✡ ترویج هولوکاست با تحریف خاطرات آنه فرانک (٢)
1⃣ در ٨ ژوئن ١٩٨٩ روزنامه نیویورکتایمز برای نجات خاطرات #آنه_فرانک وارد عرصه شد و گزارش داد که یک «نسخهٔ مستند و اصل» از این خاطرات توسط «مؤسسه دولتی اسناد جنگی هلند» منتشر گردیده است. معنای این حرف این بود که نسخههای قبلی کتاب «اصل و مستند» نبودند و خاطراتی که به زبانهای مختلف چاپ شده و فیلمهای بسیاری از روی آنها ساخته شد، اصیل نبودهاند!!
2⃣ در سال ١٩۵٩ نیز نشریه سوئدی «فریا ارد» گزارش داده بود که فردی بهنام «میر لوین» شکایتی علیه «اتو فرانک» پدر آنه، تقدیم دادگاه عالی نیویورک کرده است. فرانک قبول کرده بود که ۵٠هزار دلار به لوین بپردازد تا وی #نگارش یکی از #دیالوگهای کتاب خاطرات را بر عهده بگیرد!! [دقت دارید که چگونه یهودیان دنیا را سر کار گذاشتهاند؟!!]
3⃣ فرانک بعدها از این قرارداد عدول کرد. هیأت منصفه فرانک را ملزم به پرداخت حقالزحمه کرد، اما قاضی این حکم را باطل کرد! بعد از اینکه لوین درخواست تجدید نظر داد، این مسأله در بیرون از دادگاه، بین وی و اتو فرانک بهطور مسالمتآمیز حلوفصل شد!! [بههمین سادگی!]
4⃣ اگرچه امروز، کتاب «خاطرات آنه فرانک» بهعنوان اثری که «باید خوانده شود» توصیه میگردد و در بسیاری سطوح آکادمیک مطالعهٔ این کتاب الزامی است! با این حال #پیتر_نویک، استاد تاریخ دانشگاه شیکاگو و نویسنده کتاب «هولوکاست در زندگی آمریکاییها»، بخشهایی ناشناخته از خاطرات را فاش میسازد که حتی از چشم آنهایی که وقت و انرژی زیادی صرف بیاعتبار کردن این اثر داشتهاند نیز پنهان مانده است!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ترویج هولوکاست با تحریف خاطرات آنه فرانک (٣)
1⃣ عدم توجه #آنه_فرانک به شعائر مذهبی #یهودیت در دفتر خاطراتش بسیاری از #حامیان_هولوکاست را دلسرد کرده است. بهگفته نویک، #لارنس_لانگر، متخصص #ادبیات_هولوکاست معتقد است که:
2⃣👈 «آنه نتوانسته #شعائر_مذهبی یهودیت را بازنمایی کند، در دو سالی که این کتاب خاطرات در مورد آن نگاشته شده هیچ اشارهای به #عید_پسح نشده است و در کل وی توجه کمی به مسائل یهودی دارد.»
3⃣ لانگر، در آخر به این نتیجه میرسد که شاید نباید #خاطرات_آنه_فرانک را بهعنوان یک متن مهم هولوکاستی به حساب آورد (واقعیتی که بسیاری از جاننثاران این خاطرات را متعجب کرده).
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ترویج هولوکاست با تحریف خاطرات آنه فرانک (۴)
1⃣ منتقدین، در دو نشریهٔ «جوئیشفرانتیر» و «میداستریم» به این نکته اشاره کردند که #آنه_فرانک در خاطراتش تنها یک بار آنهم بهصورت گذرا به عید یهودی #حنوکا اشاره کرده و بلافاصله نیز گفته که عید مسیحی «روز سنت نیکلاس» بسیار سرگرمکنندهتر است!
2⃣ با این حال در نمایشنامهٔ نوشته شده از روی خاطرات آنه تأکید زیادی بر حنوکا شده و عید سنت نیکلاس کلاً نادیده گرفته میشود.
3⃣ بهگفتهٔ منتقد نشریه «میداستریم»: «تمام اینها برای شناختهشدنِ بهترِ آیینهای سنتی یهودیان بسیار خوب است، اما چیزهایی نیستند که در دفتر خاطرات آنه فرانک نوشته شده باشد»!
