💫🌺🍃
🌺
❇️ مرحوم علامه حسن زاده آملی:
💠 سینه خود را شکافتم.
👈 به هر جای آسمان رفتم این سید (امام خامنه ای) را دیدم!
✍ آری !
آنان که به مخالفت با این امام ، اقدام می کنند همچون خفاشانی 🦇 هستند که به سمت خورشید ، سنگ پرتاب می کنند
اما روز را چه گناه، اگر شبپَره، کور است؟؟!!
#امام_خامنه_ای نایب و جانشین امام زمان در دوران غیبت اند، و پس از ظهور حضرت، چه حسرت ها خواهند خورد آنانکه این «مسلم بن عقیل» را همراهی و تبعیت نکردند !😔
▪️همه دار و ندار پیرزن و پیرمردی دو بزغاله است و یک خانه با دو اتاق سنگی. حالا یکی از آن بزها زیر آوار است و اتاقها فرو ریخته...
این بلایی است که زلزله اندیکا بر سر حداقل ۱۰۰۰ خانواده آورده است.
سرمای شبهای اندیکا طاقتفرساست. صدای مردم محرومترین نقطه خوزستان باشیم.
💬 محمد مالی
@Fars_Plus
فرمانده نیروی دریایی ارتش: نفتکشهای ایران با اسکورت نیروی دریایی ارتش به لبنان رسیدند
@Farsna
هدایای گرانبهای ریاض به ترامپ تقلبی از کار درآمد!
🔹نیویورکتایمز: هدایای گرانبهای سعودیها به خانواده ترامپ در سال ۲۰۱۷، تقلبی از کار درآمده است.
🔹خاندان سلطنتی عربستان سعودی در اولین سفر ترامپ به عنوان رئیسجمهور آمریکا، به او و هیأت همراهش دهها هدیه دادند که شامل ۳ روپوش از جنس پوست ببر سفید و خز یوزپلنگ و یک خنجر با دستهای که به نظر عاج میرسید، میشد.
🔹اداره حیات وحش آمریکا پس از آزمایش کردن روپوشهایی از پوست ببر سفید و خز یوزپلنگ و خنجری با دسته عاج حیرت زده شده و به این مسئله پی برد که این هدایای خاندان ثروتمند عربستان، تقلبی است.
@Farsna
7.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥خطیب زاده: پایگاههای تروریستی در اقلیم کردستان عراق باید جمع شوند/این وضعیت قابل ادامه دادن نیست
🔻سخنگوی وزارت خارجه در نشست خبری(2):
🔹از برگزاری موفقیت آمیز انتخابات در عراق استقبال میکنیم.
🔹بارها به دوستان در دولت مرکزی و اقلیم کردستان عراق گفتيم که حضور تروریستها در خاکشان با حسن همجواری و حسن همسایگی همخوانی ندارد.
🔹این وضعیت قابل ادامه دادن نیست و این پایگاهها باید جمع شوند.اینها نمیتوانند منبع ناامنی علیه ما باشند.
🔹به پیشنهاد ایران، روسیه هم در نشست همسايگان براى حل موضوع افغانستان حاضر خواهد بود.
🔹روابط ایران و سوریه وارد فاز راهبردی شده است. این روابط همه ابعاد اعم از اقتصادی، فرهنگی و نظامی را در بر می گیرد.
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
رزمایش صهیونیستها از ترس حملات سایبری
🔹ارتش رژیمصهیونیستی اعلام کرد که اداره خدمات رایانهای ارتش رزمایشی برای آزمایش قابلیت مدیریت شرایط تهدید سایبری را انجام داده است.
🔹در بخشی از این رزمایش، اتاقهای عملیات و سامانهها خاموش شدند تا قابلیت تیم برای مدیریت و تطبیق خود در سناریوهای مختلف را آزمایش کنند.
⬆️⬆️⬆️
گزارش مرکز اطلاعاتی و جاسوسی صهیونیستی "میر امیت" در خصوص تأثیر نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در میان مردم مذهبی جمهوری آذربایجان نشان میدهد که باکو از اهمیت خاصی برای اسرائیل در راستای رصد ایران از نزدیکترین مکان ممکن برخوردار بوده است.
با توجه به گزارش این مرکز اسرائیلی میتوان نتیجه گرفت که حضور بسیار پررنگ نظامی-جاسوسی فعلی اسرائیل در جمهوری آذربایجان یکشبه اتفاق نیفتاده و از همان اوایل دهه ۱۹۹۰ برنامهریزی شده بود.
مرکز اطلاعاتی و جاسوسی صهیونیستی "میر امیت" در گزارش خود نوشته است که در دهه ۱۹۹۰ هدف ایران تخریب روابط خوب باکو با تلآویو بوده که خود اثباتی است بر برنامه مخفی دولت حیدر علیاف اولین رئیسجمهور آذربایجان برای تقویت روابط نزدیک با اسرائیل.
به منظور اثبات رو راست نبودن حکومت علیافها با مردم نگاهی به خاطرات مرحوم علیاکبر هاشمی رفسنجانی رئیسجمهور سابق ایران از سفرش به باکو در سال ۱۹۹۳ میاندازیم. خاطرات وی نشان میدهد که حیدر علیاف همزمان با تلاش برای تعمیق ارتباط با رژیم صهیونیستی از دولت هاشمی خواسته بود که به کمک باکو در جنگ قرهباغ علیه ارمنستان بیاید.
هاشمی در خاطرات خود بیان کرده است که حیدر علیاف از وی خواسته بود در قبال نجات آذربایجان از دست تهاجم ارتش ارمنستان، اداره جمهوری آذربایجان را به دست بگیرد و حکومتی مشابه جمهوری اسلامی در این کشور ایجاد کند که البته با بررسی مقامات ارشد امنیتی و سیاسی در تهران صداقت حیدر علیاف تأیید نشد.
البته میدل ایست مانیتور در بخشی از گزارش خود سعی دارد که حضور نظامی-جاسوسی رژیم صهیونیستی در باکو و نیز انتقال تروریستهای موردحمایت ترکیه از سوریه به جمهوری آذربایجان را فقط نگرانی تهران قلمداد کند تا هرگونه مخالفت درونی در جمهوری آذربایجان با این دو مورد را به ایران نسبت دهد و درنهایت جنبش سیاسی – اجتماعی حسینیون را نیز تحت امر تهران معرفی کند اما بر اساس شواهد موجود و حتی مطالب همین گزارش، میتوان متوجه شد که شباهت مطالبات مردم دو کشور به معنی تبعیت کورکورانه یکی از این دو تفکر از دیگری نیست.
و بالاخره اینکه موضوعی که میدل ایست مانیتور بهخوبی آن را درک کرده و به شکلی حرفهای به آن پرداخته است، کمتجربگی مقامات ارشد باکو در تجزیهوتحلیل توان جنبشهای مردمی مخالف باکو است، به این معنی که نه تروریستهای تحت حمایت آنکارا و نه حضور نظامی – جاسوسی اسرائیل، نهتنها نخواهند توانست امنیت و ثبات پایدار را به این کشور هدیه کنند بلکه بهتدریج جنبشهای سیاسی - اجتماعی خسته از حاکمان غیر مردمی را بهسوی مقاومت مسلحانه سوق خواهند داد.
👌 یکی از اولین ثمرات استفاده از افراد انقلابی و ولایی در راس امور با تغییر دولت و رفتن لیبرالهای غرب گرا☝️
در سالهای قبل براساس روح منحوس و سند ۲۰۳۰ که خواست لیبرالها بود، در مدارس و محافل آموزشی به کودکان رقص و آواز می آموختن و حالا عشق به ارباب بی کفن و اهل بیت(س)🌹🌹🌹
طی سالهای گذشته، حکومت باکو حدود ۷ میلیارد دلار اسلحه از رژیم اشغالگر قدس خریداری کرده که شامل طیف وسیعی از سلاح است به گونهای که طی یکسال قبل، ۶۹ درصد واردات تسلیحاتی آذربایجان از این رژیم بوده است.
سلام
وقتی به فحوای حکمت سیاسی پیروزی و شکست نظام های سیاسی ( ظهور و سقوط انها ) از متطر متفکران نظر می شود . از دوره افلاطون و ارسطو تا الان و بویژه دانشمندان دوره اول تمدن اسلامی ( سده سوم تا هفتم مانند فارابی و خواجه نصیر و ابن خلدون ) و دانشمندان دوره میانی ( از حدود ۵۰۰ سال پیش تا ۱۵۰ سال پیش) مانند ملاصدرا و میرعماد و... و متفکران و دانشمندان معاصر ۱۵۰ سال اخیر تا به امروز مانند میرزای نایینی و مطهری و امامخمینی و مقام معظم رهبری و.... یک نگاه گدرا اما عمیق بشود؛ چند پبام مهم قابل برداشت است که می تواند برای امروز ما هم درس آموز باشد
۱- همیشه برای نظام های سیاسی زمینه های شکست در دوران پیروزی و زمینه های پیروزی در دوران شکست رقم می خورد. ابن قاعده در اندازه کوچکترش امروزه برای دولت ها و احزاب و گروههای سیاسی نیز صادق است .
۲- مهم تربن عوامل شکست در دوره پیروزی طرد تدریجی بنیانگذاران و نفود استحاله شده ها و منفعت طلبان و رویگردانی از زیست ساده و همدلانه و ترک مشی انسجام و یکدلی رفقای همدل و هم رزم دوره مبارزه و در نقطه مقابل شکل گیری روحبه انسجام و یکدل شدن شکست خوردگان در دوره شکست. و این همان چیزی است که در نطریه سیکل چرخش قدرت ابن خلدون و یا نطربه سیاسی فارابی دررمدینه فاضله و حکومت افاضل آمده است. در دوره اخیر هم که بارها و بارها از زبان بنیانگذار جمهوری اسلامی علل افول و علل پیروزی را شنیده ایم و پس از امام رهبری هم بارها به این نکات اشاره کرده اند.
ان شالله که دولت سیزدهم باعبرت گیری درست و بموقع ( سریع و صحیح ') از علل شکست دولت های پیروز و بر سر کار از پیشینه تجارب مثبت ومنفی دولت های گذشته از هاشمی تا روحانی بتواند سیره و سنت و الگوهای حکمرانی خود را حتی برای دولت های پس از خودش هم ماندگار کند و خدای نخواسته آرام آرام مسایلی پیش آید که روندها به گونه ای پیش برود که دوباره شاهد اثبات نطریه سیاسی امثال ابن خلدون باشیم
متأسفانه دولت ها ( قوه مجریه ) در زمان پیروزی به دلیل سرگرم شدن در کارهای پر متراکم اجرایی از علل و عواملی که می تواند زمینه های شکست دوره های بعدی خود را فراهم کند غافل می شوند و روزی چشم می گشایند که دیگر دیر شده است. و دوباره این سیکل ادامه پیدادمی کند
فاتحی
۱۸ مهر ۱۴۰۰
📌افشای پشت پرده حوادث باکو؛ اسرائیل یک پایگاه هوایی در باکو خریداری کرده است!
🔹مجری و تحلیلگر شبکه راشاتودی در واکنش به تنش میان ایران و باکو، برخی اقدامات باکو را عامل به وجود آمدن این تنش ذکر کرد و از وجود پایگاه هوایی اسرائیل داخل خاک آذربایجان پرده برداشت
🔹به گفته وی "اسرائیل می خواهد از این پایگاه برای ضربه زدن به ایران استفاده کند و همین مساله مقامات ایران را نگران کرده است"
رادیو فردا: رئیس سازمان انرژی اتمی ایران شنبه ۱۷ مهرماه گفته است که ذخایر اورانیوم با غنای ۲۰ درصد ایران از ۱۲۰ کیلوگرم عبور کرده است.
محمد اسلامی، معاون رئیسجمهوری و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، در مصاحبه با تلویزیون دولتی همچنین از آغاز برنامهریزیها برای تولید اورانیوم فلزی خبر داد.
محمد اسلامی اضافه کرده است: «پیشتر طبق برجام قرار بود که سوخت اورانیوم ۲۰ درصد به راکتور تهران داده شود اما داده نشد و اگر ساخت این میزان سوخت را خودمان آغاز نمیکردیم این موضوع امروز به یکی از معضلات مان تبدیل میشد.»آژانس بینالمللی انرژی اتمی در شهریور ماه برآورد کرده بود که ذخایر اورانیوم ۲۰ درصد غنیسازی شده ایران به ۸۴.۳ کیلوگرم رسیده باشد که در خرداد ماه این میزان ۶۲.۳ کیلوگرم بوده است.توافق «برنامه جامع اقدام مشترک» یا برجام است به ایران اجازه داده است که غنی سازی ۳.۶۷ درصدی داشته باشد. غنی سازی اورانیوم با غلظت ۲۰ درصدی عدول از تعهدات برجامی ایران است.گزارش پیشین آژانس بینالمللی در خرداد ماه عنوان میکرد که ذخایر اورانیوم غنیشده ایران به ۱۶ برابر سقف مجاز در توافق بین تهران و قدرتهای جهانی رسیده است.در همین حال، یک سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا روز شنبه به سایت خبری «واشینگتن فری بیکن» گفته است، گامهایی که ایران در نقض تعهدات هستهای خود بر میدارد، بازگشت دولت جو بایدن را به توافق هستهای موسوم به برجام دشوارتر میکند.
این سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در پاسخ به پرسشی در خصوص رویکرد دولت جو بایدن در قبال عدول ایران از تعهدات هستهایش گفته است، ایران میگوید میخواهد به راه حل دیپلماتیک بازگردد اما به برداشتن گامهایی ادامه میدهد که بازگشت (به برجام) را دشوارتر کرد.به دنبال خروج آمریکا از برجام در سال ۲۰۱۸، ایران نیز از تعهدات خود در چارچوب این توافق عدول کرده است. ایران اسفند پارسال بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، دسترسی بازرسان آژانس به تاسیسات هستهای خود را محدود و اجرای داوطلبانه پروتکل الحاقی را متوقف کرد.طی ماههای اخیر، میزان همکاری ایران با آژانس بارها مسئلهساز شده و روی روند مذاکرات احیای برجام تاثیر گذاشته است.