✡ روچیلدها، اندرو جکسون و دو بانک ایالات متحد (1)
🏛 روزشمار اولین و دومین بانک ایالات متحد
🔴 سال 1791:
1⃣ #خانواده_روچیلد از طریق الکساندر همیلتون (عامل آنان در کابینهی رئیس جمهور جرج واشینگتن) «کنترل پول کشور را به دست میگیرند.»
2⃣ آنان #بانک_مرکزی را در ایالات متحد تأسیس میکنند و آن را «اولین بانک ایالات متحد» مینامند. این بانک با امتیازی بیستساله تأسیس شد.
3⃣ در خلال 5سال اول حیات این بانک، دولت آمریکا هشت میلیون و دویست هزار دلار از آن #قرض میگیرد و قیمتها تا 72 درصد افزایش مییابد.
🔴 سال 1811:
1⃣ اعتبار امتیاز بانک ایالات متحد #روچیلد تمام میشود و کنگره به تمدید این امتیاز رأی مخالف میدهد.
2⃣ #ناتان_مایر_روچیلد از این مسئله عصبانی شده، بیان میدارد:
🔸 «اگر درخواست تمدید امتیاز پذیرفته نشود، ایالات متحد خود را درگیر جنگی خانمانسوز خواهد دید.»
3⃣ با این حال ایالات متحد موضع خود را تغییر نمیدهد و امتیاز این بانک تمدید نمیشود؛
4⃣ #ناتان_مایر_روچیلد تهدید دیگری را مطرح کند:
🔸 «به آن آمریکاییهای گستاخ درس عبرت خواهم داد و آنان را به دوران استعماری باز خواهم گرداند.»
🔴 سال 1812:
1⃣ انگلستان با پشتیبانی مالی #روچیلد و تبعیت از فرامین ناتان مایر روچیلد به ایالات متحد اعلان جنگ میدهد.
2⃣ طرح #روچیلد آن است تا ایالات متحد را در اثر این جنگ چنان دچار بدهی کند که هیچ گزینهای جز تسلیم در برابر انگلستان نداشته باشد و امتیاز #بانک_روچیلد موسوم به اولین بانک ایالات متحد را تمدید نماید.
3⃣ با این حال، از آنجایی که انگلستان هنوز مشغول نبرد با ناپلئون بود، توانایی سازماندهی تهاجم بیشتر را نداشت و به همین دلیل جنگ در سال 1814 بدون شکست آمریکا به پایان رسید.
📚 منبع: اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله بههمراه عكس:
👉 http://yon.ir/dobank
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ روچیلدها، اندرو جکسون و دو بانک ایالات متحد (2)
🏛 روزشمار اولین و دومین بانک ایالات متحد
🔴 سال 1816:
1⃣ کنگرهی آمریکا لایحهای را به تصویب میرساند که به یکی دیگر از #روچیلدها اجازه میدهد تا #بانک_مرکزی بانفوذی را تأسیس نماید.
2⃣ این اقدام بار دیگر عرضهی #پول آمریکا را تحت سیطرهی #روچیلدها قرار میدهد. این بانک را «دومین بانک ایالات متحد» مینامند و امتیازی بیست ساله به آن اعطا میکنند.
3⃣ البته این به معنای پایان جنگ انگلستان بر ضد آمریکا همراه با مرگ هزاران سرباز انگلیسی و آمریکایی و تشکیل #بانک_مرکزی دیگری با مالکیت #روچیلدها بود.
🔴 سال 1828:
1⃣ پس از دوازده سال از فعالیت دومین بانک ایالات متحد که با بیرحمی هرچه تمامتر، #اقتصاد_آمریکا را به زیان مردم و در جهت اهداف مالاندوزانهی خود با مهارت تحت کنترل درآورده بود، کاسهی صبر مردم آمریکا لبریز شد و مخالفان این بانک سناتور #اندرو_جکسون را برای نامزدی پست ریاست جمهوری معرفی کردند.