4⃣ این افکارِ آنه برای طرفداران #هولوکاست که آنرا نیروی وحدتبخش برای بقای یهود در قرن٢١ میدانند، یقیناً دلچسب و مورد قبول نیست.
5⃣ مطمئناً آنه یک #صهیونیست نیز نبود. وی در خاطراتش نوشته بود که خواهرش میخواهد به #فلسطین برود، در حالیکه آنه میخواست به #پاریس و #لندن رفته و در آنجا: «لباسهای زیبا و جاهای دیدنی ببیند.» وی میخواست بعد از جنگ «یک هلندی شود» (جملات خود آنه).
📖 متن کامل گزارش در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/holocaust/11099
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : دوشنبه
🌞 ٢۴ خرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ٣ ذیقعده ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ١۴ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ۴ تموز ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ نخستین گروه زندانیان سیاسی لهستانی به #آشویتس (بزرگترین و مجهّزترین اردوگاه کار اجباری آلمان نازی در لهستان) برده شدند (١٩۴٠م)
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📆 تقویم روزانه
🌺 امروز : سهشنبه
🌞 ٢۵ خرداد ۱۴٠٠ هجریشمسی
☪️ ۴ ذیقعده ۱۴۴٢ هجریقمری
✝️ ١۵ ژوئن ۲۰٢١ میلادی
🕎 ۵ تموز ۵۷۸١ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
✍ #واتیکان رژیم جعلی و غاصب #اسرائیل را بهرسمیّت شناخته و با آن روابط کامل دیپلماتیک برقرار کرد! (١٩٩۴م)
📚 بیشتر بدانیم:
📖 واتیکان و کلیسای کاتولیک در کنترل روچیلدها
👉 http://jscenter.ir/jewish-methods/jews-and-politics/10522
🌐 این صفحهٔ ویکیپدیا انگلیسی نیز اطلاعاتی از روابط مالی و وامهای روچیلدها به واتیکان، ارائه کرده است:
👉 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Rothschild_loans_to_the_Holy_See
🗓 تذکر ضروری: این تقویم تنها به ذکر مناسبتهای مرتبط با #یهود میپردازد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ از آنجا که اردشیر ریپورتر بهعنوان نماینده پارسیان هند در ایران حضور داشت، در بررسی خود به پدیدهای به نام الیگارشی پارسی رسیدم!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ الیگارشی پارسی و ایران (١)
✍ مصاحبه با استاد عبدالله شهبازی
1⃣ در حوالی سال ١٣۶٩ كه بر روی کتاب ظهور و سقوط سلطنت پهلوی کار میکردم به مسألهٔ مهم و جدیدی پی بردم و آن نقش ریپورترها (اردشیر جی و پسرش شاپور جی) در تاریخ معاصر ایران است که قبلاً کاملاً ناشناخته بود.
2⃣ مسألهٔ #ریپورترها بهعلت اهمیتش تمام ذهن مرا به خود مشغول کرد و به دنبال ریشهیابی آن رفتم. میخواستم بدانم چه کانونهایی در پشت این پدر و پسر بودند و چه انگیزههایی سبب شد که اردشیر آن نقش بزرگ را در تأسیس #حکومت_پهلوی ایفا کند.
3⃣ در وهلهٔ اول، روشن بود که #اردشیر_ریپورتر رئیس شبکهٔ اطلاعاتی بریتانیا در ایران است. ولی این همهٔ مسأله نبود.
4⃣ بهعینه میدیدم که اردشیر علایق شخصی خاص خود را داشت و در واقع او یک کارگزار صِرف و مجری اوامر دستگاه اطلاعاتی انگلیس نبود، بلکه به نوبهٔ خود در ایجاد علاقه در انگلیسیها نسبت به خلع #قاجاریه و تأسیس #سلطنت_پهلوی بسیار تأثیر داشت.
5⃣❓ این علایق از کجا میآمد؟؟؟
6⃣ از آنجا که #اردشیر_ریپورتر از زرتشتیان هند بود و بهعنوان نمایندهٔ #پارسیان_هند در ایران حضور داشت، در بررسی خود به پدیدهای بهنام #الیگارشی_پارسی رسیدم.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ اردشیر ریپورتر نه تنها نماینده اینتلیجنس سرویس بریتانیا در ایران بود بلکه نماینده الیگارشی پارسی هم به شمار میرفت!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter