💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (3)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 دربارهی مجمعالجزایر سوالبارد
1⃣ #سوالبارد (به معنای کرانه سرما) مجمعالجزایری 61 هزار کیلومتر مربعی است که در شمال محور شمالگان در اقیانوس منجمد شمالی واقع شده است. این مجمعالجزایر شمالیترین نقطه اروپا و همچنین شمالیترین منطقه تحتکنترل کشور نروژ است. این منطقه بهنوعی #خودمختار محسوب میشود؛ چه اینکه برای ورود به سوالبارد نیازی به روادید و اجازه اقامت نیست و مدت مجاز اقامت در آن نامحدود است.
2⃣ جزایر اصلی سوالبارد، «اسپیتسبرگن»، «نورداستلندت» و «ادگئویا» هستند. مرکز اداری و اجرایی این مجمعالجزایر، شهر «لانگییربین» است که جمعیتی حدود 1800 نفر در آن ساکنند. حاکمیت این مجمعالجزایر، نوعی فرمانداری است. علاوه بر #خزانه_جهانی_بذر_سوالبارد، گردشگری و معدن مهمترین فعالیتهای اقتصادی در این منطقه به شمار میرود. سابقهی فعالیتهای اقتصادی در حوزههای معدن و گردشگری در این جزایر به سالهای پایانی سده 19 میلادی، باز میگردد.
3⃣ در این جزایر در فصل سرما خودروهای مخصوص سرزمینهای برفخیز، هواپیماها و قایقها، بهعنوان وسائل نقلیه عمومی تردد میکنند. فرودگاه سوالبارد ایرپورت لانگییر، یکی از مهمترین دروازههای ورودی این سرزمین است.
4⃣ قرارداد 1920 اسپیتسبرگن، سوالبارد را تحت حکومت پادشاهی #نروژ قرار داد. همچنین پیماننامه 1925، سوالبارد را کاملاً جزو خاک حکومت پادشاهی نروژ برشمرد. سوالبارد پس از آن تبدیل به منطقه آزاد تجاری و غیرنظامی گردید. پس از آن شرکت نروژی «استور نورسک» و شرکت روسی «آرکتیکوگال» بهعنوان تنها شرکتهای اکتشاف معدن در این جزایر باقی ماندند.
5⃣ تودههای یخ 60 درصد، زمینهای سنگی و صخرهای 30 درصد و زمینهای دارای پوشش گیاهی 10 درصد خاک سوالبارد را تشکیل میدهند. این منطقه تحتتأثیر آب و هوای قطبی قرار دارد؛ مجمعالجزایر سوالبارد محل زندگی انواع مرغ دریایی، گوزن شمالی، پستاندار دریایی و خرس قطبی است.
6⃣ این سرزمین دارای فضاهای سبز طبیعی حفاظت شده و دست نخورده فراوانی است. 7 پارک ملی و 23 اندوختگاه طبیعی، هفتاد درصد مجمعالجزایر را به خود اختصاص دادهاست. شصت درصد مجمعالجزایر سوالبارد از رودهای یخی، تودههای یخ غلتان، یخچالهای طبیعی، کوههای یخی و آب درهها تشکیل شدهاست. زمستانها میانگین دمای هوا در سوالبارد 12 درجه زیر صفر است.
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (4)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 خزانه جهانی بذر سوالبارد
1⃣ راهبرد اصلی #راکفلرها طی سه دهه اخیر «تثبیت و عمقبخشی به فعالیتها»یشان در حوزهی #بذر بوده است.
2⃣ راهاندازی «خزانه جهانی بذر سوالبارد» در سالهای ابتدایی هزاره سوم، با همکاری بنیاد «بیل و ملیندا گیتس» از مهمترین این اقدامات است.
3⃣ ساخت خزانه #سوالبارد در ماه ژوئیه 2006 آغاز و یک سال و نیم بعد در سپتامبر 2007 به اتمام رسید.
4⃣ #خزانه_سوالبارد 26 فوریه 2008 رسماً افتتاح شد و نخستین سفارش خود را با دریافت یکصد میلیون دانه بذر از یکصد کشور آغاز کرد.
5⃣ این خزانهی بذر -که به «خزانه بذر روز قیامت» هم مشهور است- در دل کوه، در انتهای یک تونل یخی در عمق 200 متری تعبیه شده است.
6⃣ شرایط طبیعی این محل بهگونهای است که در برابر بسیاری از بلایای طبیعی و انسانی مقاومت بالایی دارد.
7⃣ سایت مجموعه ضمن تأکید بر اینکه «در سراسر جهان، بیش از 1700 بانک ژن، مجموعهای از بذرهای غذا را نگهداری میکنند»، مینویسد:
«خزانه جهانی بذر سوالبارد «بزرگترین مجموعه جهان از جهت تنوع» است؛ ضمن اینکه، بسیاری از این خزانهها (نهتنها در برابر فجایع طبیعی و جنگ، بلکه حتی در وقایع قابل اجتناب، مانند کمبود بودجه و یا مدیریت ضعیف) آسیبپذیرند. گاهی مواردی مانند یک فریزر با عملکرد ضعیف، میتواند یک بانک را کاملاً از بین ببرد و از دست دادن انواع گونههای بذر، یک اتفاق غیرقابل برگشت مانند انقراض یک دایناسور، حیوان یا هر شکل از زندگی است.»
🔹 ادامه دارد...
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/BGates
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (5)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 توضیحات سایت خزانه سوالبارد درباره این مجموعه
1⃣ این مکان به چندین دلیل یک موقعیت ایدهآل برای نگهداری بذرهاست:
🔸 اول اینکه #سوالبارد دورترین نقطهای است که یک شخص میتواند در یک پرواز برنامهریزی شده به سمت آن پرواز کند؛ به این ترتیب این موقعیت دور، دسترسی کمی دارد.
🔸 دوم اینکه این حوزه به لحاظ زمینشناسی پایدار است و میزان رطوبت اندکی دارد.
🔸 سوم این خزانه به حد کافی بالاتر از سطح دریاست و به همین دلیل از آب گرفتگی ایمن خواهد بود.
🔸 چهارم لایه منجمد دائمی زمین یک یخچال طبیعی را فراهم میآورد که سبب میشود نگهداری بذرها مقرون به صرفه و نیز در برابر از کار افتادگی سیستمهای نگهداری ایمن باشد.
2⃣ با این تمهیدات، حتی اگر برق منابع محلی از کار بیفتد، شرایط دمای طبیعی این انبار یخی، سرمای کافی برای بقاء بسیاری از دانههای کشاورزی را تا هزاران سال فراهم میکند.
3⃣ خزانه ظرفیت نگهداری 4.5 میلیون گونه را دارد؛ هر گونه بهطور متوسط حدود 500 دانه بذر را شامل میشود، و به این ترتیب حدود 2.5 میلیارد دانه بذر میتواند در این خزانه نگهداری شود.
4⃣ در حال حاضر افزون بر 860 هزار گونه که از تقریباً تمامی کشورهای دنیا جمعآوری شده در این انبار نگهداری میشود؛ که گونههای منحصر به فرد محصولات اساسی عمده آفریقایی و آسیایی را شامل میشود.
5⃣ موادغذایی مانند ذرت، برنج، گندم، لوبیا چشم بلبلی، و سورگوم تا انواع اروپایی و آمریکای جنوبی مانند بادمجان، کاهو، جو و سیبزمینی.
6⃣ درواقع، این خزانه در حال حاضر دارای متنوعترین مجموعه دانههای موادغذایی در جهان است.
