هدایت شده از pedarefetneh | پدر فتنه
🔴اجازه هست شک کنیم؟!
به بهانه #کرونا ، راهپیمایی #روز_قدس لغو شده است؟ باشد اما دیگر چرا با راهپیمایی خودرویی مخالفت می کنند؟!
راهپیمایی خودرویی با کدام یک از دستورالعمل های ستاد کرونا و یا با کدامیک از یافته های پزشکی منافات دارد؟!
اجازه هست شک کنیم ؟؟؟
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
🔴 شرط مهم برای ریاست جمهوری
در آستانه #انتخابات ریاست جمهوری که همه جا سخن از شاخص ها و شرایط یک رئیس جمهور مطلوب است ، پیشنهاد می کنم علاوه بر همه صلاحیت های لازم همیشگی ، یک شاخص و شرط بسیار مهم دیگر که البته تاکنون مغفول مانده را برای انتخابمان لحاظ کنیم و آن اینکه به کسی رای بدهیم که فرزند یا فرزندانش در غرب زندگی نکنند.
قطعا اگر کسی فرزندش در غرب زندگی کند جرمی مرتکب نشده ولی نباید مسئول مملکت و از همه مهمتر رئیس جمهور این مملکت باشد چرا که همین یک موضوع می تواند یک نقطه ضعف برای آن مسئول و برای کشور و یک برگ برنده برای دشمنان ایران باشد.
کما اینکه یکی از دلایل طبیعی که بسیاری از مسئولین در برابر دشمنان ضعف نشان می دهند همین حضور فرزندانشان در کشورهای غربی است و این موضوع حقیقتی غیرقابل انکار می باشد.
بنابراین بایستی ، بسیار محکم و صریح این شرط و شاخص را مطالبه کنیم تا رئیس جمهوری قوی و بدون نقطه ضعف در برابر دشمنان داشته باشیم ...
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
هدایت شده از مجله طب و تمدن اسلامی
انا لله وانا الیه راجعون
🔴با واکسن کرونای أیادی سازمان کشتار جهانی در ایران ،
پدر شهیدان مختاربند به فرزندان شهیدش پیوست.
🔵استوری خواهر شهیدان مختاربند
پدر شهیدان مختاربند بعد از تزریق واکسن روسی به فرزندان شهیدش پیوست.
از طرف تشکلهای طلبگی حوزوی به خانواده شهید مختاربند تسلیت عرض میکنیم
و #اقدام_احمقانه_بنیاد_شهید در #تبعیت_از_تبعه_انگلیسی_ویروس تقبیح ومحکوم میکنیم
#کرونا_فریب_قرن
#واکسن_روسی_واکسن_آمریکایی
#کاسبان_کرونا
#تلگرام_رسانه_دمشق
❤️📖 روایت 1400
https://eitaa.com/joinchat/1345060949Cf236f3ea96
@eslamteb
🔴 کجایند مدعیان ؟!!
🔹علیرضا رئیسی سخنگوی پرحاشیه ستاد ملی مقابله با #کرونا در اظهارنظری عجیب گفته است:《در زمینه خرید واکسن کرونا برای ما فقط کشوری که واکسن در خاک آن ساخته شده مهم است، یعنی فقط نمیتوانیم واکسنهای کرونای ساخته شده در خاک آمریکا و انگلیس را بخریم!
بنابراین در زمینه خرید #واکسن کرونا نوع برند برای ما مهم نیست، یعنی مثلا اگر واکسن کرونای مودرنا در کشوری به جز آمریکا مثلا در آلمان یا هلند تولید شود، امکان خرید آن را داریم و هیچ منعی در این زمینه وجود ندارد!!!》
🔺روی سخنم فقط با مدعیان پیروی از ولایت می باشد که ادعایشان گوش فلک را کر کرده است.
آیا این حرف های سخنگوی ستاد باصطلاح مبارزه با کرونا تحریف و دورزدن دستور صریح رهبری در ممنوعیت واردات واکسن های آمریکایی و انگلیسی نیست؟
مشکل ما با خاک آمریکا و انگلیس است یا با خوی استکباری و سابقه جنایت هایشان؟ آیا کسی هست که در برابر این تفسیر مضحک و مسخره مردانه بایستد؟
یا بازهم منتظر می نشینید تا امام جامعه شخصاً وارد معرکه شوند؟؟؟
نکند دوباره پای مصلحت اندیشی های بیجا در میان است؟
چه مصلحتی بالاتر از برزمین نماندن امر رهبری که خودشان با استدلالی کاملا منطقی و جهت حفظ سلامت مردم مستقیماً وارد میدان شده و واکسن های آمریکایی و انگلیسی را ممنوع کردند؟
واقعا از کدام مصلحت سخن می گویید؟ مصلحت ملت و مملکت یا مصلحت منافع شخصی خودتان؟؟؟
🔺از قوه محترم قضائیه و نمایندگان محترم مجلس انتظار داریم تا در برابر این سرپیچی مرموز و مشکوک ، انقلابی عمل کنند ...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
🔴 تدبیر یا جرم؟!!
غربگرایان بنا داشتند کوچکترین همراهی آمریکا در وین را به عنوان پیروزی دیپلماسی جا زده و گشایش ساختگی بعد از آن را به عنوان پیروزی سازش جار بزنند.
ولی آمریکای مستکبر ، داغ کمترین همکاری با همراهان ایرانی تاریخ مصرف گذشته شان را بر دلشان گذاشت.
اما عجیب اینجاست که غربگرایان بدون کمترین خجالتی ، حتی بدون توافق صوری با آمریکا در حال پول پاشی و پایین آوردن قیمت طلا و ارز هستند تا با اعلام دروغین پیروزی دیپلماسی ذلت ، در #انتخابات به نوایی برسند.
حالا نکته مهم این است که وقتی دولت می تواند با یک تدبیر ! ، قیمت دلار و طلا را کاهش دهد چرا این چندسال اخیر اقدامی نکرده است و آیا این همان جرم " ترک فعل" توسط مسئولین نیست ؟؟؟
#کاسبان_تحریم
#برجام
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
28.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺نماهنگ شهید القدس
روز جهانی قدس ۱۴۰۰
میلاد هارونی
شاعر: مرتضی حیدری آل کثیر
ملودی :صادق سجاد
آهنگساز و تنظیم :اعتصام
میکس و مسترینگ: مجید عبادی
ارکستر زهی: حسن اکبریان
گیتار الکتریک: هادی شاهنگی
مدیر تولید: فاطمه منصف
تدوین: سامان داوری
تهیه شده در مرکز هنری رسانهای رضوان
#روز_قدس
#القدس_اقرب
#حاج_قاسم
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
🔴 ابهاماتی در تاخیر واکسن ایرانی
احمد کریمی مدیر طرح واکسن ایرانی فخرا در تلوزیون اظهارات جالب توجهی داشت:
《در آستانه فاز دوم کارآزمایی بالینی #واکسن قرار داریم.
ما از اوایل همه گیری #کرونا و در زمانی که خود شهید فخری زاده در قید حیات بودند کار این واکسن را شروع کردیم !!!》(یعنی بیش از یک سال!!!)
🔺با توجه به اظهارات ایشان و طولانی شدن مراحل تولید و تایید این واکسن و دیگر واکسن های ایرانی ، سه حالت وجود دارد :
🔹یا مسئولین مربوطه در وزارت بهداشت سختگیری بیش از اندازه و به نوعی اشکال تراشی و سنگ اندازی می کنند که اگر اینگونه است وزارت بهداشت بایستی پاسخگو باشد.
🔹یا تولید کنندگان واکسن های خارجی که چندین ماه است واکسن خود را روانه بازار کرده اند ، این مراحل لازم را طی نکرده اند. که در این صورت واکسن های خارجی فاقد اعتبار هستند و واردات آن ها خلاف عقل و قانون است و وزارت بهداشت باید پاسخگو باشد که چرا این واکسن ها را وارد کرده است.
نکند قرار است آزمایشات تکمیلی را روی مردم ما انجام دهند؟؟؟
🔹و یا این تولید کنندگان قبل از شیوع کرونا از وجود این ویروس باخبر شده اند که اگر اینطور باشد گزاره تولید ویروس کرونا در آزمایشگاه ها تایید می شود.
واقعا آیا کسی هست که پاسخگوی این ابهامات باشد؟؟؟
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
🔴 پایان یک شوی رسانه ای مسخره
چند روزی بود که رسانه های مختلف داخلی در پیروی از یک خط رسانه ای بین المللی از احتمال سقوط بقایای یک موشک فضایی چین در مناطق مسکونی خبر می دادند و علی رغم تکذیب مقامات چینی ، با تکرار این خبر و پرداختن به زوایای مختلف آن ، سعی در داغ نگه داشتن این موضوع داشتند.
از کانال های زرد و صفحات شخصی در فضای مجازی تا سایت های مختلف به اصطلاح معتبر و حتی خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی(ایرنا) این خط را دنبال می کردند که آخرین آن خبری بود که ایرنا با آب و تاب رسانه ای و به نقل از یک شبکه آمریکایی منتشر کرد :
《شبکه خبری سیانان به نقل از ارتش آمریکا گزارش داد که بقایای موشک شلیک شده چین با نام لانگ مارچ ۵ که حامل بخشی از یک ایستگاه فضایی بوده، در ترکمنستان فرود میآید.
سیانان افزود: مشکل این است که محل فرود دریا نیست بلکه زمین است》
🔹اینکه غربی ها و بخصوص آمریکایی ها از پیشرفت های شگفت انگیز چینی ها در عرصه های مختلف مانند عرصه فضایی اینگونه عصبانی شده و یک بازی کثیف رسانه ای در راستای چین هراسی راه انداخته اند نه عجیب است و نه جدید.
🔺نکته عجیب آن است که خط این بازی کثیف آمریکایی در رسانه های داخلی و حتی رسمی ایران با حداکثر غلظت پیگیری می شود.
🔹داستان موشک چینی و شوی رسانه ای مسخره آمریکایی ها امروز صبح با متلاشی شدن بخشی از آن در برخورد با جو زمین و سقوط بخش دیگری از آن در اقیانوس هند پایان یافت. (اتفاقی که بیش از نیم قرن است برای موشک های غربی مشابه در دنیا ، رخ می دهد)
حالا اما باید منتظر بمانیم تا ببینیم بزودی رسانه های غربی برای ادامه بازی کثیف "ترساندن مردم" از رقبایشان چه موضوعی را انتخاب می کنند؟
پس قطعاً این داستان ادامه دارد ...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
هدایت شده از مجله طب و تمدن اسلامی
12.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
استاد عبدالوهاب شهیدی
بعد تزریق واکسن درگذشت.
.👆👆👆👆
@eslamteb
🔴 سالخوردگان را نکشیم ...
حالا که با هیاهوی رسانه ای ، انواع #واکسن های مشکوک خارجی را به سالخوردگان عزیزمان تزریق می کنند اولا از خدا می خواهیم همه این عزیزان را که برکت جامعه هستند حفظ کند ،
و ثانیا ای کاش یک آمار دقیق گرفته می شد تا مشخص شود که به چه میزان این #واکسیناسیون نتیجه مطلوب داشته تا اگر خدای ناکرده سبب فوت این عزیزان شد نگویند: "کاملا طبیعی است و مرحوم عمرش را کرده بود"!!!
⚫️پدر شهیدان مختاربند و استاد عبدالوهاب شهیدی فقط دو نمونه از قربانیان واکسیناسیون اخیر افراد مسن هستند ...
#کرونا
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin
🔴 باز هم مذاکرات یواشکی
از آنجا که وزارت امور خارجه در مورد مذاکرات وین اطلاع رسانی دقیق و شفافی انجام نمی دهد و در شرایطی که با توجه به تجربه تلخ #برجام متاسفانه دیگر نمی توان به اظهارات مذاکره کنندگان بسنده کرد ،
لذا مجلس پیشنهاد داده است که دونفر از نمایندگان ، همراه با تیم مذاکره کننده در جلسات حضور داشته باشند (البته بدون حق رای و فقط به عنوان ناظر) اما وزارت امور خارجه به شدت با این پیشنهاد مخالفت کرده است؟!
به نظرتان علت این مخالفت از سوی مدعیان صداقت و شفاف سازی چیست؟؟؟!!!
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#انتخابات
✍"قاسم اکبری"
✌️جنبش مستضعفین
@jonbeshmostazafin