هدایت شده از نبرد آخر🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویری از محل بمباران چادر آوارگان فلسطینی در رفح که به شهادت ٧٢ نفر منجر شد.
#انقلابیون
🔵 نبرد آخر👇
@nabardeakhar
@nabardeakhar
هدایت شده از نبرد آخر🇵🇸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یحیی السنوار: کاری خواهیم کرد که نتانیاهو روزی که از شکم مادرش متولد شد را نفرین کند.
#انقلابیون
🔵 نبرد آخر👇
@nabardeakhar
@nabardeakhar
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصاویر اختصاصی المنار از حضور جناب سیدحسن نصرالله بر بالین مادر مکرمه شون
@BisimchiMedia
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازنشر
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی
«وقتی به امام سجاد سلام الله علیه خبر دادند که مختار قیام کرده،حضرت سوال کرد :حرمله را گرفتند یا نه؟...الان شما میبینید در غزه شب و روز کودک کشی است...
[آن فرعون فقط پسران را میکشت، اما این صهیونیست ها هم پسران، هم دختران، هم پدران و هم مادران را میکشد ] »
۱۴۰۲/٨/١٧
#غزه
#طوفان_الاقصی
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از آیت الله العظمی جوادی آملی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙آیت الله العظمی جوادی آملی:
بارها در همينجا اين بيان نورانی بزرگانی مثل مرحوم آقای قاضی را شنيديد الآن مثلاً اگر كسی يك سبد ميوهای برای ما بياورد ما همين دو حرف را ميزنيم: ميگوييم اين چيست؟ ميگويند ميوه است, ميگوييم چه كسی داد؟ فلان باغبان يا باغدار؛ اما هرگز در فرمايشات آن بزرگوارها اينطور نبود اينها فقط دو جمله داشتند از سومی سؤال نميكردند ميگفتند چيست؟ ميگفتند ميوه است، ميگفتند چه كسی #آورد نه چه كسی داد, ميگفتند فلان باغبان، چه كسی داد معلوم است چه كسی داد. فرق يك موحّد با آدم عادی همين است كه او فلان كس را معطی و رازق ميپندارد ﴿مِنْ حَيْثُ لا يَحْتَسِبُ﴾ او اين است. آن موحّدان هرگز باغدار و باغبان را معطی نميدانستند نميگفتند فلان باغدار داد، فلان باغبان داد؛ ميگفتند فلان باغبان آورد, چه كسی داد؟ معلوم است چه كسی داد ﴿ما بِكُمْ مِنْ نِعْمَةٍ فَمِنَ اللَّهِ﴾ اين فرق آدم موحد و غير موحد است»
درس اخلاق ۹۲/١١/۳
👈🏻کانال رسمی دفتر آیت الله العظمی جوادی آملی
هدایت شده از صابرین نیــوز
📰 صفحه نخست وطن امروز
📅 ۹ خرداد ۱۴۰۳
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️ سعید جلیلی چه نسبتی با دولت شهید رئیسی دارد؟!
🔶️ سوالی که هر دو نفر به آن پاسخ دادهاند!
🆔 @aqaye_president
هدایت شده از نیوشیدنی
بررسی و تطبیق منشور روحانیت امام ره بر سیره شهید آیت الله آل هاشم.
مطلب در عکس خواناست.👆
https://newspaper.hamshahrionline.ir/id/226124/%D8%B1%D9%88%D8%AD%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B7%D8%B1%D8%A7%D8%B2-%D8%A7%D9%86%D9%82%D9%84%D8%A7%D8%A8.html
@niushidani
هدایت شده از بر پا
صمیمانه با استاد عزیزم
حاج آقای اعرافی
🔺خدمت استاد بزرگوار حاج آقای اعرافی سلام علیکم، اینگونه شنیده ام که حضرتعالی بنای بر حضور در انتخابات ریاست جمهوری دارید. به نظرم رسید در این باره چند نکته را خدمتتان تقدیم کنم. این یادداشت را از این جهت علنی پخش میکنم چون بیش از همه طرز فکر بسیاری از طلاب و دوستان عزیزم مرا متوجه برخی کاستی های تحلیلی کرد، که به همین بهانه مناسب دیدم به نقد آنها بپردازم.
🔺اصل حضور شما در انتخابات پیامدها و پیامهایی به همراه دارد که توجه به آنها به نظر حقیر، احتمالا، در محاسباتتان لازم باشد.
🔺نکته اول آنکه حضور جنابعالی در انتخابات بنا است چه خلا و چه گرهی را باز کند؟ حتما حضرتعالی متوجه این نکته هستید که دولت موفق آقای رئیسی در سال سوم خود بود، تغییر ریل جدی آن باعث دست اندازهایی خواهد بود که به سود مردم نخواهد بود، آیا حضرتعالی مورد تفاهم و اتفاق نظر مجموع دولت فعلی و وزرای کلیدی آن هستید؟ یا بنای ساختن بنای جدیدی دارید؟ اگر این دومی است، با آن اشکالی که عرض شد چه خواهید کرد؟
🔺نکته دوم حضور شما در این انتخابات بخواهید یا نخواهید به معنای حضور نماینده رسمی حوزه علمیه قم در انتخابات است، با این حساب رای نیاوردن شما در نگاه مردم و منظر بیرونی جهانی چه معنایی خواهد داشت؟ رای آوردن شما هم معنایش آن است که فشارهای اقتصادی و معیشتی که بر گرده مردم عزیز ما میآید توسط رسانه ها، به پای حوزه علمیه نوشته خواهد شد. چه لزومی برای چنین هزینه کردنی وجود دارد؟
🔺نکته سوم آنکه بخواهیم یا نخواهیم، حضور یک فقیه عالی رتبه در این شرایط در این بستر، معنایش مهیا شدن برای سمت رهبری به نظر میرسد، من شک ندارم که حضرتعالی ذره ای چنین محاسباتی نداشته اید و نخواهید داشت، لکن این فهم از رفتار حضرتعالی به این راحتی قابل رفع نیست. همین تحلیل در پس ذهن بسیاری از جوانان انقلابی نوعی اشمئزاز و رنجش از حوزه علمیه ایجاد خواهد نمود.
🔺نکته چهارم اینکه حضرتعالی به خوبی مستحضر هستید که سطح مدیریت خرد و کلان و سطح امامت و رهبری اجتماعی که ذاتا کار حوزه های علمیه است با هم متفاوت است. حضور شما در این جایگاه به معنای آن است که خود را از بسیاری از مدیران کارکشته تربیت شده در دامان جمهوری اسلامی کارآمدتر میدانید، اینکه حضرتعالی در جایگاه یک عالم حوزوی توان رهبری اجتماعی داشته باشید( که به قول حضرت امام ره، ویژگی هر مجتهد حقیقی باید همین باشد) به معنای آن نیست که شما بهتر از دیگران توان مدیریت خرد و کلان را نیز داشته باشید.
🔺نکته پنجم، نتیجه نکته پیشین است. به نظر میرسد این حضور حضرتعالی خواه ناخواه همراه این پیام خواهد بود که شما شهید عزیز رییسی عالم مجاهد را نیز همینگونه قرائت میکنید. حتما مطلع هستید که بسیاری از نیروهای سیاسی علاقه دارند چنین تصویری از ایشان بسازند، یعنی یک عالم متخلق حوزوی که بدون توانمندی و کارآمدی لازم البته، لیاقت شهادت داشت، حال آنکه شما بهتر میدانید ایشان چنین نبود، ایشان تجربه مدیریتهای خرد و کلان در سمتهای مختلف و موفق داشت، او مدیری به شدت کار کشته و کارآمد بود، این را نتایج خیره کننده دولت ایشان نشان میدهد، به نظر میرسد این حضور همراه با تنقیص و تحریف ناخواسته ایشان باشد، اتفاقی که حضرتعالی نیز راضی به آن نیستید.
