🔶🔹 تشکر ویژه
تا رسانهها، مشغول نشر خبر اسامی نامزدهای نهایی چهاردهمین انتخابات ریاستجمهوری هستند، میخواهم عمیق و قلبا از شجاعت، صلابت و درایت شورای محترم نگهبان بابت بیتوجهی به تمام باندها و رانتها و فشارها و تأیید عدم احراز صلاحیت کسانی که واقعاً صلاحیت مسئولیت خطیر ریاستجمهوری را نداشتند، تشکر ویژه کنم.
💠 آیات عظام جنتی، مدرسی یزدی، شبزندهدار، اعرافی، احمد خاتمی و حسینی خراسانی؛
💠 جنابان کدخدایی، رهپیک، صادقی مقدم، طحان نظیف، مولابیگی و پروین؛
❇️ اجرتان با خدا
خیر دنیا و آخرت رزقتان که حافظ حرم جمهوری اسلامی هستید.
https://eitaa.com/nazrvkabar
⭕️ عزیزان حزباللهی اگر رأیگیری و نظرسنجی انتخاباتی در ایتا تمام شد، یک مقدار واقعبین باشید و به خطری که مانند سال ٩٢ در کمین است فکر کنید.
💠 چند سوال داشتم:
🔸اصلا به نظر شما، اگر همه ما به جلیلی رأی بدهیم، با توجه به چنین آرایش کاندیداتوری، کل آرای حزباللهیها چقدر میشود؟
از قشر خاکستری و بخش قابل توجه عموم جامعه که در انتخابات اخیر هم شرکت نکردند، اگر اینبار شرکت کنند، چند درصدشان به جلیلی نگاه مثبت دارند؟
🔹مطلب دیگه، اگر یک درصد دکتر جلیلی به نفع دکتر قالیباف کنار رفت و ائتلاف کرد، با چه رویی میخواهید از قالیباف حمایت کنید؟ آیا مردم این هواداری و ائتلاف رو از ما میپذیرند؟ با این حجم از تخریب دکتر قالیباف دیگر نگاه مثبتی به ایشان میماند؟
🔰بدانید با این مشیء غلط نه دکتر جلیلی رأی خواهد داشت و نه دکتر قالیباف و جبهه انقلاب متضرر خواهد بود. بدانید جناب پزشکیان، علی لاریجانی نیست و شخصیت او کاملا متفاوت است و نوع کلام و موضعگیری ایشان خیلی فرق میکند و مانند افرادی چون مهرعلیزاده و همتی در مناظرات عمل نخواهد کرد. آنطور که سراغ داریم زندگی شخصی او سالم است و مشکل اقتصادی نداشته و در بین هماستانیها و همزبانیهای خود طرفداران زیادی دارد. حال خودتان فکر کنید، مسیری را که دارید میروید درست است یا خیر؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این تصاویر را ببینید!
امروز در اشتباهی عجیب اسماعیلی مقابل کشتیگیر کوبایی به خیال اینکه پیروز میدان است در دو ثانیه پایانی غافل شد و بازی را باخت!
این داستان امروز جبههایست که خودش را پیروز میدان #انتخابات میداند و فکر میکند، رقابت درون گفتمانیست!
❌خیر! رقیب همچنان در زمین است!
✅#انتسارباشما
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
هدایت شده از روشنگری
✅ تحلیل اقدام شورای نگهبان در تایید ۶ نامزد انتخابات ریاست جمهوری
🇮🇷 تایید صلاحیت ۴ نامزد اصولگرا ( جلیلی، قالیباف، قاضی زاده هاشمی و زاکانی ) و یک نامزد میانه رو ( پورمحمدی) و یک نامزد اصلاح طلب ( پزشکیان) حاوی چند نکته است :
💢شورای نگهبان تحت فشار و برای خوش آمد جریانات سیاسی، حتی دولتمردان، کسی را تایید صلاحیت نمی کند.
💢شورای نگهبان از همه طیف های معتقد به نظام و قانون اساسی نامزد تایید کرده است.لذا پیش بینی یک انتخابات پرشور می شود.
💢به ظاهر افراد بیشتری از اصولگرایان تایید شده اند و شاید گفته شود که شورای نگهبان هوای این جریان را بیشتر دارد. اما تعدد نامزدها در عین منافعی که دارد، اما ضررهایی دارد که از منافعش به مراتب خطرناک تر است و کار اجماع را برای آنها سخت و ضروری خواهد کرد.
