هدایت شده از محمدمسلم وافی/جهادتبیین
☘فرزند چهاردهم و نفسی که نزدیک بود بند بیاید...
📜 روایت جذاب و خواندنی حجتالاسلام محمدمسلم وافی از دیدار خانوادگیشان با مقام معظم رهبری
#جمعیت #فرزندآوری #اهمیت #وافی #اذان
👇 کانال اختصاصی🖍 محمدمسلم وافی
@vafimoslem
@vafimoslem
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
19.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥به زیتون قسم ...
🎙 بانوای:
▫️حاج میثم مطیعی
▫️حاج مهدی دقیقی
🔹 شاعر و نغمه پرداز: محمد رسولی
✅ @Rajanews_com
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
🔻 صرفهجویی ۷۵ هزار میلیاردی دولت شهید رئیسی
🔹️رسول نظافتی، مدیر اجرایی طرح ملی هوشمند سازی یارانه آرد و نان:
با اجرای طرح هوشمندسازی و جلوگیری از خروج آرد یارانهای از زنجیره تولید نان، مصرف آرد یارانهای در سال ۱۴۰۲ به سطح مصرف سال ۹۸ کاهش یافت (علیرغم افزایش جمعیت، افزایش اتباع، افزایش ۳ هزار واحد نانوایی). با این روند، تا پایان شهریور امسال و طی ۳۰ ماه اجرای طرح، ۷۵ هزار میلیارد تومان بار مالی کمتری به دولت تحمیل شد.
🔹️بار مالی مورد اشاره مدیران سازمان برنامه نیز فارغ از عدم صحت عدد، تدبیر شهید رییسی و خارج از طرح بود تا افزایش هزینه تولید نان برای نانوایان جبران شده و نرخ نان برای مردم افزایش نیابد؛ که در صورت تعدیل قیمت نان متناسب با تورم، در هر برهه زمانی قابل حذف است.
🔹️علیرغم تنشهای جهانی در حوزه تامین و قیمت غلات (ناشی از جنگ اوکراین) اما تدبیر به موقع دولت سیزدهم در اجرای طرح هوشمندسازی مانع بروز تنش در تامین نان و تثبیت قیمت نان برای مردم شد. در ۳۰ ماه اجرای طرح، سهم هزینه نان در سبد هزینه خانوار به نصف کاهش یافت.
✅️ @Rajanews_com