⭕️چرا؟ چرا؟ چرا؟
چرا دولت پاسخ نمی دهد؟
چرا مجلس سؤال نمی کند؟
چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیدهی این کتابها(ی لانه جاسوسی آمریکا ) در مجموعهی مدارس ما، دبیرستانهای ما، دانشگاههای ما نیست؟
⭕️ این کتابها حدود هفتاد جلد است؛ شماها خواندهاید اینها را؟
⭕️ چرا هیچ نشانی از مضامین برگزیدهی این کتابها در مجموعهی مدارس ما، دبیرستانهای ما، دانشگاههای ما نیست؟ چرا؟ این یکی از اعتراضهای من است.
⭕️ وزیر جدید محترم آموزشوپرورش اینجا در جلسه هستند؛ چرا اینها را داخل کتابهای درسی قرار نمیدهید؟
⭕️ چرا نمیگذارید نسل جوان ما، نسل جدید ما بفهمد و بداند که آمریکا با اینجا چه کرده است و چه توطئههایی زیر سر داشته؟
⭕️ حرکت دانشجویان برای تسخیر سفارت، واکنش به اینهمه خباثت بود که پیروزمندانه اتّفاق افتاد؛ یعنی جلوی تحرّک ابرقدرتِ پُرروی زیادهخواه آمریکا را در داخل کشور گرفت؛ انقلاب یعنی این.
۱۳۹۵/۰۸/۱۲
⭕️ بیانات امام خامنه ای در دیدار دانشآموزان و دانشجویان
http://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=4036
#لانه_جاسوسی_آمریکا
#تسخیر_لانه_جاسوسی
#وزیر_آموزشوپرورش
#استکبارستیزی
#نسل_جوان
#چرا؟
#اعتراض_رهبری
کانال تلنگر بیداری دانشگاهیان
@jedbie
هدایت شده از خبرگزاری فارس
14.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺فیلم | نحوه برخورد حضرت آیتالله خامنهای با جاسوسان آمریکایی که در لانه جاسوسی بازداشت شده بودند
🔸ماجرای تهیه غذای آمریکایی و...
@Farsna
هدایت شده از تاملات حقوقی
📢 اطلاعیه تمدید #آزمون_وکالت۹۸
🔻بنا بر اعلام روابط عمومی مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه زمان ثبت نام در #آزمون_وکالت سال ٩٨ به مدت "یک هفته" تمدید شد.
🔸مطابق این اطلاعیه فارغ التحصیلان و دانشجویان ترم آخر رشته های حقوق، فقه و مبانی حقوق اسلامی و همچنین دارندگان مدارک معادل حوزوی میتوانند تا روز (چهارشنبه ١۵ آبان ماه) با مراجعه به وب سایت مرکز وکلا قوه قضائیه نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمایند.
⏰آزمون وکالت ١٣٩٨ روز جمعه ٢٩ آذرماه در حوزه های آزمونی سراسر کشور برگزار خواهد شد.
📎جهت ثبت نام از طریق لینک زیر اقدام نمایید👇
http://www.judiciarybar.ir/news/228-faq.html
@markazvokala
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اسناد لانه جاسوسی در کتاب های درسی منتشر می شود
✅ @Rajanews
نظم یا انقلاب؟ دکتر سید موسی دیباج استاد دانشگاه تهران | روزنامه اطلاعات
نوموس نظم و سامان اجتماعی است که داعی به خویش است و شهروندان را موظف به رعایت خویش میکند. بدون نوموس نه تنها جامعه، بلکه دین و فرهنگ در مظان تردید قرار میگیرد. نوموس در یک چنین معنی اعم از نظم در شئون ظاهری اجتماع و بینظمی مقابل آن است. به نظر چنین میآید که در طرف مقابل، یعنی در یک وضعیت آنارشی نیز اصل نوموس قابل تحقق و تصور است. چنین معنایی دربرگیرنده از نوموس بیان دیگری از نظم وجدانی انسان متعهد اجتماعی است تا صرف نظم بیرونی به نیروی جبار دولتی که مسئول اداره سیاسی و اجتماعی جامعه است.
از این رو تفوق نوموس به دولت و آنارشی یکسان است و نمیتوان در جهت مقابل دولت جبار، وضعیت آنارشی را تا حد موضع سوفسطی تقلیل داد که نوموس را یک امر نسبی و فاقد ویژگی جوهری میداند. قانون انسانی خود به خود ضد انسان و آزادی او نیست. فلسفه قانون انسانی، مخالفت با آزادی انسانی نیست، بلکه تقسیم و تنظیم مراتب شئون گوناگون انسانی است که بدون وجود قانون میتواند به تزاحم و تضاد بینجامد. به همین دلیل نباید در آغاز تبیین کلمه قانون آن را با فصل تحدید آزادیهای انسانی تعریف نماییم. قانون را که در آغاز در برابر آزادی انسانی تعریف کنید، تحمل آن را برای انسانها سخت و دشوار خواهید ساخت و انسانی که خود را مجبور به پذیرش قانون میداند، از انسانی که خود را مختار به پذیرش قانون میداند، نافرمانبردارتر و به همان میزان، ضعیفتر است. بنابر این شاید نوموس منحصر در قرارداد اجتماعی نباشد و حاضر در حالات گوناگون متقابل و متعارض طبیعت انسانی باشد.
⭕️ متن کامل در زیر:
https://www.ettelaat.com/mobile/?p=21456&device=phone
⭕️مستند «راه رهایی» دوشنبه امشب
«راه رهایی» مستند جدید تولید شده در ادارهکل پژوهشهای اسلامی سازمان صداوسیما امشب ساعت ۲۳:۱۵ از شبکه یک سیما پخش میشود.
هدایت شده از تاملات حقوقی
کلیات طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی تصویب شد
⭕️ در جلسه علنی دوشنبه مصادف با سیزده آبان روز استکبارستیزی -نمایندگان مجلس شورای اسلامی با ۱۸۰ رای موافق ۶ رای مخالف و ۵ رای ممتنع از مجموع ۲۱۲ نماینده حاضر در جلسه، کلیات طرح الزام دولت به تعیین سرفصل جنایات آمریکا در کتب درسی را تصویب کردند.
در هنگام بررسی این طرح تعدادی از نمایندگان پیشنهاداتی را مطرح کردند که برای بررسی بیشتر و اصلاحات لازم، آن را به کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ارجاع دادند تا پس از اصلاح در دستور کار مجلس قرار گیرد.
علیرضا سلیمی نماینده محلات در مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی کلیات این طرح گفت: همه ما لیست بلند جنایات آمریکا علیه ایران را میدانیم و بر این مساله واقف هستیم که اسناد لانه جاسوسی در بیش از ۷۰ صفحه چاپ شده و در اختیار ما است و نسل جدید و آینده هم باید از این لیست بلند بالای جنایات آمریکا اطلاع داشته باشند.
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: بررسی و کنکاش در این اسناد به ما درسهای بسیار زیادی میدهد؛ همه به یاد داریم که سفارت آمریکا در ایران، اتاق فرماندهی آشوب بود، آمریکاییها در ایران به دنبال نفت ما بودند و چیز دیگری از ما نخواستند؛ آمریکاییها از ابتدا قابل اعتماد نبودند و گذشته، آینه آینده است و باید مراقب باشیم که مبادا تاریخ تحریف شود.
https://www.irna.ir/news/83541286
تلنگر بیداری دانشگاهیان بیدار
نظم یا انقلاب؟ دکتر سید موسی دیباج استاد دانشگاه تهران | روزنامه اطلاعات نوموس نظم و سامان اجتماعی
⭕️ نظم در فلسفه و اندیشه سیاسی
دکتر سید موسی دیباج
⭕️پرسش از نظم، در فلسفه سیاسی و اندیشه سیاسی فیلسوفان و سیاستمداران یونان باستان همراه بوده است با تحقیق در نظم؛ آنچنانکه مردمان در حیات اجتماعی زمانة خویش با آن مواجه بودهاند. افلاطون در «جمهوری» به صراحت بهترین نظم سیاسی ممکن را، آن میداند که با عدالت درآمیخته باشد و بلکه پایه آن نظم سیاسی باشد. اجرای عدالت به خیر همگانی برای همة اجتماع سیاسی میانجامد و به سود همه نه صرفا به سود جناحهاست. آنچه مصلحت برتر است، نه جنگ است و نه تفرقه، بلکه این دو را باید کنار نهاد؛ صلح و منافع خیر متقابل است که بهترین است.
افلاطون نیز تابع سلف خود ـ سولون ـ به آشتی و صلح اعتبار خاص بخشید، به نحوی که در عمل سیاسی آن را مقدم بر همه چیز میدانست؛ اما این صلح مبتنی بر توازن و اتحاد هماهنگ بین طبقات و جناحهای گوناگون اجتماعی بود. در دیدگاه فیلسوفان یونانی و بهخصوص افلاطون، سرنوشت شهر با سرنوشت نظم درهمآمیخته است و بهترین وضعیت برای نظم و قانون، در شهر برتر (یا مدینه فاضله) قابل تصور است. «شهر» همان جای زیست اجتماعی است که در آن به سر میبریم و انضمامیترین پدیده انسان کلی است. پس آغاز ظهور درک فلسفی سیاسی، درک انضمامی و حقیقی از نوموس است و نه فهمی انتزاعی و غیرحقیقی از آن.
فیلسوفان و عالمان علوم سیاسی دوره جدید، تفقه در نظم را با پیشفرضهایی چون قانون طبیعی، وضع طبیعی دولت و اجتماع درآمیختهاند. بایست گفت نظم اجتماعی برخلاف آنچه هابز میپندارد، اساسا از جبر متمایز است. نوع انسان نفع خویشتن را در بقای اجتماعی و حضور جامعه تلقی مینماید و نظم میتواند پشتیبان حیات اجتماعی انسان باشد و انسان با اراده خویش، نظم را برای حفظ حیات خویش پذیرفته و یافته است. به هنگام تعارض آزادیهای انسانی، نظم اجتماعی موجب حفظ حیات نوعی میشود؛ زیرا بهرغم اینکه آزادی هر انسانی در طبیعت آن با آزادی انسانی دیگر تضاد ندارد، اما در شرایط و مقتضیات خاص، این آزادیها ممکن است در برابر آزادی دیگران به ضیق و ظلم بر دیگری منجر شود.
ممکن است انسان در زندگی روزمره نظم موجود را بپذیرد و تصور عمومی این باشد که بین پذیرش نظم موجود و وفاق اجتماعی، نسبتی ضروری برقرار است؛ اما از نظر فیلسوف، استناد این دو مفهوم به یکدیگر به نحو تصادفی و عرضی است و نه به نحو ذاتی. اگر وفاق اجتماعی همواره داعی به حفظ نظم موجود میبود، پس انقلابهای جهان، شورشها و جنگها و برخوردها در جوامع، هرگز نباید رخ میداد؛ زیرا برای این دگرگونیهای عظیم بر پایه اراده فردی انسانها بهوجود نیامده، بلکه برای تحقق آن به مقادیر بزرگی از ارادههای مردمی و وفاق ایثارگرایانة عمومی نیاز بوده است.
این بدان معناست که نظم اجتماعی به موازات وفاق اجتماعی شکل میگیرد و نظم هیچگاه یگانه عامل و سبب اصل وفاق و همبستگی اجتماعی نیست، گرچه ممکن است معلول و فرآیند بعدی آن به حساب آید. نظم یک مرتبه پیش از وفاق اجتماعی محسوب نمیشود و بنابر این دلیلی وجود ندارد تا آن را با ضرورت بنیادین جامعهشناختی قرین بپنداریم.
⭕️ متن کامل در زیر:
https://www.ettelaat.com/mobile/?p=21456&device=phone
فلسفه سیاست، موضوع کتاب تازه دکتر سید موسی دیباج/
هژمونی آمریکا فرو ریخته -
⭕️ ما در ایران گرفتار آدمهایی هستیم که پز دانستن میدهند.
⭕️ پایتختهایی چون واشنگتن، لندن و برلین که تا حدود یک دهه پیش نقش مهمی در هدایت اقتصاد و تکنولوژی جهان داشتند، بازی را به قدرتهای جدید واگذار کردهاند.
⭕️ در خاورمیانه نیز قدرت جدیدی به نام قدرت انقلابی جمهوری اسلامی ایران و کشورهای حامی ایران شکل گرفته که سد عظیم را در برابر خواستههای سنتی امپریالیسم غرب ایجاد کردهاند.
نقشهای سیاسی از هر جهت تغییر کرده و فقط ما در ایران گرفتار آدمهایی هستیم که پز دانستن میدهند و در زمانی که هیچ دانشی از سیاست حقیقی جهان ندارند، ما را به پیروزی و مذاکره با غرب دعوت مجبور میکنند. این طیف حتی تشخیص مردم و تودهها را نیز ندارند.
⭕️ دیباج در پایان از انتشارات نور حکمت به عنوان ناشر کتاب «حدود سیاسی، منابع قدرت، دولت و آنارشیسم» نام برد. به گفته وی، این کتاب برای نشر مدت ها دست انتشارات دانشگاه تهران بوده ولی بدلایل فکری از انتشار آن خودداری کرده است.
⭕️ سید موسی دیباج دارای مدرک دکتری فلسفه از آمریکاست و هماکنون به عنوان عضو هیأت علمی در گروه فلسفه دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران به تدریس و پژوهش اشتغال دارد.
از میان دیگر تالیفات منتشر شده دیباج میتوان به این موارد اشاره کرد: «فی المکان»، «هرمنوتیک متن و اصالت آن، به ضمیمه هرمنوتیک قرآن»، «فلسفه و معماری» تألیف مشتک با حسین سلطانزاده، «آرا و عقاید سیداحمد فردید؛ مفردات فردیدی»، «شعور معماری ایرانی: منابع تاریخی معماری ایرانی»، «شعر و خانه ما: تحقیقی در معماری و ادب معاصر» و «پرسش فلسفی؛ ایرانی بودن چیست؟».
⭕️ متن کامل گفتگو در زیر:
خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان | Mehr News Agency
https://www.mehrnews.com/news/4586729/