May 11
🔅بهنام خدا
←تا کجاها خواهد انجامید..؟؟
←←←منطق قضاوتها.......!!
#سلبریتی
#دخترک_رقاصه
#حافظه_تاریخی_ملت
از بسیاری قضاوتکنندگانِ کاملاً منفی نسبت به بازداشت آن دخترک رقاصه باید پرسید:
با همین منطقی که پیش گرفتهاید، آیا موافقاید که جلوی هیچ جرم غیر دُرُشتی گرفته نشود و هیچ مجرم غیر درشتی محکوم نگردد؛
چرا؟ چون برخی مجرمین دانهدرشت اقتصادی به دلایل نامعلوم/معلوم هنوز به سزای اعمالشان نرسیدهاند...!!؟؟
بهعنوان یک نمونه از هزاران:
یعنی موافقاید پلیس راهنمایی، دیگر هیچ رانندهای را به دلیل تخلفات رانندگی، متوقف و جریمه نکند و پلیس انتظامی هم، با هیچ دزد غیر درشتی، برخورد نکند و او را برای محاکمه، بازداشت نکند و هیچ قاضیای هم جرائم غیر درشت را محکوم نکند...؟!
و هزاران از این قبیل مواردی که طبق قانون، جرم محسوب میشود، اما چون درشت محسوب نمیشوند و درشتها هنوز معطلاند، اصلاً پلیس، به ریزها نپردازد..؟!
آیا اگر درمورد خودتان، همین جرمهای غیر درشتِ اشارهشده اتفاق افتد، همین منطق را از دزد و متجاوز و قاتل و... خواهید پذیرفت؟
چنین بهنظر میآید که برخیها مشکلشان با اصل اسلام و احکام اسلامی است؛ و منتظر بهانهاند تا تیرهایشان را سمت این دین الهی پرتاب کنند..
برخی سلبریتیهای همیشه حقبهجانب، [که تخصص غالبشان، صرفاً در همان زمینهای است که سلبریتی شدهاند، اما متأسفانه در هر زمینهای که اتفاق افتد، آنچنان در آن زمینه، کلمات و جملات قصار از خودشان صادر میکنند و مواضع بسیاربسیارمحکم میگیرند که گویی، اساساً متخصص و صاحبنظرِ همان زمینهاند و با همان توهم، همه پیروان(فالوورهای) میلیونیشان را به همان نظرِ بهظاهر متخصصانه، اما در اغلب موارد متوهمانه، فرا میخوانند و برای بهنتیجه رسیدناش یا انواع کمپینهای عموماً سخیفِ حقیقی و مجازی را، راه میاندازند و یا به کمپینهایی که دیگران ایجاد کردهاند میپیوندند]،
این برخی سلبریتیها 👆
چون میدانند بخش مهمّی از وخامتِ وضعیت موجود، مسئولیتاش بهعهدهٔ خودشان است، [بهدلیل آن هدایتهای عمومیِ مردم، بهسمت آن انتخابهای بهظاهر عالمانه و متخصصانهشان، اما در واقع متوهمانه و متکبرانه، اگر نگوییم مزدورانه!] حالا دلخوش کردهاند به ضعف حافظهٔ تاریخی این ملّت، که ظاهراً هر روز ضعیفتر از قبل میشود و بهگونهای است که دیدهاند (تجربه کردهاند)، مهلکههایی که خودشان(سلبریتیها) پُرطَمطراق و تمامقَد، عموم مردم را به آن سمت هدایت کردهاند (در انتخاباتها)، با تکیه بر همین ضعف حافظه تاریخی ملت، آن جهتدهیهای غلطشان، به راحتی از یاد ملت میافتد و عموم ملت، کمترین مسئولیتی را متوجه سلبریتیها نمیدانند، و بدینگونه، سلبریتیها با کمترین هزینهای (حیثیتی، آبرویی، مالی،...) مجددّاً با موضعی جدید و حقبهجانب، همچنان اپوزسیون میمانند، و بابتاش از همان مردم، لایکهای میلیونی میگیرند، چراکه آبونان شان مدتهاست با همینگونه مواضع اپوزسیونی گره خورده و اگر چنین نکنند، وضعیتشان بهشدّت کساد خواهد شد و به وخامتِ حالشان خواهد انجامید..
