✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (2)
1️⃣ با نگاهی اجمالی به سیر فنآوریهای مرتبط با انسان و کالبد مادی او در #تمدن_غرب میتوان به گزارههای انکارناپذیری در مورد سمتوسوی پیشرفت تکنولوژی در تمدن انسان #اومانیست غربی و افقهای استراتژیک آن دست یافت.
2️⃣ بشر اومانیست غربی برای گریز از مرگی که به نظر او پایان جهان است، تلاش کرده تا #جاودانگی را در همین جهان مادی برای خود رقم بزند و اگر در چهارمین انقلاب علمی خود بر قلهی #زیستفناوری میایستد، باز هم در جستوجوی همان جاودانگی است؛ ولی اینبار، با طعم فنآوری.
3️⃣ در اولین آرمانشهرهای تکنولوژیک ترسیم شده در ذهن اندیشمندان تمدن غرب، #جسم انسان کاملاً بیاعتبار بود و در مقابل، #ذهن وی اصالت داشت و منبع هویّت او بهحساب میآمد.
4️⃣ با تولد علوم دادهورزی و #رباتیک، دانشمندان غربی، آرمانشهرهایی را وعده میدادند که در آنها ذهن انسان از بدنِ شکننده و دارای محدودیتهای فیزیکیِ وی جدا و در مغز مصنوعی یک رایانه و یا یک #سایبورگ «نیمهانسان – نیمهماشین» بارگذاری شده و بهاینترتیب، پسا انسان فناناپذیری ایجاد خواهد شد که فارغ از درد و محدودیتهای متداول زندگی انسانی قادر است به سطح جدیدی از زندگی دست یابد.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (3)
1️⃣ کارشناسان بسیاری در حوزههای مختلف فنآوری – با توجه به پیشرفتهای کنونی در فنآوریهای مرتبط با تحول حیات و سازوکارهای حیاتی انسان – پیشبینیهای متعدد و کموبیش مشابهی را مطرح کردهاند.
2️⃣ به گفتهی #ری_کرزویل، کارشناس هوش مصنوعی و آیندهپژوه یهودی، انتقال ذهن انسانها به روباتهای نامیرا، مرحلهی بعدی تکامل را فراهم میآورد.
3️⃣ این دیدگاه، شبیه آثار علمی-تخیلی به نظر میرسد؛ اما کرزویل در کتاب سال 1999 خود با عنوان «عصر ماشینهای دارای روح» این موضوع را بهعنوان یک واقعیت علمی اجتنابناپذیر بیان میکند.
4️⃣ #هانس_موراوک، از پیشگامان علوم #روباتیک نیز در کتاب خود با عنوان «روبات؛ از کالبد ماشینی تا ذهن متعالی» ضمن انعکاس نظرات کرزویل، آیندهای آرمانشهرانه تحت سلطهی روباتها و فنآوریهای زیستی برای بشر پیشبینی میکند.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (4)
🌡🔬 مهندسی زیستی در خدمت خلق ابر سربازان فرا انسانی
1️⃣ #سلاح_بیولوژیک در تعریف کلاسیک خود به پاتوژنهای طبیعی یا دستکاریشده کشندهای اطلاق میشود که بهعنوان سلاح کشتارجمعی مورد استفاده قرار میگیرند
2️⃣ ولی در آیندهی نزدیک نیروهای نظامی به مدد #زیستفناوری به تواناییهای آفندی و پدافندی نوینی مجهز خواهند شد که لزوماً کشنده نیستند.
3️⃣ تأثیر بخشهای نظامی در توسعهی زیستفناوری به حدی چشمگیر است که به عقیدهی بسیاری، امروزه پیشرفتهترین و پیچیدهترین ایدههای زیستفناوری، نه بهوسیلهی دانشمندان و محققین دانشگاهی، بلکه بهوسیلهی لابراتوارهای مراکز نظامی و تحت تدابیر شدید امنیتی و دور از دسترس افکار عمومی در حال انجام هستند.
4️⃣ «مؤسسه همکاریهای زیستفناوری کالیفرنیا» ازجمله این مراکز نظامی است که در سال 2003 با بودجهی اولیهی پنجاه میلیون دلاری، توسط ارتش ایالاتمتحده تأسیس شده و دفتر مرکزی آن در دانشگاه کالیفرنیا واقع شده است.
5️⃣ ازجمله اهداف پژوهشی که در این مؤسسه در حال پیگیری است، میتوان به موارد زیر اشاره كرد:
🔸طراحی یونیفرمهای نظامی ارگانیک باقابلیت تغییر رنگ برای استتار
🔸سخت شدن پوستهی خارجی در برابر اصابت گلوله
🔸نامرئی کردن سربازان در برابر سنسورها
🔸طراحی ماشینهای زرهی با پوشش خودترمیمشونده
🔸طراحی پوششهای انسانی ضدگلوله و خودترمیمشونده
🔸تولید میکروارگانیسمهای خورندهی لاستیک، شیشه و فلز
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (5)
1️⃣ در حال حاضر، یکی از اهداف بلندمدت بخشهای نظامی در حوزهی تسلیحات بر پایهی #زیستفناوری، کاهش استفاده از #سلاحهای_بیولوژیک کشندهی کلاسیک و در مقابل، تمرکز بر افزایش کارایی بدن سربازان است.