7⃣ این خزانه ذیل یک سیاست برای بیمه نهایی تأمین موادغذایی جهان میگنجد، که گزینهای برای غلبه بر چالش تغییر آب و هوا و همچنین رشد جمعیت پیش روی نسلهای آینده میگذارد. این انبار برای قرنها این ایمنی را فراهم میکند که میلیونها دانه به نمایندگی از هر نوع بذر مهم موجود در جهانِ امروز، باقی بماند. این یک #بکآپ_نهایی است.
🔹 ادامه دارد...
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/BGates
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ 🌾 فیلم کوتاهی از داخل خزانه بذر سوالبارد!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ فیلم گزارش سرمایهگذاری راکفلرها در ژنتیک انسانی و گیاهی از 1904
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
💠💠 آخرین بکآپ غذای بشریت در اختیار بیل گیتس (6)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هفتم
🌐 گم کردن رد بنیادهای صهیونیستی!
🌐 آیا راکفلر و گیتس با این خزانه مرتبطند؟
1⃣ ظاهر سایتهای مرتبط با #خزانه_سوالبارد طوری طراحی شده که از نقش #بنیادهای_صهیونیستی در تأمین مالی این خزانه بذر ردی باقی نماند.
2⃣ این خزانه همواره مرتبط با مجموعه فراملی و غیرانتفاعی CGIAR معرفی میشود که در ایتالیا واقع است و برای اهداف علمی و تحقیقاتی بشردوستانه پایهگذاری شده است. (این مجموعه در چارت رسمی بهعنوان والد (Parent) مجموعه «ایری» فیلیپین نیز معرفی میشود.)
3⃣ مراجعه به سایت CGIAR اطلاعات دقیقی درباره تأمینکنندگان مالی به دست نمیدهد.
4⃣ تعدد نامهای موجود در بخش تأمینکنندگان مالی، ذهن خواننده را از بنیادهای صهیونیستی منحرف میکند؛ گو اینکه موارد نشاندار در تصویر ذیل این پست میتواند به عنوان واسط بنیادهای صهیونیستی با CGIAR عمل کند.
5⃣ اما جستجو در تاریخچه سایت خزانه بذر نشان میدهد پیدایش این خزانه ارتباط بسیار تنگاتنگی با بنیادهای «بیل و ملیندا گیتس» و «راکفلر» دارد. شماتیک شبکه گسترده صهیونیستی تحقیقات بذر و کشاورزی نیز در ذیل این پست قرار دارد.
6⃣ گذشته از اینکه این شماتیک فقط «بخش تحقیقاتی این شبکه صهیونیستی» را نمایش میدهد، هریک از این موارد خود از شبکهای گسترده برخوردارند.
7⃣ درباره تأثیر دیدگاههای آخرالزمانی محافلی مانند #بیلدربرگ بر افرادی مانند #بیل_گیتس و همچنین سرنخهای ارتباطات آنها با #ایران بیشتر خواهیم نوشت.
🔹 ...پایان.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://yon.ir/BGates
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 بیلدربرگ ؛ گعده فوق سرّی راکفلر (1)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هشتم
🌐 این ۱۳۰ نفر هرسال برای دنیا تصمیم میگیرند!
1⃣ تشکیل محفل فراراهبردی #بیلدربرگ با ایده #حکومت_جهانی افرادی مانند #دیوید_راکفلر ارتباط مستقیم داشته است.
2⃣ در این راستا طیف وسیعی از نظریهپردازیها وجود دارد. از نسبت دادن این محفل به کابالیستها، صهیونیستها، شیطانپرستان و فراماسونها تا ایدههای اقتصادی و سیاسی پستمدرن را در تشکیل این محفل دخیل دانستهاند.
3⃣ از سوی دیگر حداقل مواردی که درخصوص بیلدربرگ میتوان بر آن پای فشرد شکلگیری این محفل توسط #دیوید_راکفلر و ذیل نوعی تفکر #جهانیسازی است.
4⃣ این تفکر به جهتدهی قدرتهای سیاسی و اقتصادی، بانکداران، دانشمندان و افکار عمومی و رسانه نیاز مبرم دارد که این محفل در این زمینه بسیار مؤثر و مفید عمل کرده است.
5⃣ به دلیل کارگشا بودن این محفل در 6 دهه گذشته، این کنفرانس از 1954 تاکنون هرگز تعطیل نشد.
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 بیلدربرگ ؛ گعده فوق سرّی راکفلر (2)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هشتم
🌐 معرفی بیلدربرگ
1⃣ #بیلدربرگ نام مجمعی فوقسرّی است که از سال 1954 تا 2016 میلادی هر سال در گوشهای از جهان برگزار شده است.
2⃣ شرکتکنندگان در این مجمع تماماً انتصابی یا مدعو هستند که اعضای دائم و غیردائم را شامل میشود، اما تمامی اعضا از میان قدرتمندترین و بانفوذترین افراد در زمینههای سیاست، اقتصاد و رسانه و اغلب از کشورهای امریکای شمالی و اروپای غربی انتخاب میشوند.
3⃣ این رویداد و مجمع سالیانه به «گروه بیلدربرگ»، «کنفرانس بیلدربرگ»، «میتینگ بیلدربرگ» یا «کلوپ بیلدربرگ» نیز معروف است.
4⃣ اعضای این گروه در کنفرانس سالیانه خود، در مورد راهبردیترین مسائل جاری سیاسی و اقتصادی جهان تبادل نظر، مشورت و تصمیمگیری میکنند.
5⃣ کنفرانس بیلدربرگ هرساله نخبگان و قدرتمندان کشورهای مختلف را جمع میکند تا در بستر ایدئولوژی #جهانیسازی، انتظارات حاکمان خودخوانده جهان را به آنها دیکته کند.
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 بیلدربرگ ؛ گعده فوق سرّی راکفلر (3)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هشتم
🌐 به دلیل ماهیت فوقسرّی این گروه، اطلاعات سایت رسمی #بیلدربرگ بسیار مختصر و موجز است. این سایت خود در بخش تاریخچه مینویسد:
1⃣ کنفرانس بیلدربرگ یک انجمن سالانه سه روزه برای طرح بحثهای غیررسمی است که برای گفتگو میان امریکای شمالی و اروپا طراحی شده است.
2⃣ این میتینگ زمانی شکل گرفت که رهبران دو طرف اقیانوس اطلس ابراز نگرانی کردند که غرب اروپا و امریکای شمالی بر موضوعات مورد علاقه مشترک، به اندازه کافی همکاری نمیکنند.
3⃣ اولین جلسه این میتینگ در هتل بیلدربرگ در آستربیک #هلند از 29 تا 31 ماه می سال 1954 برگزار شد.
4⃣ نمایندگان زمینههای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی دعوت شده بودند تا بهصورت غیررسمی برای کمک به درک بهتر از فشار موضوعات پیچیده ناشی از جنگ جهانی دوم بر کشورهای غربی بحث کنند.
5⃣ طی این سالها، این میتینگ به انجمنی برای بحث بر طیف گستردهای از موضوعات مختلف تبدیل شد؛ از تجارت تا شغل، از سیاست پولی تا سرمایهگذاری، از چالشهای زیستمحیطی تا دستورات ارتقاء امنیت بینالمللی.
6⃣ در بستر جهانیسازی، دشوار است که فکر کنیم هریک از اروپا یا امریکای شمالی، میتوانند به تنهایی با پدیدهها مبارزه کنند.
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 بیلدربرگ ؛ گعده فوق سرّی راکفلر (4)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هشتم
🌐 ساختار اجرایی
1⃣ دفتر دائم گروه #بیلدربرگ در شهر «لیدن» نزدیک شهر «لاهه» کشور #هلند واقع است.
2⃣ سایت این کنفرانس درخصوص راهبری این کنفرانس اطلاعات روشنی نمیدهد و در لفافه سخن میگوید.
