هدایت شده از بنیاد شهید مطهری
⚫️ چرا خود را به گریهزدن (تباکی) هم برای امام حسین(ع) ثواب دارد؟
◾️عزاداری امام حسین(ع) که به حق دربارهاش گفته شده: «مَنْ بَکی اوْ ابْکی اوْ تَباکی وَجَبَتْ لَهُ الْجَنَّةُ» که حتی برای تباکی (خود را شبیه گریهکن ساختن) هم ارزش فراوان قائل شده، در اصل، فلسفهاش تهییج احساسات علیه یزیدها و ابنزیادها و به سود حسینها و حسینیها بوده. در شرایطی که حسین به صورت یک مکتب در یک زمان حضور دارد و سمبل راه و روش اجتماعی معین و نفیکننده راه و روش موجود معین دیگری است، یک قطره اشک برایش ریختن واقعاً نوعی سربازی است.
◾️ در شرایط خشن یزیدی، در حزب حسینیها شرکت کردن و تظاهر به گریه کردن بر شهدا نوعی اعلام وابسته بودن به گروه اهل حق و اعلان جنگ با گروه اهل باطل و در حقیقت نوعی از خود گذشتگی است. اینجاست که عزاداری حسین بن علی(ع) یک حرکت است، یک موج است، یک مبارزه اجتماعی است.
◾️ اما تدریجاً روح و فلسفه این دستور فراموش میشود و مسئله شکل یک عادت به خود میگیرد که مردمی دور هم جمع بشوند و به مراسم عزاداری مشغول شوند، بدون اینکه نمایانگر یک جهتگیری خاص اجتماعی باشد و بدون آنکه از نظر اجتماعی عمل معنیداری به شمار رود، فقط برای کسب ثواب (که البته دیگر ثوابی هم در کار نخواهد بود) مراسمی را مجرّد از وظایف اجتماعی و بیرابطه با حسینهای زمان و بیرابطه با یزیدها و عبیداللههای زمان به پا دارند.
◾️ در چنین مراسمی است که اگر شخص یزید بن معاویه هم از گور به در آید حاضر است که شرکت کند، بلکه بزرگترین مراسم را به پا دارد. در چنین مراسم است که نه تنها «تباکی» اثر ندارد، اگر یک من اشک هم نثار کنیم به جایی برنمیخورد.
📕 استاد مطهری، بررسی اجمالی نهضتهای اسلامی در صدساله اخیر، ص۸۳
🔻 کانال رسمی «بنیاد شهید مطهری» در ایتا، تلگرام و سروش👇
eitaa.com/motahari_ir
t.me/motahari_ir
sapp.ir/motahari_ir
هدایت شده از امیرحسین ثابتی
اگر یک روزنامه منتقد پزشکیان به او لقب "گورباچف ایرانی" میداد جای تعجب نداشت؛ چون شهرت گورباچف در دنیا به خاطر ساده لوحی در اعتماد به امریکا بود که در نهایت باعث فروپاشی شوروی شد اما اینکه یک روزنامه طرفدار پزشکیان نیز از حالا او را گورباچف توصیف میکند، نشان میدهد خطر از آنچه که همه فکر میکنند نزدیک تر است!
@sabety_ir ✅
هدایت شده از کرامت
🌕 مدیریت اعمال و احساسات در کلام امام حسین (ع)
🔹 زندگی ما همراه با موقعیتهای چالشبرانگیز بسیاری است. مدیریت اعمال و احساسات به ما کمک میکند تا بهتر زندگیکرده و روابط موثرتری با اطرافیان داشته باشیم.
امام حسین (ع) برای اداره بهتر اعمال و احساسات، از ما میخواهند که از ۷ کار دوری کنیم.
✴️ ادامه این یادداشت را میتوانید در قسمت ⬅️ کرامتنوشت این هفته مطالعه بفرمایید.
✅ @keraamat_ir
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #ببینید| اعتراض کارشناسان شبکه صهیونیستی اینترنشنال به اظهارات مغرضانه مجری مزدور، پروژه ضد ایرانی برنامه را ناکام گذاشت!
▪️چرا کاسه داغتر از آش میشوید و اصرار دارید که بگویید ایران در ترور ترامپ دخیل بوده؟ تواناییهای ایران خیلی بیشتر از یک بچه تفنگ به دست است!
