📄ادامه نقد فیلم :
▫️این نوع فیلمها در سینمای آمریکا معمولا سه کارکرد دارند؛ هم برای دستگاه نظامی و ارتش آمریکا تبلیغ میکنند و چهره مخوف و ضدبشر این دستگاه را که در دنیای امروز به اوج بیآبرویی و سیاهی رسیده تطهیر و بزک میکنند، هم به دیگر کشورهای جهان اقتدار این نیرو را القا میکنند تا فکر روبهرو شدن با آن حتی به ذهنشان هم خطور نکند.
▪️کارکرد سوم هم تشویق و تهییج جوانان آمریکایی برای پیوستن به ارتش و به خصوص نیروی هوایی و پروازهای نظامی است و به وسیله این فیلمها نسل جدید را به جنگ و نظامیگری علاقه مند میسازند.
▫️در فیلم تاپ گان ماوریک هیچ اسمی از کشوری که هدف حمله جنگندههای هوایی آمریکا قرار میگیرد برده نمیشود، اما بنابر اطلاعات ارائه شده درون فیلم و همچنین برداشت رسانههای جهانی، مقصود این فیلم «ایران» است. چون در فیلم بیان میشود که کشوری در غرب آسیاست که با آمریکا دشمنی دارد و هم برخلاف خواست آمریکا به فعالیت هستهای مشغول است.
▪️البته نشانههای دیگری هم در فیلم وجود دارد که دال بر ایران هستند. مثل تأکید چند باره فیلم به وجود هواپیماهای اف 14 در فرودگاههای این کشور که از نشانههای مهم نیروی هوایی ایران است .
▫️به این ترتیب، «تاپ گان؛ ماوریک» را میتوان تازهترین فیلم ضدایرانی درهالیوود دانست. آمریکاییهایی که در دنیای واقعی آرزوی حمله به ایران را دارند اما جرئتش را نه، در دنیای مجازی سینما این آرزو را برآورده میسازند و رویای پیروزی در جنگ با ایران را نمایش میدهند و به ملت خودشان حس حماسه و قدرت میبخشند.
▪️هر چند، باز هم جرئت اشاره مستقیم حمله به ایران را نمیکنند و همچنان در لفافه و بدون اسم بردن از ایران، جنگ علیه آن را ترسیم میکنند؛ گویی حتی از اسم ایران هم وحشت دارند! شاید هم سازندگان این فیلم میدانند که فعالیت هستهای ایران قانونی و انسانی است و تلاش برای انهدام آن توسط آمریکا، مقبولیت ندارد و به همین دلیل ترجیح دادند که کشور هدف حمله، مبهم باقی بماند .
▫️«تاپ گان؛ ماوریک» به عنوان یک فیلم تبلیغاتی و نظامی از آثار تقدیر شده در دوره اخیر جشنواره کن حضور داشت . جشنواره کن هم اعتبار خودش را برای این فیلم تبلیغاتی آمریکایی هزینه کرد و جایزهای هم به تام کروز داد تا بار دیگر فریاد بزند در این جشنواره، منافع سیاسی بر شاخصههای هنری برتری دارد.
#فیلم_و_گپ
#اکران_فیلم
🌐 Fetyan.jsrc.ir
🍀روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
📌پوشش برگزاری عصرانه کتاب در رسانهها
🔰در چهاردهمین عصرانه کتاب؛
کتابِ «زنان جبهۀ جنوبی» نقد و بررسی میشود
⬅️ به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)؛ عصر روز، ۲۴ تیرماه چهاردهمین جلسه از سلسله نشستهای «عصرانه کتاب» به صورت حضوری و مجازی برگزار میشود. برگزارکننده این نشستها مرکز مطالعات راهبردی ژرفا و اندیشکده هنر و رسانه (میز کتاب) هستند ...
♾ ادامه خبر در سایت خبرگزاری کتاب ایران ایبنا ...
🌐 https://www.ibna.ir/vdcdzx0s9yt0of6.2a2y.html
💠 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 📌@JSRC_IR
🖥 کارگاه مجازی آموزی MAX QDA
🔖 آشنایی با رویکرد تحقیق کیفی و نرم افزار مکس کیودا
🎙ارائه دهنده : دکتر احمد فرزانه
🗓 تاریخ برگزاری دوره : سهشنبه و چهارشنبه ۳،۴ مرداد ماه
📌 همراه با ارائه گواهی معتبر دوره
🌐 لینک ثبتنام: b2n.ir/zarfaa
▫️روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @JSRC_IR
پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات برگزار میکند :
🎙 نشست تخصصی پیامدهای پیوستن به کنوانسیون برن از منظر سیاستگذاری فرهنگی
با حضور :
❇️ دکتر علی فلاحی (مدیر وضعیت شناسی مرکز ژرفا)
❇️ دکتر سید آرش وکیلیان
⏱یکشنبه ۸ مرداد؛ ساعت ۱۶ تا ۱۸
🌐 پخش زنده:
https://www.skyroom.online/ch/ricac/research
📍خیابان ولیعصر، نرسیده به میدان ولیعصر، خیابان دمشق، پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات
روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @JSRC_IR
💠 مجموعه رویدادهای خوانش شهر
کـران شهـر
تأملی بر در تبار و آینده شهــر مکـران
- چرا تجربه عسلویه در توسعه شهرهای مکران مهم است؟
دبیر نشست: سید فاضل سجادی، معمار و پژوهشگر شهر
مهمان: دکتر علیرضا بلیغ، پژوهشگر اقتصاد سیاسی
🗓دوشنبه ۹ مرداد ماه ۱۴۰۲
🕰 ساعت ۱۰ الی ۱۲
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @jsrc_ir
📽 فیلم و گپ
« محفلی برای تماشای آثـار سینمای مستند و داستانی »
🎥 اکران فیلم هفته: Greyhound
در اوایل جنگ جهانی دوم، یک کاپیتان بیتجربه نیروی دریایی ایالات متحده آمریکا، باید یک کاروان متشکل از 37 کشتی متفقین را که توسط نازیها تحت تعقیب هستند رهبری کند و ...
📽 کارگردان: Aaron Schneider
ژانر : اکشن ، درام ، تاریخی
🗓 دوشنـبه ۹ مرداد ماه ۱۴۰۲
🕰 ساعت : ۱۴:۳۰
📍 مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
طبـقه سـوم-سالـن اجتماعات
✉️ ورود برای عموم آزاد است
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
💠 مجموعه رویدادهای خوانش شهر
میدان مادر
باز طراحی شهر بر مدار زن و خانواده
- شهرها چرا شکست میخورند؟
دبیر نشست: سید فاضل سجادی، معمار و پژوهشگر شهر
مهمان: سرکار خانم دکتر شهرزاد بخشی
- معاون ترویج و توسعه نهاد راهبری و پایش طرح های توسعه شهری تهران
🗓سهشنبه ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۲
🕰 ساعت ۱۰ الی ۱۲
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
▪️راحت و حرفهای بنویسیم
🔻دوره کارگاهی مهارتهای نوشتن
مدرس: دکتر اسماعیل امینی، نویسنده
و عضو هیئتعلمی دانشگاه تهران
⏰زمان: از شنبه (۱۴ مرداد) به مدت ۴ هفته متوالی
ساعت: ۱۷ تا ۱۹
📌آدرس برگزاری کارگاه:
خیابان شریعتی، نرسیده به سهراه طالقانی، خیابان شهید صالحی (میثاق چهارم)، پلاک ۳۹