💢تایید صلاحیت دکتر پزشکیان نشان از آن دارد که شورای نگهبان نگاه فراجناحی دارد.حالا باید منتظر بود تا ببینیم که آیا پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان در انتخابات شرکت خواهند کرد یا خیر؟
💢عدم تایید صلاحیت افرادی مثل لاریجانی و احمدی نژاد و جهانگیری نشان از آن دارد که این افراد نسبت به سال ۱۴۰۰ هیچ تغییری نکرده اند.
✍سعید میرزایی
💢مشارکت میتواند به ۴۰ میلیون برسد
🔹«سعید لیلاز» با اعلام اسامی کاندیداهای تأیید صلاحیت شده گفت: «موج جدیدی از امیدواری در جامعه ایران جاری شده که اگر گروههای سیاسی به درستی و با استفاده از اصول درست سیاسی از آن استفاده کنند، یکی از شادابترین انتخابهای تاریخ ایران بعد از آقای خاتمی را خواهیم داشت.»
🔸وی خاطرنشان کرد: «فضای داخلی ایران را به لحاظ سیاسی به سه دسته تقسیم میکنند که هر کدام از آنها نمایندگان خود را در فهرست تأییدشدگان دارند و این مسئله مایه امیدواری و شگفتی من است. هر طیف و دستهای بدون اینکه کوچکترین بهانهای داشته باشند، به خوبی و به روشنی نماینده خود را در این انتخابات دارند. آقای جلیلی هم میتواند طیفی را که آقای احمدینژاد را نمایندگی میکند، در این انتخابات با خود همراه داشته باشد. محافظهکاران هم آقای قالیباف را دارند. بنابراین انتخاباتی میتواند بشود که بیش از ۴۰ میلیون نفر در آن شرکت کنند.»
https://eitaa.com/nazrvkabar
✅ تکمیلی/طی اطلاعات بررسی شده توسط تیم تشکیل شده توسط سه کشور کانادا اوکراین و ایران و شنود جعبه سیاه و گزارش های دادگاه داخلی ایران و صحبت های پرسنل پدافندی، مشخص شد:
🔹هواپیما بر خلاف تایید دستگاه های امنیتی ایران و با فشار خلبان پرواز کرده و در طول پرواز از مسیر مشخص شده پروازی به دلیل نقص فنی به ادعای خلبان خارج شده است.
🔹در این زمان اپراتور پدافندی با هواپیما به عنوان پرنده ناشناس نزدیک شونده ارتباط گرفته و یک بار هم توسط مرکز پدافند خاتم الانبیا با هواپیما ارتباط برقرار شده که مشخص شد خلبان با توجه به اینکه پیامها را دریافت کرده اما پاسخی به آن ها نداده است.
🔹سپس اپراتور که به دلایل نامشخصی ارتباط خود را با مرکز پدافندی از دست داده بوده طبق قوانین بین المللی در زمان ۱۰ ثانیه از ۱۵ ثانیه مقرر اقدام به پرتاب دو فروند موشک پدافندی کرده است.
🔹در این پرونده شرکت هواپیمایی اوکراینی به دلیل عدم بررسی فنی هواپیما و خرابی سیستم فرستنده هواپیما مقصر و محکوم شده است.
🔴 عصبانیت مسئول دفتر خاتمی از اولین برنامه تلویزیونی پزشکیان!
⏪ جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات به پزشکیان:
🔹️ضمن حمایت از آقای دکتر مسعود پزشکیان بهعنوان یک فعال سیاسی اصلاحطلب، باید گفت سخنان شب گذشته ایشان در گفتوگوی خبری موجب گلایه بسیاری از علاقهمندان گردید
🔹️امید میرود ایشان در نشستهای خبری بعدی بهجای توجه به پایگاه رأی دولت معجزه هزاره سوم از ادبیات متناسب با انتظارات اکثریت منتقد برای میدان آوردن آرای خاموش استفاده کنند.
⏪ ترجمه: پزشکیان نباید در چارچوب نظام و انقلاب حرف بزند و الا رأی بی رأی!
🔴https://eitaa.com/nazrvkabar
💢پساحقیقتی برای حق رأی
🔹«پساحقیقت» از شرایطی حکایت دارد که در آن فکتهای عینی در مقایسه با کشش احساسات و باورهای شخصی تأثیر کمتری در شکل دادن به اذهان عمومی دارند. این شرایط به مثابه یک تکنیک برای هدایت اذهان به سمت دلخواه در کشورهای گوناگون پیاده شده است.
🔸برای نمونه، در قضیه برگزیت که صدها اتوبوس آمار جعلی پرداخت هفتگی ۳۵۰ میلیون یورو از طرف انگلیس به اتحادیه اروپا را تبلیغ میکردند، نتیجه این شد که اکثریت مردم به برگزیت رأی دادند؛ اما اکنون بعد از هفت سال شبکه انتیوی آلمان میگوید: «حداکثر مردم (حدوداً ۵۴ درصد) از برگزیت پشیمان هستند» و در واقع این معضلی است که شرایط پساحقیقت برایشان رقم زد.
جامعه ایرانی نیز از به دام این شرایط افتادن مصون نیست. آمارها نشان میدهد، ۳۰۰ ماهواره در جهان، ایران را پوشش میدهند. این ماهوارهها امکان پشتیبانی ۱۸ هزار شبکه تلویزیونی را فراهم کردهاند. بخش عمده آنها مربوط به شبکههای فارسیزبان از جمله BBC فارسی، VOA، من و تو و فارسیوان است.
🔹اختصاص بودجههای سنگین دولتها و سرمایهداران خاص، به پشتیبانی از این شبکهها بیارتباط با محتوای این رسانهها نیست؛ از این رو این سؤال همچنان از سوی این دولتها بیپاسخ مانده است که چرا با وجود مشکلات گوناگون اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در این کشورها، اما کلان بودجهها برای اجرای پروژه شبکههای فارسی زبان اختصاص داده میشود؟ به نظر میرسد پاسخ این پرسش، ایجاد شرایط پساحقیقت در بزنگاههای گوناگون برای جامعه ایرانی باشد.
🔸در واقع، انتخابات یکی از بزنگاههایی است که دشمن همواره سعی داشته است با حربههای مختلف اذهان و احساسات اجتماعی را به سمتی هدایت کند که اعتباری برای انتخابات قائل نباشند.
🔹برای نمونه، در انتخابات سال گذشته این مسئله در رسانهها و شبکههای فارسیزبان خارجنشین پیگیری شد. از فروردین سال ۱۴۰۲ رسانههای غربی کلیدواژه «مشارکت زیر ۳۰ درصد» را برای انتخابات مجلس در ایران کلید زدند. از طرفی برخی عوامل داخلی نیز این خط را تقویت کردند؛ به گونهای که «جعفرزاده ایمنآبادی»، نماینده دورههای نهم و دهم مجلس اظهار داشت: «مردم اصلاً نمیدانند سال انتخابات مجلس است» یا اینکه برخی اظهار میکردند اصلاحات در این انتخابات گزینهای نخواهد داشت.
🔸همه این اقدامات، مخاطب را در یک فضای پساحقیقت فرو میبرد تا آمارها، دلایل و منطق مشارکت حداکثری او را از انجام تکلیف شهروندیاش باز دارد. جالب آنکه در سال گذشته بیش از ۸۰۰ نفر از اصلاحطلبان برای کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی نامنویسی کردند و نیز شاهد مشارکت بالای ۴۴ درصد بودیم. در واقع حق رأی، امتیازی است که ملتها در طول تاریخ برای آن جانفشانی کردهاند و اکنون باید از این حق اجتماعی در اعتلای سرنوشت کشور بهره برد.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅
✅ آیا اصلاح طلبان می توانند دوم خردادی دیگر بیافرینند؟
✅نکات تحلیلی :
🔺نکته اول اینکه ، همان دوم خرداد ۷۶ هم حماسه ای بود که بیش از آنکه برای اصلاح طلبان نفع داشته باشد بنا بر فرمایش مقام معظم رهبری ، کشور را در برابر توطئهی دشمنان و وسوسهی بدخواهان تا مدتها بیمه کرد.
🔺اگر این اتفاق رقم بخورد و دوباره شاهد حضور بالای ۶۰ تا ۷۰ درصدی باشیم با هر نامزدی این پیروزی ، پیروزی ایران اسلامی خواهد بود.
