
* پوشیدن لباسهایی که باعث خودنمایی و جلب توجه غیرطبیعی دیگران میشود ممنوع است از جمله لباسهایی با نمادها، عکسها یا نوشتههای خشونتآمیز، غیراخلاقی، توهینآمیز و تبلیغ گروههای غیرقانونی.
* لباسهای بدننما یا بیشازحد نازک.
* لباسهایی که بخشهایی از بدن را نپوشاند و یا پوشیدن لباسهای مجلسی، مانتوی کوتاه، تونیک، لباسهای تنگ، چسبان، ساپورت، پاره (زاپ دار) و جلوباز.
* کفش و چکمه با پاشنه و ساق بلند و نامتعارف.
دانشگاه علامه طباطبائی با افتخار همواره میزبان دانشگاهیان بودهاست که در رعایت شئون دانشجویی سرآمد هستند با اینوجود تذکر این نکته لازم است که مطابق آییننامه انضباطی افرادی که شأن و قداست محیط علمی و فرهنگی دانشگاه را رعایت نکند، مطابق مقررات با آنها رفتار خواهد شد.»
@khaatshekan
🌷 سرتیپ فلاحی، فرماندهای متدین و منضبط
📝 روایت تصویری ویژه از حضور حضرت آیتالله خامنهای در دوران دفاع مقدس
▫️این اوّلین بازدید آیتالله خامنهای از ستاد مشترک ارتش بود. جایی که او برای اوّلین بار با یک سرتیپ خوشفکر ارتش روبهرو شد. پای روایت آیتالله خامنهای بنشینید از این دیدار: «فلّاحی آدم محترم و [مقیّدی] بود. یک سفر با هم میرفتیم چابهار، ماه رمضان بود. خب در هواپیما مسافرند دیگر، غذا آوردند و همه خوردیم و مانند اینها، و فلّاحی نخورد. گفتیم آقای فلّاحی! شما چرا [نخوردید]، گفت من روزه هستم. گفتیم در سفر؟ گفت من دائمالسّفر هستم، شغلم است، من روزه را نمیخورم. بعد به من گفت که من از ششسالگی تا حالا روزهام ترک نشده».
📥 نسخه قابل چاپ 👇🏼
khl.ink/DarLebaseSarbazi
مهمترین حوادث انقلاب.pdf
358.6K
📄 فایل PDF مرور سریع مهمترین حوادث قبل و بعد از انقلاب اسلامی ایران
@GhadiriNetwork
ج- نسل پيامآور نظام دانايي سياست . نسلي كه آزمون وفاداري به اسلام و انقلاب را در چند جنگ نرم دشمن از سال 76 تاكنون به نمايش گذاشته است.
اين نسل خود را متعهد مي داند از آرمانگرايي و عدالتورزي و حمايت از مظلومين جهان دفاع كند. نسلي كه از تحولات معنوي و بلوغ فرهنگي و اوج حماسه در ايران آگاه است و تا پاي جان براي صيانت از آن ازخودگذشتگي نشان ميدهد.
اين سه نسل تئوري چرخههاي نسلي را در نيم قرن اخير براي جهانيان در ايران به نمايش گذاشتهاند و خط بطلان بر تئوريهاي كاذب و موهوم كشيدهاند.
6- نظام دانايي سياست در اسلام با كتاب واحد و قبله واحد درنهايت پيروان محمد (ص) را سر يك سفره خواهد نشاند. وحدت و همگرايي جهان اسلام يك امر محتوم است. ميليونها انسان موحد در 5 قاره در صفوف فشرده براي مبارزه با كفر و شرك جهاني دارند خود را آماده مي كنند.
به زودي پرچم لاالهالاالله بر قلل رفيع كرامت و بزرگواري به اهتزاز درخواهد آمد.
پينوشت :
1- شهيد مطهري – محمد خاتم پيامبران – صفحه 543
نظام دانايي سياست
محمدكاظم انبارلويي
1- يكي از نكات روشن زندگي رسول اكرم (ص) اين است كه درس ناخوانده و مكتب نديده بود.
احدي از مورخان ، مسلمان و يا غيرمسلمان مدعي نشده است كه آن حضرت در دوران كودكي يا جواني، چه رسد به دوران كهولت و پيري كه دوران رسالت اوست، نزد كسي خواندن يا نوشتن آموخته است.(1)
نگار من كه به مكتب نرفت و خط ننوشت
بغمزه مسئلهآموز صد مدرس شد
كرشمه تو شرابي به عاشقان پيمود
كه علم بيخبر افتاد و عقل بيحس شد
پيامبر اسلام مؤسس يك نظام دانايي سياست است، كه امروزه دانشمندان علوم سياسي از آن به عنوان «فلسفه سياسي اسلام» ياد ميكنند.
آن روز كه پيامبر در مكه و مدينه خطوط فلسفه سياسي اسلام را به فرموده خدا در قرآن بيان ميكرد هيچكس فكر نميكرد كه او بتواند يك نظام سياسي را در تاريخ بهوجود آورد كه در ابتداي ظهور خود همه قدرتهاي حاكم آن روزگار را با نظامهاي سياسي متفاوت درهم بكوبد و يك تمدن جديد بنا كند. نظام دانايي سياست پيامبر اسلام چه بود كه هنوز علم از آن اعلام «بيخبري» ميكند و عقلاي عالم نسبت به آن احساس «بيحسي» دارند؟!
