eitaa logo
معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها
2.8هزار دنبال‌کننده
4.5هزار عکس
125 ویدیو
278 فایل
به کانال معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها خوش آمدید 🔊ادمین کانال👇 @MHOSEINIM ایدی معاون پژوهش @shakeri313
مشاهده در ایتا
دانلود
مکتب‌های فلسفی و آراء تربیتی مدرن و معاصر ✍خانم دکتر طیبه ماهروزاده شایسته‌ی تقدیر گروه منطق، فلسفه و کلام، اخلاق و عرفان
«فاعلیت نفس در جهان خارج» ✍خانم دکتر خدیجه هاشمی شایسته‌ی تقدیر گروه منطق، فلسفه و کلام، اخلاق و عرفان
«مناسبات شیعیان و اهل سنت در شامات» ✍خانم دکتر شهناز کریم‌زاده‌سورشجانی رتبه برگزیده‌ی ‌ گروه تاریخ، سیره و تراجم 💢چکیده‌ی اثر: فتح اسلامی سرزمین شام قدیم توسط فرماندهان اموی‌نسب و مرکزیت خلافت چندین دهه امویان در آن، تعصبات مذهبی ضد شیعه را توسعه داد؛ اما ابتدا حضور جبری و یا خودخواسته برخی از اصحاب ارادتمند به اهل‌بیت پیامبر(ص) و سپس مهاجرت و توجه عالمان و شکل‌گیری حاکمیت‌های محلی شیعه به این منطقه، حضور مستمر تاریخی شیعیان را فراهم کرد. تحولات عصر حاضر منطقه شام قدیم، بازخوانی گذشته تاریخی این منطقه جهت طرح تجارب آزموده‌ در راستای وحدت جهان اسلام را ضرورت بخشیده است. یافته‌های پژوهش حاکی است در بازه زمانی سلاجقه شام تا پایان ممالیک، رشد فرق مختلف شیعه و نیاز حکومت‌های متعصب سنی این منطقه به کسب مشروعیت از دستگاه خلافت و پس از آن، عالمان متعصب اهل‌سنت، سیاست مذهبی ضد شیعی و تقویت مذهب سنت و جماعت، این حاکمیت‌ها را وضوح بخشید. انحصارطلبی عالمان متعصب اهل‌سنت در عرصه اندیشه و عمل، رابطه این دو فرقه را به‌سوی واگرایی سوق داد؛ درحالی‌که اقدامات تند و خشن ضد شیعی حاکمان و عالمان متعصب سنی بازه زمانی مذکور، برخی از فرق شیعه مانند نزاریه و دروزیان را به ابزاری در دست حکومت‌های سنی تبدیل کرد و برخی دیگر به مناطق صعب‌العبور و دور از دسترس این حکومت‌ها پناه برده و منزوی شدند. در این میان فرقه امامیه طی چند سده انزوا در منطقه جبل عامل، در یک تجدید حیات، به بازسازی بنیان‌های فکری خود روی آورد و با تبدیل کردن تهدیدها به فرصت، این منطقه را به محل صدور اندیشه‌های ناب شیعه امامی تبدیل کرد.
«مبانی فقهی اصل شفافیت در حکمرانی خوب از منظر فقه شیعه» ✍دکترفاطمه سلطان‌محمدی، دکترحسین سلطان محمدی رتبه برگزیده گروه فقه و حقوق، اصول فقه و روش شناسی سایر علوم 💢چکیده‌ی اثر: «اصل شفافيت» به‌عنوان يکی از مؤلفه‌های راهبردی حکمرانی خوب و يکی از ارکان بسيار مهم و کليدی در جهت استحکام ارتباط ميان ارکان حاکميت با آحاد جامعه و يک حرکت اساسی در بهبود سياست‌گذاری به شمار می‌رود؛ به‌گونه‌ای که از ميان مؤلفه‌های متنوع حکمرانی خوب، می‌توان «شفافيت» را به‌عنوان اصل اساسی قلمداد نمود. با بررسی دقيق متون و منابع اسلامی درخواهيم يافت که دين مبين اسلام نيز بر اصل شفافيت اصرار می‌ورزد و درباره مبانی آن، ديدگاه مشخص و معينی دارد و اين ديدگاه در منابع فقه امامیه، مستظهر به پشتوانه‌ها و مبانی تئوريک بسيار ريشه‌دار و وثيق است. لذا هدف از اين نوشتار، تشريح و تبيين اصول «حکمرانی خوب» بر اساس اسناد بين‌المللی و مطالعه اين اصول در چهارچوب منابع فقه شیعه و معارف مبتنی بر آن می‌باشد.نگارنده با نگاه تحليلی و با استفاده از ابزار «اجتهاد» و با استمداد از «ظرفيت‌سنجی» اين مفاهيم در منابع فقه شیعه با رويکردی بر فتاوا و آراء امامين انقلاب، به استخراج نقاط اشتراک و تمايز اين اصول از ديدگاه فقه شیعه می‌پردازد. ازآنجاکه بررسی کامل و تشريح مستوفای تمامی اصول حکمرانی مندرج در اسناد بين‌المللی در يک کتاب امکان‌پذير نمی‌باشد، «اصل شفافيت» که به نظر می‌رسد در بسترسازی و تحقق الگوی «حکمرانی خوب» دارای نقش پررنگ و تأثيرگذاری بيشتر بوده و در ادبيات سياسی مورد تأکيد بيشتری واقع شده است، انتخاب و مورد بررسی قرار می‌گيرد.
«احکام وضعی تشریح بدن میت (از منظر امامیه)» ✍خانم سعیده السادات مدرسی رتبه شایسته‌ی تقدیر گروه فقه و حقوق، اصول فقه و روش شناسی سایر علوم
«نظریه رشد به مثابه فلسفه روان‌شناسی» ✍ خانم‌ دکتر جمیله علم‌الهدی،آقای دکتر مهدی عاشوری رتبه برگزیده‌ی گروه علوم تربیتی و روانشناسی 💢چکیده: این اثر ضمن بررسی رشد انسانی از دیدگاه فلسفی و روان‌شناسی، به تحلیل روندهای رشد فردی و اجتماعی و تأثیر آنها بر رفتارها و روابط انسانی می‌پردازد. نویسندگان باتکیه‌بر مبانی فلسفی و علمی، نظریات مختلف رشد را مطرح کرده و به بررسی ارتباط بین رشد فردی و توسعه جوامع انسانی می‌پردازند. هدف این کتاب، فراهم آوردن دیدگاه جامع و یکپارچه از رشد انسانی به‌عنوان یک فرایند پیچیده و چندبعدی است که تحت تأثیر عوامل مختلف فلسفی، روان‌شناسی و اجتماعی قرار دارد. این کتاب به بررسی موضوعات زیر می‌پردازد: نظریات رشد: بررسی و تحلیل نظریات مختلف روان‌شناختی و فلسفی درباره رشد انسان. رشد فردی و اجتماعی: بررسی روندهای رشد فردی و تأثیر آنها بر توسعه و بهبود جوامع انسانی. تأثیر عوامل مختلف: تحلیل تأثیر عوامل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی بر روند رشد انسانی. رویکردهای یکپارچه: ارائه رویکردهای یکپارچه و جامع برای درک بهتر رشد انسانی به‌عنوان یک فرایند چندبعدی.
. «آسیب‌شناسی روانی» ✍خانم‌هاطاهره الهی، شیما حیدری،آقای علی فتحی آشتیانی، رتبه شایسته‌ی تحسین گروه علوم تربیتی و روانشناسی
کتاب:«شروط ضمن عقد نکاح» ✍آقای مهدی سنجرانی رتبه برگزیده محور ویژه: زن و خانواده 💢چکیده: عقد نکاح، یکی از قراردادهایی است که موضوع شروط، جای مهمی در آن پیدا کرده است؛ به‌گونه‌ای که بیشتر روایات ناظر به شروط ضمن عقد، در باب عقد نکاح وارد شده است که خود، نشان از سطح ابتلای مردم به شروطِ در ضمن عقد نکاح دارد. همین روایات بعداً مستند فتاوای فقها در مطلق شروط ضمن عقود شده است. از دیگر سو، شروط ضمن عقد نکاح، به ‌جهت اهمیت خودِ عقد نکاح و نیز به‌ دلیل کاربرد فراوان این شروط در تنظیم معادلات خانواده با افراد، جامعه، فرهنگ و سیاست، قابل ‌ملاحظه است. کنکاش در این شروط و گاه بازبینی تلاش‌های گران‌سنگ فقها از آن ‌جهت اهمیت بیشتری می‌یابد که جهان معاصر با تحولات سریع در مناسبات اجتماعی، به‌ویژه در حیطه خانواده مواجه شده و این پدیده، شروط ضمن عقد را از سطح فردی فراتر برده است. این پژوهش کوشیده است با توجه به خلأهای پژوهشی موجود، ضمن بیان معیارهای صحت و فساد شروط ضمن عقد نکاح و بیان احکام و آثار شرعی آن، گزارشی از مهم‌ترین شروطی ارائه دهد که در کتب فقه از آن بحث شده است و همچنین استدلال‌های مطرح‌شده در آن را بر ترازوی نقد بگذارد. ازاین‌رو، این بحث را در دو بخش شروط صحیح (در مجموع 24 شرط) و شروط فاسد (در مجموع 12 شرط) واکاوی کرده و در میانه بحث، آثار شرعی و قانونی هرکدام از شروط صحیح و فاسد را نیز بررسی نموده است. علاوه بر این، نقد و نظری کوتاه به شروط پیشنهادی در اسناد رسمی ازدواج در کشور بیان کرده و شروط مذکور در اسناد رسمی ازدواج را با معیارهای واکاوی‌شده، ‌سنجیده است.
. «خانواده فناورانه» ✍خانم سیده‌مرضیه‌ شعاع‌هاشمی، آقای دکتر مجید کافی رتبه شایسته تقدیر محور ویژه: زن و خانواده
«هنر زنانه زیستن» ✍خانم دکتر جمیله علم‌الهدی رتبه شایسته تحسین محور ویژه: زن و خانواده
«تب ناتمام» ✍خانم زهرا حسینی مهرآبادی رتبه برگزیده‌ی گروه ادبیات و هنر 💢چکیده: روایت زندگی دختری به نام شهلاست؛ دختری که در سیزده سالگی دست در دستان مردی می‌گذارد که حداقل ده سال از او بزرگ‌تر است. زندگی‌شان شیرین شروع می‌شود. با یاد گرفتن آشپزی و کدبانوگری از عمه‌جان، با بازی و بدوبدو در حیاط بزرگ خانه پدرشوهر و با خنده‌های ریز و درشت شهلا و شکوه و فاطی‌جون که گاه و بی‌گاه، اتاق‌ها و پستوهای خانه را پر می‌کند. سال‌ها از پی هم می‌گذرند و کم‌کم صدای گریه، جای خنده را می‌گیرد و زندگی دو نفره شهلا و مرتضی با چهار پسری که خدا در دامانشان می‌گذارد، روزبه‌روز شیرین و شیرین‌تر می‌شود. از اسفند سال 63، به یک باره سمت و سوی داستان تغییر می‌کند. حسین، پسر بزرگ خانواده، با تنی مجروح، از عملیات بدر باز می‌گردد و خانواده را با چالشی جدید مواجه می‌کند. از آن پس، خوشی‌ها به سختی بدل می‌شوند، به دردها و رنج‌هایی سخت و در کنارش به داستان صبر و شکر، به داستان صبر پدر و مادر و سه برادری که تمام زندگی‌شان در رزمنده مجروح خانه خلاصه می‌شود. از آن به بعد، روزها و شب‌ها متفاوت می‌شوند و هفده سال پرالتهاب و پرخاطره در داستان رقم می‌خورد. از روزهای آسایشگاه رفتن و در مسیر قم و تهران بودن، از روزهای بیمارستان رفتن و برگشتن، از خستگی‌های راه، از دردها و تب‌هایی ادامه‌دار و تمام‌نشدنی... تب ناتمام، داستان سختی‌ها، صبوری‌ها، اشک‌ها و شیرینی‌های خانواده یک جانباز قطع نخاع‌ از گردن است. داستانی پرتب‌وتاب که خواننده را درگیر ماجراهای جذاب خود می‌کند و در میان کش‌وقوس حوادثی پرهجان و نفس‌گیر، تا انتها پیش می‌برد.
«نظریه‌ی تقریب در مکتب امام خمینی (ره)» ✍خانم ملیحه نیک روش رستمی شایسته تقدیر گروه جامعه شناسی و علوم اجتماعی
💢رساله: آسیب‌شناسی نظریه مفسر محوری در فهم و تفسیر قرآن، فاطمه سلطان محمدی از مسائل بنیادین در تفسیر متون دینی، به‌ویژه تفسیر قرآن، مسئله فهم است. اهمیت این مسئله تا آن اندازه است که توجه بسیاری از اندیشمندان را به خود معطوف کرده و تقریرهای گوناگونی از آن ارائه شده است. تعدادی از این تقریرها، مبتنی بر رویکرد مؤلف‌محوری است، شماری دیگر متن‌محور و برخی نیز مفسرمحورند. مفسرمحوری، جایگاه مفسر را فراتر از فهم‌کننده دانسته و مفسر را در ساخت معنای متن دخیل می‌داند. این نوشتار به تبیین دیدگاه مفسرمحوری و آسیب‌ها و پیامدهای آن در مقوله فهم و تفسیر قرآن کریم می‌پردازد. رویکرد مفسرمحوری، دو تقریر اعتدالی (هرمنوتیک فلسفی، مفسرمحوری در سنت تفسیری اسلامی) و افراطی (ساختارشکنان، نوپراگماتیسم) را بررسی می‌کند. همچنین آسیب‌های آن را در دو حیطه مبنایی مانند عدم تعیّن معنا، انکار عینیت، سیال بودن معنا، نادیده گرفتن مؤلف و... و نیز حیطه غایی، مانند نسبی‌گرایی، پایان‌ناپذیری معنا، تقدس‌زدایی و تفسیربه‌رأی که ناشی از باورهایی همچون: نفی حقیقی بودن معنا، انکار حکایتگری آن، استقلال متن و نادیده گرفتن نقش مؤلف و عدم باور بر عینیت‌ معنا مورد مطالعه قرار می‌دهد. علاوه بر آن، در این نوشتار، به مهم‌ترین مبنا که همان تعیین معنای متن و لزوم کشف اراده متکلم از ظاهر کلام قرآن بر اساس قواعد این علم، برای فهم ‌مراد مؤلف پرداخته شده است. زیرا خداوند كتابش را براي هدايت مردم و ارشاد آنها نازل كرده است و اگر فهم ‌قرآن بر اساس فهم‌ مفسر باشد، هدف هدایتی قرآن محقق نخواهد شد. همچنین بیان شده است که مفسرمحوری، هچ سنخیتی با ویژگی‌های قرآن و اهداف تفسیر ندارد و نه‌تنها به نیازهای تفسیری مسلمانان پاسخ مناسبی نمی‌دهد؛ بلکه تفسیر را با پیامدهای نادرست زیادی مانند تفسیربه‌رأی، نسبی‌گرایی، قرائت‌پذیری و تقدس‌زدایی روبرو کرده و از هدف اصلی آن دور می‌نماید.
💢مقاله تحلیل انتقادی عوامل شکل گیری نظریه تفسیر ادبی امین خولی از خانم فریده پیشوایی امین خولی، نواندیش مصری، قرآن را متنی ادبی و در عین حال وحیانی و مقدس می داند که باید همانند متون ادبی انسانی فهم شود. او هدف نزول را هدایت و هدف تفسیر را فهم ادبی دانسته و آن را مقدم بر تمامی فهم ها معرفی می-کند. این شیوه موجب شده وی میان قرآن پژوهان مصری و ایرانی طرفداران و منتقدانی داشته باشد. نواندیشان، وی را متعصب به سنت می دانند و سنتیان وی را به نواندیشی و سنت گریزی متهم می کنند. این چالش موجب شد مقاله حاضر به روش توصیفی-تحلیلی با رویکرد انتقادی، عوامل شکل گیری این نظریه را واکاوی کند. حاصل اینکه خولی تحت تاثیر ویژگی های شخصیتی، جنبش ادبی مصر و رومانتیسیسم عربی، با الهام از آراء عبده و طه حسین، از مطالعات زبان شناسی غربی و پژوهش های عهدینی بهره گرفته و در طراحی نظریه تفسیر ادبی، با درنظرداشتن آثار جاحظ، جرجانی و شاطبی، ریشه این نظریه را در اندیشه متقدمان نشان داده است. با شناسایی عوامل شکل گیری این نظریه و بعضا بیان اشکالات مرتبط با آن، زمینه برای نقد علمی و منصفانه میسر می شود.
🌏 به مناسبت روز جهانی فلسفه 🌍 🟠 گروه فلسفه دانشکده هدی با همکاری گروه پژوهشی فلسفه پژوهشگاه مطالعات اسلامی برگزار می کند: ✔️ نشست گونه شناسی مداخله ی شیطان در ادراکات انسان از دیدگاه علامه طباطبایی ره ▪️چهارشنبه ۷ آذر ساعت ۱۰تا۱۲ ▫️ارائه: دکتر سوده طوسی (استاد حوزه و دانشگاه) 🔺مکان: پژوهشگاه مطالعات اسلامی (جامعة الزهرا، طبقه همکف، اتاق جلسات) 🔻دبیر علمی: دکتر معصومه اسماعیلی (هیات علمی دانشکده هدی و مدیر گروه پژوهشی فلسفه پژوهشگاه مطالعات اسلامی) ┄┅═══••✾••═══┅┄ @hudauniversity ┄┅═══••✾••═══┅┄ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖چهارمین همایش کتاب سال بانوان با تجلیل از صاحبان آثار برتر در قم به کار خود پایان داد. ┄┅═══••✾••═══┅┄ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602
🔰هم اکنون درحال برگزاری☝️ کارگاه تخصصی « گستره هوش مصنوعی در زندگی بشر (همراه با فعال سازی گام به گام هوش مصنوعی و آشنایی کاربردی) » ┄┅═══••✾••═══┅┄ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602
🔰اداره پژوهش مرکز مجازی و غیرحضوری با همکاری انجمن های علمی پژوهشی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیه ا برگزار می‌کند. 💠موضوع: کارگاه روایت نویسی با محوریت زنان مقاومت و روایت زنانه از جنگ 💠با ارائه:سرکار خانم میری‌طایفه‌فرد ❇️این کارگاه با رویکرد پژوهشی است و دارای ارائه کار هفتگی به استاد است‌. ✅کسانی‌که با تشخیص استاد مربوطه توانمندی لازم را در کارگاه فوق کسب کرده باشند وارد دوره بعدی (یادداشت علمی) می شوند. 🌐لینک ثبت نام مجازی http://forms.jz.ac.ir/f_529/ 🗓مهلت ثبت‌نام: شنبه دهم آذر ماه تا ساعت ۱۳ فقط مجازی 📆زمان: شنبه‌های آذر ماه به مدت دو الی سه هفته ⏰ساعت: 18 الی 19 ┅═══••✾••═══┅ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602
دومین نسخه از نرم‌افزار کتابخانه کتب مرجع رونمایی شد! 🔸🔹🔸🔹🔸 👈 با حضور جناب آقای دکتر غلامرضا امیرخانی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی و حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر رسول جعفریان استاد دانشگاه تهران و شخصیت‌های مهم کشوری و عموم علاقمندان به معارف اسلامی، از نرم‌افزار کتب مرجع 2 رونمایی شد. 🌐 مشاهده متن کامل خبر در : noorsoft.org/fa/News/View/111619 ▪️▫️▪️▫️▪️ مرکز تحقیقات کامپیوتری علوم اسلامی (نور) پیشگام در داده پردازی هوشمند علوم اسلامی www.noorsoft.org ┄┅═══••✾••═══┅┄ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602
🔔🔔🔔🔔🔔🔔🔔 🍃قابل توجه طلاب، اساتید و پژوهشگران محترم خواهر 📚📚📚📚📚📚📚 📚کتابخانه جامع «جامعه المصطفی العالمیه» واقع در مجتمع امین، بعنوان یکی از کتابخانه های غنی و پیشرفته استان قم.در زمینه کتب دینی، فرهنگی، معارفی، تاریخ، سیره، فقه، علوم قرآن، و... و نیز مشتمل بر پایان نامه ها با موضوعات مختلف، پنج شنبه ها از ساعت 8 تا 17 پذیرای خواهران طلبه می باشد. 📚آدرس: بلوار امین، روبروی سه راه سالاریه، مجتمع امین. ┄┅═══••✾••═══┅┄ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602