3⃣ این سایت تنها اشاره میکند که «مدعوین هر ساله توسط «تأمینکنندگان مالی بیلدربرگ»(!) دعوت میشوند.» سپس اشاره میکند که یک «کمیته راهبری» این امر مهم را بر عهده دارند.
4⃣ سایت بیلدربرگ، در بخش «کمیته راهبری» پس از برشمردن نام کمیته رهبران بیلدربرگ، جایگاه خاص، ویژه و جداگانهای برای #دیوید_راکفلر درنظر میگیرد و او را مانند تافتهای جدابافته در بخشی مجزا از بقیه رهبران میآورد.
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 بیلدربرگ ؛ گعده فوق سرّی راکفلر (5)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هشتم
1⃣ برای شناختن اهداف و سطح تصمیمات اتخاذ شده در #کنفرانس_بیلدربرگ باید به سطح شرکتکنندگان و مدعوین آن نگاهی بیندازیم. برخی از پادشاهان و اعضای خاندانهای سلطنتی کشورهای غربی از اعضای دائم این مجمع هستند.
2⃣ سایت #بیلدربرگ در این زمینه مینویسد: هرساله بین 120 تا 150 نفر از رهبران سیاسی و متخصصان حوزههای صنعت، مالی، دانشگاهی و رسانه دعوت میشوند تا در این کنفرانس شرکت کنند.
3⃣ این سایت میافزاید: حدود دو سوم از شرکتکنندگان از اروپا و مابقی از امریکای شمالی هستند. یک سوم دعوت شدگان از سیاستمداران و دولتیها و بقیه از سایر زمینهها. این کنفرانس یک انجمن برای گفتگوهای غیررسمی درباره «ابَر روندها» و مسائل مهم پیشروی جهان است.
4⃣ این سایت ادامه میدهد: مطابق قانون حاکم بر این میتینگ، استفاده از اطلاعات سخنرانان آزاد است، اما فاش کردن هویت و وابستگی افراد آن مجاز نیست.
5⃣ و نهایتاً تصریح میکند: تاکنون هیچ دستور کار دقیق، هیچ قطعنامه، رأیگیری و هیچ بیانیهای برای اعلام سیاستها صادر نشده است.
🔹 ادامه دارد...
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/Bilder
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر
💠💠 بیلدربرگ ؛ گعده فوق سرّی راکفلر (6)
✡ گزارش ویژه «ایران؛ ایری؛ راکفلر» – قسمت هشتم
🌐 برخی از شرکتکنندگان در «بیلدربرگ 2016»
1⃣ بن ون بوردن (هلند) مدیر عامل اجرایی شرکت نفت و گاز «رویال داچ شل»
2⃣ ویلیام جوزف برنز (امریکا) رئیس «بنیاد کارنگی» و معاون وزیرخارجه امریکا
3⃣ بنویت موئرو (بینالمللی)، از مسئولان بانک جنرال اروپا
4⃣ جان الکان (ایتالیا) مدیرعامل گروه اتومبیلسازی فیات-کرایسلر
5⃣ لوران فابیوس (فرانسه) وزیر خارجه فرانسه
6⃣ راجر دابلیو فرگوسن جونیور (امریکا) اقتصاددان و از مدیران بانک «فدرال رزرو»
7⃣ دمیس هسبیس (انگلستان) پژوهشگر پیشتاز در حوزه هوش مصنوعی
8⃣ کنت ام جاکوبز (یعقوب) (یهودی – امریکا) مسئول «لازارد» (کمپانی پیشرو جهانی مالی)
9⃣ هنری کیسینجر (امریکا) صهیونیست برجسته امریکایی
🔟 کریستین لاگارد (بینالمللی) مسئول صندوق بینالمللی پول
📖 متن کامل اسامی 124 شرکتکننده:
👉 http://yon.ir/Bilder
🔹 ادامه دارد...
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #ایران_ایری_راکفلر