2⃣ جکسون در میان بهت و وحشت #روچیلدها در انتخابات ریاست جمهوری به پیروزی میرسد و آشکارا اظهار میدارد که به دنبال آن است تا با استفاده از اختیار خود و در اولین فرصت، #بانک مزبور را در اهداف ننگین خود با شکست مواجه کند.
3⃣ او در خلال اولین دورهی ریاست جمهوریاش شروع به کوتاه کردن دست بسیاری از زیردستان #بانک از تشکیلات حکومتی مینماید. او به منظور نشان دادن چگونگی عمق نفوذ ریشههای این غدهی سرطانی در دستگاه حکومت و برای نیل به این هدف، مجبور به اخراج دو هزار نفر از یازده هزار کارمند دولت فدرال میشود.
🔴 سال 1832:
1⃣ مقامات دومین بانک ایالات متحد، چهار سال قبل از موعد مقرر، از کنگره درخواست میکنند تا امتیاز این #بانک را تمدید کند.
2⃣ کنگره با این درخواست موافقت کرده، لایحهی آن را برای امضا نزد رئیس جمهور جکسون میفرستد که رئیس جمهور این لایحه را رد کرده، طی پیامی اعلام میکند:
3⃣ «تنها شهروندان ما از نعمت این حکومت بهرهمند نمیشوند. بیش از هشت میلیون اوراق قرضهی این بانک، نزد خارجیهاست … آیا بانکی که در ماهیتش کمترین تعهدی نسبت به کشور وجود ندارد، تهدیدی برای آزادی و استقلالمان ایجاد نمیکند؟ کنترل ارز، دریافت پول مردم و وابستگی هزاران نفر از شهروندانمان به این تشکیلات، بسیار هولناکتر و خطرناکتر از قدرت نظامی دشمن است. اگر حکومت خود را محدود به حمایت مساوی نماید و همانند آن، پستی و بلندی و غنی و فقیر را به یک اندازه با رگبار باران لطف خود بهرهمند سازد، این به منزلهی عنایتی ناشایست و ناعادلانه خواهد بود. در این حکمی که پیش روی من است، انحرافی گسترده و غیرضرور از این اصول عادلانه به چشم میخورد.»
📚 منبع: اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله بههمراه عكس:
👉 http://yon.ir/dobank
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ روچیلدها، اندرو جکسون و دو بانک ایالات متحد (3)
🏛 روزشمار اولین و دومین بانک ایالات متحد
🔴 سال 1832:
1⃣ رئیس جمهور #اندرو_جکسون برای انتخاب مجدد دست به کار میشود و برای اولین بار در تاریخ آمریکا با کشاندن مبارزهی انتخاباتی خود به خیابان، بهطور مستقیم دیدگاه خود را با مردم در میان میگذارد. شعار انتخاباتی او: «جکسون و پاسخ منفی به بانک» است.
2⃣ اگرچه #روچیلدها سه میلیون دلار صرف مبارزهی انتخاباتی رقیب جکسون، سناتور هنری کلای از حزب جمهوریخواه، میکنند، جکسون در ماه نوامبر با اختلاف بسیار زیاد بار دیگر به عنوان رئیس جمهور آمریکا انتخاب میشود.
🔴 سال 1833:
1⃣ رئیس جمهور جکسون شروع به برداشتن سپردههای دولتی از #بانک تحت کنترل روچیلد، دومین بانک ایالات متحد مینماید و در عوض، این سپردهها را نزد بانکهایی میسپارد که از سوی بانکداران مستقل اداره میشوند.
2⃣ این اقدام، #روچیلدها را دچار وحشت میکند و از این رو آنان با کاهش عرضهی پول، نهایت تلاشی را که در توانشان است انجام میدهند و باعث #رکود_اقتصادی میشوند.
🔴 سال 1835:
1⃣ در سیام ژوئن، یک #تروریست سعی میکند تا به رئیسجمهور جکسون تیراندازی کند، اما هر دو سلاح او به طور معجزهآسایی عمل نمیکند. رئیس جمهور جکسون بعدها ادعا میکند که میدانسته که مسئولیت آن ترور نافرجام به عهدهی #روچیلدها بوده است.
2⃣ اما تنها رئیس جمهور این ادعا را مطرح نکرد؛ بلکه حتا #ریچارد_لارنس تروریست که به علت جنون از این جنایت تبرئه شد، بعدها به خود میبالد که افراد بانفوذ در اروپا او را اجیر کرده، به او قول داده بودند در صورت دستگیر شدن، از او محافظت نمایند.
🔴 سال 1836:
1⃣ رئیسجمهور اندرو جکسون پس از سالها مبارزه بر ضد روچیلدها و بانک مرکزیشان در آمریکا، در نهایت با عدم تمدید امتیاز این بانک موفق به بیرون راندن #بانک_مرکزی_روچیلدها از آمریکا میشود.
🔴 سال 1837:
1⃣ روچیلدها یکی از اعضای خود را با نام #آگوست_بلمانت که یک #یهودی_اشکنازی با نام اصلی #شونبرک است و #یهودی بودن خود را مخفی میکند، به آمریکا اعزام میکنند تا بهرههای بانکی آنان را که توسط رئیس جمهور جکسون نابود شده بود، به سرعت بازیابی نماید.
🔴 سال 1841:
1⃣ رئیس جمهور #جان_تایلر (دهمین رئیس جمهور ایالات متحد از 1841 تا 1845) حکم تمدید امتیاز بانک ایالات متحد را که عاملان #روچیلد با تبلیغ و سروصدا به کنگره ارائه کردهاند را رد میکند. در پی این اقدام، او صدها نامهی تهدید به #ترور دریافت میکند.
🔴 سال 1845:
1⃣ #اندرو_جکسون از دنیا میرود. او بنابر آنچه که بزرگترین خدمتش به بشریت تلقی مینماید، مقرر میکند تا این نوشته بر روی سنگ قبرش حک شود «من بانک را از بین بردم». چون او بود که در عمل دومین بانک ایالات متحد متعلق به #روچیلدها را از میان برد.
🔴 نتیجه:
✡ این وضعیت تا سال 1913 ادامه دارد تا این که #روچیلدها توانستند در آن سال #سومین_بانک_مرکزی خود در آمریکا را با نام #فدرال_رزرو تأسیس نمایند!!
📚 منبع: اندرو کارینگتن هیچکاک، صهیونیسم در مسیر سلطه، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی.
📖 متن کامل مقاله بههمراه عكس:
👉 http://yon.ir/dobank
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🎯 تذكر: به مناسبت فرارسیدن چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی مقالهی بسیار مهمی آماده كردهایم كه به بررسی عملكرد و معرفی اجمالی دو شخصیت مهم و پشتپرده سیاست ایران در دوران پهلوی میپردازد. به علت طولانی بودن مقاله، مختصری از مطالب آن امشب در كانال منتشر میشود و علاقهمندان به مباحث را به مطالعهی متن كامل مقاله در سایت اندیشكده به آدرس ذیل ارجاع میدهیم:
👉 goo.gl/1JCD7f
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ تاکتیکهای یهودی: از تغییر اسم تا وصلت با اشراف
✍ #هیلیر_بلاک (Hilaire Belloc) نویسنده، تاریخدان، رئیس مجمع آکسفورد، و نماینده مجلس انگلستان در کتاب خود تحت عنوان «یهودیان» (The Jews) که در سال 1922 به چاپ رسید، در خصوص پدیدهی فزایندهی «افرادی که یهودی بودند خود را مخفی میکنند» مینویسد:
1⃣ ترفند خاص #اسامی_جعلی را مدنظر داشته باشید. این مسئله از دیدگاه ما بهخصوص نفرتانگیز به نظر میآید...
2⃣ [استفادهی یهودیان از اسامی جعلی] نوعی فرومایگی است که ما را به یاد دار و دستهی جنایتکاران و ولگردان میاندازد. این ترفند بخشی از حرکت لاکپشتوار و دزدانه است...
3⃣ افرادی که نژادشان در تمام جهان شناخته شده است، بیشرمانه از اسامی جعلی بهعنوان نقاب استفاده میکنند و بعد از یک یا دو سال وانمود میکنند اگر نام اصلی و واقعیشان بهجای این نام جدید استفاده شود، گویی به آنان توهین شده است!
✍ او در ادامه نشان میدهد که چگونه برخی از #یهودیان بدون نیاز به تغییر نام، فقط با طبقهی اشراف انگلستان وصلت کردند:
1⃣ ممکن است یک #یهودی را در قارهی اروپا و یا حتی در خاور دور و نزدیک، یک عامل انگلیس خطاب کنند... او در هر یک از تشکیلات دولتی که بخواهد، میتواند اجازهی ورود پیدا کند و بهعنوان یکی از اعضای برجستهی قومش، به سِمَت مدیریت ارشد هیئت اجرایی انگلستان برسد.
2⃣ #نفوذ او با ظرافت و هوشمندیِ هرچه تمامتر ادامه پیدا میکند تا اینکه به طور گسترده ازدواج بین خانوادههای اشرافی این کشور و #ثروتمندان_یهودی اتفاق میافتد. بعد از دو نسل، با شروع قرن بیستم میلادی، #خون_یهودی در بیشتر خانوادههای اصیل انگلیسی جریان پیدا میکند.
3⃣ این لکهی ننگ، تقریباً در تمام این خانوادهها کم و بیش آشکار میگردد و در بعضی از آنها این مسئله چنان شدید است که اگر چه نامشان هنوز انگلیسی است و بینشان رسم و رسوم گذشتهی خاندان اصیل انگلیسی جریان دارد، جثه و شخصیت این افراد به طور کامل یهودی شده است.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص99و100
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #یهودیان_مخفی
✡ روچیلدها و بانک فدرال رزرو (1)
🎯 تاریخشمار سومین بانک مرکزی روچیلدها در آمریکا
🌐 سال 1913:
1⃣ #یهودیان در این سال اقدام به تأسیس آخرین بانک مرکزیشان در آمریکا مینمایند؛ #بانک_فدرال_رزرو که در حال حاضر نیز مشغول فعالیت است.
2⃣ آنان به منظور جلب حمایت عموم از این بانک، به طور گستاخانهای ادعا میکنند که تنها یک #بانک_مرکزی میتواند #تورم و #رکود_اقتصادی را مهار نماید؛ در حالی که در واقع بانک مرکزی با دست بردن در جریان عرضهی پول، باعث ایجاد تورم و رکود اقتصادی میشود.
3⃣ در پی تصویب حکم تأسیس بانک #فدرال_رزور در 23 دسامبر، چارلز لیندبرگ، نمایندهی کنگره اظهار میکند:
🔸 این حکم بزرگترین امتیاز انحصاری روی زمین را ایجاد خواهد کرد. زمانی که رئیس جمهور این لایحه را امضا میکند، یعنی به دولت نامرئی قدرت پول مشروعیت میبخشد… این لایحهی بانکی و پولی، بزرگترین جرم و جنایت این سالیان را مرتکب خواهد شد.
4⃣ ذکر این نکته در اینجا حائز اهمیت است که بانک فدرال رزرو، شرکتی خصوصی است؛ ولی برخلاف نامش، نه فدرالی است و نه وجه اندوخته با خود دارد. [فدرال رزرو / Federal Reserve به معنی ذخیرهٔ فدرال است.]
5⃣ سود عاید این بانک به طور معمول از 150 میلیارد دلار در سال فراتر میرود؛ با این حال فدرال رزرو حتی یک بار هم در تاریخ خود اقدام به انتشار دفاتر نکرده است.
6⃣ مدارک و مستندات اخیر نشان میدهد که در واقع چه فرد یا افرادی مالک #فدرال_رزرو هستند. این بانکها به نوعی مالک فدرال رزور به حساب میآیند:
🏦 بانک لندن روچیلد، بانک واربورگ شهر هامبورگ، بانک برلین روچیلد، برادران لمان نیویورک، برادران لازارد پاریس، بانک کون لوب نیویورک، بانکهای اسرائیل موشیه (موسی) سیف، ایتالیا، گلدمن – زاکس نیویورک، بانک واربورگ آمستردام، بانک چیس منتهن نیویورک.
7⃣ جالب است كه بدانید: تمامی این بانکها متعلق به #خانواده_روچیلد هستند.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص82
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ روچیلدها و بانک فدرال رزرو (2)
🎯 تاریخشمار سومین بانک مرکزی روچیلدها در آمریکا
🌐 سال 1929 و پنجشنبه سیاه!
1⃣ در ماه آوریل #پاول_واربورگ – از #خانواده_روچیلد – اخطاریهی محرمانهای را برای دوستانش ارسال میکند که از برنامهریزی برای سقوط و رکود اقتصادی سراسری در این سال خبر میدهد.
2⃣ به طور یقین به هیچ وجه این مسئله اتفاقی نیست که در زندگینامهی تمام غولهای #وال_استریت در آن دوران – همچون #جان_دی_راکفلر ، جی. پی. مورگان پسر، جوزف کندی، برنارد باروخ و دیگران – این حقیقت مشاهده میشود که این افراد درست قبل از سقوط بازار، به طور کامل از #بورس اوراق بهادار بیرون رفتند و داراییهای خود را به پول نقد یا طلا تبدیل کردند.
3⃣ به این ترتیب از آن جایی که تمام #بانکداران و دوستانشان از قبل از این جریان اطلاع داشتند، در ماه آگوست بانک #فدرال_رزرو عرضهی پول را سختتر کرد.
4⃣ پس از آن، در 24 اکتبر، بانکداران بزرگ نیویورک در مدت 24 ساعت درخواست وصول مطالبات آنی را از کارگزاران کردند. این بدان معنا بود که هم کارگزاران بورس و هم مشتریانشان، مجبور به فروش سهامشان با زیر قیمت در بورس اوراق بهادار شدند تا وامهای خود را تأمین کنند.
5⃣ در نتیجهی این اقدام، بورس اوراق بهادار سقوط کرد؛ روزی که در تاریخ به #پنجشنبه_سیاه معروف است.
6⃣ با وجود ادعاهای مطرح شده در خصوص چگونگی فعالیت #فدرال_رزرو در صیانت از کشور در برابر رکود و تورم اقتصادی، آنان همچنان به کاهش عرضهی پول ادامه داده، بین سالهای 1929 تا 1933، عرضهی پول را 33 درصد دیگر کاهش دادند كه باعث #رکود بزرگ اقتصادی شد.
7⃣ تنها در مدت چند هفته از سقوط سهام در بورس، سه میلیارد دلار از داراییها از بین رفت و فقط در یک سال، چهل میلیارد دلار ناپدید شد. البته این مقدار از داراییها از بین نمیرفت؛ بلکه بر اساس برنامهریزی قبلی، بهطور کاملاً یکپارچه به دست افراد کمتر و کمتری میافتاد.
❓ اما علت ایجاد این رکود اقتصادی چه بود؟! جواب را در پست بعد ببینید.
📚 منبع: كتاب صهیونیسم در مسیر سلطه، نوشته: اندرو کارینگتن هیچکاک، برگردان: محمدیاسر فرحزادی، تهران: نشر ساقی، چاپ اول، ص105و106
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter