12.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پارسال برای اولین و آخرین بار در جلسه هیات دولت روضه عباس(ع) خواندند؛ شاید میدانستند این آخرین تاسوعایش برای روضه عباس است!
و شاید به خاطر همین ارادت و اخلاص،او هم مثل مولایش در راه رساندن آب به شهادت رسید
🏴روضه خوانی شهید رئیسی در جلسه هیئت دولت در وصف ایثار و فداکاری حضرت عباس(ع)،چهارم مرداد1402
عیسی زارع پور
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
🔹ظریف امشب در تلویزیون درباره نامزدهای تصدی وزارت گفت:
🔻«از مذاهب و ادیان رسمی باشید امتیاز می گیرید، شیعه باشید امتیاز نمی گیرید (!)
🔻اگر ۵۰ سال داشته باشید هیچ امتیازی نمیگیرید؛ از زیر ۵۰ هر چه جوانتر باشید امتیاز بالاتر است. اگر مرد باشید هیچ امتیاز نمیگیرید، زن باشید ۱۰ امتیاز میگیرید. اگر سابقه وزارت داشته باشید، امتیاز منفی میگیرید».
🔹ظریفی در واکنش به این سخنان ظریف نوشت: یک دختر جوان ۲۰ ساله یهودی و بدون سابقه وزارت، می تواند بالاترین امتیازات را کسب کند!
🔹اما از این طنز تلخ که بگذریم، ظریف چگونه فردای عاشورای حسینی به خود اجازه می دهد در مملکت اهل بیت علیهم السلام، شیعه بودن را عامل امتیاز منفی برای وزارت معرفی می کند و داشتن دین و مذهبی دیگر را عامل رجحان بداند؟ و اصلا چرا اصرار دارد به اختلافات مذهبی دامن بزند و در این میان، اکثریت را کنار بگذارد؟!
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
شورای تعیین وزرا، یا جمع متهمان
و محکومان پروندهها؟!
برخی اعضای شورای راهبری دولت جدید و کمیتههای فرعی آن که اسامی آنها در رسانههای مدعیان اعتدال و اصلاحات منتشر شده، سوابق فعالیتهای مجرمانه و بازداشت یا محکومیت قضائی دارند!
خبرگزاری خبر آنلاین وابسته به برخی مدیران دولت روحانی، اعضای شورای راهبردی دولت چهاردهم را اینگونه برشمرده است: «علی شکوریراد، هادی خانیکی، محسن رنانی، فاطمه مهاجرانی، محمدجواد ظریف، محمدجواد آذریجهرمی، علی عبدالعلیزاده، محمد قائمپناه، سیدرضا صالحی امیری، علی ربیعی، الیاس حضرتی، حسین مرعشی، محمد صدوقی، شهیندخت مولاوردی، حسین عبده تبریزی، نورالدین آهی، عباس عبدی، علی تاجرنیا، فیاض زاهد، محمدرضا جلاییپور و علی طیبنیا».
در میان این افراد و همچنین برخی اعضای کمیتههای انتخاب وزیران، اسامی برخی بازداشتیهای فتنه و آشوب 1388 (شورش علیه جمهوریت و انتخاب مردم)، متهمان پرونده فساد کرسنت، متهم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان، شریک نزدیک شهرام جزایری (مفسد اقتصادی دوره موسوم به اصلاحات)، متهمان سوء مدیریت در دولت روحانی، متهمان اجرای سند ضد فرهنگی و ضد اسلامی 2030 و... دیده میشود و جای شگفتی است که افراد ناصالح و ناشایستی از این دست بخواهند در مسند معرفی وزیر و مدیر بنشینند و به اسم گرهگشایی از معیشت مردم، حجم خسارتهای دولت قبل خود را چند برابر نمایند.
@IMANI_mohammad
💐انتشار شماره جدید کیهان فرهنگی
❇️تازهترین شماره کیهان فرهنگی با موضوعات متنوعی همچون «نخبگان تراز و فلسفه وجودی نظام»، در خصوص الزامات گزینش کارگزاران و چینش اعضای هیات وزیران، و نسبت آن با فلسفه وجودی نظام جمهوری اسلامی،
«پیام تراز انقلاب و برخوردهای ناتراز» بقلم استاد قلم حسین شریعتمداری، «سیاستهای کلی نظام و صدرنشینی قاعده برتر» بقلم حمیدرضا سلیمی، ایران «قوی یا ضعیف سازی ایران؟» نوشته استاد محمد ایمانی، «حکمرانی بشری» نوشته محمدکاظم انبارلویی، «اسلامستیزی در پوشش مدرنسازی نظام آموزشی» بقلم حجت الاسلام والمسلمین میلاد آهنگر، «ولایت مرگناپذیر است»، «هویت دینی استعمارشناسی ایرانی بقلم دکتر موسی نجفی»، «سه ضلع مغفول در منطق حکمرانی اسلامی» نوشته حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی افضلی و نیز .... چاپ و در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.
🔴هشدار روزنامه دنیای اقتصاد :
تیم اقتصادی، غنیمت جنگی نیست!
«اسامی متفاوتی درباره ترکیب تیم دولت منتشر شده. این رویکرد که رئیسجمهور بخواهد پستهای کابینه را مانند غنایم جنگی میان گروههای نزدیک تقسیم کند، باعث شکست خواهد شد.
دغدغه اصلی سیاستگذاران در دولت جدید باید مهار تورم و رشد اقتصادی باشد. دستیابی به چنین هدفی نیازمند یک تیم اقتصادی هماهنگ است.
تیم اقتصادی، غنیمت جنگی نیست! شایعاتی وجود دارد که گروههایی که در انتخابات حامی پزشکیان بودند، به صورت موازی در حال تشکیل تیم اقتصادی هستند و به چشم غنیمت جنگی به دولت نگاه میکنند.»
https://kayhan.ir/001Dxi
🔴هشدار روزنامه اصلاحطلب دنیای اقتصاد درباره چینش کابینه بر مبنای سهمخواهی و غنیمتطلبی
«تنوع اعضا بدون داشتن راهبرد مشخص و نگاه منسجم در دولت میتواند منجر به عدم شکلگیری اجماع در میان اعضای دولت شود.
در شرایطی که دولت، نیازمند دیدگاهی همسو در میان اعضای کابینه است، انتخاب وزرا توسط افراد دارای دیدگاههای معارض و متفاوت میتواند، منجر به تشتت آرا و جلوگیری از همکاری دولتمردان با یکدیگر شود.
به دلیل اختلافنظرهای موجود بین اعضا، رسیدن به اجماع برای تصدی وزارت ممکن است دشوار باشد.
اختلافات داخلی بین اعضای کارگروهها میتواند به تأخیر در فرآیند انتخاب وزرا منجر شود و حتی در مواردی باعث انتخاب افراد ناصالح شود.»
https://kayhan.ir/001Dxi
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
والله هرکس تیری به سمت این نظام انداخت آواره شد
هدایت شده از بیداری ملت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صرفا جهت یادآوری
این حرف های رهبری را ببینید!
در واکنش به افتضاح مطالب آقای ظریف و مشخصا در مورد خود آقای ظریف بعد از لو رفتن صوتش علیه سردار سلیمانی در سال ۱۴۰۰ است...
«مایه تعجب»؛ «مایه تأسف»؛ «تکرار حرف های خصمانه دشمنان ما»؛ «خطای بزرگ» و ...
⏪ مگر نه این است که آزموده را آزمودن خطاست!؟
یاعلی🌹
👤محمد صالح مشفقی پور
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
23.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از وقتی که این فیلم منتشر شده، هواداران ظریف و روحانی به شدت عصبانی و در حال فحاشی در شبکه های اجتماعی هستند.
البته طبیعی است ، چون پاسخی برای این سخنان دقیق و منطقی ندارند. اصلا مگر کسی میتواند از عملکرد ظریف از جمله بند ۳۷ برجام دفاع کند؟
🇮🇷https://eitaa.com/naghdemashhorat
طلیعه نهایی دکتر اصلانی.docx
29.5K
💐« #نخبگان_تراز_و_فلسفه_وجودی_نظام» سرمقاله شماره جدید کیهان فرهنگی با اشاره به فرازهایی از نهجالبلاغه امیرالمؤمنین ع یا «#مرامنامه_دولتمردان»،فرایند قانونی و الزامات چینش وزرا در دولت چهاردهم توسط رئیس جمهور تحت نظارت مجلس شورای اسلامی را مورد تحلیل قرار داده است.
⭕️فرازی از آن:
«اقتدار و کارآمدی قوه مجریه و ریاست محترم جمهور در همه دورانها، منوط و متوقف بر اقتدار و کارآمدی مجلس شورای اسلامی بوده و خواهد بود و ضعف دولت نیز ناشی از ضعف مجلس شورای اسلامی است.
هیچ رئیس جمهوری بدون مجموعه ای از همکاران قوی و کارآمد و کاردان و معتقد و دارای صلاحیت نمیتواند از موفقیت برخوردار شود. گزینش همه کارگزاران سیاسی دقیقا منطبق بر ارزشها و آرمانها یا #فلسفه_وجودی_نظام_سیاسی که نقطه مرکزی و محل تلاقی و تنظیمگر و انسجامبخش تمام اجزا و مؤلفههای آن است، صورت می گیرد. چینش نامطلوب وزیران و معاونان، ناسازگار با این فلسفه وجودی، خدای ناکرده میتواند این موفقیت را به شکست مبدل سازد که طبعا"همکاران ناکارآمد، بی تجربه، بیاعتقاد یا کم اعتقاد و یا بی ایمان به فلسفه وجودی نظام سیاسی و آرمانها و اهداف آن در این شکست تأثیر تام دارند. نبود انسجام در هیئت وزیران و ترکیب ناصحیح آن نیز میتواند مزید بر علت شود.»
«نمیتوان به وزیرانی ضعیف و ناکارامد رأی داد ، دولتی ضعیف و ناکارامد روی کار آورد ودر ادامه بر آن نیز نظارت نکرد ، سپس فرافکنی نمود و قصور و تقصیر را به گردن فرد یا نهاد دیگری انداخت و از زیر بار مسئولیت گریخت.»
❇️تازهترین شماره #کیهان_فرهنگی با موضوعات متنوع در اختیار علاقهمندان قرار گرفت.