2- نظام دانايي سياست چيست؟ نظام دانايي سياست به مثابه يك كوهي از تفكر و انديشه است كه قله آن «فلسفه سياسي» است دامنه اين كوه «نظريههاي سياسي» و كوهپايههايش «تحليل سياسي» است.
فلسفه سياسي، دانشي است كه به دنبال درك و فهم حقايق امور سياسي است.
فلسفه سياسي از بايدها سخن ميگويد و درباره شكل آرماني سياست مي انديشد.
زبان گوياي سياست از پس فهم «نظام دانايي سياست» ممكن مي شود.
آورده پيامبر اعظم (ص) نظام دانايي سياست در حيات طيبه بشر است.
نظامي كه حيات انسان را در اين جهان و پس از اين جهان را دربرميگيرد.
امروز به يمن پيروزي انقلاب اسلامي و حيات روزافزون آن اغلب انديشكدهها و اتاقهاي سياسي جهان مشغول غور و بررسي رمز و راز نظام دانايي سياسي اسلام و كشف اسرار كارآمدي، پويايي و حيات روزافزون آن هستند . اما هرچه بيشتر تلاش مي كنند كمتر نتيجه ميگيرند.
3- نظام دانايي سياست در اسلام بر كوهي از آوردههاي وحي در قرآن تكيه زده است.
در قله تبيين فلسفه سياسي اسلام عمر سيره و روش 250 ساله سياستورزي اهل بيت پيامبر اسلام و ائمه معصومين (عليهمالسلام) ديده مي شود. نهجالبلاغه حضرت اميرالمومنين و بهويژه نامه مالك اشتر و صحيفه سجاديه و دهها هزار حديث امامان شيعه متكفل تبيين «نظريههاي سياسي» آن است. فرهنگ سياسي اهل بيت (ع) در روبهرو شدن با حكومتهاي طاغوت خطوط كلي «نظام دانايي سياست اسلامي» را نقطه به نقطه روشن كرده است.
4- تاريخ ايران و جهان از امامين انقلاب اسلامي به عنوان اسلام انديشاني ياد خواهد كرد كه براساس نظام دانايي اسلام، مسير تاريخ ايران و جهان را تغيير دادند.
امامين انقلاب اسلامي با تكيه بر فرهنگ عاشورا و قيام اباعبدالله الحسين(ع) كه بخشي از نظام دانايي سياست در اسلام است، راه و رسم ايستادن در برابر دشمنان بشريت را به آزاديخواهان جهان آموختند.
آموزههاي كفرآميز و شركآلود قرون 19و20 و افتادن در دره الحاد ماركسيسم، فاشيسم و ليبراليسم بشريت را با ميليونها كشته و زخمي در جنگ جهاني اول و دوم خسته كرد.
مردم جهان از نظام دانايي سياسي مبتني بر مكتبهاي الحادي و دستساز بشر خسته شدهاند.
دليل جنگ جهاني عليه ملت ايران و دولت جمهوري اسلامي طي نيم قرن اخير اين است كه قدارهبندان جهاني و ستمگران استبداد و استكبار جهاني يك دفعه چشم باز كردند ديدند ايران ، آسمانيترين زمين است و مرداني در آن ظهور كردهاند كه در انديشه نجات بشريت براساس نظام دانايي سياسي اسلام هستند.
صدها انسان پاكباخته در ايران درجنگ تحميلي و جنگ با داعش و نبردهاي نرم آمريكا عليه ملت ايران به خاك وخون افتادند و شهيد شدند تا به جهان اعلام كنند ؛ «ما آمدهايم تا تغيير دهيم!» ايرانيان اعلام كردند ؛ «تا كفر و شرك هست، مبارزه هست. تا مبارزه هست ما نيز هستيم!»
5- ما امروز در غرب با نسلي روبهرو هستيم كه در فرهنگ حرامزادگي و حرامخواري ناشي از غارت ملتهاي مظلوم رشد كردهاند.
اين نسل از چاله «خودحقبيني» به چاه «خودشيفتگي» سقوط كرده است.
چشمان اين نسل با غرور، تكبر و خودبزرگبيني كور شده است . حاضر نيستند حقايق عالم را ببينند و تحولات سياسي نيمقرن اخير جهان را تحليل كنند. آنها در حال و هواي تفكرات استعماري قرن 19 و اوايل قرن بيستم هستند.
نتيجه تقابل نسل خود برتربين غرب با ملت ما آن است كه در ايران چرخه نسلي پس از انقلاب پديدههاي انساني شگرفي را تجربه كند.
الف- ظهور نسل قهرمان و حماسهآفرين در دفاع مقدس
ب- ظهور نسل هنرمند، راويان صادق دفاع مقدس ، آفرينندگان فرآوردههاي هنري در فيلم، سريال، نقاشي، خطاطي، قصه، رمان و ...