جرعهنوش | علی احسانزاده
#عصر_جدید ؛ صبح قریب پردهی اول (2) سال 98 سرشار از عزت ملی و نمایش قدرت ایران اسلامی بود؛ در خر
#عصر_جدید ؛ صبح قریب
پردهی اول (3)
اما سال 98، دستاورد بزرگ دیگری هم داشت: 98، سال رسوایی تفکر و منش لیبرال در میان مردم ایران بود. سیلْ روی دیگری هم داشت؛ نشان داد که برای یک مدیر اشرافی و غربگرا، مردم هیچ اهمیتی ندارند. مدیر لیبرال نهتنها در موقع بحران در میانهی میدان نبود، بلکه بیدرد در جزیرهای دور یا بر بلندای یک برج، بدون آنکه فریاد مردم به گوشش برسد، مشغول خوشگذرانی بود. 98 پرده از اندرون این کارگزاران لیبرال برانداخت و شقاوت آنان را در قتل میترا استاد به مردم ایران نمایاند، آنجا که برای توجیه یک قتل حتی حاضر به قذف اتهام خیانت به مقتول شدند و به زمین و زمان چنگ زدند تا خود را تبرئه کنند؛ و در نهایت با هجمهای بیرحمانه، ولیّ دم را به بخشش واداشتند تا لیبرالیسم را عریان بر دار نبینند. اما این تنها گوشهای کوچک از آن واقعیت هولناک بود؛ در آبانماه، مردم ایران پردهای دیگر از این مدیریت بیرحم را چشیدند؛ در صبح جمعهای که بوی بنزین میداد، بنزینی که بر جان مردم ریخت و فتنهای را که ماهها دشمنان در رصد جرقهاش بودند، برافروخت. فتنهای که صدها کشته و هزاران میلیارد خسارت در پی داشت. آتشی که به جان ایران افتاد، ولی شیخ لیبرال به آن خندید. مردم ایران دیدند که مدیریت لیبرال حتی آن هنگام که مسافران هواپیمای اوکراینی از میان ما پر کشیدند، حاضر به پذیرش تقصیر خود در ممنوعیت پروازها نشد و این جانبرکفان سپاه بودند که شجاعانه آبروی خود را بر کف گرفتند و مسئولیت را عهدهدار شدند. در نهایت، لیبرالها که از رویگردانی و ناامیدی مردم از ایشان مطمئن بودند، تا توانستند در راه شکلگیری مجلسی انقلابی سنگ انداختند؛ انتخابات را انتصابات خواندند، قانون اساسی، شورای نگهبان و رهبر انقلاب را متهم کردند، نظام را تهدید کردند، از تحریم انتخابات سخن گفتند، ولی در نهایت نتوانستند از برگزاری انتخابات و پیروزی مطلق انقلابیون جلوگیری کنند. مدیریت لیبرال حتی جان مردم را نیز برای دستیابی به سراب مذاکره با کدخدا گروگان گرفت و وقتی ویروس منحوس کرونا در کشور بهسرعت شیوع مییافت، با تصمیم قرارگاه بهداشتی و درمانی امام رضا (علیهالسلام) برای خلوت کردن شهرها و جادهها، مخالفت کرد و تلاش کرد تا رفع تحریمهای دارویی را بهانهای تازه برای مذاکره با آمریکا قرار دهد. آری، چشم تقیزادهها به غرب وحشی است، حتی اگر به چشمْ رسوایی آنان را ببینند. حتی آن هنگام که انگلستان از مدل «ایمنی گلهای» بازگشت، شیخ لیبرال آن را الگویی برای بیعملی کرونایی خود دانست. او به سادگی سخن از ابتلای هفتاد درصد مردم گفت، در حالی که با الگوی آماریِ درگذشتگان کرونا در ایران، با طرح رئیسجمهوری حدود 3 تا 4 میلیون انسان جان خود را از دست میدادند. برای یک لیبرال، جان مردم ارزشی ندارد، همچنان که نظر مردم، درد مردم، و حتی رأی مردم اگر به سود لیبرالها نباشد.
ادامه دارد...
@jorenush
جرعهنوش | علی احسانزاده
#عصر_جدید ؛ صبح قریب پردهی اول (3) اما سال 98، دستاورد بزرگ دیگری هم داشت: 98، سال رسوایی تفکر و
#عصر_جدید ؛ صبح قریب
پردهی اول (4)
اما 98 روی دیگری هم داشت، و آن نمایش کارآمدی مدیریت انقلابی بود. سال 98 در حالی آغاز شد که تنها چند هفته از آغاز دورهی جدید ریاست قوهی قضائیه میگذشت. شیخ لیبرال از این انتصاب واهمه داشت، آنجا که در پیام نوروزیاش بارها گفت که این سال، سال مچگیری نیست. ولی سید ابراهیم رئیسی نشان داد که تفکر و مدیریت انقلابی در پی انجام وظیفه و خدمت به مردم است، نه انتقامجویی و بازیهای قدرتطلبانه. او با پیگیریهای قضایی دهها هزار میلیارد تومان به بیتالمال بازگرداند و آن را در اختیار دولت گذاشت. او با سفرهای استانی، بازدیدهای سرزده از مراکز زیرمجموعهاش، برخورد سریع و بیملاحظه با مجرمان، بخشودگیهای بیسابقه، پیگیریهای شبانهروزی و جبران برخی کمکاریها، تصویری روشن از الگوی مدیریت انقلابی نشان داد. گوشههایی دیگر از این الگو را در سال 98 در حضور فعال، سریع و بیتوقع ارتش و سپاه در حوادثی چون سیل فروردین شاهد بودیم؛ آنجا که لباس مقدس خود را به گِل آلودند تا گُل لبخند را بر چهرهی مصیبتزدهی مردمان این دیار بنشانند. مدیریتی که اقتداری کمنظیر در حوزهی مسئولیت خود به ارمغان آورده و هنگامی که خطایی ناخواسته از او سر زد، بیتکلف آن را پذیرفت و خود را مطیع هرگونهی تصمیمی دربارهی خود دانست. مدیریتی که با وجود خدمترسانی در همهی عرصههای مورد نیاز اعم از سیل و زلزله و کرونا و سازندگی، ریاکار نیست و همواره خود را خادم مردم میداند. این همان الگویی است که رهبر انقلاب از آن به «مکتب سلیمانی» تعبیر کردند. و مردم ایران در تشییع پیکر مطهر او نشان دادند که به این مکتب از عمق جان عشق میورزند. آن تشییع پرشکوه و آن راهپیمایی 22 بهمن و پیش از آن، راهپیمایی مردم علیه اغشاشگران فتنهی بنزینی، این واقعیت را به رخ جهان کشید که مردم ایران علیرغم گلایههای بهحق از مدیریت لیبرال، عمیقاً عاشق اندیشهی ناب و عملکرد زلال انقلاب اسلامی اند.
راستی فراموش نکنیم که سال 98، علیرغم فتنههای آمریکایی در عراق، شاهد بزرگترین اجتماع تاریخ جهان حول محور سیدالشهداء علیهالسلام در اربعین بود، باشکوهتر سالهای قبل.
اما بزرگترین حادثهی سال 98، پدیدهای میکروسکوپی بود؛ کووید 19. کرونا میتوانست یک بیماری واگیردار باشد، مانند دیگر بیماریهای مسری. ولی این موجود کوچک، پرده از پوسیدگی استخوان غول مهیب مدرنیته برانداخت؛ همچو پشهای که نمرود را از پا درآورد. آمریکا سالهاست که سیر افولش را آغاز کرده و همچون کشتی تایتانیک در حال غرق شدن است؛ واقعیتی که جهان بهدرستی آن را درنیافته بود. ولی شیوع کرونا در اروپا و آمریکا نشان داد که آنان که داعیهی سیادت و ادارهی جهان را دارند، مانند خانهی عنکبوتْ ضعیف و آسیبپذیرند. این ویروس، ذات بیرحم و خودخواه و پولپرست و ضدانسانی سرمایهسالاری لیبرال را عیان کرد. نشان داد که برای حاکمان ایالات متحده، سودآوری ابرسرمایهداران یکدرصدی، مهمتر از جان دهها میلیون انسان ساکن این کشور است. نشان داد که ابرقدرت پوشالی جهان تا چهاندازه در ارائهی ابتداییترین خدمات عمومی ضعیف و ناکارآمد است. در این ایام، بارها به یاد داستان «لباس جدید پادشاه» و کتاب ارزشمند «فرهنگی برهنگی، برهنگی فرهنگی» افتادم؛ آری، این ویروس نشان داد که دجّالِ مدرنیته، لباسی جز تبلیغات هالیوودی بر تن ندارد و پادشاهی عریان است. و این، بیشک، بزرگترین واقعهی دهههای اخیر است.