🔺با این حال ، شوربختانه باید گفت؛ جریان اصلاحات به دلایل مختلفی نه تنها توانایی تکرار دوم خرداد ۷۶ ، که توانایی تکرار ۲۷ اردیبهشت ۹۲ را هم نخواهد داشت:
1⃣ دولت قبلی اصلاحات، دولتی بود که فضای نقد را بر روی منتقدان بسته بود و فرهنگ و عدالت در زیر چرخ های توسعه له شده بود، لذا خاتمی با بهرهگیری از این فضا و شعار توسعه سیاسی و جامعه مدنی توانست پیروز انتخابات شود. اما دولت قبلی دولت چهاردهمی که قرار است شکل بگیرد ، دولتی بوده که یکی از افتخاراتش نبستن دهان منتقدان و استفاده ازهمه جناح ها در دولت بوده است.
2⃣ ضعف در بازتولید اصلاحات، ضعف رهبری آن درتعریف جامع از اصلاحات ، فاصله نسلی و ... موجب شده است که جریان اصلاح طلبی توانایی سال ۷۶ را نداشته باشد.
3⃣ نکته آخر اینکه بخش عظیمی از پایگاه اجتماعی این جریان ،نقش اپوزیسیونی و برانداز برای خود قائل است.
4⃣ شواهد نشان می دهد شخصیت و سخنان پزشکیان در این دوره نیز توانایی به میدان کشاندن قشر خاکستری و تکراردوم خردادی دیگر را ندارد.مگر اینکه رادیکال ها با فریب چیز دیگری را رقم بزنند.
https://eitaa.com/nazrvkabar
🗣 عباس عبدی:
◀️ چه کسی گفته کار رئیسجمهور ارائه برنامه اقتصادی است؟ رئیسجمهور وظیفه بسیج بهترین نیروهای کارشناسی براساس ارزشهای مورد قبول مردم است.
◀️ تفاوت پزشکیان با نامزدهای دیگر این است که عدم تخصص در حوزه اقتصاد را صادقانه ابراز میکند.
✅نکته تحلیلی :
🔺از نظر اصلاح طلبان ، رییس جمهور نه برنامه باید بدهد و نه کارشناس موضوعات مختلف باشد! اصلا سابقه اصلاح طلبان همین بوده و هیچ وقت برای اقتصاد برنامه نداشته اند. دوران خاتمی را فراموش کرده ایم که فقط حرف از جامعه مدنی و توسعه سیاسی بود!
🔺به راستی نامزدی که هنوز برای حل مشکلات اقتصادی مردم برنامه ای ندارد، چگونه می تواند رییس جمهور خوبی باشد؟
🔺اگر سخنان جناب عبدی را بپذیریم، چرا آقای پزشکیان تیم اقتصادی که قرار است مشکلات مردم را حل کند معرفی نمی کند؟ آیا ایشان بنا ندارد ریل کشور را که در دولت رییس جمهور شهید در مسیر درست خود قرار گرفته است را تغییر داده و با ارتجاع مدرن ، ما را دوباره به دوران حسن روحانی بازگرداند؟!
https://eitaa.com/nazrvkabar
🔴دوگانههای تخیلی نسازید! (نکته)
۱- یکی از مدعیان اصلاحات در مصاحبهای گفته است هرچه میزان مشارکت بالاتر برود و حضور مردم در انتخابات بیشتر باشد، شانس رایآوری نامزد جبهه اصلاحات بیشتر خواهد بود! مفهوم دیگر این سخن آن است که تودههای مردم، هوادار و طرفدار جبهه اصلاحات هستند! و رای آنها به سبد نامزد جبهه اصلاحات ریخته میشود! از این روی، هرچه حضور مردم در صحنه و مشارکتشان در انتخابات پیشروی بیشتر و گستردهتر باشد، نامزد مدعیان اصلاحات از رای فراوانتری برخوردار شده و شانس بیشتری برای نشستن بر کرسی ریاست جمهوری چهاردهم خواهد داشت! در این خصوص بخوانید!
۲- مگر تودههای مردم همان جمعیت انبوه چند ده میلیونی نیستند که در شهادت آن عزیز بزرگوار از عمق جان گریستند و ادامه راه و بینش و منش شهید رئیسی را به عنوان یک خواسته جدی و مقدس از مسئولان نظام و رئیسجمهور بعدی مطالبه کردند؟ آیا این تودههای مردم با این مشخصات به کسانی رای میدهند که به رئیسی عزیز تهمت میزدند، خدمات برجسته او را کتمان میکردند و پیشرفتهای معجزهگون دولت ایشان را وارونه جلوه میدادند؟!
۳- آقای پزشکیان، نامزد جبهه اصلاحات برای ریاست جمهوری چهاردهم در اولین مصاحبه تلویزیونی خود بهگونهای تلویحی بر ادامه راه دولت کنونی تاکید کردند ولی این سخن جناب ایشان با دیدگاه و روش و منش سیاسی کسانی که در ستاد انتخاباتی خود به کار گرفتهاند نه فقط همخوانی ندارد، بلکه در نقطه مقابل آن قرار داشته و متضاد نیز هست! آقای پزشکیان چگونه میخواهند با همراهی فلان جریان سیاسی و کسانی که بیشترین جفا و مخالفت آشکار با شهید رئیسی را داشتهاند، ادامهدهنده راه آن شهید مظلوم باشند؟ آیا این نکات روشن و بیابهام از نگاه تودههای دوستدار رئيسی پنهان مانده است و یا پنهان میماند؟! این جماعت همانها هستند که وقتی آقای روحانی در مسئولیت خود با ناکامی روبهرو شد، ایشان را «رحماجارهای»! نامیدند، مرحوم هاشمی را «عالیجناب سرخپوش قتلهای زنجیرهای»! لقب دادند، عارف را «اصلاحطلب قلابی»! گفتند. کروبی را «یکدنده و سادهلوح» خواندند و... آقای پزشکیان مراقب باشید!
۴- در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ بالاترین میزان مشارکت مردمی یعنی ۸۵ درصد رقم خورد ولی نامزد مدعیان اصلاحات با فاصله زیادی از رقیب خود عقب ماند. آنهم در حالی که علاوهبر صدها روزنامه و نشریه و رسانه مجازی، تمامی -تاکید میشود که تمامی- رسانههای فارسیزبان بیگانه نظیر بیبیسی، رادیو فردا، شبکه تلویزیونی VOA، رادیو زمانه، شبکه فارسیزبان دویچه وله، ایندیپندنت، تارنمای فارسیزبان وزارت خارجه اسرائيل و... مسئولان و مقامات رسمی آمریکا و اروپا نظیر اوباما، تونی بلر و... تمامقد به دفاع و حمایت از نامزد جبهه اصلاحات به صحنه آمده بودند. انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۴ نیز همینگونه بود.
... و در این باره گفتنیهای دیگری نیز هست که به بعد موکول میکنیم.
https://eitaa.com/nazrvkabar
12.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📢 اول این سخنان دکتر پزشکیان را ببینید بعد نقد پایین را مطالعه فرمایید👇👇👇
◀️ اصلاح طلبان با انتشار این کلیپ می پرسند چرا پزشکیان می گوید کارشناس هرچیزی نیستم؟ احمدینژاد را یادتان هست می گفت خودم کارشناس ارشدم و
ادعاهای زیادی می کرد؟! اما حالا پزشکیان می گوید: من کارشناس هر چیزی نیستم. اشکال از جایی شروع شد که خودمان را کارشناس همه چیز دانستیم.
✅نکات تحلیلی :
🔺قصد تخریب ایشان را نداریم، اما برای انتخاب بهتر و درک شرایط ، نقد را حق خود می دانیم:
🔺نکته اول اینکه بر خلاف نظر جناب پزشکیان ، رییس جمهور باید کارشناس باشد تا مشاوران و دیگران نتوانند سر او کلاه بگذارند.
خصوصا که در ستاد شما افرادی وجود دارند و پشت شما ایستاده اند که چندان سنخیتی با شما ندارند و ممکن از مسیر شما را تغییر دهند. لذا به شما برادر گرامی توصیه می کنیم مراقب خناسانی که تلاش دارند شما را در برابر نظام قرار دهند باشید.
🔺نکته دیگر اینکه ، رییس جمهور باید کارشناس باشد ، اما از نظر مشاوران هم استفاده کند و حرف خود را تنها تحمیل نکند. یک رییس جمهور قرار نیست همه چیز را به طور کامل بداند و تخصص کامل داشته باشد ، اما رییس جمهوری موفق خواهد بود که راه حل منطقی و عقلانی بر اساس تجربه پیشین داشته باشد.
🔺آقای پزشکیان مدعی هستند که من تخصص عمل قلب دارم، اما سئوال اینجاست که آیا مردم نیاز به جراحی قلب دارند؟ یا اینکه می خواهند ریشه های مشکلات اقتصادی آنها جراحی شود؟ کسی که رانندگی بلد نیست ، عقل می گوید نباید پشت فرمان بنشیند.
https://eitaa.com/nazrvkabar