🎥 جزئیات نقشه ترور امام جمعه مشهد و منفجرکردن استانداری از زبان اعضای گروهک تروریستی جیشالظلم👆👆
✍سخن من: اشتراک نظرهای خاتمی وهابر ماس در این نقطه پایان نیافت وعلاوه بر حوزه های دین شناختی،عرصه وسیع تری را در گستره"عقلانیت سکولار غرب"در بر داشت.این دو تلقی واحدی از عقلانیت وهم برداشت یکسانی از"جامعه مدنی"داشتند،ورئیس دولت اصلاحیون در دهه۷۰ بارها گفته بود:"برای آنکه بمانیم وپیشرفت کنیم،راهی جز غرب نداریم وراه غرب یعنی پذیرش خرد غربی."بنابراین شوربختانه باید گفت:خاتمی بی دلیل"ترسیم چشم انداز وارزیابی اصلاحات در ایران"را به هابرماس نسپرد بلکه مانند او اعتقاد داشت که"بدون تردید باید فهم خود را از دین تغییر دهیم."خاتمی معتقد بود"دین از جهان بینی جداست.حق نداریم آنچه را که عده ای در زمانی و مکانی از دین فهمیده اند،عین دین بدانیم.می توان تفسیری غیر مطلق گرایانه از دین داشت.اما کسانی هم هستند که این امر را قبول ندارند.صحبت بر سر جهان بینی است،پس نمی توان جهانی را به جهانی دیگر تحمیل کرد. با اتکاءبه اصول فلسفه دین هابرماس!!خاتمی رسالت شیعه در"جنگ عقیده" و "جنگ حق با باطل"را عقیده ای باطل دانست وبه معارضه ای آشکار با دستاوردهای امام خمینی(ره)از"مکتب اسلام ناب"دست زد:
"بارها گفته ام در زمان غیبت معصوم چه کسی گفته است که ما رسالت مسلمان کردن وتحمیل نظام خودمان به جهان را داریم؟!"
این انگاره،روایتی دیگر از نظریه سکولاریستی هابرماس بود که توصیه می کرد"ادیان باید از ادعای خود در مورد شکل دهی ساختار زندگی،که نه فقط دربرگیرنده افراد،بلکه در
برگیرنده حکومت وجامعه نیز هست،دست بردارند،بدین ترتیب،پیوند "حکومت و دین"از یکدیگر گسسته می شود."
@hamidvalipour_sokhaneman
✍سخن من: دربخش های پیشین به پروژه تجدید نظردر ساختار معرفتی-ایدئولوژیک اصلاحات از سال۱۳۸۰ تاسال ۱۳۸۴ اشاره شد،ودر ادامه به دعوت اردوگاه جنگی اصلاحات از(۷)نظریه پردازبرجسته جهانی انگلیسی،آمریکایی،فرانسوی وآلمانی کارشناس درموضوع نافرمانی مدنی وسائر اشکال براندازی برای سفر به ایران توضیحاتی ارائه شد.با افول اراء سروش در ایران،"یورگن هابرماس" از"محمد مجتهد شبستری" به عنوان گزینه مقبول غربی ها برای همسان سازی اصول اسلامی با علوم انسانی سکولار،رونمایی کرد.وباصطلاح"مارتین لوتر جدیدی"به میدان آمد!!البته همانطور که"فرانسیس فوکویاما" در گفتگوی منتشره خودبا عنوان تاریخ بدون پایان درهفته نامه الاهرام،ترجمه علی محمد طباطبایی، ودر روزنامه وقایع اتفاقیه،۲۴ خرداد ۱۳۸۳می گفت:آمریکایی ها در ایران صاحب چند"لوتر"برای تحقق پروژه"رفرم مذهبی در خاورمیانه" هستند.هابرماس با فوکویاما،ساموئل هانتینگتون وهانا آرنت در باره"رسالت سرنوشت ساز علوم انسانی"برای آنچه که در ایران آن روزهامبارزه با"توتالیتاریسم" خوانده می شد هم نظر بود.به اعتقاد وی"علوم انسانی انتقادی"مانند فلسفه،جامعه شناسی،سیاست و روانشناسی باید به"وحدت"دست یابند تا موجب"آزادی"و "سکولاریزاسیون" در ایران شوند. با این رویکرد هابرس ماس،هسته مرکزی سخنرانی هایش را در محافل آکادمیک ودانشگاهی ورهبران اصلاحات به"مناقشه حول محور بنیان های مشروعیت حکومت مذهبی ایران"اختصاص داد.البته در مدت اقامت او در تهران دیدارهایی به دعوت جمعی ازمنتقدین آراء او از دانشوران دانشگاهی وحوزوی،درانجمن حکمت وفلسفه،موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی(ره) ودرهتل لاله محل اقامت هابرماس تمهید شد،لیکن او که خود را طرفدار سرسخت گفتگوی انتقادی در حوزه عمومی و..نشان می داد،آن جلسات را ترک کرده و"تجربه ای قرون وسطایی" خواند.دانشوران ایرانی ومنتقدین،اورا به پای میز یک "محاکمه معرفتی"کشاندند وسفسطه های رایج مدرنیته نتوانست بر استدلال های پویای "تقکر شیعی"فائق بیاید.علاوه بر دیدار قبلی با دانشوران منتقد از حوزه و دانشگاه،او این بارهمراه"علیرضا بهشتی" به تالار فردوسی در دانشکده ادبیات دانشگاه تهران رفت وبرای دانشجویان از"درد های رهایی"گفت!! از منظر او"دین"برای بقا در جامعه مدرن، راهی جز پیوند یافتن با حاکمیت مردم(دموکراسی مدرن) وحقوق بشر ندارد،ودینداران وسنت گرایان باید"درد ناگزیر زایمان سکولاریزاسیون"را تحمل کنند،متن سخنرانی او با محتوای پیش گفته در روزنامه نوروز،۲۵ اردیبهشت همان سال منتشر شد.سه سال بعد وقتی "سید محمد خاتمی"پس از پایان دوره ریاست جمهوری اش به زادگاه یورگن هابر ماس سفر کرد،به تکرار سخنان او پرداخت ودر کالج علمی برلین گفت"اگر دین می خواهد بماند،باید حداقل به مقومات حقوق بشر تن دهد".مواضع خاتمی در رونویسی از دیدگاه های اومنحصر نشد،بلکه از"ایمانوئل کانت"نیز در مقام"پدر مدرنیته"ستایش بی نظیری کرد،از جنس ستایش های بازماندگان موسسه آمریکایی فرانکلین وسرحلقه های مترجمان سکولاری مانند "عزت الله فولادوند"که همیشه تکرار می کردند"همه مازیر سایه کانت زندگی می کنیم"!!خاتمی در کالج برلین گفت:
امروز توجه به"آموزه های کانت" می تواند مانع بروز بسیاری از مشکلات برای بشریت باشد.کانت احترام به انسان را مورد تعمق فلسفی قرار داده است.کانت انسان را"فی نفسه"قابل احترام می دانست وحقوق اوراخدشه ناپذیر می شمرد.باید اسلام را به گونه ای ببینیم که با دموکراسی سازگار باشد.اگر دینی توانست آزادی را قبول کند،هم به امر"دموکراسی"کمک می کند وهم خود دین"تلطیف"می شود.اگر دین می خواهد بماند،باید حداقل به مقومات حقوق بشر تن دهد.
@hamidvalipour_sokhaneman
تقدیر فرخنژاد از رسانه های داعشی اینترنشنال و منوتو و ...
خوب ذاتتو نشون میدی ادامه بده :)
+فقط بعدا نگید بیبیسی و بقیه از خودشونن
✅️ نامه گروه تولید سریال «سقوط» به حمید فرخ نژاد/ کاش رفتار حرفهای فقط هنگام نقد کردن چک معنا پیدا نمیکرد!
گروه تولید سریال «سقوط» خطاب به حمید فرخ نژاد:
🔹چطور میشود که زحمتهای گروهی را که خود در میانشان بودید، نبینید و تصمیمی فردی بگیرید که پخش سریال به مخاطره بیفتد؟
🔹چطور میشود وقتی یاد بیانیهنویسی بیفتید که کارتان تمام شده باشد و بیخبر بار سفرتان را هم بسته باشید، ولی برایتان مهم نباشد که بقیه اعضای گروه چه بلایی بر سرشان میآید؟
🔹چقدر عجیب است که خبرهای درگوشی حل مشکل خروج هنرمندان را شنیده باشیم و دقیقا رفتاری کنید که مشکل ممنوعالخروجی دوباره برای همه هنرمندان و دوستانتان برقرار شود.
🔹جناب فرخنژاد!
کاش معرفتی بود، کاش حرمت نان و نمک همچنان مقدس بود، کاش رفتار حرفهای فقط در هنگام نقد کردن چک معنا پیدا نمیکرد، کاش ارزش کلمهها اینقدر راحت و آسان نمیشکست.
🌐 nournews.ir
🆔 @Nournews_IR
این فیلم که در باره ی گروه تکفیری تروریستی داعش ساخته شده را تا انتها مشاهده کنید همچنین بازنشر حداکثری نمایید تا آنهایی که دم از زن ، زندگی ، آزادی میزنند ببینند و به خود بیایند. اگر مدافعان حرم نبودند، اگر حاج قاسم نبود ، اگر بسیجیان جهان اسلام نبودند بر سر زنان و خانواده ی ایرانیان هم همین بلا را میآوردند.👆😭 دشمن تلاش دارد ملت ایران را به جان هم بیندازد و ایران را به سوریه دیگر تبدیل کند
♻️ غارت زنان
#داعش
زن زندگی آزادی را اینجاببینید👆👆👆
جهاد کبیر در برابر سقوط اخلاقی بشر
#سرمقاله #روزنامه_جوان
✍ محمدجواد اخوان
جامجهانی ۲۰۲۲ قطر در حال پایان یافتن است و صحبت از حواشی ورزشی و سیاسی آن نیز کمکم فروکش میکند. در کنار اینها این جام البته حواشی فرهنگی بیسابقهای نیز داشت که نمیتوان بهسادگی از کنار آن گذشت. از جمله حواشی فرهنگی این رویداد ضوابط روشن فرهنگی دولت قطر بود که به مذاق غربیها چندان خوش نیامد. مسئله، اما عمیقتر از خوش نیامدن چند ضابطه برای تماشاچیان جامجهانی است، در واقع فاصله معنادار دو نوع نگاه به «انسان» در این ماجرا بهخوبی قابلمشاهده است.
اعتراض غربیها به مقررات داخلی قطر در این مسابقه حتی صدای رئیس فیفا را هم درآورد. او در پاسخ معترضان به ممنوعیت شرب خمر در ورزشگاههای قطر گفت: «اگر سه ساعت مشروب نخورید، نمیمیرید!» در واقع این کنایه او حاکی از آن بود که در بیرون استادیومها این امکان هست، فقط در ورزشگاه ممنوع است. اما انسان غربی حتی سه ساعت هم حاضر نیست تفریح نفسانی خود را به تعویق بیندازد. میدانیم در برخی کشورهای شمال اروپا در فصل تابستان طول روز نزدیک به ۲۰ ساعت میشود و در همین کشورها، مسلمانانی زندگی میکنند که در ماه مبارک رمضان نه سه ساعت، بلکه ۲۰ ساعت، نه یک نوشیدنی حرام، که کلاً لب به آب و غذا نمیزنند. مقایسه کنید انسانی که تمدن غربی بار آورده با انسانی که دین انسانساز اسلام تربیت کرده است. شاید هر دو هم در یک نقطه جغرافیایی زندگی کنند، اما فاصله میان آمال، آرمانها و رفتارهایشان، بسان فاصله زمین تا ماه گردون است.
روشن است که وقتی از «غرب» سخن میگوییم، لزوماً منظور غرب جغرافیایی یا سیاسی نیست، بلکه غرب فرهنگی منظور است. چهبسا انسانهای غربباوری که در جهان اسلام زندگی میکنند و آرزویشان زندگی به سبک غربی است و در واقع بهتر است بگوییم قله زندگی برایشان «حیات حیوانی» است. چه زیبا استاد سخن سعدی شیرازی گفته «خور و خواب و خشم و شهوت شغب است و جهل و ظلمت/ حیوان خبر ندارد ز جهان آدمیت». بشری که تمدن غرب آن را الگو ساخته و به دنیا معرفی میکند در لذات مادی در نقطه اوج است، اما از حظ معنوی بهرهای ندارد و چنان لذتجو است که طاقت حتی چند ساعت دوری از التذاذ باطل را ندارد. او اصلاً درکی از حظ معنوی نیافته که در پی آن باشد و این بزرگترین گناه تمدن نفسانی غرب است.
بزرگترین جنایت فرهنگی غرب در یک سده گذشته آن بوده که تلاش کرده نهفقط شهروندان کشورهای غربی بلکه با تحمیل معیارهای فکری و رفتاری خود، کل بشریت را به انحطاط بزرگ فرهنگی بکشاند. در واقع اینجا جنایتی علیه نوع «انسان» رخ داده است. دیدید که چگونه در امریکا، عمل شنیع قوم لوط را رسمیت بخشیدند؟ این همان امریکایی است که برخی با استناد به پیشینه «پیوریتنها» آن را جامعهای مذهبی قلمداد میکردند. البته تمدن غربی حتی به ادیان الهی هم رحم نمیکند و کار به جایی رسید که «پاپ» هم پیشتر به چنین اعمالی تلویحاً رضایت داد!
روشن است که کارویژه اصلی فرهنگی تمدن غرب، ارائه تصویری تکساحتی (بخوانید حیوانی) از انسان و تحمیل آن به کل بشریت است و با هرچه که در برابر این انحطاط اجتماعی مقاومت کند، ستیز خواهند نمود. اگر در سه دهه گذشته مهمترین چالش غرب در کره خاکی، اسلام بوده، به خاطر ایستادگی اسلام بر همین رکن حساس تاریخ بشر یعنی حفاظت از نوع «انسان» در برابر سقوط اخلاقی و فرهنگی است. روزبهروز واقعیت این میدان منازعه آشکارتر میشود و جریان ضداخلاق غربی از بستر پیشرفتهای فناوری بهپیش میآید. شاید امت اسلامی آخرین سنگر انسانهایی باشد که در برابر این انحطاط مقاومت کرده و به آن تن ندادهاند. هرچند در درون جهان اسلام نیز اقلیتی از مردم مایلاند از روی دیکته غربی رونویسی کنند.
هرچند غرب در ظاهر بر پیشرفتهای فناورانه و رفاه اقتصادی تأکید میکند، اما اینها پوسته تمدن غرب است و ذات تمدن غرب چیزی جز پرورش حیوانی بشر نیست. پوسته تمدنی غرب، زرقوبرقی برای آن فراهم آورده که چشم جهانی را بدان خیره ساخته، اما پوکی درون آن (که روزبهروز بیشتر میشود) روزی به این پوسته خواهد رسید. امروز مهمترین جهاد بشر ایستادگی در برابر این روند قهقرایی تحمیلشده بر نوع انسان است. اگر خداوند متعال فرموده «فَلا تُطِعِ الکافِرینَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا کَبیرًا»، امروز مهمترین مصداق «جهاد کبیر» برای هر مسلمان عدم تبعیت از نُرمها و معیارهای فکری و رفتاری تحمیلی غرب بر بشریت است.
💠 @mjakhavan
📣اروپا، ایلان ماسک و توییتر را تهدید به تحریم کرد
🔺«ورا ژورووا»، معاون رئیس کمیسیون اروپا در امور شفافیت و ارزشها:
خبرها درباره تعلیق حساب کاربری روزنامهنگاران در توییتر نگرانکننده است. قانون خدمات دیچیتال اتحادیه اروپا بر آزادی رسانهها و حقوق پایه احترام میگذارد. ایلان ماسک باید (از این قانون) آگاه باشد. خطوط قرمزی و جود دارد و تحریمهایی که بهزودی اعمال میشود.
🔺شبکه توییتر دیروز حساب کاربری برخی از روزنامهنگارانی تعلیق کرد که اخیراً درباره ایلان ماسک (مالک جدید توییتر) مطالبی منتشر کرده بودند.
🔺ایلان ماسک گفته قانون منع انتشار اطلاعات شخصی افرد برای همه است، از جمله روزنامهنگاران.
10.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمجید قهرمان بوکس مسیحی از اسلام : اسلام به خانواده اهمیت میدهد و مقابل همجنس بازی میایستد
اندرو تِیت میگوید: بسیاری از مشکلات که ما در غرب با آن مواجهیم را اسلام حل کرده. آنها نه مشکل خانواده دارند نه همجنسبازی
مسلمانان بیمدارا هستند. بیاحترامی نمیکنم، این فوقالعاده است. «اگر تو با هرچیز مدارا کنی درحقیقت برای هیچ چیز ایستادگی نکردهای»
مسیحی هستم و ماهانه 20هزاردلار به کلیسا کمک میکنم ولی پاپ رهبر مسیحیان میآید و از همجنسبازی دفاع میکند! این یعنی کار تمام است. مسیحیت یک دین مرده است
اگر کتاب مقدس گفته "همجنسبازی ممنوع است" پس لعنتیها چرا انجامش میدهید؟
من سرتاسر جهان را گشتهام. زنان مسلمان از دختران رقاص در کلابهای شبانه بسیار شادتر هستند.
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️مولوی عبدالحمید: شرطِ شیعه بودنِ رئیس جمهور، باید از قانون اساسی حذف شود!
🔹پاسخ صریح رهبران انقلاب به اینگونه سخنان را ببینید.
✍اگر تبیین و روشنگری نکنیم یک یک ارزشها و سنگرها در جنگ رسانه ای دشمن فتح خواهد شد.
https://eitaa.com/joinchat/1580466224Ca380cadff4
مشرق، احمد وحیدی وزیر کشور: احساس دشمن این است که ایران با انرژی فوقالعاده در میدان و تاثیرگذاری، کشوری فراتر از خاورمیانه است لذا احساس میکند ایران با ورود به صحنه، میتواند معادلات جهانی را برهم بزند و در جنگ اوکراین، توانسته کفه روسیه را سنگینتر کند.در حوادث اخیر کشورهای مختلف از جمله آمریکا، اسرائیل، انگلیس و عربستان و بعد از اینها نیز فرانسه و آلمان وارد عمل شدند و برنامهریزی کردند؛ رسانههای مزدور، برخی از سلبریتیها و گروههای ضد انقلاب را نیز به کار گرفتند تا جلوی نفوذ قدرت ایران را بگیرند.برخی از جوانان احساساتی تحت تاثیر فضای مجازی و دروغهای بزرگ قرار گرفتند، برخی با آسیبهای اجتماعی که داشتند وارد ماجرا شدند به طوری که بعضی از اینها حتی پدر و مادر خود را قبول نداشتند و برخی نیز گرفتار مسائل ضداخلاقی بودند یا دچار توهمات فضای بازیهای اینترنتی قرار داشتند، برخی از آنها نیز آموزش دیده و سازمانیافته به شکل شبکه کار میکردند.اگر مسجد محله، مدرسه حفظ شود نقشه دشمن به نتیجه نمیرسد و موقعی باید نگران باشیم که جوانان در مسجد نباشند.اینکه میگویند این نسل عوض شده دروغ است، البته تعداد اندکی عوض شدهاند که باید با کار فرهنگی آنها را آگاه کنیم.