📆 تقویم روزانه 🌺 امروز سهشنبه
🌞 ١۵ بهمن ۱۳۹۸ هجریشمسی
☪ ٩ جمادیالثانی ۱۴۴۱ قمری
✝ ۴ فوریه ۲۰٢٠ میلادی
🕎 ٩ شواط ۵۷۸۰ عبری
🌍 مناسبتهای میلادی
1⃣ تأسیس شبکهٔ اجتماعی #فیسبوک توسط #مارک_زاکربرگ یهودی (٢٠٠۴م)
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مؤسس و مدیرعامل یهودی فیسبوک
1⃣ #مارک_زاکربرگ مؤسس #فیسبوک، زمانی سیوپنجمین و جوانترین ثروتمند دنیا بود. او اکنون نیز فقط ٣۵سال دارد. وی در سال ٢٠١٠ از سوی مجله تایمز بهعنوان مرد سال انتخاب شد.
2⃣ سایت «یهودی یا غیریهودی» [Jew or not Jew] جایی برای تعیین یهودی بودن یا نبودنِ مشاهیر دنیا براساس بررسی شواهد و معیارهای چندگانه است. این سایت، نمرهی ١٣ از ١۵ را به مارک زاکربرگ اختصاص داده است و معنای آن این است که زوکربرگ یک #یهودی است.
3⃣ زاکربرگ در یک خانوادهی یهودی آمریکایی متولد شده است و قاعدتاً خود وی نیز باید یهودی باشد، اما او اظهار داشته که «خداباور» نیست. البته این موضوع در ادعای این نوشتار خللی وارد نمیکند چون ما یهودیانی از این دست را خوب میشناسیم. (بخشی از یهودیان دنیا، خداناباور هستند، که قبلاً دربارهاش توضیح دادهایم.)
4⃣ در فهرستی که روزنامهی اسرائیلی جروزالم پست از ۵٠ نفر از تأثیرگذارترین یهودیان دنیا ارائه کرد، مارک زاکربرگ در رتبهی چهارم (سه رتبه پس از بنیامین نتانیاهو نخستوزیر اسرائیل که نفر اول فهرست بود) قرار داشت.
5⃣ زاکربرگ بههمراه مدیران چندین شرکت بزرگ اینترنتی در فوریه سال ٢٠٠٨ توسط سران رژیم صهیونیستی به مناسبت شصتمین سال تأسیس این رژیم اشغالگر، به کنفرانس بینالمللی اورشلیم دعوت شد. موضوع این کنفرانس، بررسی آیندهی تکنولوژی در جهان و بهخصوص بحث و بررسی پیرامون تأثیراتی که جامعهی جهانی #یهود و #اسرائیل از این تحولات میپذیرند، بود.
🌇 عکس زیر وی را در حالی نشان میدهد که کلاه مخصوص یهودیان، #کیپا [Kippah] را بر سر دارد.
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ فیسبوک ابزار گسترش صلح به شیوهٔ یهود
1⃣ #شیمون_پرز رئیسجمهور سابق رژیم صهیونیستی در بازدیدی که از شرکت شبکهی اجتماعی #فیسبوک در منلو پارک [Menlo Park] کالیفرنیا داشت، فیسبوک را بهعنوان ابزاری برای ایجاد تغییرات اجتماعی ستود.
2⃣ پرز ٨٨ ساله، صفحهی شخصی رسمی خود را بر روی این سایت بهراه انداخت تا به گفتهی وی بدینوسیله بین او و اعراب در سراسر دنیا گفتوگویی ایجاد شود.
3⃣ همچنین او یکی از دلایل بازدید خود را از فیسبوک، ملاقات با #پسر_خوب_یهودی، #مارک_زاکربرگ دانست!
4⃣ او در مصاحبهای زنده که با فیسبوک انجام داد، در پاسخ یکی از مهندسان فیسبوک که پرسید فیسبوک برای ارتقای صلح در خاورمیانه چه کاری میتواند انجام دهد، گفت:
👈 «شما میتوانید مردم را قانع کنید که هیچ دلیلی برای تنفر وجود ندارد!»
5⃣ پرز در صفحهی فیسبوک خود برای گفتوگو با دیگران نوشت:
👈 «گفتوگو را آغاز کنید و از یکدیگر بپرسید مگر چه تفاوتی بین #اسرائیل و دیگر کشورها هست؟ ما مشکلات مشابهی داریم.»
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ترسناکترین دستگاه جاسوسی
1⃣ مؤسس ویکیلیکس، #ژولیان_آسانژ فیسبوک را «مخوفترین دستگاه جاسوسی تا به حال ابداع شده» میخواند.
2⃣ وی این مطلب را در مصاحبه باشبکهی خبری «راشا تودی» بیان میدارد. او ادامه میدهد:
👈 #فیسبوک پایگاه دادهی عظیمی را دربارهٔ مردم در اختیار دارد، روابط خانوادگی و دوستانهٔ آنها، اسامی آنها، نشانیهای آنها، مکانهایی که در آن حضور دارند و… همه و همه در آمریکا قرار دارد و در دسترس سازمانهای اطلاعاتی است.
3⃣ ناگفته پیداست که دسترسی به اطلاعاتی پیرامون افکار، اعتقادات، علایق و گرایشها، نگرشها و رفتار مردم تا چه حد میتواند در برنامهریزی برای دستکاری و جهتدهی به آنها مؤثر باشد و با وصفی که گذشت برضد ملتها و در جهت منافع #یهود و #صهیونیسم، استفاده شود.
📖 متن کامل مقاله در سایت اندیشکده:
👉 http://jscenter.ir/jews-and-the-media/jews-and-media/634
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✡ تغییرات یهودی در فلسطین پس از اجرای #معامله_قرن
🔸 آنها که ایستادند،
🔹 سرزمینشان حفظ شد.
🔸 آنها که سازش کردند،
🔹 دیگر خانه ندارند!
#⃣ #نوار_غزه #کرانه_باختری
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
📚 چاپ کتاب: «گزارش یک دوران: سیسال زندگی یهودیان ایرانی»، نوشته: «هارون یشایایی» از شخصیتهای مهم یهودی معاصر، بهانهاى شد تا نگاهی دوباره داشته باشیم به تاریخ معاصر یهودیان ایرانی. لذا قصد داریم در سلسله گزارشهایی، گوشهای از مطالب قابل توجه این کتاب را به اطلاع شما خوانندگان عزیز برسانیم. قسمت اول این گزارش را چند ماه قبل منتشر کردیم. دوستانی که موفق به مطالعهی آن نشدهاند میتوانند در آدرس زیر مطالعه کنند:
👉 http://jscenter.ir/other-topics/jewish-celebrities/10412
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ یهودیان ایران در دوران مبارزه علیه رژیم پهلوی (١)
1⃣ آقای #هارون_یشایایی در ادامهی کتاب و ذیل عنوان «ورود به دورانی جدید» مىنویسد:
2⃣ بعد از وقایع ۱۷ شهریور ۱۳۵۷ در تهران که تظاهرات مردم به خشونت گرائید و نقطه آغاز انقلاب و #نشانه_سقوط رژیم پهلوی بود، گروهی از #جوانان_کلیمی به فعالیتهای انقلابی جذب شدند و در این ارتباط سازماندهی مناسب را بهوجود آورده و اعلام موجودیت کردند و محوریت و مسؤولیت فعالیتهای بعدی را سالها به عهده گرفتند.
3⃣ از مهمترین وقایع قابل ذکر، شرکت #کلیمیان_ایران در تظاهرات اربعین، (دیماه ۱۳۵۷)!! بود که بزرگترین تظاهرات خیابانی قبل از پیروزی انقلاب است و غیرمسلمانان مخصوصاً #یهودیان در آن شرکت داشتهاند و این حضور و مشارکت یهودیان، در جریان انقلاب و در رسانههای داخلی و جهانی بازتاب گستردهای یافت.
✍ [اندیشکده: متأسفانه برخلاف بسیاری از اقوام و اقلیتها، #یهودیان_ایران که در دوران سیاه ستمشاهی از #نفوذ فراوان در دربار پهلوی برخوردار بودند، «کمترین» همراهی را با حرکت انقلابی مردم داشتند. حضور #دیرهنگام یهودیان در بین مردم (که اعتراف به آن در کلمات جناب یشایایی آشکار است)، آنهم بعد از آشکار شدن #نشانههای_سقوط پهلوی، خود نشان از این ناهمدلی دارد!]
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter