#آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه
🔸حضور مدیر محترم جامعه الزهرا سلاماللهعلیها سرکار خانم دکتر برقعی زید عزها به همراه معاونین پژوهش و فرهنگی ایشان در همایش
زمان: ۱۲ بهمن ماه ۱۴۰۲
مکان: مدرسه عالی دارالشفاء
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602
📚 تجلیل از سه بانوی دانش آموخته جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه
🔆 در این مراسم، خانم صدیقه محمدی در بخش "کتاب" و خانمها نرجس السادات محسنی و سیده معصومه تقوی در بخش "پایان نامه" مورد تجلیل قرار گرفتند.
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602
در سایه سار دهه مبارکه فجر انقلاب اسلامی 1402ش (قسمت اول)
از کفران نعمت پیروزی انقلاب اسلامی گریزان باشیم!!
بنام پروردگار بصیر و دوستدار اهل بصیرت. سلام علیکم. آغاز طلوع دهه مبارکه فجر اناقلاب اسلامی ایران در سال 1402ش را به اقشار مختلف منسوب به ایران اسلامی (بویژه بر صاحبان نقش کلیدی در این پیروزی غرور آفرین) تبریک می گویم. خدا را سپاس گوئیم که توفیقمان باد تا بار دیگر شاهد دمیده شدن نسیم امید و مؤفقیت و عزت و معنویت و... برآمده از این دهه فرخنده باشیم.اگرچه در سالهای گذشته و وضعیت فعلی (و شاید هم در آینده)، با چاشهائی سخت و دشوار مواجه بوده و می باشیم و باشیم؛ اما دو نکته بنیادین را از یاد نبریم:
1) هیچیک از چالشهای گذشته و حال و آینده؛ معلول طلوع دهه مبارکه فجر نبوده و نمی باشد و نخواهد بود؛ بلکه، بروز بخشی از آنها ریشه در طراحی و اجرای نقشه های شوم استکبار جهانی و مزدوران داخلی و خارجی آن دارد؛ و قسمتی از آنها نیز پیامد بی تدبیری و ضعف مدیریت کارگزاران و دنیا طلبی آلودگان به حُطام پست دنیوی و.... می باشد؛ و دسته ای هم برآمده از کم کاریهای بعضی از اقشار غیر مسئول حکومتی است و...؛
2) اگر با چشمی آراسته با تیز بینی و خیرخواهی بنگریم؛ به وضوح خواهیم یافت که آوره های کمّی و کیفی دهه مبارکه فجر، به مراتب بر چالشهای پیرامونی آن، برتری دارد؛ و به قول معروف «بخش پُرِ لیوان این دهه مبارکه، بر قست خالی آن، می چربد و برتری دارد»؛ پس باید مواظب باشیم؛ با بهانه قرار دادن کاستیها و ضعفهای گذشته و حال و یا اینده، کفران نعمت دهه مبارکه فجر نکنیم؛ و از قدرانی از آن باز نمانیم؛ زیرا در آن صورت، کیفر سختی در پیش خواهیم داشت؛ همچنانکه خدای متعال در خطاب به رسول اکرم (ص) فرموده است: «وَإِذْ تَأَذَّنَ رَبُّكُمْ لَئِنْ شَكَرْتُمْ لَأَزِيدَنَّكُمْ ۖ وَلَئِنْ كَفَرْتُمْ إِنَّ عَذَابِي لَشَدِيدٌ ﴿ابراهیم/ آیه 7) : «و [نیز یاد کنید] هنگامی را که پروردگارتان اعلام کرد که اگر سپاس گزاری کنید، قطعاً [نعمتِ] خود را بر شما می افزایم، و اگر ناسپاسی کنید، بی تردید عذابم سخت است».
(حوزه علمیه قم: سید حسین شفیعی دارابی؛ صبح روز پنجشنبه 12 بهمن ۱۴۰۲ش_ 20 رجب ۱۴۴۵ق)
🔸آیتاللهالعظمی سبحانی در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه:
❇️ اسلام برای قلم اهمیت بسیاری قائل است
📚 کتاب باید دردی از جامعه را دوا کند
📚در گذشته علما کتابی مینوشتند که یک خلا در جامعه را پر کند.
✍اهل بیت علیهم السلام و امیرالمومنین علیه السلام در کتابت پیش قدم بودند و این افتخاری برای تشیع است.
🔸نباید کتابها تکرار مکررات باشد، در حوزه باید مرجعی برای پاسخ به پرسشها باشد.
📔 باید پایاننامههای سودمند و مفید چاپ و منتشر شود و اگر نمیتوانند به صورت گسترده چاپ کنند به صورت محدود برای چندین کتابخانه و یا به صورت دیجیتال منتشر کنند.
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602