مدرسه آزاد روزنامهنگاری
🆔 t.me/journalism_ac
🆔 chat.whatsapp.com/Ck4JnCUbAqzIFVjdlsW1A2
🆔 eitaa.com/joinchat/3736273266C08aa0ac9e0
فراخوان ثبتنام در نخستین دوره تمدن نوین اسلامی
دوران جدید💠 نخستین دوره تمدن نوین اسلامی با حضور اساتید و صاحب نظران کشوری در حیطه مطالعات تمدنی، تحت عنوان «دوران جدید» و در قالب یک دوره آموزشی و نظری در روزهای ۲۲ تا ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. 🔹علاقمندان میتوانند جهت ثبت نام به تارنمای پژوهشکده شهید صدر(ره) مراجعه نموده و فرم ثبت نام را تکمیل نمایند. 🔹 لطفاً جهت کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای پژوهشکده شهید صدر(ره) sadr.ihu.ac.ir و یا کانال این پژوهشکده در پیامرسانهای ایتا و بله با شناسه @sadr_ir مراجعه فرمایید. تلفن 76702510-021 (داخلی 222) و نیز پست الکترونیکی sadr@ihu.ac.ir پاسخگوی تمامی علاقمندان خواهد بود. 🔹درباره دوران جدید 🔹فرم ثبت نام 🔹سوالات متداول 🌐 روابط عمومی پژوهشکده تمدنی شهید صدر (ره)
مرکز مطالعات راهبردی ژرفا برگزار می کند
*مجموعه رویدادهای خوانش شهر*
*میدان مادر* ۲
باز طراحی شهر بر مدار مادر و خانوادهدوشنبه ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۲ ساعت ۸ الی ۱۰ *محلهگرایی در شهرها چرا شکست میخورد؟* - محله محوری و طرح های محله محور اکنون دستور کار مشترک «همه» شده است. هر کسی که می خواهد به شهر بپردازد « محله» را سر دست میگیرد و می خواهد محله بسازد یا طرحی که میدهد محله محور باشد. - «همه» یعنی از سپاه و بسیج و سازمان تبلیغات تا شهرداریها و وزارت کشور و وزارت راه و شهرسازی تا دیگران که به دنبال بهبود وضعیت شهر و بیرون کشیدن شهر از این وضعیت هستند. - اما نکته مهم این است که پس چه شد؟ چرا همه این سازمان ها و طرح ها و این همه پول و امکانات وضع را عوض نکرده و تغییر ایجاد نکرده است؟ - «شکست محله گرایی و طرح های محله محور» را چگونه باید به پرسش گذاشت تا به مسأله تبدیل شود و در سیر آن «مسأله شکست محله» پدیدار شود؟ - مسألهای که بتواند جنبههای گوناگون موضوع را در بر بگیرد و نقطه مشترک و محوری همه این شکستها و ناکامیها را روشن سازد. - در نشست دوم «میدان مادر؛ بازطراحی شهر بر مدار مادر و خانواده» این سوال را در دستور کار داریم: «محله گرایی در شهرها چرا شکست می خورد؟» میزبان: سید فاضل سجادی، معمار و پژوهشگر شهر 🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا 🆔 @JSRC_IR
📽 فیلم و گپ
« محفلی برای تماشای آثـار سینمای مستند و داستانی »
🎥 اکران فیلم هفته: 13 HOURS
ژانر : اکشن ، درام
پس از سقوط حکومت قذافی، کشور لیبی به هرج و مرج کشیده می شود و در شامگاه ۱۱ سپتامبر ۲۰۱۲، اقامتگاه سفیر آمریکا در آن کشور، از سوی تروریست های مسلح مورد حمله قرار می گیرد و...
اقتباس از کتاب ۱۳ ساعت: گزارش آنچه واقعاً در بنغازی رخ داد به قلم میچل زاکوف
کارگردان : Michael Bay
ژانر : اکشن ، درام ، تاریخی
🗓 دوشنـبه ۱۶ مرداد ماه ۱۴۰۲
🕰 ساعت : ۱۴:۳۰
📍 مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
طبـقه سـوم-سالـن اجتماعات
✉️ ورود برای عموم آزاد است
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
📣 #اطلاعیه|
#مسابقه ملی کتابخوانی «منم یه مادرم»
به مناسبت ایام محرم و صفر، موسسه تربیتی «خانه همبازی» و انتشارات راه یار با همکاری «کتابرسان با همکاری مرکز مطالعات راهبردی ژرفا» برگزار میکند:
🔰 مسابقه ملی کتابخوانی «#منم_یه_مادرم»
👈 بامحوریت کتاب « منم یه مادرم؛ روایتهایی
از سبک تربیتی والدین شهدا »
🎁 #جوایز:
🔹 سه ( ۳) کمک هزینه سفر به کربلای معلی
🔹 هشت (۸) کمک هزینه سفر به مشهد مقدس
🔹هفتاد و دو (۷۲) جایزه نقدی و غیر نقدی دیگر ازجمله: پلاک طلا، کارت هدیه، بن خرید کتاب و...
⏳#مهلت شرکت در مسابقه:
۲۵ شهریور ۱۴۰۲ مصادفبا پایان ماه صفر
📚 #خرید کتاب (باتخفیف) و #شرکت_در_مسابقه:
🌐 https://b2n.ir/r02461
🏴 همراه ما باشید:
@hambazi_tv
✅ @Raheyarpub
#ژرفا #میز_کتاب #مسابقه_کتابخوانی
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @JSRC_IR
💠 مجموعه رویدادهای خوانش شهر
کـران شهـر
۲تأملی بر در تبار و آینده شهــر مکـران ابر پروژه عسلویه چرا و چگونه به یک شکست بزرگ تبدیل شد؟ - عسلویه در تصاویر رسانه ای و صفحات عظیم تبلیغات شهری به عنوان نماد موفقیت مهندسی و نفت ایران معرفی می شود. حجم عظیم آهن و فولاد و پول مصرف شده در آن و از سوی دیگر استخراج بی وقفه انرژی و جریان خلق ثروت کم نظیر آن، همگان را مرعوب این غول بزرگ انرژی و پول کرده است. آیا این انگاره و نماد درست است؟ - عسلویه به قدر موقعیتی که داشت و پولی که به پای آن ریخته شد و بهره کشی ای که از یکی از عظیم ترین منابع انرژی و بااستعدادترین بوم های سرزمینی ایران کرد نتوانست موقعیت جغرافیایی و تمدنی ایجاد و آبادانی بوم ی که در آن متولد شد را فراهم کند. عسلویه در یک نگاه کاسبکارانه و سودانگارانه یک موفقیت کم نظیر است اما در نگاه جامع و تمدنی؛ ذیل ایده مرکزی و مفهوم محوری انقلاب اسلامی یک شکست بزرگ است. - پارادایم و سیاستی که عسلویه را بدون فهم تجربه مناطق نفت خیز خوزستان بوجود آورد و این هدررفت عظیم منابع و استعدادهای سرزمینی و بومی را رقم زد به نظر می رسد اکنون دستور کار توسعه مکران شده است. چه کنیم که بلای عسلویه بر سر مکران نیاید؟ برای رسیدن به این هدف باید در این پرسش کنکاش کنیم که: "ابر پروژه عسلویه چرا و چگونه به یک شکست بزرگ تبدیل شد؟" دبیر نشست: سید فاضل سجادی، معمار و پژوهشگر شهر 🗓سهشنبه ۱۷ مرداد ماه ۱۴۰۲ 🕰 ساعت ۱۰ الی ۱۲ 🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا 🆔 @jsrc_ir
مرکز مطالعات راهبردی ژرفا برگزار می کند
مجموعه رویدادهای خوانش شهر
میدان مادر ۳
باز طراحی شهر بر مدار مادر و خانواده
چرا ضروری ترین مساله امروز شهر زوال حیات اجتماعی آن است؟
هر چند شهر از انبوه آدم ها و افراد انباشته شده اما انگار کسی در شهر حضور ندارد. آدم ها در همه جا حتی در محیط سکونتشان نیز در حال عبورند. تعاملات میان آدم ها کم تر شکل می گیرد و اگر هم رابطه ای برقرار شود قراردادی و معطوف به رفع نیازی ست یا در اجبار محیطی و کاری و ... حیات اجتماعی از شهرها رخت بسته؛ تعاملات قراردادی محور روابط و همسایگی به یک نوستالژی دور بدل شده است. شهر بیگانه با ساکنان شده و معضلات شهری نتیجه این بیگانگی ست. در این وضعیت شهرداری باید به تنهایی بار اداره و نگهداری شهر را به دوش بکشد و کیفیت زندگی کاهش می یابد.
