✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (4)
🌡🔬 مهندسی زیستی در خدمت خلق ابر سربازان فرا انسانی
1️⃣ #سلاح_بیولوژیک در تعریف کلاسیک خود به پاتوژنهای طبیعی یا دستکاریشده کشندهای اطلاق میشود که بهعنوان سلاح کشتارجمعی مورد استفاده قرار میگیرند
2️⃣ ولی در آیندهی نزدیک نیروهای نظامی به مدد #زیستفناوری به تواناییهای آفندی و پدافندی نوینی مجهز خواهند شد که لزوماً کشنده نیستند.
3️⃣ تأثیر بخشهای نظامی در توسعهی زیستفناوری به حدی چشمگیر است که به عقیدهی بسیاری، امروزه پیشرفتهترین و پیچیدهترین ایدههای زیستفناوری، نه بهوسیلهی دانشمندان و محققین دانشگاهی، بلکه بهوسیلهی لابراتوارهای مراکز نظامی و تحت تدابیر شدید امنیتی و دور از دسترس افکار عمومی در حال انجام هستند.
4️⃣ «مؤسسه همکاریهای زیستفناوری کالیفرنیا» ازجمله این مراکز نظامی است که در سال 2003 با بودجهی اولیهی پنجاه میلیون دلاری، توسط ارتش ایالاتمتحده تأسیس شده و دفتر مرکزی آن در دانشگاه کالیفرنیا واقع شده است.
5️⃣ ازجمله اهداف پژوهشی که در این مؤسسه در حال پیگیری است، میتوان به موارد زیر اشاره كرد:
🔸طراحی یونیفرمهای نظامی ارگانیک باقابلیت تغییر رنگ برای استتار
🔸سخت شدن پوستهی خارجی در برابر اصابت گلوله
🔸نامرئی کردن سربازان در برابر سنسورها
🔸طراحی ماشینهای زرهی با پوشش خودترمیمشونده
🔸طراحی پوششهای انسانی ضدگلوله و خودترمیمشونده
🔸تولید میکروارگانیسمهای خورندهی لاستیک، شیشه و فلز
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (5)
1️⃣ در حال حاضر، یکی از اهداف بلندمدت بخشهای نظامی در حوزهی تسلیحات بر پایهی #زیستفناوری، کاهش استفاده از #سلاحهای_بیولوژیک کشندهی کلاسیک و در مقابل، تمرکز بر افزایش کارایی بدن سربازان است.
2️⃣ در همین رابطه، نشریهی Star 21 گزارشی را با عنوان «فناوریهای استراتژیک برای ارتش قرن 21» منتشر کرده است، که بر طبق آن، کمیتهی علم و فنآوری ارتش بهعنوان یکی از زیرمجموعههای شورای تحقیقات ملی آمریکا در حال پیگیری برنامهای است که بهموجب آن بتوان #کالبد_سربازان را از طریق فرآیندهای #مهندسی_ژنتیک، ویرایش و بازآرایی ژنی و همچنین #الحاق_سلول از گونههای متفاوت ارتقا بخشیده و به نسلی از #ابر_سربازان دست یافت.
3️⃣ نویسندهی این مقاله معتقد است که احتمالاً در آینده سربازان نیروهای ویژهی ارتش آمریکا، برای کسب صفات دفاعی و همچنین کسب ویژگیهای مناسب برای عملیات نظامی مخفیانه، بهصورت زیستی #باز_مهندسی خواهند شد.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (6)
1️⃣ در حال حاضر، در اکثر گزارشها و اسنادی که در رابطه با پروژهی #ابر_سربازان ارتشهای آینده منتشر میشوند، یک نام بیشتر از سایر مراکز تحقیقاتی دیگر به چشم میخورد؛ «سازمان پروژههای تحقیقاتی پیشرفته دفاعی» یا بهاختصار: #دارپا.
2️⃣ دارپا، یک سازمان تحقیقاتی و فناوری است؛ که در سال 1958 زیر نظر وزارت دفاع ایالاتمتحده تأسیس شد و وظیفهی آن، توسعه و ساخت #فناوریهای_نوین برای استفاهی ارتش آمریکاست.
3️⃣ بهجرئت میتوان گفت که دارپا، یکهتاز عرصهی فناوریهایی است که قرار است سربازان آینده را به موجوداتی فرا انسانی تبدیل کند.
4️⃣ دارپا بهعنوان یکی از کلیدیترین سازمانهای تحقیقات ارتش آمریکا، چند سالی است که چرخش آشکاری در استراتژیهای نظامی خود ایجاد کرده است.
5️⃣ مدیران و استراتژیستهای پنتاگون چند سالی است که در پی خلق #ماشینهای_کشتار زندهای هستند که از حیث فیزیکی و عصبی نسبت به نمونههای موجود، ارتقایافتهتر باشند.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (7)
1️⃣ سربازان آینده:
🔸از قدرت عضلانی و هماهنگ عصب و عضله و قدرت واکنش و ضریب هوشی بیشتری برخوردار خواهند بود.
🔸جراحتهای بدن آنان با سرعتی بهمراتب بیشتر از یک انسان معمولی بهبود خواهد یافت.
🔸به میزان کمتری از غذا و استراحت نیاز خواهند داشت.
🔸درد کمتری حس میکنند و حتی ترس و عواطف انسانی کمتری را بروز خواهند داد.
2️⃣ امروزه، تمرکز بر این راهبرد نظامی بهحدی افزایشیافته که بر طبق اسناد موجود، #پنتاگون سالانه چهارصد میلیون دلار برای تقویت و بهبود توان رزمی سربازان خود هزینه میکند؛ که از این میان، سهم قابلتوجهی از این بودجه صرف پژوهشهایی میشود که پایهی آنها #مهندسی_ژنتیک و #دستورزی_ژنی است.
3️⃣ پژوهشهای مرتبط ایجاد #ابر_سربازان در #دارپا را میتوان در سه حوزهی اصلی زیر طبقهبندی کرد:
🔸افزایش راندمان تولید انرژی در بدن سربازان و افزایش ساعات فعالیت مستمر.
🔸افزایش سرعت ترمیم آسیبهای ناشی از جراحات جنگی.
🔸کاهش میزان ترس و حس درد در سیستم عصبی.
4️⃣ این استراتژی نوین تا حدی با موفقیت همراه بوده است؛ که حتی خود دارپا نیز افرادی همچون «سیمون کانوی» را به پشت دیوارهای امنیتی خود راه داده تا از فعالیتهای آنها گزارش تهیه کند.
5️⃣ این رویّه نشان از آن دارد که احتمالاً دارپا به نتایج مهمی دست پیداکرده و قصد دارد با این سیاستهای رسانهای، افکار عمومی را برای پذیرش جهان آینده آماده کند.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (8)
1️⃣ مراکز تحقیقاتی تحت نظارت #دارپا، در حال پژوهش روی ژنهایی هستند که فعالیت این ژنها به سربازان این امکان را میدهد که چربیهای بدن خود را با کارایی بهمراتب بیشتری به انرژی تبدیل کنند.
2️⃣ سربازانی با این نوع ژنهای مهندسی شده، قادرند روزهای متمادی بدون نیاز به مصرف غذا در صحنهی درگیری حضور داشته باشند و علاوه بر آن، جیرهی غذایی آنها فضای کمتری را در تجهیزات سنگین و حجیمشان اشغال خواهد کرد.
3️⃣ پس از اعلام نتایج موفقیتآمیز در مورد کودکی که انگشت خود را از دست داده بود و به کمک فناوریهای کشت سلولی و تغییر مسیرهای سیگنالینگ در بافت آسیبدیده، بافت انگشت او مجدداً رشد کرده بود، مسئولین دارپا نیز هزینهی زیادی را به پژوهشهایی اختصاص دادهاند که هدف آنها یافتن مکانیسمهایی بود که میتوانست این فرآیند ترمیمی را در بزرگسالان نیز فعال کند.
4️⃣ به گفتهی سیمون کانوی، یکی از جدیدترین موفقیتهای دارپا، یافتن مکانیسمهای ژنی است که میتوانند محرکهای #خواب در انسان را خاموش کنند.
5️⃣ کانوی از دارویی خبر میدهد که بر روی خلبانان بالگردهای ارتش آمریکا آزمایششده و به آنها این امکان را میدهد تا بیش از چهل ساعت بهصورت مداوم پرواز کنند و درعینحال، سطح هوشیاری و تمرکز خود را نیز حتی بعد از دو شبانهروز فعالیت مستمر بدون استراحت، در وضعیت خوبی نگهدارند.
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter
✡ ابر سربازان آینده؛ آخرین نسل سلاحهای زیستی (9)
1️⃣ طبق اظهارنظرهای رسمی مراکز تحقیقاتی معتبر، برنامههای #دارپا در زمینهی بهبود سریع جراحات و افزایش ضریب حیات سربازان در میدان نبرد نیز به موفقیتهای چشمگیری دستیافته است.
2️⃣ بر همین اساس، انستیتوی A&M دانشگاه تگزاس بخاطر نتایج موفقیتآمیز پژوهشهای خود در این زمینه موفق به دریافت بودجهای معادل ۹.۹ میلیون دلار از سوی دارپا شده است. در روش ابداعشده از سوی این مؤسسه، زمان طلایی برای انجام احیای مصدومان تا شش ساعت افزایش یافته و بدین ترتیب، فرصت بیشتری در اختیار نیروهای امدادی برای رسیدگی به مجروحین قرار میدهد.
3️⃣ دارپا با توسعه فنآوریهایی از این دست در آیندهای نه چندان دور سربازانی را ایجاد خواهد کرد که همچون #مردگان_متحرک فیلمهای زامبی در مقابل گلوله، جراحت و خونریزی مقاوم خواهند بود و حتی با وجود زخمهای عمیق، بازهم میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.
4️⃣ رؤیاهای علمی دارپا، حتی قرار است از این نیز فراتر رود. بر طبق گزارشهای نشریه معتبر WIRED، یکی از پروژههای در حال پیگیری در این سازمان، شبیهسازی #خواب_مصنوعی موجوداتی همچون #سنجاب در انسان است.
5️⃣ پژوهشگران این پروژه درصدد هستند تا از طریق #مهندسی_ژنتیک، آنزیمهای پانکراسی مشترک بین انسان و سنجاب را به نحوی کنترل کنند که با استفاده از آن بتوان یک سرباز مجروح را به یک خواب مصنوعی نزدیک به کما برد؛ تا از این طریق، شدت جراحت او تا زمان رسیدن به مراکز درمانی مجهز به میزان قابلتوجهی کاهش یابد.
6️⃣ در همین راستا، دکتر مارک راث، پژوهشگر مؤسسه تحقیقات سرطان «فرد هاچینسون» توانسته با استفاده از تنظیم سولفید هیدروژن در هوای تنفسی موشها و کرمهای حلقوی، مسیرهای دسترسی سلولهای بدن این جانداران به اکسیژن را مسدود کند.
7️⃣ نتایج بهدستآمده از این پژوهش حاکی از آن است که فعالیتهای حیاتی در نمونههای آزمایشی بهصورت موقت متوقف میشوند. فعالیتهای مغزی خاموش شده، قلب از ضربان میافتد و خونریزی در جراحات بافتی متوقف میشود. دکتر راث با همین روش توانسته با کمک تنظیم سطح سولفید هیدروژن، حتی پس از حذف شصت درصد از خون موشهای آزمایشگاهی، آنها را به مدت ده روز در همین شرایط نزدیک به مرگ، زنده نگهدارد.
8️⃣ درواقع میتوان ادعا کرد که دکتر راث با این روش توانسته موجودات زندهی نامیرایی ایجاد کند که در صورت تکرار بر روی انسان نتیجهی آن ایجاد لشکری از #سربازان_نامیرا خواهد بود. سربازانی که مورد اصابت گلوله قرار میگیرند، ولی نمیمیرند!
📖 متن کامل مقاله به همراه منابع:
👉 http://yon.ir/SSoldier
✅ اندیشکده مطالعات یهود:
👉 @jscenter