🌓 چرخش های عجیب سیاسیون از آغاز انقلاب تا کنون
👈 به بهانه نامگذاری روز ۱۳ آبان
🔹یادداشت روز
🔴 این روزها وقتی تاریخچه برخی افراد را نسبت به سال های آغازین پیروزی انقلاب می خوانی یا می بینی دهانت از تعجب باز مي ماند؛ یک نمونه آشکار و متناسب با امروز وقتی است که نامگذاری روز ۱۳ آبان به روز استکبار جهانی در مجلس شورای اسلامی به ریاست مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی مورد بحث قرار می گیرد؛ موافقان و بلکه طراحان اصلی آن مجید انصاری و ابرهیم اصغرزاده بودند که امروزه در اردوگاه دیگری و با رویکردی کاملا متفاوت با اندیشه های آغازین انقلاب آن ها دیده می شوند و حتی چه بسا پشيمان از این اقدام انقلابی خویش باشند و جالب تر اینکه مخالف برجسته این نامگذاری در آن زمان مرحوم موحدی ساوجی است که از سران جناح مقابل به شمار می آمدند.
🔴 نمونه دیگر این گونه چرخش ها در اوایل انقلاب مربوط به فیلمی است به نام "برزخی ها" در سال های آغازین جنگ با نقش آفرینی بازیگران مطرح پیش از انفلاب چون وثوقی، فردین و ملک مطیعی ساخته می شود؛ جالبه مخالفان جدی آن مدیر مسئولان وقت روزنامه کیهان جناب آقای سید محمد خاتمی و روزنامه جمهوری اسلامی جناب آقای میر حسین موسوی می باشند؛ همان کسانی که امروز در جایگاهی کاملا متفاوت از پیشینه خویش بازی می کنند.
🔴 البته در طرف مقابل هم کسانی را داریم که روزی نقش تئوریسین انقلابیون را داشتند ولی امروزه تغییر مسیر اساسی داده اند؛ نمونه آشکار آن کسی چون مهدی نصیری است که روزی در خیمه سوپر انقلابی ها در عین جوانی برای خودش چهره ای بود، از مدیر مسئولی کیهان؛ تا اون آدم عدالت طلب مدیر مسئول نشریه صبح و فعالیت در نمایندگی رهبری در خارج از کشور؛ اما این روزا نه در قامت یک چپ سیاسی مارک دار درون نظام بلکه شمشیر را به تمام معنا از رو بسته و بی پروا خود را مخالف اصل نظام و انقلاب وانمود می کند.
🔴 و موارد مشابه دیگری که در جناح های سیاسی ما کم نیستند؛ از مخالفان ضرورت حجاب اجباری تا جدایی کلاس دختران و پسران در دانشگاه که امروزه تم روشنفکری گرفته اند و آزادی و مدرنیسم سخن می رانند.
🔺اضافه کنید به این افراد *فعلل و تفعلل* کسانی چون حشمت الله طبرزدی که در پیام دانشجو اولین بار با چه حرارتی از واژه امام خامنه ای استفاده می کرد؛ یا حسن آقامیری که خود را کشته مرده رهبری نشان می داد؛ اما امروز هر دو به سمت دیگری پاس گل می دهند.
🔴 راستی این همه چرخش های گاه تا ۱۸۰ درجه ای افراد از چه رو است؟ با این حساب پیش بینی پذیری در جهان سیاست زده جای پایی خواهد داشت؟! البته این سخن در مقام دفاع و تائید تند روی و جزم اندیشی در روش نیست؛ که کاملا تغییر در تاکتیک و روش منطقی است؛ بلکه سخن در استحاله در اصول و بنیادهاست.
🤲 پس باید مرتب دعا کرد: خدایا به ما عاقبت بخیری و به سیاسیون ما انصاف و اعتدال در اندیشه و رفتار عنایت فرما.
✍ مسلم محمدی🌍 پايگاه نقد و تبیین = هر روز صبح یک یادداشت چالشی یا تحلیلی روز🔻 @jtabiin @jtabiin
16.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 لاشخوران سفره نتانیاهو!
🔴 داریوش سجادی؛ چهره معروف اصلاح طلب ساکن آمریکا در طعنه به کسانی چون مهدی نصیری::خائنانگی ابراز تمایل و گرا دادن به ارتش اسرائیل جهت حمله نظامی به ایران از سوی مهدی نصیری و برخی دیگر از فارسیزبانان به اندازه کافی به مردم ایران حق میدهد تا از حکومت رفتار مشابه رفتار دولت روزولت در جنگ جهانی دوم را مطالبه کنند که ژاپنیهای مقیم آمریکا را بصورت فلهای تا پایان جنگ به اردوگاههای بازداشت اجباری منتقل کرد.
🔺دولت میتواند با رهگیری خائنین مزبور آنها را بصورت سپرانسانی در سامانههای محتملالشلیک اسرائیل مستقر کند تا رأفت(!) تلآویو شامل حالشان شده و از صرافت «کشته کردن» دوستانش بیفتد!
@jtabiin
@jtabiin
8.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌓 ما مجلسی ها با وزرا بده بستان داریم!
♨️
محسن زنگنه نماینده مجلس: چرا ما یک پتک بر نمی داریم و بر سر وزرا بزنیم؛ چون وام دار وزرا هستیم!✍ پی نوشت: این واقعیتی هست که نمی توان آن را نادیده گرفت؛ اینکه ساختار و سیستم به گونه اي است که نماینده یا وام دار مافیای سرمایه داران است که در انتخابات به او کمک مالی کردند یا وام دار دولت هست که یا برای خودش سود اقتصادی دارد یا دلال گرفتن طرح و پروژه برای همون مافیای طلبکار هست! @jtabiin @jtabiin
🌓 حمام خون
🔹یادداشت روز
قبل انقلاب توی تهران محله ای بود معروف به محله نهم آبان! حالا چرا نهم آبان؟ چه اتفاقی افتاده بود؟
نهم آبان روز تولد شاهزاده بود. به میممنت میلاد شاهزاده که بعد پدر، باید همه کاره مملکت میشد، این محله شد نهم آبان! حالا اهمیتش چیه؟
شاه دو تا نخست وزیر عوض کرده بود تا اوضاع آروم بشه، بعد بحران اقتصادی بوجود اومده در دولت هویدا، هویدا رو عزل کرد و منتقد همیشگی هویدا رو سر کار آورد. اون شخص کی بود؟
اون شخص، جمشید آموزگار که همیشه منتقد سیاستهای اقتصادی هویدا بود. و کابینه جدید تشکیل داد اسم کابینه ش رو گذاشت: کابینه نجات و مدیریت بحران اقتصادی
اما جواب نداد خیلی زود استعفا داد، بحران تندتر شد و کشیده شد به سال ۵۷ شاه این شخص جعفرشریف امامی رو سرکار آورد تا بتونه آشتی ملی ایجاد کنه
شریفدامامی معروف بود به جعفر پنج درصد، چون شهرت داشت از همه شرکت های خارجی که میان ایران سهم و رشوه میگیره، مثل رشیدیان مثل ایادی و یزدانی شاه هم میدونست. شریف امامی اسم کابینه ش رو گذاشت آشتی ملی گفت: من با آخوندها رابطه خوب دارم و مسالمت آمیز قضیه رو حل میکنم اول هم مشروب فروشی و کاباره رو بست اما ...
اما توی دولت شریف امامی دو تا فاجعه بزرگ اتفاق افتاد. قرار بود آشتی ملی بوجود بیاد اما حکومت نظامی شد: اولین فاجعه ۱۷ شهریور و اون کشتار وسیع مردم در میدان ژاله تهران، کمر دولت رو شکوند. دومی چی بود؟
دومی روز ۱۳ آبان سال ۵۷ بود. دانش آموزا که اکثرا بچه دبیرستانی بودن، برای حمایت از دانشجویان دانشگاه تهران اومدن سمت دانشگاه. دانشجوها توی دانشگاه بودن و دانش آموزا میخواستن وارد محوطه دانشگاه بشن تا جمعیت یکی بشه
ارتش درگیر شد با بچه مدرسه ای ها! اول فقط گاز اشک آور بود. بعد دانشجوها و مردم اومدن در دفاع از دانش آموزا، اما متاسفانه پنجاه و شش نفر دانش آموز توی روز ۱۳ آبان شهید شدن
۱۴ آبان بیانیه دادن و اون روز رو بعنوان روز دانش آموز ثبت کردن، همون قبل انقلاب خودجوش این روز ثبت شد. بعد انقلاب هم منطقه نهم آبان که به اسم پسر شاه بود شد ۱۳ آبان (کوی ۱۳ آبان در ناحیه ۳ منطقه ۲۰ تهران الان میشه)
حالا جالب اینجاست که خانم سیده فرح دیبا همون فرح پهلوی بعدا مصاحبه کردن که مردم کشته نشدن چون ایشون میگه مردم گوسفند میاوردن نزدیک دانشگاه قربانی میکردن و خون گوسفند رو کف دست میزدن تا بگن شاه آدم کشته ولی ایشون جنازه های توی بهشت زهرا رو نمیدید
📘سِربرنی پژوهشگر و استاد دانشگاه سواس لندن توی کتابش از روز سیزدهم آبان سال ۵۷ با عنوان حمام خون یاد میکنه
📘Annabelle Sreberny (1985). The Power of Tradition: Communication and the Iranian Revolution. Columbia University
✍ علیرضادزادبر
🌍 پايگاه نقد و تبیین = هر روز صبح یک یادداشت چالشی یا تحلیلی روز🔻
@jtabiin
@jtabiin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌓چرا با این همه مستندات تاریخی، امارات مدعی جزایر سه گانه است؟
📣خسرو معتضد مورخ و پژوهشگز: کشورهای عربی و اروپایی چون فکر میکنند ایران درگیر گرفتاریهای زیادی است، سعی میکنند هر بار به بهانههای مختلف، بحث جزایر را مطرح کنند در حالیکه این پرونده در سال 1350 و در شورای امنیت بسته شده است.
✍ پینوشت: مساله جزایر سه گانه برگرفته از شیطنت انگلیسی ها؛ اغوای پهلوی و سواستفاده اماراتی ها ناشی می شود.
@jtabiin
@jtabiin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌓 آتش گرفتن مجری شبکه صهیونیستی اینترنشنال از شعارهای نوجوانان ایرانی
⚠️آنها برنامه بیسابقهای را در ۱۳ آبان اجرا کردند؛ این کارها یعنی چه؟!!
📍 برای چه جانم فدای رهبر؟ چرا تا خون در رگ ماست هدیه به رهبر ماست؟!!
🔺این حرفها چه معنی دارد؟!!
✍ پی نوشت: به قول قصه معروف ایرانی ارباب و غلام؛ احتمالا طرف اونجاش سوخته که داره این طوری با سوز ناله می کنه😳
@jtabiin
@jtabiin
هدایت شده از شبکه شاغلین مذهبی
#آگاهی_انگیزشی
#افتخار_ملی
🌐 امشب پرتاب اولین ماهواره های بخش خصوصی هدهد و کوثر
در بازه مهم و سرنوشت سازی قرار داریم
و فارغ از نتیجه، #زحمات زیادی برای رسیدن به اینجا کشیده ایم.
با تحمل #سختیها در داخل و خارج از شرکت، کار بزرگی را رقم زده ایم و حال زمان آن فرارسید تا #صدای این کار را به گوش دیگران برسانیم.
⏱ زمان: امشب سه شنبه ۱۵ آبان ساعت ۲ بامداد با پخش زنده
🛰🌐 پخش زنده پرتاب ماهوارههای کوثر و هدهد به همراه توضیحات کارشناسی
برای مشاهده این رویداد، شما میتوانید از طریق هر یک از لینک های زیر اقدام فرمایید.
سایت
https://isa.ir/s/mfatr3
آپارات
https://www.aparat.com/isa.ir/live
📺همچنین شبکه خبر۲ مراسم را بصورت زنده پخش میکند
پخش زنده اینترنتی شبکه خبر۲:
https://telewebion.com/live/irinn2
لینک مستقیم سایت پرتابگر(با فیلتر شکن)
https://m.vk.com/video-33119141_456243034?list=ln-WRoBNa8TQiGFpOGR47
✅به شبکه شاغلین مذهبی ملحق شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/772407614Ca4fe8454bc
🌓 اعتیاد به پست و مقام!
👈 تقدیم به آنان که دائما رئیس اند!
🔹یادداشت روز
من دو دوره ریاست دانشگاههای دولتی را جمعا به مدت ۸ سال به عهده داشتهام. هیچ امتیاز مادی به معنای واقعی از محل ریاست عایدم نشد. حتی موقعی که در اردبیل مأمور بودم، حق مدیریتم صرف اجارهی خانه و هزینهی رفت و آمد به تهران میشد. با این حال، بخواهی نخواهی از دو امتیاز برخوردار بودم: داشتن رانندهی اختصاصی و نیز یک دفتر کار بزرگ با سرویس بهداشتی مستقل!
