🔴 همتی، پر سابقه، اما بیتجربه!
🔹دیشب وزیر امور اقتصادی و دارایی دولت پزشکیان در گفتگوی ویژه خبری، تا توانست علیه دولت شهید رئیسی، بدگویی کرد و تا توانست سخنان عموما بیاساس و خارج از ساختار فنی و قانونی وزارت اقتصاد و ساختارهای اقتصاد کلان کشور به زبان آورد.
🔸دیشب مهم نبود آنجا که تمام قد از تبعیض بین کارکنان بانکها و مردم صحبت کرد. اما جوری از فعاليت ساعت ۶ و ۷ صبح کارمندان بانکها سخن میراند که گویی بقیه مردم و کارمندان ساعت ۶ و ۷ سرکار نمیروند. این درحالیاست که همه کارمندان در این ساعات مشغول هستند و نباید تبعیضی بین دیگر کارمندان و کارمندان بانکها باشد.
🔹اما #مهمتر از این سخنان نادرست جناب همتی، یک چیز به خوبی در ایشان نمایان شد. اینکه ایشان دقیقا نمیداند وزارت اقتصاد در دولتها نهایتا اختیار 15 تا 20% را دارد. که این نشان از بیتجربگی این دولتمرد پرسابقه و حاشیهدار دارد. چرا که اگر به خوبی به ساختارهای اقتصادی کشور مسلط بود، حداقل باید میدانست که اکثر سياستگذاریهای اقتصادی کشور، اساسا در وزارت اقتصاد نیست و مرتبط با سیاستهای کلان اقتصادی کشور که در دیگر ساختارها تعیین میشود، است.
🔹این بیتجربگی آنقدر نمایان بود که نمیدانست بسیاری از سیاستهای اقتصادی کشور در بانک مرکزی، سازمان برنامه، سازمان تأمین اجتماعی، صندوقهای بازنشستگی کشوری و لشکری، وزارت آموزش و پرورش و ... برای اقتصاد کلان کشور تعیین تکلیف میشوند.
🔹رفتار دیشب یعنی همتی با 40 سال سابقه کار، هنوز همین مسائل ساده را نمیداند که اگر میدانست، دیشب آنگونه علیه دولت موفق شهید رئیسی که درحال اصلاح همین ساختارهای کلان بود، سخن نمیراند. حال برای کارشناسان حوزه اقتصاد سوال است که چنین شخصی که هنوز نمیداند قرار است در چه ساختاری فعاليت و مدیریت کند، چگونه میخواهد قطار وزرات اقتصاد را در ریل درستی نگهدارد و به اهداف تعيين شده در برنامه 5ساله کشور برساند؟!
🔹باید دوستان اقتصادی دولت چهاردهم ایشان را نصيحت کنند که با رفتارهای هیجانی، خود را نزد کارشناسان بیاعتبار نکند.
✍#خبرنظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا میلیون ها توئیتی که در جهان دیده شده در ایران بیننده نداشت !؟ چرا احزاب و سیاستمداران ایرانی چشمان خود را به دستگیری مدیر تلگرام بسته اند ؟!
🔺️ پیام تاکر کارلسون در شبکه ایکس ( توئیتر ) درباره پاول دورف را میلیونها نفر در جهان دیدند اما چرا اهالی سیاست و اجتماع و سیاستمداران در ایران آن را ندیدند یا سعی کردند نبینند ؟!
🔺️ اما کارلسون چه نوشت : «در نهایت ، این پوتین نبود که پاول دروف را به دلیل اجازه دادن به مردم برای استفاده از حق آزادی بیان دستگیر کرد، بلکه یک کشور غربی بود !! »
✔️صاحب روسی تلگرام وقتی در روسیه نتوانست تلگرام را راه اندازی کند جریان مسلط خبری جهان روسیه و پوتین را با این بهانه ، مظهر دیکتاتوری نامید اما وقتی فرانسه به عنوان مدعیِ گهواره و مهد آزادی همین فرد را دستگیرکرد جریان آزاد رسانه ای جهان با قیافه ای حق به جانب تلگرام را متهم به آموزش خشونت ،توزیع مواد مخدر و آموزش خشونت وسکس کرده و رفتارش را در مقابل تلگرام توجیه می کند!
🔺️یادمان باشد وقتی غرب بخواهد به اطلاعات تلگرام دسترسی پیدا کند مدیر شبکه اجتماعی ای که حتی که قریب به یک میلیارد عضو دارد را مقابل دیدگان جهان دستگیر می کند اما غرب و فرانسه بازهم مدعی آزادی است؟!
🔺️آیا فرانسه نگران خشونت درتلگرام است ؟! پس چرا از آدمخواران اسراییلی در غزه حمایت می کند !؟
🔺️ آیا برخی احزاب سیاسی و بعضی سیاستمداران در ایران کماکان به ادعاهای رمانتیک شان در ضرورت آزادی های مطلق ادامه خواهند داد؟!
✅️ دکترمجتبی زارعی ؛عضو کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی
🔺حکیم دوراندیش؛
🔰چند نکته مهم درباره تاکید رهبرانقلاب بر هوش مصنوعی
🔹در دیدار اخیر رئیس جمهور و هیئت دولت چهاردهم با رهبر معظم انقلاب، ایشان به مناسبت موضوع فضای مجازی، به بحث هوش مصنوعی نیز اشاره کردند و فرمودند: «امروز هوش مصنوعی با یک شتاب حیرتدهندهای [دارد پیش می رود]؛ یعنی انسان متحیّر می شود از شتابی که این فناوری عجیب در دنیا پیدا کرده و دارد پیش می رود. خب الان دستگاههای مختلف ما ــ نظامی و غیر نظامی ــ از هوش مصنوعی دارند استفاده می کنند، بهرهبرداری می کنند، اما این ما را فریب ندهد. در مسئلهی هوش مصنوعی، بهرهبردار بودن امتیاز نیست. این فناوری لایههای عمیقی دارد که باید بر آن لایهها مسلط شد. آن لایهها دست دیگران است. اگر شما نتوانید لایههای عمیق و متنوع این فناوری هوش مصنوعی را تأمین کنید، فردا اینها یک ایستگاهی مثل آژانس اتمی درست می کنند برای هوش مصنوعی ــ که الان دارند مقدماتش را فراهم می کنند ــ که اگر چنانچه به آن ایستگاه رسیدید، باید اجازه بگیرید که در فلان بخش از هوش مصنوعی استفاده کنید، در فلان بخشِ دیگر حق ندارید استفاده کنید! اینجوری است. زرنگهای دنیا، فرصتطلبها و قدرتطلبهای دنیا دنبال این چیزها هستند. یک آژانس هوش مصنوعی هم به وجود میآید، آنوقت اجازه نمی دهند که شما از این منطقه عبور کنید. خودتان باید برسید به فناوریهای عمیق و ژرف این مسئله و لایههای زیرساختی هوش مصنوعی را باید در کشور دنبال کنید».
چند نکته در این زمینه در لینک زیر بخوانید:👇
http://www.jahannews.com/news/894831
🇮🇷 #خبرنظر
🇮🇷🇵🇸
﷽
📝 چارچوبی برای مواجهه با دولت چهاردهم
🍃🌹🍃
🔻معمولا با شروع به کار هر دولتی، مجموعهای از مخالفتها و موافقتها علیه آن شکل میگیرد؛ این وضعیت نیز تا حد بسیار زیادی طبیعی به نظر میرسد و در گذشته نیز چنین بوده است. اما نکته اساسی که دلسوزان انقلاب اسلامی و علاقهمندان به منافع ملی کشور باید در آن تأمل کنند، شناخت وظیفه و عمل به آن است.
🔸به هر ترتیب انتخابات تمام شده و آقای مسعود پزشکیان با تمام ویژگیهای خاص خود و حامیان ایشان، رئیس جمهور ایران اسلامی هستند؛ مسئله مهم اما این است که اکنون مواجهه دلسوزان انقلاب با ایشان و دولت برآمده از انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم چگونه باید باشد؟
🔹عقلانیت و قواعد اخلاقی و دینی حکم میکند، ابتدای کار دولت چهاردهم بنا را باید بر همدلی و خوشبینی گذاشت؛ بویژه که خود رئیسجمهور محترم هم مدعی وفاق ملی هستند و صد البته در زمان فعلی برای نظام و انقلاب و نیز برای تحقق منافع ملی، وحدت و همدلی یک ضرورت اجتنابناپذیر به حساب میآید.
🔸با این توضیح آیا مواجهه دلسوزان انقلاب و نظام با دولت چهاردهم بر مبنای اعتماد و حمایت، به معنای آن است که آنان از اصول فکری و سیاسی خود عدول کردهاند؟ پر واضح است که چنین نیست. آیا وفاق و وحدت ما را مجاز کرده که دولت را نقد نکنیم و یا راه نقد و مطالبه را به بهانه وفاق ببندیم؟ باز پاسخ منفی است. نقد دلسوزانه و عالمانه بهترین کمک به دولت محسوب میشود.
🔺بایدها و نبایدهای نقد بر مبنای دلسوزی و روش کارشناسی با دولت چهاردهم:
1⃣ نبایدها:
-پرداختن به مسایل فرعی در نقد و بزرگنمایی موارد کوچک و جزئی در دولت؛
- ندادن زمان و فرصت و پیش داوری و قضاوت عجولانه؛
- نگاه صرفا سیاسی برای زمین خوردن حریف و نداشتن نگاه ملی و دلسوزانه در مطالبه گری و نقادی؛
- ورود به دامی که برخی ناآگاهان پهن کرده و از آن سود می برند؛
- ایجاد بهانه برای بسیاری از افرادی که مدعی نمیگذارند دولت کار کند.
2⃣ بایدها:
-صبر و حوصله و دادن زمان منطقی و معقول برای نمایان شدن عملکرد دولت؛
- نقد عالمانه و منصفانه و همراه با دلسوزی و گرفتار نشدن در جوسازی و تحریک احساسات و عواطف از طرف صاحبان رسانه؛
- تلاش برای ادامه و گسترش موضوع #وفاق_ملی و وحدت حول مسائل اصلی کشور و منافع ملی.
✍ محمدتقی احمدی
#روشنگری | #دولت_چهاردهم
🇮🇷 #خبرنظر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات پزشکیان پیرامون سپردن امور کشور به دست کارشناسان!+پاسخ رهبر انقلاب به این اظهارات در اولین دیدار با اعضای هیئت دولت چهاردهم۱۴۰۳-۶-۶
⭕️ انتقاد جدی یک نماینده مجلس به برخی از اقدامات دکتر پزشکیان
🔹در تاریخ 31 مرداد 1403 در صحن علنی مجلس شاهد یک رویداد کم سابقه بودیم یعنی رای اعتماد به کل اعضای کابینه آقای پزشکیان . حتی برخی وزرایی که سابقه ضد انقلابی حمایت از فتنه خائنانه 88 داشتند نیز رای گرفتند ؛ وزرایی که از آشوب ها و اغتشاشات ضد انقلابی 1401 نیز حمایت کرده بودند ، رای گرفتند ؛ برخی وزرایی که متهم پرونده های مفاسد اقتصادی بودند نیز رای گرفتند ! این ماجرا چیزی نبود جز نادیده گرفتن ضوابط و معیارهایی که مقام معظم رهبری تعیین کرده بودند .
🔹جناب آقای پزشکیان ! در ماجرای رای اعتماد به وزرا ، جنابعالی اظهاراتی خلاف واقع را به رهبری نظام نسبت دادید و مدعی شدید که کل وزرای پیشنهادی را با رهبری هماهنگ کرده اید و وانمود ساختید که ایشان با کل اعضای کابینه موافقت کرده اند. شما با این ادعای خلاف واقع و کذبی که مطرح کردید ، بخشی از نمایندگان را فریب دادید و توانستید برای همه وزرای پیشنهادی رای اعتماد بگیرید .
🔹جناب آقای قالیباف می بایست در اینجا به جنابعالی اخطار قانون اساسی می داد که برخی سخنان جنابعالی نقض اصول 121 و 122 قانون اساسی است ولی متاسفانه سکوت کردند .
البته جمعی از نمایندگان انقلابی عضو فراکسیون انقلاب اسلامی ، با رای ندادن به چهار وزیر مسئله دار ، پایبندی خود به ضوابط و معیارهای رهبری نظام را نشان دادند اما متاسفانه دیگران این کار را نکردند .
