#تلنگر
📌قابل توجه مراجع نظارتی
🔴ماجرای عجیب اخذ وکالت اجباری از کارمندان سایپا چیست؟
تا دیر نشده اقدام کنید
📣ماجرا را در فرهیختگان آنلاین بخوانید
⭕️متن کامل در زیر
https://farhikhtegandaily.com/page/244973/
🔴ترجمه ، سلاح تبلیغات استراتژیک
❇️ترجمه، فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار
اسناد ۴ مرجع علمی، سیاسی و امنیتی ایالات متحده شامل کاخ سفید، آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا، شورای برنامهریزی روانی و آکادمی علوم سیاسی آمریکا، گویای آن است که در عملیات PSB به عنوان بزرگترین عملیات جاسوسی آکادمیک قرن بیستم، «علوم انسانی، نافذترین حوزهی جنگ نرم» و «ترجمه کتاب، سلاح تبلیغات استراتژیک» به شمار میرود؛ چراکه میپنداشتند «یک کتاب ممکن است به عظمت یک نبرد باشد» و مترجم نیز مثل «چرخ کوچک یک سلسله وقایع مهم.»
از منظر آنان، اولین گام براندازی یک نظام دینی با گسترش «فلسفه سیاسی سکولار» و از راه «ترجمه» برداشته میشود، چنانکه هانا آرنت یهودی، فیلسوف CIA میگفت «گسترش علم سکولار به فروپاشی هرگونه سازمان دینی یا حکومت مذهبی میانجامد.» از قضاء، در دهه اول پیروزی انقلاب اسلامی (۱۳۶۸ – ۱۳۵۸) بزرگترین جدالها در همین دو حیطه رقم خورد....
⭕️متن کامل در زیر:
https://jscenter.ir/slave-jews/muslim-zionism/5933/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فلسطینیها! حقوق ندارند چون پول و قدرت ندارند
🔸️نوام چامسکی، نظریه پرداز و فیلسوف برجسته آمریکایی:
بخشی از تراژدی فلطسینیها این است که هیچ حمایت بینالمللیای نمیشوند، چون ثروت ندارند، قدرت ندارند، پس حقوقی ندارند.
💠امام صادق (علیه السلام) فرمود:
🍃🌺هر که بعد از نماز صبح و ظهر (در روز جمعه و در سایر ایّام هفته) بگوید: ألّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُم نمی میرد تا آن که حضرت مهدی (علیه السّلام) را درک کند.
📚مستدرک سفینة البحار، ج۶، ص۳۶۶
❇️۲۶ آبان ماه سالگرد علامه محمدتقي جعفري تبريزي؛ فقيه اصولي، فيلسوف متکلم و ابن سيناي زمانه گرامی باد.
✅ به حق بايد وي را منادي عدالتخواهي و شيفته نهجالبلاغه خواند.
او معتقد بود حتي يك جمله امیرالمومنین علي(ع) هم دنيايي از مطالب براي گفتن دارد. ایشان در اين باره گفته است « آقا نميدانيد اين نهجالبلاغه چه دريايي است.».
پس از اتمام تحصیلات در نجف، در دهه ۳۰ به ایران بازگشت و به تحقیق و تألیف و تبلیغ و پاسخگویی به مباحث فکریِ روز پرداخت. توانست تالیفاتی پرشمار و عمدتاً بدیع از خود به یادگار نهد، که از مشهورترین آنها میتوان به مجموعه ۱۵ جلدیِ «تفسیر و نقد و تحلیل مثنوی» و «ترجمه و تفسیر نهج البلاغه» در ۲۷ مجلد اشاره کرد.
علامه محمدتقی جعفری پس از عمری تلاش و تکاپو، در ۲۵ آبان سال ۱۳۷۷ ش به رحمت ایزدی پیوست و در شهر مشهد در حرم مطهر امام رضا (علیهالسلام)، در دارالزهد به خاک سپرده شد.
⭕️متن کامل در زیر:
https://www.isna.ir/news/8908-16267/
✳️نظرات #علامه_جعفری درباره امام خمینی(ره) |
https://irdc.ir/fa/news/1710
🔴#ارزش_واقعی_انسان به چیست ؟
چقدر ارزش داریم؟
عده¬ای از جامعهشناسان برتر دنیا در دانمارک جمع شده بودند تا درباره #ارزش_واقعی_انسان بحث و تبادل نظر كنند.»
آنها ميگفتند، برای سنجش ارزش خیلی از موجودات، معیار خاصی داریم. مثلاً معیار ارزش طلا، وزن و عیار آن است. ارزش بنزین به مقدار و کیفیت آن و ارزش پول به پشتوانه آن است.
اما #معیار_ارزش_انسان_ها_چیست؟
نوبت به علامه محمد تقی جعفری رسید. او گفت:« اگر می خواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد، بايد ببینید به چه چیزی علاقه نشان ميدهد و عشق می ورزد. کسی که عشقش یک آپارتمان 2 طبقه است، در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است. کسی که عشقش ماشینش است، ارزشش به همان میزان است. اما کسی که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازه¬ خداست.»
علامه این مطلب را گفت و پایین آمد.
وقتی جامعهشناسان صحبت¬های او را شنیدند، برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند.
وقتی تشویق آن¬ها تمام شد، علامه دوباره بلند شد و گفت:« #این_کلام_از_من_نبود، بلکه از شخصی به نام علی(ع) است.
آن حضرت در نهج البلاغه می¬فرمایند:
«قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ»؛ #ارزش_هر_انسانی به اندازه چیزی است که دوست می دارد.» وقتی این حرف را زد، دوباره همه به نشانه احترام به وجود مقدس امیرالمؤمنین علیه السلام از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند.
💐شادی روح علامه جعفری الفاتحه مع الصلوات
⭕️چند خاطره خواندنی از علامه «محمدتقی جعفری»؛ ابن سيناي زمان ما |
https://nehzat.ir/fa/news/184/
https://www.isna.ir/news/8908-16267/
#علامه_جعفری
💐در زلال اندیشه امام خامنهای
#نه_فقط_اصفهان_بلکه_تاریخ_ما_آن_را_نباید_هرگز_فراموش_کند.
🌹 بیستوپنجم آبان تا آخر آبان، از روزهایی است که نهفقط اصفهان بلکه کشور و تاریخ و معارف ما آن را نباید هرگز فراموش کند.
🌹 در بیستوپنجم آبان سال ۶١ در یک روز اصفهانیها حدود ۳۶۰ شهید را تشییع کردند؛ این چیز کوچکی نیست. حدود ۳۶۰ شهید در یک روز وارد اصفهان شدند و روی دست مردم تشییع شدند. شما جوانها نبودید، آن روزها را ندیدید، آن حماسه و آن شور را ندیدید. چند روز بعد [هم] -اینکه عرض میکنیم تا آخر آبان، چون شاید هنوز به سیاُم آبان نرسیده بود- ۲۵۰ شهید دیگر را وارد #اصفهان کردند؛ باز مردم تشییع کردند، روی دست گرفتند و با استحکام، طاقت نشان دادند؛ خیلی طاقت میخواهد، خیلی ظرفیّت میخواهد.
🌹#ظرفیّت_روحی بالاتر است از ظرفیّت جسمی و ظرفیّت اجتماعی. اینکه مردم یک شهر بچّههای خودشان را، جوانهای خودشان را ، آنهم بهترین جوانها را، بر روی دستشان تشییع کنند و خم به ابرو نیاورند، خیلی مهم است. اینها را اگر در تاریخ نوشته بودند، در کتابها برای ما میخواندند، ما راحت باور نمیکردیم امّا به چشم خودمان دیدیم. چطور طاقت آوردند؟
🌹 در همان روز و فردای آن روزی که حدود ۳۶۰ شهید تشییع شدند، جوانها صف کشیدند برای رفتن به جبهه و رفتند. دو لشکر قَدَر که در شهر اصفهان و شهرهای استان اصفهان بودند -لشکر امام حسین (علیهالسّلام) و لشکر نجف- دوباره پُر شد از جمعیّت جوان مؤمن و فداکار. نه پدر و مادرها مانع شدند، نه جوانها تردید کردند. دوباره همان دو لشکر خطشکن که این ضایعهی سنگین بر آنها وارد شده بود، پُر شد. در عملیّات محرّم بیشتر شهدا اصفهانی بودند؛ #اصفهان_این_است. #نباید_بگذارید_این_فراموش_بشود.
۹۵/۸/۲۶
#بیست_و_پنج_آبان
#شناسنامه_این_مردم_مؤمن
🌹روز حماسه ایثار مردم اصفهان گرامی باد
♦️تشییع ۳۷۰ شهید عملیات محرم در سال ۱۳۶۱ از میدان امام اصفهان تا گلستان شهدا
♦️رهبر معظم انقلاب در مورد نقش مردم اصفهان در دفاع مقدس و انقلاب و حماسه مردم اصفهان در ۲۵ آنماه ۱۳۸۹ در دیدار با خانواده شهدای عملیات محرم بیان کردهاند:
«...(۲۵ آبان) #شناسنامه_این_مردم_مؤمن و غیرتمند و ایستاده پای کار به حساب میآید؛ مردم اصفهان در یک روز ۳۷۰ شهید را تشییع کردند و خم به ابرو نیاوردند، بماند که همان روز اعزام به جبهه داشتند، پشتیبانی کردند و حرکت کردند، تعداد شهدای اصفهان در همان ماه بیش از هزار نفر است...هزار و اندی در یک ماه!
خب چه کسی شهید میشود؟ آن کسی که در میدان است، در میدان خطر است، پیشرو است.
#شناسنامه_این_مردم_مؤمن
#نباید_بگذارید_این_فراموش_بشود