اما چرا به این نقطه رسیدیم و این چنین به تن هایی جدای از هم تبدیل شده ایم؟ چه چیزی را از دست داده ایم که نتیجه آن شده است از بین رفتن حیات اجتماعی شهر؟ حیات اجتماعی شهر چگونه زوال می یابد؟
و این وضعیت چه پیامدهای سهمگینی برای شهر و مردمان آن خواهد داشت؟
ما در سومین گفتگوی میدان مادر این پرسش را کنکاش می کنیم که:
چرا ضروری ترین مساله امروز شهر زوال حیات اجتماعی آن است؟
میزبان: سید فاضل سجادی، معمار و پژوهشگر شهر
دوشنبه ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۲، ساعت ۹ الی ۱۱
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @JSRC_IR
مرکز مطالعات راهبردی ژرفا برگزار می کند
*مجموعه رویدادهای خوانش شهر*
*کران شهر* ۳
تاملی در تبار و آینده شهر مکران
* رویکرد خلق ثروت چگونه توسعه شهرهای مکران را نابود خواهد کرد؟*
ایران ثروتمند؛ اصطلاحی اغوا کننده که به پارادایم مسلط همه طرح های توسعه با هر رویکرد و گرایشی تبدیل شده است، همه به دنبال خلق ثروت و ایجاد پول هستند، فرقی نمی کند که اندازه و مقیاس و مکان طرح کجا باشد باید از آن پول درآورد؛ اما به چه قیمتی؟
در ابرپروژه عسلویه و گردشگری هرمز و ویلاسازی جنگلهای شمال و باغات حاشیه دریاچه ارومیه و ... همه و همه به دنبال یک چیز بودیم: پول! اما برای این پول، بهای گزافی داده ایم، محیط زیست و بوم و فرهنگ و سبک زندگی چیزهای ناچیزی بودند که در برابر این هدف مهم قربانی کردیم.
در واقع آن چه در این ماجرا به دست فراموشی سپرده شد و هزینه کسب پول شد آینده ایران بود. سرزمین ایران که بزرگترین دارایی و ثروت ما بود را با مشتی پول معاوضه کردیم. پولی که کمتر به درد ایران خورد و بیشتر به نفع سودجویان شد.
اما چرا این رویکرد راه به بیراهه برد؟ چگونه ما را از موضوعات مهم تر غافل و بحران های سرزمینی و فرهنگی ایجاد کرد؟ در سومین گفتگوی کران شهر، که تاملی ست در تبار و آینده شهرهای مکران به این مسأله خواهیم پرداخت که:
رویکرد *خلق ثروت* چگونه توسعه شهرهای مکران را نابود خواهد کرد؟
*میزبان: سید فاضل سجادی، معمار و پژوهشگر شهر*
سه شنبه ۲۴ مرداد ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۰ الی ۱۲
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @JSRC_IR
📽 فیلم و گپ
« محفلی برای تماشای آثـار سینمای مستند و داستانی »
🎥 اکران فیلم هفته: The Outpost
روایتی از ۵۳ سرباز آمریکایی در افغانستان ...
اقتباس از کتاب پاسگاه اثر Jack Tapper
کارگردان : Rod Lurie
ژانر : اکشن ، درام
🗓 دوشنـبه ۲۳ مرداد ماه ۱۴۰۲
🕰 ساعت : ۱۴:۳۰
📍 مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
طبـقه سـوم-سالـن اجتماعات
✉️ ورود برای عموم آزاد است
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
سلسله نشستهای #عصرانه_کتاب ۱۵
🎙کارشناسان:
🔹#قدرتالله_میرزایی
" راوی كتاب رسا"
🔸 #علیالله_سلیمی
" منتقد و پژوهشگر ادبی و عضو انجمن قلم ایران "
🔸مجری برنامه: " حسن شریفی"
💬 موضوع: نقد و بررسی کتاب «رسـا» خاطرات قدرتالله میرزایی
« رسا، الگویی بر اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی »
⏰ با انتخاب لینک مستقیم زیر میتوانید پخش زندهی نشست را در تاریخ سهشنبه ۲۴ مرداد ماه ساعت ۱۴:۰۰ تماشا کنید: ⬇️
https://aparat.com/jsrc.ir
🔴 مشاهده مطلب مشابه این نشست
#اندیشکده_هنر_و_رسانه
📍 مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
طبـقه سـوم-سالـن اجتماعات
✉️ ورود برای عموم آزاد است
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
پاسداشت حماسه چالدران
♦️ مرکز مطالعات راهبردی ژرفا در راستای تقویت هویت فرهنگی و افزایش انسجام ملی و تعظیمِ نشانهای ایرانیاسلامی با همکاری فرمانداری، اداره میراث فرهنگی و سپاه شهرستان چالدران، همچنین بنیاد ایرانشناسی، اقدام به برگزاری دومین پاسداشت حماسه نبرد چالدران نمود. این همایش در روز پنجشنبه دوم شهریور 1402 با حضور استادان، پژوهشگران، مقامات کشوری و استانی و حضور گستردۀ گروههای مختلف مردم در یادمان شهدای چالدران برگزار شد.
🔹 سخنان سخنران ویژۀ این همایش هویتساز آقای دکتر محمدحسین رجبی دوانی، رئیس بنیاد ایرانشناسی، با استقبال و تحسین حاضران مواجه شد. ایشان دو درس از حماسه چالدران را راهبردی و مهم دانستند. نخست آنکه اختلافات دینی و قومی همواره خطرساز است و در این زمینه باید هوشیار بود. سلطان عثمانی با برجستهسازیِ اختلافِ مذهبی زمینهسازِ نبرد خونین چالدران شد و نباید نسبت به آن غفلت ورزید.
🔺 مطلب دوم در رابطه با دستیابی به دانش و فناوری نوین و پیشرفته است. آنچه علت اصلی شکست حماسهسازان چالدران بود بهرهنبردن از سلاح پیشرفتۀ روز بود. رشادت و دلاوری و ایمان برای انسان مسلمان لازم است، ولی کافی نیست؛ درسی که ما از چالدران میگیریم استفاده و تجهیز به سلاح پیشرفتۀ بازدارنده است. ایشان با تأکید بر شناسایی نمادهای هویتی در سراسر کشور، آشناشدن نسل جدید با تاریخ و هویت ایران را، با توجه به هجمۀ هویتی دشمنان مردم ایران ضروری دانستند.
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
📽 فیلم و گپ
« محفلی برای تماشای آثـار سینمای مستند و داستانی »
🎥 اکران فیلم هفته: صحنه آخر
ماجرای حادثهای واقعی و عجیب در
اهواز به روایتِ شمرِ تعزیه...
کارگردان : محمد قاسمپور
📣نقد و بررسی فیلم با حضور کارگردان اثر
▪️منتقد : دکتر سهیل احمدی
ژانر : درام
🗓 دوشنـبه ۱۹ مرداد ماه ۱۴۰۲
🕰 ساعت : ۹:۳۰
📍 مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
طبـقه سـوم-سالـن اجتماعات
🔺آدرس : تهران - چهارراه کالج - ابتدای خیابان حافظ - جنب پمپ بنزین - کوچهی هلال احمر - پلاک ۳
📌به روزترین اخبار سینمای ایران و جهان📌
https://eitaa.com/FilmuGap پیامرسان ایتا
https://ble.ir/FilmuGap پیامرسان بله
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @jsrc_ir
📌سلسله نشستهای #تحول_در_هنر_و_رسانه ۱۲
✏️ موضوع:
"اهمیت آثار اقتباسی در تولیدات سازمان صدا و سیما با تمرکز بر کتاب اقتباس برای تلویزیون"
🎙کارشناس :
سروش جنتی
"کارگردان تلویزیونی صدا و سیما "
🕰 با کلیک بروی لینک زیر 🔽 میتوانید پخش
زنده نشست را در تاریخ چهارشنبه شهریور تیر ساعت ۱۰:۰۰ تماشا کنید.
https://aparat.com/jsrc.ir/live/?eitaafly
📎 مشاهده مطالب مشابه این نشست
#اندیشکده_هنر_و_رسانه
✅ تارنما آپارات بله روبیکا
🆔 @jsrc_ir
💠 اختتامیه دوره توانافزایی سربازان معلم برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا اختتامیه دوره توانافزایی سربازان معلم در پردیس شهید مفتح شهر ری با حضور دکتر مجید بذرافکن؛ معاون فرهنگی اجتماعی سپاه برگزار شد.
▪️دکتر بذرافکن در این جلسه ضمن بیان اهمیت جایگاه سربازان معلم و نقش آنها در تربیت نسل آینده و اثرگذاری آنان بر اجتماع به موضوعات مهمی اشاره نمودند، که در ادامه برخی از عناوین مهم این سخنرانی آمده است :
▫️آنجایی که سرباز معلم ایستاده، نباید به عنوان منطقهای محروم شناخته شود، بلکه باید به عنوان منطقهای حقطلب شناخته شود.
▫️در حکمرانیهای جدید حاکم بر جهان تمرکز بر انگیزههای داوطلبی است.
▫️حضور سربازان معلم؛ یک حرکت جهادی و عدالتخواهانه است.
مدرسه و معلم؛ یک مرجعیت اجتماعی در رده یک و دو است.
▪️معاون فرهنگی اجتماعی سپاه در ادامه بیان داشت:
▫️دانشآموزان در مناطق ضعیفتر از انگیزه بیشتری در زمینه فعالیتهای تربیتی، فرهنگی و اجتماعی، برخوردار هستند.
▫️در مناطق محروم و روستایی؛ استعدادهای طبیعی و انسانی بسیاری وجود دارد که متأسفانه مورد بهرهبرداری قرار نگرفته است.
▫️مجموعه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با آموزش و پرورش همواره تعاملهای سازندهی بسیاری داشته است .
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @jsrc_ir
در انتهای این جلسه دکتر پاکسرشت، سرپرست پردیس شهید مفتح به سربازان معلم یادآور شدند:
▫️استفاده از این ظرفیت و مغتنم شمردن فرصت ایجاد شده برای تربیت فرزندان این سرزمین ضمن داشتن اجر دنیوی دارای اجر اخروی هم خواهد بود که قطعا در این خدمت خالصانه اجر اخروی آن برتر است.
وی در ادامه بیان داشت: معلمان؛ حاکمان معنوی جامعه هستند و معلمی؛ کار خود خداست.
در سند تحول؛ معلمان به عنوان مربیان هستند و رفتار و منش ایشان مصداقی برای تربیت نسل آینده جمهوری اسلامی است.
در پایان ایشان به این نکته اشاره فرمودند که به زودی جمع سربازان معلم به معلمان خواهند پیوست/.
🌐 روابط عمومی مرکز مطالعات راهبردی ژرفا
🆔 @jsrc_ir