🔺نکته ششم آنکه برخی از دوستان ما توجیهاتی برای ورود شما به عرصه انتخابات میشمارند که انصافا تعجب آور است، مثلا ورود شما را با ابتدای دهه شصت که علمای ما وزیر و نخست وزیر و رئیس جمهور میشدند مقایسه میکنند. حال آنکه رهبری در جلساتی بارها گفته اند امروز انقلاب از این جهت با آن دوره قابل مقایسه نیست( بد نیست سخنان ایشان در جمع چهل نفر فعال جهادی را از این جهت دوستان ما ببینند)
یا مثلا ورود شما به فقه تمدن ساز و رویکردهای تمدنی شما یا فقه تربیت و امثالهم را برای ریاست جمهوری از مهارتهای لازم برای مدیریتی پیچیده و بغرنج در این شرایط لازمتر بدانند.
شما خود بهتر میدانید این تحلیلها تا چه اندازه فانتزی و تخیلی و دور از وادی است، به نظر من قطعا شما با این تحلیلها به میدان نخواهید آمد، لکن اصل حضورتان این گونه معانی را به ذهن خواهد آورد که طلاب ما هنوز نه "زمان" را درست میشناسند و نه "مکان" را.
🔺خدا میداند هم به حضرتعالی و هم به دیگر دوستان خیرخواه شما علاقمندم ولی بر خود تکلیف دیدم نکاتی که به ذهن قاصرم رسید با حضرتعالی در میان بگذارم. خداوند بهترین نتایج را برای ایران عزیز و امت اسلام رقم بزند. برای حسن عاقبت این شاگرد کم سواد خود نیز دعا بفرمایید.
والسلام علیکم و رحمه الله
شیخ علی مهدیان
@ali_mahdiyan
هدایت شده از بر پا
رییسی بی هویت
طرف نوشته "حساب رییسی را از دولت رییسی باید جدا کرد". یعنی اخلاق آقای رئیسی خوب بود، اما عمل رییسی خوب نبود. یعنی عمل رییسی را قبول ندارم، بلکه اصلی ترین عمل او در حکومتداری که دولتش بود را مخالفم. این سخن چقدر منطقی است، بماند، کاری ندارم. اما یاد رفتار تحریف کنندگان امام بعد از رحلت او افتادم، اینها در فضای محبوبیتی که امام ره در کشور داشت، سبک امام و مکتب او را تحریف کردند در نهایت هم رهبری گفت: " امام بدون راهش، امام بی هویت است"
حالا آقایان دنبال رییسیِ بیهویتیند.
چرا چنین میگویند، اثر این سخنشان چیست؟ بالاخره دم انتخابات، لابد قرار است از کسانی حمایت کنند که ربطی به سیاق و سبک رییسی در اداره کشور ندارند.
نکنید عزیزان، به خدا این بی اخلاقیها را دیگران در گام اول انقلاب کردند، خوش عاقبت نشدند، شما مخالف دولت او هستید، مخالف خود او و اخلاق او هم هستید، او رک و رو راست بود، صادق بود، اینطوری دو دوزه بازی نمیکرد، شما اخلاق او را هم ندارید، او سعه صدر داشت، با خیلی ها کار میکرد، مثل شما نبود که از وقتی وارد مجلس شدید صد بار تا حالا رهبری درباره اخلاق و سیاقتان در حاشیه سازی و اختلاف افکنی تذکر داده، اهل انعطاف و مصلحتسنجی در عین عزت فهمی و حکمت شناسی بود، شما او را دنباله روی ظریف میدانستید، و میدانستید که چنین نبود و نیست، اهل مدارا بود برای همین به او میگفتید چرا اتوبوسی مدیران را عوض نمیکند.
باشد قبول ، اصلا دولتش بد، اما شما با اخلاق او هم زاویه دارید، آیا بلدید وسط هزار تهمت و توهین و از داخل و خارج، دو تا قوه هم عرضتان متهمتان کنند و شما سکوت کنید که اختلاف بالا نگیرد؟ بلد نیستید، شما رئیس مجلس قبل را تا خاکمال نکردید برای یک مشت رای ، آرام ننشستید.
الان هم برای یک مشت رای حاضرید مهمترین عمل صالح رییسی که دولتش بود را خراب کنید که برای فلان کسی که میپسندید رای جمع کنید. اف بر این سیاستورزی. اف بر این انقلابیگری. مکتب "صدق" و "اخلاص"، مکتب هر دولتمرد انقلابی است. تمرین کنیم.
خوب خطکشی شد رییسی برای همه ما. رحمت خدا بر او.
@ali_mahdiyan
هدایت شده از رهام مدیا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅عملکرد دولت شهید آیتالله رئیسی
👷♂️افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران
🌐راهاندازی درگاه ملی مجوزها؛ صدور مجوزها با حذف امضاهای طلایی
🏭راهاندازی حدود ۴۵۰۰ بنگاه اقتصادی تعطیلشده
📉کاهش نرخ بیکاری به ۸/۲ درصد برای اولین بار پس از سالها
🗣حجتالاسلام یوسفی
#عملکرد_دولت #رئیسی #شهید_جمهور #شهید_خدمت #طلبه_خدمتگزار #حجتالاسلام_یوسفی #ویدیو
⚜️رهام، رسانه اقتصاد مردمی
🎬 @raham_media
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
دشمن کجا را نشانه گرفته؟ عباسی ولدی.mp3
2M
⁉️می دونید دشمن کجا رو هدف گرفته؟
📛توصیه برژینسکی چندین سال قبل به ۱+ ۵ : مشکل ایران را برای ما دوچیز حل خواهد کرد؛ زمان و جمعیت.
🔆 پاسخ این سؤال رو از زبان استاد #محسن_عباسی_ولدی بشنوید و لذت ببرید.
🌀شرکت در پویش ایران جوان بمان با ارسال ۱ به ۳۰۰۰۱۵۱۵۱۰ (یا کلیک اینجا)
#جمعیت #ایران_جوان_بمان
@abbasivaladi
هدایت شده از محسن عباسی ولدی
واکنشهای جهانی نسبت به جنایت رفح، چه خوب افول رژیم غاصب اسرائیل در چشم جهانیان را نشان میدهد. محو اسرائیل از نقشۀ جهان، به این افول نیاز دارد.
حوادث بین المللی را خوب رصد کنید. آن پیچ تاریخی که سالهاست #امام_امت از آن سخن میگوید، چه قدر آشکار خودش را عیان کرده است.
#رفح
#فلسطین
نشانی صفحه #ویراستی حجت الاسلام عباسی ولدی:
https://virasty.com/mohsen_abbasivaladi
#محسن_عباسی_ولدی
@abbasivaladi
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
❌️ رکورد Add yours اینستاگرام شکسته شد!
🔻 طی ساعات اخیر بیش از ۲۰ میلیون کاربر در سراسر دنیا در واکنش به حمله روز گذشته اسرائیل به کمپ پناهندگان غیرنظامی در رفح، تصویری با عنوان "همه نگاهها به رفح" را در صفحه اینستاگرام خود استوری کردند.
🔻 بسیاری از بازیگران و چهرههای مشهور ایرانی نیز در این موج رسانهای شرکت کردند.
#رفح
#غزه
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
هدایت شده از علیرضا پناهیان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 رئیسجمهور چه تخصصی باید داشته باشد؟
تلگرام | بله | سروش | روبیکا | آپارات | اینستاگرام | سایت
#تصویری
@Panahian_ir
هدایت شده از جامعه ایمانی مشعر
aali - <unknown>.mp3
23.63M
🔰ویژه برنامه شهدای خدمت
🔶 سخنرانی
🎙حجت الاسلام #مسعود_عالی
🗓 جمعه ۴ خرداد ۱۴۰۲
#رئیسی_بهشتی_شد
🆔 @sarcheshmeh_nour
💠 جامعهایمانیمشعر
✅ @www1542org
هدایت شده از سیمای هنر و اندیشه/ سُها
درک حضور تاریخی و نسبت با شهادت آیت الله رئیسی.mp3
43.16M
🎙 درک حضور تاریخی در نسبت با شهادت آیت الله رئیسی
🔹 سخنرانی #استاد_طاهرزاده در نشست شورای ملی مردمی سازی دولت
📆 ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳
#شهید_جمهور
#شهادت_و_سیاست
#ایران_امام_رضا(ع)
@soha_sima
هدایت شده از سیمای هنر و اندیشه/ سُها
35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥...جاماندگان از شهادت...
اینجا جایگاه توجه انسان به خودش است
توجه انسان به خداست توجه انسان به دیگران است.
...در دنیا نبرد زیاد است جنگ زیاد است. آدم زیاد کشته شده است و میشود...
اما کدام نبرد، نبردِ مقدس است...
🔸روایتگری شهید آیت آلله رئیسی در موقعیت نهر علقمه محل عملیات کربلای۴
#شهید_جمهور
#شهادت_و_سیاست
#ایران_امام_رضا(ع)
@soha_sima
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
انتخابات ۸ تیر؛ نرخ مشارکت
صلاحیت و تعهدات نامزد ها -۱
🔹برخی افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، شرط افزایش یا کاهش مشارکت عمومی در انتخابات را "بودن/ نبودن" و "تایید/ عدم تایید" نامزد های مورد حمایت آنها می دانند. آنها همچنین مشارکت خود را مشروط به تایید فلان یا بهمان نامزد وانمود می کنند.
♦️این ادعا در حالی است که تندرو ترین نامزد های این طیف (مصطفی معین، تاج زاده، و برخی سران گروهک نهضت آزادی و حزب منحله مشارکت)، در انتخابات شورای شهر دوم و یا در انتخابات ریاست جمهوری ۱۳۸۴ حضور داشتند؛ اما در انتخابات شورای شهر، پایین ترین میزان مشارکت رقم خورد، و در انتخابات ۸۴، مصطفی معین دز میان ۸ نامزد، پنجم شد. (بعد از احمدینژاد، هاشمی رفسنجانی، کروبی، قالیباف، و بالاتر از لاریجانی و مهر علیزاده)
🔹آنها همچنین بر خلاف ژست مخالف خوانی و قهر و ناز، در انتخابات اخیر مجلس، ۱۶۵ نامزد رسمی (و چند ده نامزد چراغ خاموش) داشتند و حالا هم ادعا می کنند که دارای فراکسیون ۸۰ تا ۱۰۰ نفره در مجلس هستند. با این وجود، نرخ مشارکت ۴۰٫۶ درصد بود.
♦️در انتخابات مجلس سال ۱۳۹۸ نیز که با مشارکت ۴۲٫۷۵ درصدی برگزار شد، این طیف، به جای یک فهرست، سه فهرست داشتند، اما نفر اول و مشترک سه فهرست در تهران (عضو مجمع روحانیون/ معاون حقوقی و پارلمانی دولت روحانی)، بیش از ۶۸ هزار رای کسب نکرد.
🔹در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ که با مشارکت ۴۸/۸ درصدی برگزار شد، این طیف دارای دو نامزد رادیکال با ادبیات غیر اخلاقی (همتی و مهر علیزاده) بودند اما همتی فقط ۲/۴ میلیون رای به دست آورد. او مورد حمایت اکثریت احزاب عضو جبهه اصلاحات بود.
♦️در انتخابات همزمان شورای شهر هم، نفر اول فهرست "جمهور" (مورد تایید خاتمی) در تهران، فقط ۳۹ هزار رای کسب کرد.
🔹موضوع دیگری که نشانه بی صداقتی این طیف با مردم است، توقع آفرینی بی قاعده قبل از هر انتخابات، و مسئولیت ناپذیری و مظلوم نمایی و ادعای بی اختیاری پس از پبروزی در برخی انتخابات ها (سال های ۱۳۷۶ و ۱۳۸۰ و ۱۳۹۲ و ۱۳۹۶ است.
♦️آنها قبل از هر انتخاباتی، وعده های اغواگرانه و مردم فریبانه می دهند، اما بارها در طول سه دهه گذشته، ادعا کرده اند رئیس جمهور، تدارکاتچی نظام است و ۱۰ تا ۱۵ درصد اختیارات بیشتر ندارد. با این همه هر بار هم برای انتخابات زنبیل گذاشته اند؛
🔹بعدش هم امثال عباس عبدی (محکوم پرونده فروش اطلاعات به بیگانگان) مدعی عبور از خاتمی و روحانی شده یا برای استعفای آنها فشار آورده اند تا بتوانند ماموریت القای حاکمیت دوگانه، دو قطبی کردن جامعه و ایجاد شورش و جنگ خیابانی را در خدمت CIA و موساد و MI6 به انجام برسانند.
♦️بر این مبنا، هر کدام از این افراد یا هم طیفان شان اگر نامزد شدند، باید قبل از هر گونه صلاحیت سنجی ابتدایی، از آنها اقرار گرفت که ادعای فقدان اختیارات، دروغ است.
🔹برخی از آنها طی ۴۵ سال گذشته، بیش از ۳۲ سالش را در مسند ریاست دولت (و مجلس) بوده اند، اما به اعتبار هرهری مسلکی و سقوط اخلاقی، ژست اپوزیسیونی گرفته و از پاسخگویی طفره رفته اند.
♦️همین واقعیت ها، برای اثبات عدم صلاحیت کسانی که در مسیر نفاق حرکت می کنند و بازی در نقش های مطلوب بیگانگان را به نقش آفرینی مستقل و متعهدانه ملی ترجیح می دهند، کفایت می کند.
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
انتخابات ۸ تیر؛ نرخ مشارکت
صلاحیت و تعهدات نامزد ها -۲
🔹افراطیون مدعی اصلاحات و اعتدال، در حالی تظاهر به حمایت از مشارکت حداکثری می کنند که بزرگان شان (از جمله نامزد اصلی شان در دو انتخابات ۱۳۸۴ و ۱۳۹۲) دنبال مشارکت حداقلی بوده اند. آنها پیروزی خود در سال ۱۳۹۲ را مدیون مرحوم هاشمی هستند، کسی که آقای موسوی خوئینیها، دبیرکل مجمع روحانیون مبارز، درباره نگاه او خبر داد:
♦️«در انتخابات ۱۳۷۶ متوجه شدیم خبرهایی میآید که میخواهند یک جوری بازی را به هم بزنند و کسی را که میخواهند روی کار بیاورند. من و آقای کروبی رفتیم خدمت آقای هاشمی. هاشمی گفت اتفاقا من با آقای خامنهای اینجا اختلاف نظر دارم. آقای خامنهای نظرش این است که باید انتخابات خیلی پرشور باشد و مردم همه بیایند و هرچه مردم بیشتر بیایند، بیشتر تایید نظام است. آقای هاشمی در مسیر هدفش، اگر معتقد بود کاری باید انجام شود، دیگر هیچ مانعی را بر سر راه نمیپذیرفت؛ چه قانون باشد، چه اشخاص و حقوق دیگران. او آن زمان می توانست انتخابات را جوری مهندسی کند که آن نتیجهای که میخواهد گرفته شود». (۲۳ دی ۱۳۹۷، گفتوگو با ایرنا)
🔹اکنون پس از شهادت آیت الله رئیسی و موجی که این عروج خدمتگزارانه برانگیخته است، می توان امیدوار بود که میزان مشارکت افزایش قابل توجهی داشته باشد. البته رفتار معقول و اخلاقی نامزدها در کنار ارائه برنامه دقیق (به جای رفتار گلادیاتوری و عوام فریبی) هم می تواند در این افزایش موثر باشد.