در هر دو بار، وقتی که دورهام با استعفا به سر آمد، از بعضی نظرها دچار مشکل جدی شدم. اگر چه از اتومبیل دولتی برای مقاصد شخصی استفاده نمیکردم، لیکن رانندهها برای من نه یک کارمند بلکه دوست و برادر بودند و بعضی کارهای شخصی مرا برای این که بتوانم به کارهای دانشگاه برسم انجام میدادند که از جملهی آنها این موارد را میتوانم نام ببرم:
خرید نان و بعضی ملزومات دیگر، گرفتن وقت از دکتر، انجام کارهای اداری و بانکی، برداشتن و گذاشتن من درست در مقابل جایی که کار داشتم (بدون این که نگران جای پارک باشم!)، رسیدگی به ماشین خودم (مانند کارواش و تعویض روغن)، پیدا کردن واحدهای صنفی مورد نیاز (مانند خرازی و تعمیرگاه و اینجور جاها) و … (چیز دیگری یادم نمیآید). ضمنا همه با من مهربان بودند و تقریبا تمام کارکنان و اساتید دانشگاه را افرادی کار راهانداز و مؤدب و وظیفهشناس میدیدم، چرا که هیچکدام از کارهای خود من به تأخیر نمیافتاد و همه چیز رو به راه بود.
وقتی که از ریاست کنار رفتم، زندگی برایم بسیار سخت شد. چند سال تنبلی باعث شده بود از انجام کارهای سادهی شخصی و اداری و خرید نان و اینجور چیزها عاجز بشوم. بعلاوه، جسته گریخته متوجه شدم که برخورد کارکنان و همکاران با من بسیار با برخوردشان با سایر افراد و ارباب رجوع متفاوت بوده است. کسی که برایم مظهر مدارا و احساس مسئولیت بود، به زعم دیگران آدمی عصبی و تندمزاج و بدخواه به شمار میآمد. تازه فهمیدم که بدترین همکاران هم به من که میرسیدند جور دیگری رفتار میکردند.
الان چند سالی است که دوباره به زندگی عادی خو کردهام. نه تنها از انجام کارهای شخصیام طفره نمیروم، بلکه از دست و پا چلفتی بودنم رها شدهام. از پیاده رفتن و سوار اتوبوس و مترو شدن لذت هم میبرم و از این که با آدمهای متفاوت و معمولی معاشرت میکنم بسیار خوشحالم. تصور این که یک بار دیگر به پست مشابه یا بالاتری گمارده شوم برایم نه تنها لذتبخش نیست بلکه دلهرهآور است. دیدن بعضی چهرههای عبوس، تندرو و کجفهم و اجبار به جلیس شدن با آنها و قانع کردنشان در امور بدیهی شکنجهی بزرگی است. احاطه شدن توسط آدمهایی که بدون اینکه ته دلشان با تو باشد اظهار ارادت میکنند، چندشآور است. این که نفهمم زندگی واقعی چیست احساس خنگی و نفهمی به من میدهد.
در این مملکت آدمهایی هستند که دهها سال در مسند کارهایی به مراتب مهمتر از مسئولیتهای من هستند. آنها نمیفهمند دور و برشان چه خبر است. آنها هرگز سوار اتوبوس شهری یا مترو نشدهاند. هیچگاه کارمندی مدارکشان را به سمتشان پرت نکرده است. در صف بنزین نبودهاند. آنها نمیفهمند صف نان چیست. هرگز مهمان یا میزبان کارگر یک کورهپزخانه نبودهاند. در مطب پزشک در حالی که گفتهاند ساعت ۴ آنجا باشند تا ساعت ۱۱ شب معطل نشدهاند. این آدمها اصلا نمیفهمند رانندگی در ترافیک بزرگراه همت یعنی، چون راننده دارند. آنها فکر میکنند همهی مردم پشتیبانشان هستند و مرتب برای موفقیتشان دعا میکنند. تا حالا کسی به خاطر مالیدن ماشین با قفل فرمان به آنها حمله نکرده است و هرگز احدی عمهی محترمشان را مورد تفقد قرار نداده است! آنها معتاد ریاست هستند و اگر پس از این همه سال، مثل من و تو به یک آدم عادی تبدیل بشوند درجا سکته میکنند!
اگر بخواهید زمین زراعی از باروری نیفتد آن را هر از گاهی به آیش(۱) میگذارید. دو سال میکارید و یک سال نمیکارید. مدیرها هم نیازمند آیش هستند. هر از گاهی باید به زیر بیایند و بفهمند که مردم چگونه زندگی میکنند، چگونه فکر میکنند، چه میخواهند و چه نمیخواهند. آنهایی که ۴۰ سال در برج عاج نشستهاند آدمهایی هستند که نمیتوانند مثل آدم زندگی کنند.
------------------
پینوشت ۱: آیش تکنیک کشاورزی است که در آن زمین قابل کشت، بدون کشت برای یک چرخه یا بیشتر رها میشود.
پینوشت ۲: طبیعی است در این کشور مدیرانی هستند که به هیچ روی زیستشان اینگونه نیست و بارها نیز به واسطه آنها برداشته میشود، هر چند تعدادشان بسیار اندک باشد.
✍ دکتر گودرز صادقی، رییس سابق دانشگاههای ارومیه و محقق اردبیلی
🌍 پايگاه نقد و تبیین = هر روز صبح یک یادداشت چالشی یا تحلیلی روز🔻
@jtabiin
@jtabiin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌓 سخن صریح و بی پرده رئیس جمهور به سیاستمداران اروپایی
🔴 شما انسان هستید ؟! شما فقط پشت کروات های تمیز قایم شُدید ! شما قاتل و جنایت کار و اهل بمب شیمایی و کودک کشی و نامردی و بستن راه آب و غذا هستید!
✍ پی نوشت: بنظر شما ادبیاتی لایق تر از این برای این مدعیان حقوق بشری وجود دارد؟!
♥️ داش مسعود جدا درود بر شما؛ شیر مادر و نان پدر حلالت برادر
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
@jtabiin
@jtabiin
15.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌓 مسلمانان بی همت و بی خاصیت!
🔴 مجری شبکه الحوار: این روزها رژیمهای عربی حسابی رسوا شدهاند، فکر کردهاید با خوش رقصی برای اشغالگران به شما رحم خواهند کرد؟!
🔺
به راستی که نادان و خائن هستید؛ فکر کردهاید به ثروت و استقلال شما رحم خواهند کرد، کاش همچون ایران عقل راهبردی داشتید...✍ پی نوشت: درد آور اینست که: ♦️25 دولت عربی .. /430 میليون عرب .. ♦️57 کشور اسلامی .../ 2 میليارد مسلمان ... ▪️ اکثراً خاموش اند و تماشاچی تا نوبت کشته شدن شان برسد!!! 🔺چنانچه رسول الله ص فرمود:زمانی بیاید که همه کفار دنیا برای نابودی شما یکدیگر را صدا بزنند.... ▫️پرسیدند: آیا ما در آن زمان تعداد مان کم اند؟ فرمودند: نخیر شما زیادید ولی شما مثل چوبک های سیل آورده هستید، (بی انگیزه و بی هدف) و این دو چیز شما را خراب ساخته است : حُب الدنيا و كراهية الموت .. «دوستی دنیا و ناخوشایندی (ترس از) مرگ 📘بحارالانوار، ج8، ص12 @jtabiin @jtabiin
🌓 گل بی خار؛ شعری کوتاه اما بسیار دلنشین از یکی از اجداد امام خمینی
🔹بد نیست بدانیم؛ میر سید علی همدانی عارف برجسته قرن هشتم از اجداد امام خمینی ره می باشد و از مبلغان شیعه در منطقه کشمیر هند است؛ که مردم آن دیار تا به امروز همواره به او عشق می ورزند.
🔹او در مسیر سفرهای گوناگون خویش در افغانستان از دنیا رفت ولی او را در شهر کولاب تاجیکستان که در آنجا مسجد و مدرسه ای ساخته بود دفن کردند که مردم آن دیار از او به عنوان شاه همدان یاد می کنند و شعر و تصویر او نیز بر روی اسکناس های این کشور آمده است.
🔹ضمنا مرحوم شهید رئیسی در سفرش به تاجیکستان قبر ایشان را در این شهر زیارت کردند.
🌍 حقیقتا این اشعار انسان را تحت تاثیر قرار می دهد... زمزمه مجدد شعر او تقدیم به شما🔻
🔹هر که ما را یاد کرد ایزد مر او را یار باد
هر که ما را خوار کرد از عمر برخوردار باد
هر که اندر راه ما خاری فکند از دشمنی
هر گلی از باغ وصلش بشکفد بی خار باد
در دو عالم نیست ما را با کسی گرد و غبار
هر که ما را رنجه دارد، راحتش بسیار باد
@jtabiin
@jtabiin