▪️حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها اولین بانوی مسلمان
مقام معظم رهبری:
▪️خدیجهى کبرى علیهاالصلاةوالسلام در آغاز اسلام ایمان آورد؛ بزرگترین حرکت را به عنوان یک بانوى کامله و عاقله و بزرگوار انجام داد، اول مؤمن به اسلام او بود، بعد هم همهى ثروت خود را در راه دعوت اسلام و ترویج اسلام خرج کرد، و تأثیر این کار را کسانى مىدانند که در مبارزات و دوران اختناق نقش کمکهاى مالى را به مبارزین تجربه کردند. که اگر کمکهاى خدیجه علیهاالسلام نبود شاید در حرکت اسلام و پیشرفت اسلام یک اختلال و وقفهى عمدهاى به وجود مىآمد.
▪️بعد هم با رسول خدا و همهى مسلمین به شعب ابىطالب تبعید شدند و چند سال، دو- سه سال زندگى دشوار و طاقتفرسا را در آنجا تحمل کرد و در همان شعب ابىطالب هم دعوت حق را لبیک گفت و در حال تبعید از دنیا رفت.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
▪️ سالروز وفات همسر گرامی و وفادار پیامبر اسلام، حضرت خدیجه کبری سلاماللهعلیها تسلیت باد.
🏴🏴🏴🏴🏴🏴🏴
السَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ الْمُؤْمِنِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا زَوْجَةَ سَیّـِدِ الْمُرْسَلِینِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا اُمَّ فاطِمَةَ الزَّهْراءِ سَیِّدَةِ نِساءِ الْعالَمِینَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا أَوَّلَ الْمُؤْمِناتِ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ أَنْفَقَتْ مالَها فِی نُصْرَةِ سَیِّدِ الاْنْبِیاءِ، وَ نَصَرَتْهُ مَااسْتَطاعَتْ وَدافَعَتْ عَنْهُ الاْعْداءَ، اَلسَّلامُ عَلَیْک یا مَنْ سَلَّمَ عَلَیْها جَبْرَئِیلُ، وَ بلَّغَهَا السَّلامَ مِنَ اللهِ الْجَلِیلِ، فَهَنِیئاً لَک بِما أَوْلاک اللهُ مِنْ فَضْل، وَالسَّلامُ عَلَیْک وَ رَحْمَةُ اللهِ وَ بَرَکاتُهُ.
8.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃 محبوبهی روزهای بی کسی نبی؛
محتاج دعای مادرانهتان هستیم ...
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602
7.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ببینید...
▪️حضرت خدیجه سلام الله علیها حقیقتا مظلوم است...
🔸شرف همسری پیغمبر برای خدیجه سلام الله علیها مضاعف است، چرا که ایشان در دوران رنج و سختی پیامبر با ایشان همراهی کردند.
🔸 نفْس ایمان آوردن ایشان در آن شرایط به پیغمبر ارزشمند است؛ عبور کردن و صرفنظر کردن از عقاید گذشته و فهم صدق قضیّه با فطرت پاک.
🔸 ایستادن پای ایمان؛ برای کسی که ثروتمند است، خرج کردن بخشی از اموالش راحت است اما حضرت خدیجه از تمام دارایی و راحتی اش خارج شد!
🔸درباره ایشان گفته می شود مادر یازده امام، اما در واقع باید گفت مادر دوازده امام است...
🎙 مقام معظم رهبری، ۱۳۹۵/۲/۲۰
🖤وفات بزرگ بانوی اسلام، امّ المومنین حضرت خدیجه سلام الله علیها تسلیت باد.
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602
سرکار خانم دکتر ناهید طیبی در گفتوگو با ایکنا:
ائمه علیهم السلام به وجود حضرت خدیجه سلاماللهعلیها افتخار کردهاند/ امالمومنین چه کسی است؟
https://iqna.ir/fa/news/4205967
🌐کانال معاونت پژوهش
https://eitaa.com/jz2602
گریستن بر خدیجه کبری (س)؛ نمادی از تاسی به رسول الله (ص) است!!!
بسم الله العلیم الحکیم. آقا ابراهیم سلام علیک. خدا را شاکر باشیم که توفیقمان داد تا دهه اول (ثلث اول) ماه رمضان را پشت سر بگذرانیم و روزهایش را روزه بگیریم؛ و بیش از سایر ماه های سال؛ مانوس با قرآن و دعا و نیایش باشیم؛ ان شاء الله در زمره قبول شدگان قرار گیریم.
راستش را بگویم خودم از نوشته کوتاهی که در بیان دو منقبت حضرت خدیجه کبری (س) نگاشتم؛ راضی نبودم؛ دوست داشتم با در اختیار داشتن فرصت مطالعاتی بیشتر؛ مطالبی دقیقتر و کاربردی تر و سودمندانه تر بنویسم؛ بدین جهت؛ احساس می کردم: نوشته مورد اشاره؛ مناسب با منزلت آن بزرگ بانوی عالم و والاترین همسر نبی رحمت نمی باشد؛ اما وقتیکه جمله خطایی جنابعالی حقیر به اینجانب (: «و شما چنان از مقام قدسی خدیجه کبری سلام الله علیها از زبان سه امام همان نقل قول کردید که حد سه چند منبر دلم را محو آن عظمت کرد») را خواندم؛ نه از باب غرور بلکه از باب اینکه قدم کوچکی در راستای تبیین عظمت این جده امامان معصوم (ع) برداشتم؛ خرسند شدم؛ و ضریب ظن حقیر بر قبولی این اقدام کوچکم؛ فزونی یافت. ضمنا این خرسندیم معلول این بود که قبلش نوشتی «اگر بگویم در نا خود آگاه ضمیرم گریستم گزاف نگفتم و....»؛ چون گریستن بر این حبیبه خدا؛ نه تنها موجب «خشنودی قلب رسول الله ص و حضرت فاطمه س و امامین حسن و حسین علیهما السلام و بویژه امام علی ع می شود؛ بلکه خود نماد بارزی از تاسی به رسول اعظم (ص) می باشد.
خوارزمی (مورخ معروف) آورده است:
امیر المومنین علیه السلام در ماجرای خواستگاری از حضرت زهرا سلام الله علیها این گونه می فرمایند که:
در بین راه با امّ ایمن خدمتكار پیامبر اكرم ص مواجه شدیم، و چون وى را از تصمیم خود آگاه نمودیم، گفت: شما این كار را انجام ندهید، بگذارید ما زنان این مطلب را با آن حضرت در میان بگذاریم زیرا سخن زنان در این باره بهتر در دل مردان جاى خواهد گرفت.
پس از این جریان من نزد امّ سلمه رفتم و او را از این موضوع آگاه نمودم، وى هم زنان پیغمبر اكرم را آگاه و جمع نمود، آنان به حضور پیامبر كه در خانه عایشه بود رفتند و پس از اینكه در اطراف آن حضرت حلقه زدند گفتند:
اى رسول خدا! پدر و مادرمان به فداى تو! ما براى موضوعى نزد تو آمدهایم كه اگر خدیجه زنده بود موجب روشنى چشمش میشد.
امّ سلمه میگوید: وقتى ما نام خدیجه كبرى را بردیم آن حضرت گریان شد و فرمود: مثل خدیجه پیدا نخواهد شد. خدیجه در آن هنگام كه مردم مرا تكذیب كردند، مرا تصدیق نمود، و مرا با ثروت خود براى پیشرفت دین خدا یارى نمود.
خدا به من دستور داد خدیجه را به قصر زمرّدى كه در بهشت دارد و هیچ رنج و زحمتى در آن نیست بشارت دهم».
(مناقب خوارزمى، ص 342- 354 شماره 364).
نکته پایانی: برخی بر این باورند: ریا به وقت عمل عبادی؛ مضر است ولی پس از انجام عمل؛ بازگوکردن آن (مخصوصا اگر برای تشویق دیگران باشد) زیان آور نخواهد بود؛ بدین جهت می نویسم «وقتیکه مطلع شدم که جنابعالی از مطالعه نوشته حقیر؛ گریستی؛ بنده نیز با خواندن این خبر خوش؛ گریستم؛ و....»!!!!
چون اذان مغرب دومین شب جمعه این ماه نزدیک است و لحظات استجابت دعا در اختیارم هست؛ به درگاه خالق متعال عرضه میدارم: «خدا یا؛ به منزلت والای خدیجه کبری س و داماد و دختر و فرزندانش از درگاه کریمانه ات مسئلت می نمایم: ما را در زمره قبول شدگان در دهه اول این ماه عزیز قرار ده؛ و توفیق بهره وری بیشتر از دو دهه باقیمانده از این ماه عزیز؛ و درک ضریب قبولی بر تر را نصیبمان گردان؛ آمین یا رب العالمین.
(حوزه علمیه قم: سید حسین شفیعی دارابی عصر پنجشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۳ش_۱۰ ماه رمضان ۱۴۴۵ق)
✅معاونت پژوهش با همکاری اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلاماللهعلیها برگزار میکند.
♻️نشست علمی با موضوع:
"نشاط اجتماعی از منظر قرآن و سنت"
🔸استاد: سرکار خانم دکتر صدیقه شاکری
(معاون پژوهش جامعهالزهرا سلام الله علیها)
🗓زمان: شنبه ۴ فروردین ماه ۱۴۰۳،
ساعت ۲۰
🏛مکان: تهران، مصلی، نمایشگاه بینالمللی قرآن کریم، بخش نهادهای حوزوی
📌لینک پخش زنده: http://livehowzeh.ir/tv
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602
🌀 سلسله نشست های علمی
"رابطه پدر_دختری در آینه علم و دین"
🔹 روایت نخبگانی از تعاملات پدر و دختر
🔸 جلسه هجدهم با حضور دکتر مهدی فدایی
(استادیار اخلاق دانشگاه باقرالعلوم علیه السلام)
🔻موضوع: بررسی نقش گیمیفیکیشن در بهسازی روابط پدر و دختر
📆 زمان: شنبه ۴ فروردین ۱۴۰۳ (روز دوازدهم ماه مبارک رمضان) _ ساعت ۲۰:۳۰
🔗 لینک شرکت در جلسات:
https://www.skyroom.online/ch/pajooh/khanevade
👈 سامانه ثبتنام جهت دریافت گواهی (رایگان):
https://survey.porsline.ir/s/sBfnG5Yt
#مثبتخانواده #پدر_دختری #اخلاق #تربیت #مشاوره #روانشناسی #جامعهشناسی #رسانه
#نشست_علمی
#روایت_نخبگانی
#پژوهشکده_باقرالعلوم_علیهالسلام
✅ با ما همراه باشید
•┈┈••••✾🍃🌹🍃✾•••┈┈•
#مثبتخانواده
@khanevadeh_1403
🌐کانال معاونت پژوهش
🆔https://eitaa.com/jz2602