♦️باید عنایت داشت که رپیس جمهور طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی: "پس از مقام رهبری، عالیترین مقام رسمی کشور است و مسئولیت اجرای قانون اساسی و ریاست قوه مجریه را جز در اموری که مستقیماً به رهبری مربوط می شود، بر عهده دارد".
🔹همچنین طبق اصل ۱۲۱، رئیس جمهور سوگند یاد می کند که "پاسدار مذهب رسمی و نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی کشور باشد، خود را وقف خدمت به مردم و اعتلای کشور، ترویج دین و اخلاق، و پشتیبانی از حق و گسترش عدالت کند، در حراست از مرزها و استقلال سیاسی و اقتصادی و فرهنگی کشور از هیچ اقدامی دریغ نکند، و قدرتی را که ملت به عنوان امانتی مقدس به او سپرده است، همچون امینی پارسا و فداکار نگاهدار باشد".
♦️با این تفاصیل، ریاست جمهوری جایگاه خطیری است و شورای نگهبان باید فارغ از همه هیاهوهای سیاسی، حداقل شرایط نامزدی را طبق اصل ۱۱۵ قانون اساسی در داوطلبان احراز کند: "رئیس جمهور باید از میان رجال مذهبی و سیاسی که واجد شرایط زیر باشند انتخاب گردد: ایرانی الاصل، تابع ایران، مدیر و مدبر، دارای حسن سابقه و امانت و تقوی، مومن و معتقد به مبانی جمهوری اسلامی ایران و مذهب رسمی کشور".
🔹شورا در این مسیر، حق ندارد نامزدهایی را که فاقد حداقل شرایط هستند، تایید کند؛ خواه مدعی اصلاح طلبی باشد یا اصولگرایی، و یا هر تابلو و عنوان دیگر. چرا که پای سرنوشت یک ملت در میان است. انتخابات باید با تنوع نامزد ها و در عین حال، احراز حداقل استاندارد های نامزدی برگزار شود.
@IMANI_mohammad
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔞 سیانان: اسرائیل با تسلیحات آمریکایی آوارگان رفح را در چادرهایشان سوزاند
🔹باوجود تظاهر دولت آمریکا به نگرانی دربارهٔ اوضاع غزه، سیانان گزارش کرده حمایتهای آمریکا از اسرائیل ادامه دارد و تلآویو در حمله به چادرهای آوارگان رفح از سلاحهای آمریکایی استفاده کرد.
🔹تحلیل سیانان از تصاویر حمله به چادرهای آوارگان در رفح و بررسی کارشناسان تسلیحات نشان میدهد مهماتی که در حمله به آوارگان رفح استفاده شده، ساخت آمریکاست.
🔹به گفتهٔ ۴ کارشناس تسلیحات انفجاری، قسمتی از یک بمب جیبییو-۳۹ ساخت آمریکا در فیلم مربوط به حمله به چادرهای آوارگان قابل مشاهده است. این بمب هوشمند توسط بوئینگ تولید میشود.
@Farsna - Link
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر کشور: لغو روادید برای اربعین امسال هم پابرجاست
🔹در خصوص ورود خودروهای شخصیِ ایرانی به خاک عراق، با توجه به حجم ترافیک و امنیت مسافران امکانپذیر نیست.
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری فارس