پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌷❤️🌷
❤️ اگر شیعیان آخرالزمان میدانستند چقدر دوستشان دارم از شوق میمردند...
🌹ابراهیم مهزیار جدّ علی بن مهزیار می گوید: از امام عسکری(ع) یك یادگاری طلب كردم و ایشان انگشترشان را به من دادند، پس از آن هر وقت به آن انگشتر نگاه میكردم خوشی عجیبی به دلم میآمد.
بعد از بازگشتم به اهواز شنیدم امام حسن عسكری (ع) شهید شدند.
به سامرا برگشتم تا امام زمان (عج) را ببینم اما موفق نشدم.
🌷❤️🌷
🌹ایام حج به مكه رفتم تا حضرت را زیارت كنم ولی ایشان را ندیدم. روزی در طواف با خود گفتم: بیچاره شیعیان آخر الزمان! من امام هادی (ع) و امام حسن عسكری (ع) را دیدم اما امام زمان (عج) را ندیدم و این قدر بی قرار هستم... آنها كه هیچ امامی را ندیدند چقدر بیقرار خواهند بود!
پس از آن جوانی آمد از من پرسید انگشتر امام عسكری (ع) را به دست داری؟ گفتم : بله. بعد از آن او مرا با خود به خیمه امام زمان (عج) برد. حضرت فرمودند: «دیدی با ما چه كردند؟ مجبور شدیم غایب شویم.» نگران شدم. گفتم: آقا میخواهید انگشتر پدرتان را از من بگیرید؟
🌷❤️🌷
🌹فرمودند: «ما خاندانی هستیم كه به هر كس هر چه بدهیم پس نمی گیریم.» پس انگشتر خودشان را هم به من دادند.
سپس فرمودند: در طواف برای شیعیان ما دعا كردی؟ گفتم: بله آقا ولی خیلی دلم برایشان میسوزد، آنها امام خود را نمیبینند.
حضرت فرمودند: «آنها خیلی نزد من عزیز هستند، شیعیان آخر الزمان ندیده به من عشق میورزند. اگر آنها بدانند چقدر دوستشان دارم از شوق میمیرند.»
📕ترجمه جلد ۵۱ بحار الأنوار، ص۷۳۰ تا ۷۳۴
🌷❤️🌷
https://eitaa.com/jlasatemarefatemasor
14-shooshtari-jazbeh-ekhlas(www.rasekhoon.net).mp3
10.94M
اکسیرِعشق
آیت الله عبدالقائم شوشتری (رحمة الله علیه)
https://eitaa.com/jlasatemarefatemasor
VID_20241028_205211_801-mc.mp3
26.38M
#صوت ۷ ابان ۱۴۰۳
حجت الاسلام والمسلمین #احمدی
✅موضوع:
✔️مقایسه کمالات مادی و برخی کمالات معنوی و اهمیت توجه به کمالات الهی
✔️بندگی خدا ، عشق و انس با صاحب الزمان ، خدمت به خلق ، کسب اخلاق حسنه از بهترین کمالات واقعی است.
✔️اهمیتِ القاء و توضیح کمالات معنوی به فرزندان
✔️ترک گناهان و برخی اشتباهات رفتاری به نیت عشق و محبت به امام عصر سلام الله علیه
✔️۳ مورد از شروط عاقبت بخیری در عصر غیبت در روایت امام سجاد سلام الله علیه: یقین محکم ، معرفت صحیح ، سنگین نیامدن پذیرش دستورات اهل بیت برای انسان.
https://eitaa.com/jlasatemarefatemasor