🔹جناب آقای پزشکیان ! رویه جنابعالی با رویه شهید آیت الله رئیسی 180 درجه تفاوت دارد . ایشان همیشه خودش را سپر بلا و هزینه رهبری می کرد ، اما جنابعالی برعکس ، همواره رهبری را سپر بلا و هزینه خود و اطرافیانتان می کنید .
🔹جناب آقای پزشکیان ! شما هیچ دوستی بهتر از جناب آقای قالیباف پیدا نخواهید کرد . در انتخابات ریاست مجلس دوازدهم ، شما و دوستانتان در مجلس ، یعنی جناح اصلاح طلب مجلس ، به حمایت از جناب آقای قالیباف برخاستید و ایشان را به ریاست مجلس برگزیدید . در عوض ایشان هم در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری ، این خدمت شما را جبران کردند و تمام همت خود را برای پیروزی شما به کار گرفتند .
در واقع اگر حمایت های آقای قالیباف نبود ، جنابعالی هم رئیس جمهور کشور نبودید .
🔹در ماجرای معرفی وزرای پیشنهادی به مجلس هم اگر جلسات متعدد هماهنگی های جنابعالی با آقای قالیباف نبود و اگر جناب آقای قالیباف نهایت ظرافت و طراحی و مدیریت صحنه را انجام نمی داد ، به هیچ عنوان برخی وزرای مسئله دار شما موفق به اخذ رای اعتماد از مجلس نمی شدند . لذا رای اعتماد به کل اعضای کابینه را نیز مدیون حمایت های جناب آقای قالیباف هستید .
🔹در واقع باید گفت کل جناح اصلاح طلب کشور مدیون جناب آقای قالیباف هستند و اگر ایشان نبودند ، جناح اصلاح طلب بعید بود که تا ده سال دیگر هم بتوانند به عرصه سیاسی کشور برگردند و قوه مجریه را در دست بگیرند . اصلاح طلبان حتی در خواب هم نمی دیدند که به این زودیها بتوانند به عرصه سیاسی کشور بازگشته و دولت را در دست بگیرند . لذا جناح اصلاح طلب در کشور، یک تقدیر و تشکر و یک سپاسگزاری بزرگ به جناب آقای قالیباف بدهکار است .
در واقع باید گفت کابینه وفاق ملی! کابینه وفاق پزشکیان ، خاتمی ، روحانی و قالیباف است .
🔹پس از جلسه بسیار تاسف بار 31 مرداد ، جناب قالیباف مجلس را به مدت 24 روز به بهانه تعطیلات تابستانی تعطیل کرد تا در نتیجه جنابعالی با خیال راحت بتوانید انتصابات افراد مشکوک و مسئله دار خود را انجام دهید ـ کسی را به عنوان سخنگوی دولت منصوب می کنید که برخی سخنرانی های وی شبیه سخنرانی های مریم رجوی می باشد ؛ علیرغم همه هشدارها ، هنوز ظریف را که انتصاب وی خلاف صریح قانون می باشد ، برکنار نکرده اید ؛ در صحنه ای دیگر ، خودتان به یک بهانه نیروی انتظامی را تخریب و به آنان حمله کرده و نقش اپوزیسیون نظام را بازی می کنید ـ و همه اینها به گونه ای صحنه سازی شده تا نمایندگان ملت به خاطر تعطیلی مجلس ، نتوانند هیچ صدای اعتراضی علیه این اقدامات جنابعالی بلند کنند.
✍کامران غضنفری ، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی
🆔
19.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 اصل مهم تبلیغ در سیره پیامبر(ص)
👈 امید دادن به مردم در سختترین شرایط
✏️ رهبر انقلاب: پیغمبر اکرم در سختترین شرایط، میفرماید که من کاخ کسریٰ را میبینم که شما میگیرید؛ من امپراتور روم را -در یک ضربهی دیگر- میبینم که شما شکست میدهید؛ یعنی #امید، اعتمادبهنفس...
🗓 ۲۸صفر، سالروز رحلت پیامبر(ص) و سالروز شهادت امام حسن(ع)
#امام_خامنه_ای
#روشنگری
#خبرنظر