کرونا پل عبور مردم جهان به عالمی نو و عصری جدید است. عصری که در آن، انسانِ متکبر خودمحور متفرعن، به سوی خدا باز میگردد و به عجز خود اعتراف میکند. عصری که در آن، هیمنهی غرب فرومیشکند و قدرتی جدید که نه شرقی و نه غربی است، سر برمیآورد. فجر صادقِ این عصر جدید، با انقلاب کبیر اسلامی از ایران پدیدار شد، ولی این، طلوع خورشید است که جهانیان را به خود خیره کرده است؛ صبحی که قریب است.
@jorenush
#عصر_جدید
پردهی دوم
نویسندگان تاریخ تمدن، بر سر تعیین زمان پایان قرون وسطا میان چند حادثه مرددند.
بیشک ۴ خرداد ۹۹ شمسی، یکی از روزهایی است که آیندگان آن را از نقاط عطف آغاز #عصر_جدید خواهند دانست.
و صد افسوس که بسیاری از ما با نشناختن قدر این یومالله، به مسائلی کمارج میپردازیم
#گام_دوم
#افول_آمریکا
@jorenush
عجب از اونهایی که برای دیکتاتوری منور #رضا_پالانی فلسفهبافی میکنند، و در عین حال از معایب رئیس جمهور نظامی سخن میرانند!
سلام تناقض✋
@jorenush
✍این خواب تعبیر نخواهد شد
حسن روحانی همزمان با پیشنهاد #محسن_هاشمی مبنی بر تعویق #انتخابات_۱۴۰۰ به برگزاری انتخابات در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد.
پیشتر هم برخی روزنامههای جریان غربگرا تقاضای تأخیر انتخابات را مطرح کرده بودند.
این همه، از پافشاری روحانی بر عدم ممانعت از سفرهای نوروزی و سخنگفتن از پایان موج کرونا در کشور رمز میگشاید.
طرح تعویق انتخابات در مقاطع گوناگونی در گذشته (مانند انتخابات مجلس هفتم) مطرح شده و هر بار شکست خورده است.
اینبار اما اندکی متفاوت است؛ بهانه جلوگیری از گسترش بیماری و حفظ جان مردم است.
راه حل چیست؟
اولاً اجرای ضربتی همان طرحی که در اواخر پاییز به اجرا درآمد و در ظرف یک ماه وضعیت کشور را از رنگ قرمز به حال عادی بازگرداند. راهکاری ترکیبی که از یکسو همراهی مردم را میطلبد و از سوی دیگر پیگیری مجلس شورای اسلامی و استفاده از تجربیات پزشکان متعهد برای مقابله با کرونا، و نیز کمک فعال نیروهای بروندولتی مانند سپاه و ارتش را.
ثانیاً طراحی راههای جایگزین برگزاری انتخابات در صورت عدم کاهش همهگیری. راههایی مانند افزایش صندوقهای آراء جهت پراکندگی اجتماعات مردمی برای اخذ رأی، یا افزایش زمان رأیگیری، یا افزایش صندوقهای سیار و مراجعه به مردم بهجای حضور مردم پای صندوق رأی، یا قرار دادن ناظران بهداشت در شعب اخذ رأی، یا انتخابات الکترونیک و ...
ثالثاً میتوان انتخابات ریاست جمهوری را از شوراها تفکیک کرد تا تجمع ناشی از رأی دادن به لیست چندین نفرهی شوراها منتفی شود.
برای مقابله با این هراسافکنی باید به همه یادآور شد که حضور در پای صندوق رأی اگر توسط مردم مدیریت شود و دستورات بهداشتی نیز مراعات گردد، خطری وجود نخواهد داشت.
تذکر: «در موردی که مدت ریاستجمهوری پایان یافته و رئیس جمهور جدید بر اثر موانعی هنوز انتخاب نشده ... معاون اول رئیسجمهور #با_موافقت_رهبری اختیارات و مسئولیتهای وی را بر عهده میگیرد و شورایی متشکل از #رئیس_مجلس و #رئیس_قوه_قضائیه و معاون اول رئیسجمهور موظف است ترتیبی دهد که #حداکثر ظرف مدت پنجاه روز #رئیسجمهور_جدید انتخاب شود.» (بخشی از اصل ۱۳۱ قانون اساسی)
رهبر انقلاب: «خیلیها در این سالها خواستند انتخابات را کمرنگکنند یا زمان آن را به تعویق بیاندازند اما تاکنون نتوانستهاند و بعد از این هم به توفیق الهی نخواهند توانست.» ۹۲/۲/۱۶
#انتخابات_۱۴۰۰
#فتنه_تعویق_انتخابات
@jorenush
تعویق انتخابات چه اشکالی دارد؟
اگر حساسیتهای #انتخابات_۱۴۰۰ را نفهمیم، طراحیهای دشمن را هم برای آن بهدرستی متوجه نخواهیم شد.
انتخابات ریاستجمهوری در حالی برگزار خواهد شد که رئیس جمهور مستقر که از دل جریان لیبرال برآمده و سراسر دوران ریاستش را به اعمال منویات نئولیبرالهای بیوطن گذرانده، در پایینترین حد از محبوبیت و بیشترین میزان نفرت قرار دارد و نقشههای این جماعت به شکست انجامیده و مردم ایران فضاحت این راه را با تمام وجود حس میکنند.
روشن است که با این وضع، نباید انتخابات روند عادی خود را طی کند، و الا مرگ جریان لیبرال در این کشور رقم خواهد خورد. پس اینان تمام فکر و توان خود را در این واپسین لحظات به میدان آوردهاند تا شاید تنفسی مصنوعی به خود بدهند.
از ماهها قبل تیزبینان از افزایش تحرکات ضد امنیتی در کشور چیزها فهمیدهاند.
فراموش نکنیم که ج.ا. ایران قلب محور مقاومت در لولای جهان است. کافی است که انقلابیون در ایران به قدرت برسند و با اتکا به تجربیات این سالها و پیوندهای منطقهای و فرامنطقهای دلار را از گردونهی مبادلات خارج کنند. نتیجه ساده است: آمریکا فرو خواهد ریخت.
[احمد قدیری ابیانه:
یادمان نرود که آشوب عراق منجر به استعفای عبدالمهدی و رویکارآمدن الکاظمی، پس از توافق سرمایهگذاری چین در عراق صورت گرفت.
سادهانگارانه است اگر تصور کنیم آمریکا تسلیم تغییر هندسه قدرت و شکسته شدن اهرم تحریم دلار خواهد شد.
فتنه انتخاباتی، آخرین فرصت ناتو برای مهار ایران اتمی است.]
کافی است دولتی انقلابی در ایران بر سر کار بیاید و مردم طعم مدیریت سالم و مقتدر را بچشند. دیگر باید جریان غربگرا را در موزههای تاریخ سراغ گرفت.
کافی است دولتی بر سر کار آید که بهجای کرنش در برابر اروپا و آمریکا، جادهی ابریشم را احیا کند؛ محور جهان تغییر خواهد کرد.
به یاد داشته باشیم که آشوبهای بنزینی ۹۸ پس از آن رخ داد که خط زمینی ایران-عراق-سوریه گشوده شد و ایران به پشت دیوارهای فلسطین اشغالی رسید.
خلاصه اینکه این انتخابات میتواند نهتنها وضع ایران بلکه هندسهی جهان را تغییر دهد.
آنان که در این سالها خون این مردم را مکیدهاند، زالوصفت نخواهند گذاشت که مردم ایران و مستضعفان جهان بهسادگی از این #پیچ_تاریخی بگذرند.
یکی از بهترین راهها تعویق انتخابات است. اگر این امر واقع شود، دیگر تضمینی برای برگزاری هیچ انتخاباتی وجود نخواهد داشت.
این همان رمزی است که امام خامنهای در نماز جمعهی تاریخی ۲۹ خرداد ۸۸ فرمودند: «بنده زیر بار بدعتهای غیرقانونی نخواهم رفت.» و بر همین اساس پیشتر با نمایندگان مجلس ششم مقابله کردند و تأکید کردند که انتخابات بدون حتی یک روز تأخیر برگزار شود.
چرا؟
تجربهی لبنان در برابر چشم ماست؛ تضعیف روند قانونی باعث شده است که کشور ماهها بلکه سالها معطل بماند و در خلال این نابسامانی، زرسالاران بهرههای خود را به خوبی ببرند و سرویسهای جاسوسی امنیت کشور را سلب کنند. و هیچ کس حاضر به پذیرش مسئولیت دولت نشود چراکه قانون اعتباری ندارد تا به پشتوانهی آن اقدامات اصلاحی انجام شود. هر حرکت اصلاحی با شورش مواجه خواهد شد و چون قانون از اعتبار افتاده، سنگ روی سنگ بند نمیشود.
هشدار:
نباید گذاشت که در حوادث پیش رو ولی فقیه تنها بماند، باید پیش از آنکه او مورد حجمه قرار گیرد، ما خود را سپر او کنیم و با تمام وجود در برابر زیادهخواهیها و قانونگریزیهایی که به بهانههای کرونا انجام خواهد شد بایستیم و الا ...
#فتنه_تعویق_انتخابات
@jorenush
خیلیها میگویند امام خامنهای پیشبینی کردهاند که اسرائیل پس از ۲۵ سال نابود خواهد شد
در حالی که سخن آقا و بیان این مدت به سبب آن بود که در متن برجام سخن از محدودیتهای ۲۵ساله بود و اسرائیل تمایل داشت که این محدودیتها همیشگی باشد نه محدود به این مدت،
امام خامنهای در پاسخ به این زیادهخواهی فرمودند اسرائیل ۲۵ سال دیگر را نخواهد دید
پس آقا زمانی برای نابودی اسقاطیل تعیین نکردند تا حالا از تحقق زودتر از موعد آن وعده سخن برانیم
@jorenush
جمعی از مردمی که نسبت به شرکت در انتخابات دلسردند، از تأیید صلاحیت مسببان وضع موجود ناراحت بودند و اینکه در نهایت در فضای دوقطبی بین اضطراب و یا حفظ وضع موجود باید انتخاب کنند.
پالایش نامزدها توسط شورای نگهبان بر اساس قانون، مردم را به ساختگی نبودن انتخابات امیدوارتر میکند و رغبت آنها را به مشارکت بیشتر.
فراموش نکنیم، آن گروه از مردم احساس کردهاند که راهی برای اصلاح نیست و ما میان احمدینژاد یا روحانی راه سومی نداریم.
انشاءالله انتخابات امسال راههای حل مسائل را به مردم نشان دهد تا مردم به دور از سیاستزدگی و هیجان، به برنامه و کارآمدی و انقلابیگری رأی ندهند؛ نه به عوامزدگی و نه به لیبرالیسم.
#شورای_نگهبان_متشکریم
@jorenush
خاطرات #من_نوعی از استاد #فرج_نژاد (1)
نوشتم «من نوعی» تا گمان نشود که تنها من از این دست خاطرات دارم؛ نه، من فقط یکی از آن بسیارم که محمدحسین فرجنژاد در زندگی آنان نقش آفرید.
ثانیاً هدف از این نوشتن، ادای دینی است کوچک برای استادی که خیلی به او مدیونم. امید دارم که نیتم این نباشد که خود را به او بچسبانم و از او کسب نام کنم. راستی من خیلی کوچکتر از آنم که استاد فرجنژاد به کسی چون من شناخته شود.
@jorenush