💢 برنامه 🔻موضوع: فعالیت ها و اقدامات علمی و پژوهشی جامعه الزهرا 🎙با حضور: ▫️خانم برقعی، مدیر جامعة الزهرا(س) 🗓 شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۳ ⏰ بعد از خبر ۱۸:۳۰ از ┄┅═══••✾••═══┅┄ @jz_news | کانال رسمی جامعه الزهرا
🔸امروز سالگرد شهادت آیت‌الله سیدحسن مدرس است. روحانی مبارز و شخصیت برجسته‌ای که در تاریخ ایران جایگاه ویژه‌ای دارد. او در دوران بحرانی ایران با تلاش‌های فراوان خود به حفظ استقلال و دفاع از منافع مردم و ملت ایران پرداخت. مدرس با استناد به آموزه‌ها، ارزش‌ها و اصول اسلامی، برای دستیابی به آزادی و عدالت در جامعه تلاش کرد. شهید مدرس با تحلیل‌های عمیق و قدرت تحلیلی فراوان، نشان داد که سیاست و دین نه تنها قابل جدا نمودن نیستند، بلکه بخش جدایی‌ناپذیری از یکدیگر هستند. این نگاه او نشان می‌دهد که ارزش‌های دینی و اصول اسلامی می‌توانند همواره به راهنمایی و شکل‌دهی سیاست‌ها و اقدامات جامعه کمک کنند. او با تلاش‌های خود برای حفظ استقلال و منافع ملی و تأکید بر آزادی و عدالت در جامعه، برای بسیاری از افراد نمادی از امید و ارزش‌های انسانی است. 🍃 امام خمینی(ره): "مدرس زنده است تا تاریخ زنده است"🍃 ✍نجمه صالحی (دبیر انجمن علمی پژوهشی تاریخ معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها) ┄┅═══••✾••═══┅┄ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602
🔰انجمن علمی پژوهشی علوم شناختی و هوش مصنوعی معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می کند. 🔆 کارگاه تخصصی «تبیین چیستی علوم شناختی و ارتباط آن با هوش مصنوعی» ❇️ با حضور استاد سرکار خانم فهیمه احمدی لینک ثبت نام: http://forms.jz.ac.ir/f_25/ ❇️ هزینه شرکت در کارگاه مبلغ 20000 تومان می باشد که باید از طریق شماره کارت زیر به نام جامعه الزهرا واریز شود: 6037991199512009 ✅ فیش واریزی خود را حتما به آیدی زیر ارسال نمایید @anj1403 ❇️شرکت کنندگان مجازی پس از ارسال فیش واریزی لینک ورود و رمز عبور را دریافت می کنند 🕕 تاریخ برگزاری: جلسه اول دوشنبه 5 آذر ماه ساعت 10- 12 جلسه دوم: دوشنبه 12 آذر جلسه سوم: دوشنبه 19 آذر ( به صورت حضوری و مجازی) 🔆مکان: ساختمان کتابخانه، طبقه سوم 🔰کانال انجمن علوم شناختی و هوش مصنوعی https://eitaa.com/joinchat/2086404562C648de22045 🌐کانال معاونت پژوهش 🆔https://eitaa.com/jz2602
🌿 دوره آموزشی روش پژوهش (نظریه‌پردازی داده‌بنیاد) 🌿 استاد: دکتر داوود صفا (دکتری پژوهشگری علوم اجتماعی و عضو هیئت علمی دانشگاه بین المللی المصطفی) 🌿 : شنبه و یکشنبه، ۱۷ و ۱۸ آذر، ساعت ۱۷:۳۰- ۱۹ 🌿 توضیحات تکمیلی و ثبت‌نام: https://mroyesh.ir/product/grounded-theory/ 🌿 همراه با و کیفیت آموزش (بازگشت کل وجه در صورت عدم رضایت) 💥 کد ویژه ۲۰ درصدی اعضای کانال (با کلیک روی کد کپی می‌شود): jz2602 ┄┅═══••✾••═══┅┄ 🆔کانال معاونت پژوهش https://eitaa.com/jz2602