هرچند این قصه همچنان ادامه دارد، اما در آیندهای نهچندان دور، دوراناش قطعاً به سَر خواهد رسید..
#دوران_گذار
#جمهوریت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
سَيّدعَليحُسَیني
۹۷/۴/۲۰
🔆 {إِنَّ اللَّهَ لا يُغَيِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ يُغَيِّروا ما بِأَنفُسِهِم} (قرآن، رعد، ۱۱)/ «خداوندمتعال، سرنوشت هیچ قوم (و ملّتی) را تغییر نمیدهد، مگر آنکه آنان، آنچه را در خودشان است تغییر دهند»
🔰 اقتضائاتِ جمهوریت
🔃 باید متوجه باشیم و
به دیگران هم، توجه بدهیم که:
←هم←مردم، جزو مسئولیناند؛
و←هم←مسئولین، جزو مردماند.
⚠️ همهٔ ما بهواسطه انتخاب مسئولین، مسئولیم؛ و لازماست نسبت به انتخابهایی که رَقم زدهایم مسئولیتپذیر باشیم..
🗳 از مهمترین انتخابهای بیواسطه:
〰 رئیسجمهور،
〰 نمایندگان مجلس،
〰 شورای شهر،
〰 خبرگان رهبری،
➕ که با إعمالِ نظرِ مستقیمِ اکثریتِ ما(مردم)، در پای صندوقهای رأی، تعیین میشوند..
🗳 از مهمترین انتخابهای با واسطه:
〰 هیأت وزیران،
〰 معاونین رئیسجمهور،
〰 مدیران کل،
〰 استانداران،
〰 فرمانداران،
〰 بخشداران،
〰 دهیاران،
〰 شهرداران،
〰 و بسیاری دیگر هستند؛
➕ علاوه بر موارد مذکور، دهها هزار مدیر دولتی در سراسر کشور هم، محصول انتخابهای مستقیم (بیواسطه) و ظاهراً محدودِ ما(مردم) هستند!
🔳 اصلاً جمهوریت، همین است..
اصلاح جمهوریها هم، به اصلاح جمهور (ما مردم) است؛ به اصلاح انتخابهایمان! و حاصلشدنِ این اصلاحگریها و جبران اشتباهات، لازمهاش عزم و اراده، افزایش آگاهیهای لازم و دقیق، و تلاشهای مستمر و پیگیر است و البته همهٔ اینموارد، باید همراه باشند با صبوریِ فراوان..
مثل اعضای یک خانوادهٔ بزرگ، که در مسیرِ تربیت و اصلاح یکدیگر، بدونِ فهم و شناخت اشتباهات، بدونِ پذیرشِ مسئولیتِ انتخابِ روشهای اشتباه، و همچنین پساز اینها، بدونِ عزم و اراده، بدونِ تلاش و همراهی در جهت اصلاح و رفع نقائص، بدون افزایش آگاهیهای لازم و دقیق، و مهمتر از همه، بدونِ صبوری، اصلاحگریهای مورد توقّعشان، بسیاربسیار بعید است که محقق شوند..
🗓 ۱۳۹۷/۵/۵
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
🔅بهنام خدا
🌤 الفُرصَةُ تَمُرُّ مَرَّ السَّحٰاب..
.
#براندازان_نظام، داخلیها و خارجیها، با بهرهگیری از ظرفیت #اعتراضات_مردمی و سوار بر #درد و #رنج #مردم، توانستهاند مطالبهٔ «حذف روحانیت» که پیشتر شعاری کمجان و کمعمق بود را، در اذهان بخش قابلتوجهی از #جامعه، به یک #مطالبه_عمومی و بهخیالشان بهعنوان راهحلی #اصلی!! برای عبور از #بحران_کنونی تبدیل کنند؛
یکی از مؤیّداتشان هم، #سکوت تودهٔ #روحانیت و عدمقیام و اعتراضِ عمومیشان نسبت به #وضعیت_موجود است (تلقّیِ آنها ایناست و چنین تبلیغ میکنند که این #وضعیت_وخیم، محصولِ #عدم_صلاحیت و #عدم_کفایت حکومتِ روحانیت در ادارهٔ امور کشور است؛ علاوهاینکه میگویند این #وخامت_اقتصادی، آنها(روحانیون) را مثلِ عمومِ مردم، به مخاطره نمیاندازد چون اینان وصل به حاکمیتاند و...)؛
هرچند از سوی برخی #مراجع و #علما، #مطالبات_مردم فریاد زده شده، اما صدای این فریاد بهدرستی به گوش همه نرسیده، [متأسفانه بهدلیل ملاحظات همیشگی، اعتراض به دولت، از سوی همهٔ رسانهها، خصوصاً #صداوسیما یا پوشش دادهنمیشود و یا بهصورت ضعیف و کمجان مورد پوشش قرار میگیرد]؛
و علاوهاینکه #مردم توقع دارند که این #مطالبات، با شدّت و حساسیتِ قویتر و جدّیتری و بهصورتِ مستمر، تا حصولِ نتیجهٔ مطلوب، مورد پیگیری قرار گیرد..
هرچند [میگوییم] #قدرت_هاضمه #جمهوری_اسلامی بسیار بالاست، و #دشمنان و #براندازان، بعید است به نتیجه مطلوبشان برسند، [إنشاءاللّٰه چنین است]؛ اما عدمتوجه جدّیِ #روحانیت، به #مشکلات_مردم، میرود تا #اعتماد_مردم به #نظام و خصوصاً #روحانیت را، در خطر نابودیِ حداکثری قرار دهد؛
یعنی حتی با همین سطحِ نازل از توجه، دغدغهمندی و همراهی #روحانیت نسبت به #مشکلات_مردم، اگر خداوندمتعال اراده بفرماید که ما را از این شرایط، به سلامت عبور دهد، اما قطعاً در بزنگاههای آتی کشور، و بهوقت نیاز به #همراهی_مردمی، شاهد عدمِ #مشارکت_مردم و درنتیجه آسیبدیدنِ اساسیِ اصلِ #مشروعیت_نظام خواهیم بود و درگیر #بحران_جدید؛..[خدا نکند] بهتعبیری دیگر (اگر با همین نمایشِ کمرَمَقِ مسئولین نظام و خصوصاً #روحانیت نسبت به پیگیری جهت رفع این #وخامت، بتوانیم این #بحران را پُشتِسَر بگذاریم، اما هیزم زیادی برای تشدید بحرانهای #نظری و #نگرش_تاریخی مردم در آینده انباشتهایم که آنها را به تصمیماتی خواهد رساند که چهبسا دیگر فرصتی برای اصلاح و تغییرشان وجود نداشته باشد و..
حال، آیا تکلیفمان باز #سکوت است و یا لازماست ما هم قیام مطالبهگری میدانی کنیم؟
قیام مطالبهگری در عرصه فضاهای مجازی، #پیوست_حضور در عرصهٔ میدانیِ جامعه را میطلبد تا باورپذیر شود و صادقانه تلقی گردد وگرنه #جنگ_روانی از سوی حاکمیت برای ساکتنمودن مردم، تلقّی خواهدشد؛ کما اینکه چنین مینویسند و میگویند که "حاکمیت، برای ساکتکردن مردم، و خامکردنشان، عدهایشان را مأمور به سخنرانیهای اعتراضی کرده و..."
باید کاری کرد.. کاری بیشاز اینمقدار که شده و میشود.. همیشه #فرصت_کافی نخواهیم داشت..
۱۳۹۷/۵/۱۴
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
🔅بهنام خدا
⭕️ اشعثابنقیس بعد از ماجرای حکمیت ابوموسی اشعری، خطاب به امیرالمؤمنین علی علیهالسلام گفت:
یا علی!! ما فریب خوردیم؛ تو چرا حکمیت را پذیرفتی؟!
😳
⚠️ برخیها حالا: روحانی و دولتاش داشتند اشتباه میکردند، خب رهبری چرا اجازه دادند؟! نباید اجازه میدادند!!
سؤال: 🔻🔻🔻
اگر رهبری، اجازه نمیدادند و مخالفت میکردند و مانع میشدند از انجام توافق برجام، آنگاه شما نمیگفتید این #دیکتاتوری است و سیل انواع توهینها را نثار نظام و ایشان نمیکردید؟! فضای کشور را ملتهب نمیکردید؟! آنهم وقتیکه دولت یازدهم، خزانه خالی را فریاد میکرد و به جهانیان پیغام فلاکت اقتصادی را مخابره کرد؛ ماجرای توزیع خفتبار سبدکالا که یادتان نرفته؟! و یادتان نرفته که او، حل تمام مشکلات کشور حتی آبِخوردنمان را به برجام گره زدهبود؟! یادتان رفته به مردم و حتی نمایندگان مجلس چنین باورانده بودند که خسارت تأخیر اجرای برجام، روزانه حدود یکصد میلیون دلار است؟!
یعنی باور کنیم که #جنگ_روانی جدیدی نمیساختید؟! و همهجا جار نمیزدید که ما میخواستیم کشور را از تحریمهای ظالمانه و مشکلات اقتصادی خلاص کنیم، اما رهبری اجازه نفرمودند؟! اینها را نمیگفتید تا مردم را علیه رهبری بشورانید..؟!
💠 {فَعَسَىٰ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ يَجْعَلَ اللَّهُ فِيهِ خَيْرًا كَثِيرًا} (نساء:۱۹)
۱۳۹۷/۵/۱۵
#جمهوریت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
💠خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان، آنچه را در خودشان است تغییر دهند💠قرآن/رعد/۱۱
همانطور که مرحوم #امام_خمینی رحمةاللّٰهعلیه با انتخابِ #بنی_صدر و #بازرگان و #منتظری، از ابتدا مخالف بودند، اما با اصرارِ رجال سیاسی کشور [که عمدتاً نمایندگان مردم <مسقیم/غیرمستقیم> بودند]، دست از مخالفت کشیدند و اجازه دادند،
منش و رویهٔ #امام_خامنهای حفظهاللّٰه هم همانگونه است درباره مسائل کشور؛
و این یعنی:
#احترام به رأی و نظر #جمهور
۱۳۹۷/۵/۲۲
#جمهوریت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
🔅بهنامِ خدا
مختصری درباره درد اصلیِ برخیها 🔻
#رفراندوم
این برخیها بدانند!
تنها نظامسیاسیای که علاوه بر اجرای رفراندومِ تعیین نوعِ حاکمیت، اصلِ قانونِاساسیاش را هم، به رفراندوم عمومی گذاشت، نظامِ جمهوری اسلامی ایران بوده و هست؛ (البته دو بار؛ یکبار در سالِ ۵۸ برای اصلِ قانونِاساسی؛ و باری دیگر، در سالِ ۶۸ جهت اصلاحاتِ بازنگری قانونِاساسی)
با این ویژگی که نویسندگان و تدوینکنندگانِ اصلِ قانونِاساسی، منتخبینِ خودِ ملت بودند، که بهوسیلهٔ انتخاباتِ عمومی، جهتِ مسئولیتِ تدوین و نوشتن قانونِ اساسی، انتخاب شدند؛
ضمناً جالب و مهم است که بدانید هیچ نظامی در دنیا، در ابتدای کار، نوع نظامِ سیاسیاش را در معرض رفراندم قرار نداده؛ اما در ایران، مردم در سال ۵۸، نوع حکومتشان را خودشان انتخاب کردند و بیشاز ۹۸ درصدشان به «جمهوری اسلامی» #آری گفتند..
به آن اقلیّت، که در نگاهی خوشبینانه، متوهماند، میگوییم: هروقت نظامهای مطلوب و ایدهآل شما، یعنی نظامهای لیبرالی (آمریکا، فرانسه، آلمان و...)، حاضر شدند تا اصلِ نظامِ خودشان را به رفراندوم بگذارند، ما هم در خدمت شما اقلیت خواهیمبود..
همچنین خوب است بدانید که برخی از کشورها نظیر بریتانیا(انگلستان) و رژیم صهیونسیتی اسرائیل، اصلاً قانوناساسیِ نوشتهشده ندارند، که بشود دربارهٔ آن از #مردم پرسید و آنرا به رفراندوم گذارد..
همین نظامهای بهظاهر #لیبرال و #دموکرات، اما در واقع #دیکتاتور، با غولهای رسانهایشان توانستند که #افکار و #احساسات #مردم را به #بازی دهند و برخی #اقلیت_نادان و #اقلیت_متوهم هم در داخل، خیلیخوب به دامشان افتادهاند و #توهم_اکثریت بودن در آنها بهصورت عمیق شکل گرفته، و گویی که دچار کوری و کری باشند، اساساً هیچ توجهی به میزان مشارکتهای مردم کشور، در انتخاباتها و راهپیماییها ندارند و #انگار_نه_انگار که این مردمی که مشارکتهای حداکثری را هربار رقم میزنند همان اکثریتاند و همینها با همهٔ مشکلات و ضعفها، هرچند اعتراضاتی دارند، اما بین (نظام و رهبری و قانون اساسی)، و (کارگزارن نظام و منتخبین ملت، و منتخبینِ منتخبینِ ملت که دهها هزار مسئول در سراسر کشور را شامل میشود) تفاوت قائلاند و بهاصطلاح #آدرس_عوضی نمیروند و اینکه اینها اگر نظام را قبول نداشتند، نمیبایست چنین میزان مشارکتهایی را رقم بزنند و هربار تکرار کنند..
#جمهوریت
#اکثریت
#اقلیت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
۹۶/۱۱/۲۶
این چه توقعی است:
که انواع پیچیدگیهای #حکومت_داری را، همهٔ اقشار و افرادِ یک #جامعه بتوانند درک کنند و بپذیرند..؟!
مگر آیا اغلب جامعهٔ زمان #امیرالمؤمنین از #نخبگان تا #عوام، توانستند پیچیدگیهای #حکومت_داری آنحضرت را درک کنند؟! مگر همانها مدام #إن_قلت و #اشکال نمیکردند..؟!
#فهماندن پیچیدگیهای #حکومت_داری، برای اکثریتِ #افراد_جامعه، در همهٔ #اعصار و در همهٔ #حکومت_ها، همیشه یک معضل اساسی بوده؛ و تاکنون هم تقریباً #لاینحل باقیمانده.. اما تلاشها در این زمینه، همچنان ادامه دارد..
#جمهوریت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
🗓 ۹۷/۱/۳۰
#لجاجت، مانع پذیرش #حقیقت
#امیرالمؤمنین «سلاماللهعلیه» میفرمایند:
#سران #معاند و #لجوج #قریش به #پیامبر «صلیاللهعلیهوآلهوسلّم» گفتند:
ادعای بزرگی کردی! اگر میخواهی ما #نبوت تو را قبول کنیم، به #درخت بگو نصف شود و نصف آن پیش تو بیاید و نصف دیگر آن باقی بماند.
#پیامبر_اکرم «صلیاللهعلیهوآلهوسلّم» فرمودند:
اگر چنین شود، #ایمان میآورید؟
آنها گفتند: آری.
بالاخره جمعیّتی برای این کار جمع شدند.
امیرالمؤمنین «سلاماللهعلیه» میفرمایند:
درخت نصف شد و در مقابل پیامبر اکرم «صلیاللهعلیهوآلهوسلّم» آمد و شاخههای درخت روی شانۀ من بود.
آنها گفتند: نصف دیگر هم بیاید و آن نصف دیگر هم آمد. گفتند برگردد، برگشت.
امّا آنها با دیدن این #معجزه هم، ایمان نیاوردند و پیامبر را ساحری با مهارت خواندند.
نهجالبلاغه، خطبه ۱۹۲
#نهج_البلاغه
#جمهوریت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
💠خداوند سرنوشت هیچ قومی را تغییر نمیدهد مگر آنکه آنان، آنچه را در خودشان است تغییر دهند/قرآن/رعد/۱۱
#جمهوریت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat
#مجلس_بد همه چیز را بد میکند!!
#امام_خمینی
یکی از اموری که مطمح نظر آنهایی است که میخواهند این #انقلاب را به شکست برسانند قضیهٔ #مجلس است؛ #مجلس، یک چیز سهلی نیست کارش؛ #مجلس یک چیزی است که در رأس همه اموری که در کشور است واقع است؛ یعنی #مجلس_خوب، همه چیز را خوب میکند و #مجلس_بد، همه چیز را بد میکند..
#صحیفه_امام ، ج ۱۸، ص ۲۸۲
#جمهوریت
🗣 eitaa.com/jomhooriyat