✡ نوستراداموس پیشگوی بزرگ یهود (6)
🎬 هالیوود در خدمت افسانه نوستراداموس
🎯 پیشگامی اورسن ولز
1⃣ در سال 1981، حدود سه سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، #اورسن_ولز (Orson Welles) و #کمپانی_برادران_وارنر فیلمی 84 دقیقهای درباره «پیشگوییهای نوستراداموس» عرضه کردند که در ایران نیز به وسعت توزیع شد.
2⃣ در این فیلم، #نوستراداموس در مقام پیشگویی بزرگ جلوهگر میشود. طبق این پیشگوییها ایران و جهان اسلام با کشورهای کمونیستی متحد خواهند شد و در سال 1999 میلادی ایالات متحده آمریکا را آماج #حمله_اتمی قرار خواهند داد.
3⃣ اورسن ولز (1915- 1985) کارگردان و بازیگر سرشناس سینمای سده بیستم غرب است که پیوندهای عمیق او با #کانونهای_صهیونیستی پوشیده نیست؛ و میدانیم که این تعلق موروثی بود.
4⃣ بهگفته اورسن ولز:
👈 مادربزرگ او در مراسم تدفین پسرش (پدر اورسن ولز) مناسک #شیطانپرستی را انجام میداد.
📚 فرانک برادی، زندگینامه اورسن ولز، نیویورک، 1989، ص 14
5⃣ و نیز میدانیم که:
👈 اورسن ولز از جوانی به #جادوگری علاقه فراوان داشت و یکی از اوّلین فیلمهایی که در آن بازی کرد (جادوی سیاه، 1949) درباره زندگی ژوزف بالسامو (کنت دو گاگلیوسترو)، #جادوگر و #فراماسون و شیّاد نامدار #یهودی سده هجدهم است.
6⃣ در تعلق کمپانی برادران وارنر به کانونهای زرسالار یهودی – صهیونیستی نیز تردید نیست.
6⃣ هدف از فیلم اورسن ولز این بود:
👈 القاء خطر #تهدید_اتمی به افکار عمومی آمریکا و فراهم کردن زمینهی روانی برای گسترش صنایع تسلیحاتی از یکسو، و ترویج نفرت از اسلام و انقلاب اسلامی ایران از سوی دیگر.
📖 متن کامل مقاله بههمراه منابع:
👉 goo.gl/u3q8Pv
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ مبلّغان نوستراداموس مدعیاند که او اعدام چارلز اوّل، پادشاه انگلیس، و لویی شانزدهم، پادشاه فرانسه، آتشسوزی سال 1666 لندن، ظهور و سقوط ناپلئون اوّل، ظهور هیتلر و بسیاری از حوادث دیگر را پیشبینی کرده است.
🎯 در حالی که وی از پیشگویی نزدیکترین حوادث زمانش عاجز بود. به نوشته ویل دورانت: «نوستراداموس برای شارل نهم عمری 90 ساله پیشگویی کرد که ده سال بعد در 24 سالگی زندگی را بدرود گفت»!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✡ آن سوی دیگر اینترنت
🌐 وب پنهان - وب تاریک!
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (1)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ از ابتدای قرن بیستم، فعالیتهای گستردهای برای شناخت و #اصلاح_نژاد گیاهان آغاز شد. در این راستا مطالعات عمیق و راهبردی روی بذرهای اصیل در کشتگاههای کهن جزو علاقهمندیهای ویژهی نهادهای علمی و تجاری غرب قرار گرفت.
2⃣ پیشینه این فعالیتها نشان میدهد نطفهی تفکر «سیطره بر غذا از طریق کشاورزی» پیشتر از جنگهای جهانی شکل گرفته است، اما تحولات در ابزارهای دسترسی (که همزمان با جنگ جهانی دوم رخ داد) نقطهی عطف تحولی شگرف در زمینهی کشاورزی و غذای مردم جهان بود.
3⃣ تولد مفهوم #انقلاب_سبز بلافاصله پس از خاتمه جنگ دوم در سال 1946 کلید خورد. در این سال #نلسون_راکفلر بههمراه #هنری_والاس، وزیر وقت تجارت آمریکا، در سفری به مکزیک، آغاز انقلاب سبز را اعلام کردند.
4⃣ انقلاب سبز در مرحله اول در مکزیک به اجرا درآمد و سپس به هند گسترش یافت؛ جالب است که در هر دوی این موارد #راکفلرها هزینه نمیکردند، بلکه با کانالیزه کردن منابع و حمایتهای دولتی در این کشورها برنامههایشان را پیش بردند.
5⃣ پس از اعلام این طرح، آمریکاییها به رهبری #بنیاد_راکفلر اقداماتی گسترده و سازماندهی شده را برای دستاندازی به منابع کشاورزی سایر کشورها آغاز کردند.
6⃣ «متمرکز شدن مدیریت کلان کشاورزی»، «توسعه کشت تکمحصولی»، «مکانیزاسیون و صنعتی شدن مزارع»، «در اختیار گرفتن نهادهها مانند بذر، کود و سموم کشاورزی»، «افزایش مصرف سموم و کودهای شیمیایی در کشاورزی»، «تجارت محصولات کشاورزی» و نیز «استفاده از تکنولوژیهای نوین» که در انحصار راکفلرها قرار داشت مهمترین موارد پیگیری شده در «انقلاب سبز» است.
7⃣ انقلاب سبز، درحقیقت نوعی انقلاب در بهکارگیری نهادهها و ابزارهای صنعتی کشاورزی بود که توسط کمپانیهای غربی تولید شده بودند. سیطره بر این منابع اساسی علاوه بر سود هنگفت تجاری، در افزایش #نفوذ سیاسی و اقتصادی آمریکا در این کشورها بسیار مؤثر بود.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (2)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ پروفسور #حمید_مولانا، استاد برجسته علوم ارتباطات، تلاشهای آمریکاییها در دهه 1960 میلادی را بهخوبی به یاد میآورد. او در این خصوص خاطرنشان میکند:
👈 بهخاطر دارم #ویلیام_گاد رئیس یک آژانس آمریکایی، در آن موقع که جنگ سرد بین آمریکا و شوروی ادامه داشت، اعلام کرد توسعه کشاورزی جدید یک انقلاب است. این انقلاب نه انقلاب خشونتآمیز قرمز شورویهاست و نه انقلاب سفید شاه ایران؛ بلکه ما نام آن را #انقلاب_سبز میگذاریم.
2⃣ گرچه همواره عناوین خیرخواهانهای همچون «حمایت از برنامه غذایی طبقه ضعیف» مهمترین بهانهی این جریان برای اجرای برنامههایشان بوده، اما در نگاهی واقعبینانه میتوان انگیزههای ایدئولوژیک و همچنین تجاری را علت اصلی تعقیب این سیاست توسط #راکفلرها دانست.
3⃣ پروفسور مولانا در توضیح اهداف سیاسی، مالی و ایدئولوژیک انقلاب سبز میگوید:
👈 هدف انقلاب سبز این اعلام شد که با توسعهی ماشینآلات جدید کشاورزی و شیوههای نو در کشورهایی مانند هند و پاکستان که جمعیت فوقالعادهای داشتند، کاشت گندم و موادغذایی افزایش یابد؛ اما انقلاب سبز آن روز آمریکاییها برای از بین بردن گرسنگی در هند نبود، بلکه انگیزهی سیاسی، مالی و ایدئولوژیک داشت. آمریکا و غرب میخواست کشورهایی مانند هند الگوهای صنعتی، اقتصادی و مالی #سرمایهداری_مدرن را که بر جهان تسلط داشت انتخاب کرده و دنبال کنند.
4⃣ مولانا با رد ادعای «کمک به رفع گرسنگی در جوامع فقیر»، به افزایش 11 تا 22 درصدی گرسنگی در کشورهای افریقایی و آمریکای لاتین بعد از اجرای این طرح اشاره کرد و افزود:
👈 با افزایش مواد کشاورزی و بهکار بردن شیوههای جدید، میلیونها هندی از مزارع رانده شده و به شهرها هجوم آوردند. انقلاب سبز شاید میزان تولید گندم و ذرت را بالا برده بود، ولی بنیاد اجتماعی روستایی و علاقهی هندیها به زمین و خانواده و زندگی را به هم زده بود.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (3)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ با اجرای #انقلاب_سبز یک فاجعهی دیگر نیز اتفاق افتاد؛ پیش از این برنامه، طی هزاران سال در مناطق مختلف جهان، کشاورزی بهصورت #ارگانیک و طبیعی بود. ورود گسترده آفتهای کشاورزی به کشورهای هدف (که به همراه بذرها و کودهای شیمیایی آمریکایی وارد میشد) از سیاستهایی بود که در انقلاب سبز پی گرفته شد تا کشاورزان مجبور باشند سموم شیمیایی کمپانیهای خاص! را برای دفع این آفات استفاده کنند.
2⃣ تغییر الگوهای استفاده از منابع آب (مانند چاههای عمیق)، تغییر مدلهای کشاورزی از «سنتی، خوداتکا و داخلی» به «صنعتی و وابسته» و همچنین گسترش بیماریهای صعبالعلاج مانند #سرطان که در اثر مصرف سموم و کودهای شیمیایی پدید آمدند از تبعات انقلاب سبز بود.
3⃣ محمد خوشچهره، استاد اقتصاد توسعه و مدیریت استراتژیک دانشگاه تهران در این خصوص معتقد است:
👈 کشاورزان برنجکار ما پیش از یک شیطنت اسرائیلیها اصلاً از سم استفاده نمیکردند؛ تولید این محصول کاملاً ارگانیک و سالم بود؛ اما کشاورزها را به مصرف کودها و سمومی مجبور کردند که از #اسرائیل وارد شد؛ در این کودها انگلهایی به نام «کرم ساقهخوار» وجود داشت؛ این آفت در مزارع ما گسترش پیدا کرد و این شد که نیم قرن است کشاورزهای ما برای مقابله با این آفت ناچار به سمپاشی هستند؛ مردم هم این سموم را مصرف میکنند.
4⃣ پروفسور #واندانا_شیوا متخصص بذر، فعال هندی محیط زیست و یکی از تدوینکنندگان پروتکل بینالمللی #کارتاهنا با انحصار تجارت بذرها و نهادههای کشاورزی شدیداً مخالف است. او تصریح میکند:
👈 در سال 1905 آلبرت هاوارد (از پیشتازان کشاورزی ارگانیک) به هندوستان آمد و دید علیرغم انبوه حشرات، هیچ آفتی محصولات کشاورزی را تهدید نمیکند، اما در خلال قرن بیستم شرکتهای تولیدکننده بذر به اسم «انقلاب سبز» وارد اراضی هند شدند و نوعی بردهداری جدید را رایج کردند. در نتیجه رودخانههای پنجاب به موادشیمیایی آلوده شد و منابع آبی زیرزمینی منطقه رو به نابودی رفتند؛ همچنین بسیاری از مردم و کشاورزان بر اثر مصرف سموم شیمیایی به سرطان مبتلا شدند.
5⃣ وی میافزاید:
👈 غذا از دانههای گیاهان بهوجود میآید؛ از بدو خلقت همهی غذاها از بذر بهوجود آمدهاند. هرگونه تهدید، انحصار و تحریم بذرها حیات بشر را به خطر خواهد انداخت؛ نابودی بذرها یعنی پایان حیات بشر.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا
✡ سرطان از چه زمانی و به چه دلیل فراگیر شد؟ (4)
☠ پرونده ویژه «جنگ جهانی غذا»؛ قسمت یازدهم
1⃣ بسیاری از دانشمندان از بین رفتن بخش قابل توجهی از #تنوع_زیستی زمین را حاصل رویآوردن به #کشاورزی_صنعتی میدانند. در سال 1996 کنفرانس بینالمللی سازمان ملل در منابع ژنتیک گیاهی در لایپزیگ آلمان برآورد کرد که 75درصد تنوع زیستی جهان در کشاورزی بهعلت #انقلاب_سبز و کشاورزی صنعتی، نابود شده است!
2⃣ در همین راستا اجرای انواع دیگر سیاستها برای در هم شکستن ساختارهای سنتی و بومی کشاورزی ملتها را نیز نباید از نظر دور داشت؛ برای مثال اجرای #اصلاحات_ارضی در ایران در خلال دهه 40 شمسی قابل بررسی است.
3⃣ بر هم ریختن ساختار ارباب رعیتی (که تأمین سرمایه، بازاریابی، نظارت و تعاون جمعی را تضمین میکرد) به نابودی کشاورزی و هجوم کشاورزان به شهرها در دهه 50 انجامید؛ بهگونهای که طی یک دههی منتهی به انقلاب، بالغ بر 20 هزار روستا خالی از سکنه شد. به این ترتیب نظم جامعهای کشاورزی که طی 11 هزار سال غذای مردم ایران را تضمین میکرد در هم ریخت و این مهمترین پیامد اصلاحات ارضی در ایران بود!
4⃣ نکتهی قابل تأمل در این میان همزمانی «اصلاحات ارضی» با »انقلاب سبز» و همگام بودن با آن است.
5⃣ محمد خوشچهره از صنعتی شدن بخش کشاورزی ایران به «فاجعه» تعبیر میکند و میگوید:
👈 یک فاجعه اتفاق افتاد؛ که این کشورها نه تنها صنعتی نشدند، بلکه به بهانهی صنعتی شدن، داراییهای سنّتی خودشان را هم از دست دادند… من شک ندارم که عمدی در آن بود. کشاورزی، که زمینهی خودکفایی را فراهم میکند، باید در ایران زمین بخورد؛ کشاورزی اگر نباشد، وابستگی هست.
📖 متن مقاله به همراه مستندات:
👉 goo.gl/UScwyM
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
🔸 هشتگ اصلی: #جنگ_جهانی_غذا