2️⃣ در همین رابطه، نشریهی Star 21 گزارشی را با عنوان «فناوریهای استراتژیک برای ارتش قرن 21» منتشر کرده است، که بر طبق آن، کمیتهی علم و فنآوری ارتش بهعنوان یکی از زیرمجموعههای شورای تحقیقات ملی آمریکا در حال پیگیری برنامهای است که بهموجب آن بتوان #کالبد_سربازان را از طریق فرآیندهای #مهندسی_ژنتیک، ویرایش و بازآرایی ژنی و همچنین #الحاق_سلول از گونههای متفاوت ارتقا بخشیده و به نسلی از #ابر_سربازان دست یافت.
3️⃣ نویسندهی این مقاله معتقد است که احتمالاً در آینده سربازان نیروهای ویژهی ارتش آمریکا، برای کسب صفات دفاعی و همچنین کسب ویژگیهای مناسب برای عملیات نظامی مخفیانه، بهصورت زیستی #باز_مهندسی خواهند شد.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (6)
1️⃣ در حال حاضر، در اکثر گزارشها و اسنادی که در رابطه با پروژهی #ابر_سربازان ارتشهای آینده منتشر میشوند، یک نام بیشتر از سایر مراکز تحقیقاتی دیگر به چشم میخورد؛ «سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی» یا بهاختصار: #دارپا.
2️⃣ دارپا، یک سازمان تحقیقاتی و فناوری است؛ که در سال 1958 زیر نظر وزارت دفاع ایالاتمتحده تأسیس شد و وظیفهی آن، توسعه و ساخت #فناوریهای_نوین برای استفاهی ارتش آمریکاست.
3️⃣ بهجرئت میتوان گفت که دارپا، یکهتاز عرصهی فناوریهایی است که قرار است سربازان آینده را به موجوداتی فرا انسانی تبدیل کند.
4️⃣ دارپا بهعنوان یکی از کلیدیترین سازمانهای تحقیقات ارتش آمریکا، چند سالی است که چرخش آشکاری در استراتژیهای نظامی خود ایجاد کرده است.
5️⃣ مدیران و استراتژیستهای پنتاگون چند سالی است که در پی خلق #ماشینهای_کشتار زندهای هستند که از حیث فیزیکی و عصبی نسبت به نمونههای موجود، ارتقایافتهتر باشند.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (7)
1️⃣ سربازان آینده:
🔸از قدرت عضلانی و هماهنگ عصب و عضله و قدرت واکنش و ضریب هوشی بیشتری برخوردار خواهند بود.
🔸جراحتهای بدن آنان با سرعتی بهمراتب بیشتر از یک انسان معمولی بهبود خواهد یافت.
🔸به میزان کمتری از غذا و استراحت نیاز خواهند داشت.
🔸درد کمتری حس میکنند و حتی ترس و عواطف انسانی کمتری را بروز خواهند داد.
2️⃣ امروزه، تمرکز بر این راهبرد نظامی بهحدی افزایشیافته که بر طبق اسناد موجود، #پنتاگون سالانه چهارصد میلیون دلار برای تقویت و بهبود توان رزمی سربازان خود هزینه میکند؛ که از این میان، سهم قابلتوجهی از این بودجه صرف پژوهشهایی میشود که پایهی آنها #مهندسی_ژنتیک و #دستورزی_ژنی است.
3️⃣ پژوهشهای مرتبط ایجاد #ابر_سربازان در #دارپا را میتوان در سه حوزهی اصلی زیر طبقهبندی کرد:
🔸افزایش راندمان تولید انرژی در بدن سربازان و افزایش ساعات فعالیت مستمر.
🔸افزایش سرعت ترمیم آسیبهای ناشی از جراحات جنگی.
🔸کاهش میزان ترس و حس درد در سیستم عصبی.
4️⃣ این استراتژی نوین تا حدی با موفقیت همراه بوده است؛ که حتی خود دارپا نیز افرادی همچون «سیمون کانوی» را به پشت دیوارهای امنیتی خود راه داده تا از فعالیتهای آنها گزارش تهیه کند.
5️⃣ این رویّه نشان از آن دارد که احتمالاً دارپا به نتایج مهمی دست پیداکرده و قصد دارد با این سیاستهای رسانهای، افکار عمومی را برای پذیرش جهان آینده آماده کند.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter