eitaa logo
ایالا‌ت‌‌متحده‌‌محورمقاومت
160 دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
13.2هزار ویدیو
173 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از خبر فوری
‌ ♨️ واکنش ترامپ به پیام رئیس جمهور ایران به کشورهای منطقه: 🔹"ایران که به شدت مورد حمله قرار گرفته، از همسایگان خاورمیانه خود عذرخواهی کرده و تسلیم شده و قول داده است که دیگر به سمت آنها شلیک نخواهد کرد. 🔹این وعده فقط به دلیل حمله بی‌امان ایالات متحده و اسرائیل داده شد. آنها به دنبال تصرف و حکومت بر خاورمیانه بودند. این اولین بار است که ایران در هزاران سال گذشته از کشورهای اطراف خاورمیانه شکست خورده است. 🔹آنها گفته اند: "ممنون رئیس جمهور ترامپ." من گفته ام: "خواهش می کنم!" ایران دیگر "قلدر خاورمیانه" نیست، بلکه آنها "بازنده خاورمیانه" هستند و برای دهه های متمادی تا زمانی که تسلیم شوند یا به احتمال زیاد کاملاً فروپاشی کنند، اینگونه خواهند بود! 🔹امروز ایران ضربه بسیار سختی خواهد خورد! به دلیل رفتار بد ایران، مناطق و گروه‌هایی از مردم که تا این لحظه برای هدف قرار دادن در نظر گرفته نشده بودند، تحت بررسی جدی برای نابودی کامل و مرگ حتمی قرار دارند." . ✍ باید هر طور شده پزشکیان را متقاعد کنن که بیاد حرفی که زده درستش کنه و بگه ما براساس رفتار انسانی از مردم کشورهای همسایه عذرخواهی کرده ایم اما تازمانی که ازخاک آنها علیه ما استفاده میشه هدف مشروع ما هستن!!! 🚨🚨 خبر فوری @khabareforii313 @khabareforii313
پیام شما: ❌پروژه واضح اصلاحات برای آینده رهبری؛ فعلا صبر کنید 🔺کانال ها و افراد اصلاح طلب به صورت هم‌افزا و گسترده در حال انتشار مطالبی هستند با این خطوط که: ۱. نیازی نیست در انتخاب رهبر تسریع کنیم ۲. اولویت آتش بس است و اینکه زودتر به صلح برسیم. ✍برادران عزیز، خطوط مشخص است و پیداست که پروژه دشمن برای آینده ایران چیست.
پیام شما: ⭕️ هیچ بر هیچ 🔻سخنگوی دولت در رسانه ملی: جناب محقق‌داماد،نامه‌ای به پاپ نوشته و از وی خواسته که مسیر صلح را برای ما بگشاید. 🔻محقق داماد در ایران چکاره است؟ پاپ در جهان چکاره است؟ سخنگویی دولت چه ربطی با توقف جنگ دارد؟ یک فرد نا آشنا با بدیهیات سیاست حاکم بر جهان(محقق داماد) نامه ای به یک فرد بی تاثیر بر ساختار قدرت سیاسی جهان و آمریکا(پاپ)نوشته و از او برای صلح در منطقه کمک خواسته و فردی بیکار و بی مسئولیت در مسئله جنگ و صلح (سخنگوی دولت)این نامه نگاری بی حاصل را در رسانه ملی مطرح کرده است! 🔻چرا رسانه ملی در حساس ترین لحظات تاریخ جمهوری اسلامی و جهان در اختیار یکی مانند سخنگوی دولت قرار می گیرد تا چنین سخنان بیهوده و مضحکی را تحویل مردم مسلمان و انقلابی ایران بدهد؟ آیا این رفتار رسانه ملی توهین به شعور و درک بالای مخاطب ایرانی نیست؟ چرا رسانه ملی در برابر نیروهای صاحب فکر و اندیشه انقلابی چنین دست و دلباز نیست و مردم را از استفاده از نظرات کارشناسان انقلابی محروم می کند؟ .
هدایت شده از HERO313Mهیرو
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نفیسه کوهنورد گزارشگر BBC: پیام عذرخواهی منتشر شد، اما ... ⚜️از نفیسه یاد بگیریم .
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
نشر آثار استاد امیری: ۵ تحلیل و صوت مهم استاد امیری را ۱۶ اسفند ماه حتما دریافت کنید و بشنوید و نشر حداکثری دهید 👇👇👇 ۱_ ایران در ۵ جبهه می‌جنگند https://eitaa.com/aasarostad/13030 ۲_مدیریت تنظیم روابط با کشورهای منطقه https://eitaa.com/aasarostad/13037 ۳_ مدیریت جبهه داخلی و مرزهای زمینی https://eitaa.com/aasarostad/13041 ۴_ آیا باید تقاضای کاهش تنش، آتش بس و مذاکره را بپذیریم؟ https://eitaa.com/aasarostad/13045 ۵_مواظب سازشکاران و انجام کودتای نرم باشیم https://eitaa.com/aasarostad/13049 📚 نشر آثار استاد امیری @aasarostad @aasarostad 📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه را در این کانال دنبال کنید.
زمان: حجم: 2.1M
🔹چرا آسمان تهران باز است و جنگنده‌ها از کدام مسیر به این شهر می‌رسند؟ 🔹پس چرا نیروهای مسلح ایران،جبهه آذربایجان و ترکیه را نمی‌گشایند؟ 🔹 ترامپ چگونه در تله رقبای خود در آمریکا گرفتار آمده است؟ 🔹شکستن روایت رسمی کاخ سفید از جنگ با ایران توسط سی‌ان‌ان چه مفهومی دارد؟ پ.ن: اشتباها در متن به جای مجلس خبرگان،شورای نگهبان گفته شد. 🚀🔥✈️🔥🚀 ☫ ﷽ https://eitaa.com/jhanmn
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت بارگیری به دلیل درخواست زیاد فراهم نیست
نمایش در ایتا