#جنگ_رسانه_ای
📲مؤسسه فرهنگی رسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد:
📝 @FarajNezhad110
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 بازگشت آقای گل لیگ / علی علیپور به پرسپولیس پیوست
🆔 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 رهبر انصار الله یمن: بعد از حمله ما به ناو آیزنهاور روزنامه آمریکایی تیتر زد «پایان عصر ناوهای هواپیمابر آمریکایی»
🔻رهبر انصار الله یمن اعلام کرد اقتصاد اسرائیل تحت تأثیر شدید قرار گرفته و تاکنون 46000 شرکت اسرائیلی تعطیل شدهاند و تا پایان سال احتمال تعطیلی 60000 شرکت دیگر نیز وجود دارد.
🔻وی همچنین به تأثیرات بیسابقه حمله به ناو هواپیمابر "ایزنهاور" آمریکا اشاره کرد که همچنان در رسانهها و توسط مقامات نیروی دریایی آمریکا بازتاب دارد و گفت یک روزنامه آمریکایی نیز در مقالهای جنجالی نوشت: "عصر ناوهای هواپیمابر آمریکا به پایان رسیده است و دیگر آن نفوذ و هاله ترس سابق را ندارند."
🔷 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏆 رونمایی رسمی از جام قهرمانی اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا
🔺 خاتون در صورت صعود به مرحله گروهی، ۱۰۰ هزار دلار پاداش دریافت میکند.
🔺در کنار پاداش برای برد در مرحله گروهی و صعود به مرحله حذفی، پاداش قهرمانی در اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا ۱.۳ میلیون دلار خواهد بود.
🔺 مرحله مقدماتی: ۴ تا ۱۰ شهریور ۱۴۰۳
🔺 مرحله گروهی: ۱۵ مهر تا ۲۱ مهر ۱۴۰۳
🔺 مرحله یکچهارم نهایی: ۲ و ۳ فروردین ۱۴۰۴
🔺 نیمهنهایی و فینال: ۳۱ اردیبهشت تا سوم خرداد ۱۴۰۴
🔷 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 هفتۀ آینده، شاید گرمترین هفتۀ سال
🔺معان توانیر: گنبد حرارتی چند روزی است که در منطقۀ خاورمیانه مسلط شده و بهطور میانگین متوسط دما را ۳ درجه بالاتر برده.
🔺روزها بیش از ۷۵ هزار مگاوات و شبها بیش از ۷۰ هزار مگاوات برق مصرف میشود.
🔺ساعت ۱۳ تا ۱۸ در پیک روز و ۲۰ تا ۲۳ در پیک شب نیاز به همکاری مردم است.
🔷@snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔺قرعهکشی اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا / خاتون چشم به راه تعیین رقبای آسیایی
🔺 خاتون بم به عنوان قهرمان لیگ برتر زنان، نماینده ایران در اولین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا است و باید در مرحله انتخابی رقابتها حضور پیدا کند که در این مرحله ۱۳ تیم حضور دارند. سیدبندی مرحله انتخابی اولین دوره لیگ قهرمانان زنان آسیا به شرح زیر است:
سید اول: نسفقارشی ازبکستان، میوادی میانمار، خاتون ایران و اُدیشا هند
سید دوم: اتحاد اردن (میزبان)، کیچه هنگکنگ، یانگالفنت لائوس و صباح مالزی (میزبان)
سید سوم: ایپیاف نپال، ابوظبی امارات، لایونسیتی سنگاپور، آرتیسی بوتان (میزبان) و النصر عربستان (میزبان)
🔺 مراسم قرعهکشی مرحله انتخابی امروز (پنجشنبه) از ساعت ۱۰:۳۰ به وقت تهران برگزار خواهد شد و مسابقات از ۴ تا ۱۰ شهریور ۱۴۰۳ برگزار میشود.
🔷 @snn_ir
هدایت شده از خبرگزاری دانشجو
🔺حجتالاسلام قنبریان: تصدیگری بیش از اندازه حکومت برای مراسمهایی مانند روز قدس، مردم را منفعل ساخته است
🔺حجتالاسلام قنبریان تصریح کرد: در کشور ما تصدیگری بیش از حد رخ داده است. از همین روی مردم ایران که تمام آغازها به دست آنها صورت گرفته بود، نیابت را کاملا به حکومت منتقل کردهاند.
🔺در این چند ماه اخیر شاهد بودیم چه مقدار نهادهای مردمی سراسر جهان اقدام به تحریم اسرائیل کردند اما ما در آنها ایفای نقشی نداشتیم. حکومت هم وظایفی دارد و پیوند مردم و حکومت لازم است اما تصدیگری بیش از اندازه صحیح نیست.
متن کامل این گزارش را اینجا بخوانید
#حسینیه_دانشجو
🔷 @snn_ir
هدایت شده از روزنه
بیانیه تند حجتالاسلام والمسلمین ناظم زاده قمی خطاب به حجت الاسلام والمسلمین عالی
بسم الله الرحمن الرحیم
"انما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاة و یؤتون الزکاة و هم راکعون" (مائده، آیه ۵۵)
واعظ محترم حجت الاسلام و المسلمین آقای عالی
سلام علیکم
در شب تاسوعای حسینی در دفتر مقام رهبری نکته ای عجیب مطرح کردید که فکر مرا به خود معطوف کرد. شما گفتهاید: در طول تاریخ اسلام هرگز حکومت ولایی در شیعه نبوده و حتی حکومت امیر مومنان علی -علیه السلام+ هم حکومت ولایی نبوده بلکه مردم ایشان را به عنوان خلیفه چهارم می شناختند به جز چند نفر انگشت شمار!!!
جناب آقای عالی پیش از طرح چند سوال به این نکته اشاره می کنم که: بحث ولایت فقیه بین فقهای شیعه اختلافی است؛ اگر چه از نظر اینجانب با شرایطش مورد قبول است.
حال چند سوال از شما دارم:
۱ . مگر حکومت حضرت علی -علیه السلام- از دید شما باید حکومت ولایت فقیه باشد؟! مگر از قرآن و سنت برای ما ثابت نیست که حکومت حضرت، حکومت و امامت منصوب از طرف رسول خدا -صلوات الله علیه و آله- و به امر خداوند متعال است، لطفا به آیه فوق توجه نمایید. پس قیاس شما از اصل باطل است.
۲ . آیا امروز مگر همه دنیای شیعه، حکومت ولایت فقیه ما را قبول دارند؟ قطعا چنین نیست. به علاوه در همین انتخابات اخیر که حدود ۵۰ درصد مردم رای ندادند، آیا حکومت ولایی را قبول دارند؟ و البته در آن ۵۰ درصد الباقی هم باید بررسی شود.
۳ . بر فرض محال فرمایش شما را قبول کنیم و حکومت حضرت علی -علیه السلام- را حکومت ولایی ندانیم و حکومت جمهوری اسلامی ایران را ولایی فرض کنیم، آیا صرف نام حکومت ولایی بودن همه مشکلات کشور را حل می کند؟
۴ . جناب آقای عالی! بهتر نبود در این شب مهم که مطالب شما را ده ها هزار نفر از صدا و سیما می شنوند به جای طرح این مسائل بی فایده، گریزی به مشکلات طاقت فرسای اکثریت مردم می زدید تا رهبر معظم از زبان شما بشنوند و راه علاج را بیان کنند. همچنین گریزی هم به معضل طلاق و موانع ازدواج میزدید، تا معظم له دستوراتی در رفع این خطر بزرگ که نسل جوان را تهدید می کند، صادر کند. همچنین معضل مهاجرت جوانان تحصیل کرده و نیز فرار سرمایه ها را از کشور مطرح میکردید.
ای کاش گریزی می زدید به مراقبت امیرمومنان علی- علیه السلام- در حکومت غیرولایی! خود در حفظ بیت المال که حاضر نشد دیناری از بیت المال به برادر نابینا و عیالوارش داده شود. یا اشاره ای می کردید به خاموش کردن چراغ بیتالمال توسط علی -علیه السلام - زمانی که سخنان طلحه و زبیر غیر از مسائل جامعه و حکومت بود؛ تا مسئولان کشور بیشتر مراقب بیت المال باشند.
جناب آقای عالی می دانید کشور ما حدود ۶۰ درصد فقیر و یارانه بگیر دارد. خوب بود اشاره می کردید که امیرمومنان وقتی دید مردی طلب کمک می کند، فرمود: چرا باید در حکومت علی فقیر باشد؟! که جواب دادند او مسیحی است و امام -علیه السلام- در جواب فرمود: او در جوانی خدمت کرده و اینک در حال پیری باید از بیت المال بی نیازش کنید.
چه خوب بود می گفتید که حکومت غیرولایی علی! وقتی ابن کواء در مسجد و در حال نماز خواندن حضرت، آیه شرک آلود را به علی نسبت داد، حضرت با آیه جواب دادند نه با باطوم و مشت و حبس و حصر، و حتی حقوقش را قطع نکردند.
به راستی نمی خواهم شما را آزار دهم ، ولی بنده شما را سرباز امام زمان- عجل الله تعالی فرجه- و شاگرد مکتب امام صادق -علیه السلام- می دانم. افتخار شما و همه ما نوکری امام حسین -علیه السلام- است. بهتر است تاملی کنید و از محضر امیرمومنان علی -علیه السلام- پوزش بطلبید و در سخنرانی هایتان کمی هم به فکر رفع مشکلات مردم باشید و دست از غلو بردارید.
و السلام علیکم و رحمت الله و برکاته
حوزه علمیه قم
سید اصغر ناظمزاده
۲۶ تیر ۱۴۰۳
🔶حاشیه روزنه
ناظمزاده قمی از اعضای ارشد گروه حوزوی رادیکال موسوم به مجمع محققین است که مدتی #رئیسدفتر_آقای_منتظری بود و علیرغم ابهام در سوابق تحصیلی حوزویاش مدتی است داعیه مرجعیت دارد و مدتیست با پیامهای رادیکال در نقد سیاستهای نظام و رهبری شهرتی دست و پا کرده است.
@rozaneebefarda
هدایت شده از روزنه
جوابیه حجتالاسلام والمسلمین عالی در پاسخ به اظهارات تند حجتالاسلام والمسلمین ناظمزاده قمی
#اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
بسمالله الرحمن الرحیم
جناب آقای ناظم زاده
سلام علیکم
لطف کنید هم توجه بیشتری به تمام سخنرانیهای بنده در بیت رهبری بیندازید که بیشترین انتقاد در همه موضوعات معیشتی، ازدواج ، اختلاس و....را بنده بدون ملاحظه هیچکدام از مسئولین داشته ام و هم توجه بیشتری به صحبتهای اخیر میکردید
ولایت دو جنبه دارد:
۱) جنبه ثبوتی و نفس الامری که اهلبیت علیهم السلام آنرا از جانب خدا داشته و دارند و ربطی به پذیرش مردم ندارد
۲) جنبه اثباتی و برای دیگران که تحقق آن منوط به پذیرش دیگران هست و با زور و تحمیل نیست (مثل الامام مثل الکعبه اذ توتی ولا تاتی) در زمان حضرت امیر علیه السلام این اتفاق نیفتاد که به عنوان ولی خدا و امام معصوم او را بپذیرند (تا چه برسد به سایر امامان معصوم) بلکه حضرت را به عنوان خلیفه چهارم پذیرفتند
(لم یمتثل امر رسول الله فی الهادین بعد الهادین)
ما که عرض کردیم حکومت ولایی نبوده نه ولایت ثبوتی خود حضرت امیر که از طرف خدا به او داده شده بلکه ولایت اثباتی برای دیگران که منوط به پذیرش مردم هست منظور بود که این عنصر تحقق نیافت ولی در زمان ما ولایتی که برای فقیه به اجماع فقها( با اختلاف در محدوده آن) بنا به نصب معصومین به عنوان نیابت عامه جعل شده توسط مردم پذیرفته شد
لذا ثبوتا و اثباتا نظام به عنوان نظام ولایی هست
نپذیرفتن ولایت معصومین بی لیاقتی و عدم رشد مردم آن زمان بوده و هیچ کسر شان اهلبیت(ع) نیست
و پذیرش در زمان ما رشد و بلوغ شیعه هست که زمینه های حکومت ولایی مهدوی هست انشاالله
حال شما بفرمایید این مطلب چه توهینی به اهلبیت(ع) یا چه غلو و مبالغه ای در پی دارد؟
@rozaneebefarda