📌عامل اصلی گرانی
🔰آیت الله حائری شیرازی:
میدانید چرا اجناس گران میشوند؟ شما وقتی گرانی را میبینید، اگر به دولت خوشبین باشید، میگویید به خاطر محاصرۀ اقتصادی و تحریمهاست و اگر به دولت منتقد باشید، میگویید به خاطر بیعرضهگی و ندانم کاری و غیرعلمی برخورد کردن است.
🔰نه آن است و نه این.
بهرۀ بانکی، بیکاری میآورد، بهره، گرانی میآورد.
در ژاپن بانکها بهرۀ یک درصدی میگیرند، بعد میتوانند جنسشان را با 30% ارزانتر به تو بفروشند. بانکهای شما بهرههای 26% و اینها میگیرند، دو سه بار که بخواهد برای خرید، توزیع و تولید، روی آن بهره بیاید، 100% و 200% قیمتش بالا میرود و گران میشود.
╭═⊰🍂🌺🌸🍂⊱━╮
https://eitaa.com/joinchat/2376925383C6dc63c5264
╰═⊰🍂🌺🌸🍂⊱━╯
امروز که از بازار خرید کردیم متوجه شدم که متاسفانه جورابهایی از پشم سگ و خرگوش در بازار موجود هست و به نام جوراب پشمی به فروش میرسه،بنده هم بدون اطلاع از این موضوع از جوراب ها برای مغازه خریداری کردم، که بلافاصله به لطف یکی از مشتریا که از وجود این جورابها در بازار خبر داشتن متوجه این موضوع شدم،
میخواستم اگه صلاح بدونید عکس این جوراب و توضیحات پشت اون رو که نوشته ۷۰٪ پشم سگ و ۲۰٪ موی خرگوش تو کانال برای آگاهی دوستان قرار بدید که حواسشون باشه موقع خریدن.
🔻قصّۀ غمانگیز شورایعالی انقلاب فرهنگی (۱):
وزانت آنچنانی، خاصیّت اینچنینی
🖊 مهدی جمشیدی
۱. سرانجام پس از سه ماه که کشور دچار چالش گردید و اتّفاقات تلخِ فراوانی رخ دادند، شورایعالی انقلاب فرهنگی یک بیانیه صادر کرد. نخستین مسأله، «تعلل» و «تأخیر» این شورا در موضعگیری است که بههیچرو نباید به حاشیه رانده شود. حجاب و ضعف حجاب و کشف حجاب، «مسألههای فرهنگی» هستند و انتظار میرفت که بیش و پیش از همه، این شورا به میدان بیاید و «آب تبیینِ معرفتی» بر «آتش اغتشاشِ فرهنگی» بریزد و غبارها را فروبنشاند، امّا چنین نشد. این «خاموشی طولانی» به چه دلیل بوده است؟! چرا در هنگامۀ دشواری و تنگنا، شورا «سکوت» اختیار کرد و زبان در کام فرو برد؟! در انتظار نشسته بود که واقعیّت آشکار شود و مرزها نمایان شوند؟! یا خود باید «پرچم روشنگری» برمیافراشت و حقّ و باطل فرهنگی را از یکدیگر متمایز میساخت؟! اکنون که شعلههای خائنانۀ اغتشاش فرونشسته، «زمانۀ بهنگامِ» ورود این شوراست؟!
۲. و مگر این شورا تاکنون در هیچ واقعهای، «کنشِ بهنگام» داشته است؟! سالیان سال، سرگرم عزل و نصب این و آن بودند و جزئیّات را مشخص میکنند، تا اینکه نهیبی بر آنان زده شده که شما «قوّۀ عاقلۀ فرهنگیِ انقلاب» هستید و باید «مدینۀ فاضلۀ فرهنگیِ انقلاب» را رقم بزنید، نه اینکه در «روزمرّگی» غرق شوید. پس از این هم گرفتار مصائب و بلایای دیگر بودند و هیچگاه نتوانستند خویش را علاج کنند تا قابلیّت پرداختن به جامعه را بیابند. در همین دورۀ اخیر، بیش از یک سال است که از مسألۀ «بازسازی انقلابی در ساختار فرهنگی» میگذرد، امّا آیا طرحی نگاشتهاند و منطقی را تولید کردهاند؟! تنها کاری که کردهاند این بوده است که بر اختیار خویش بیفزایند و مناسبات درونیِ خویش را صورتبندی کنند.
۳. و امّا متن بیانیه. در حیرتم از سبکی و بیمایگی و تهیدستی این متن. یعنی این متن، برآیند عقلِ جمعی شوراست؟! آنان که در این شورا نشستهاند و از نظر اجتماعی، وزانت دارند، در عالم فکر و معرفت و تحلیل، چنین وزنی دارند؟! قلۀ خّلاقیّت و اندیشهورزیاشان همین بوده است؟! اینکه بنویسند حجاب، حکم دین است و جامعۀ ما نیز متدیّن است و در برهنگی در غرب غوغا میکند و ... ؟! بیان این «کلّیّات»، چه حاصلی دارد؟! گرهی را گشودند و به پرسشی پاسخ گفتند؟! توضیح دادند که فلسفۀ گشت ارشاد چه بوده و از کجا پدید آمده و جنبۀ قانونیاش چه بوده و چه منافع و مضاری داشته است؟! استدلال کردهاند که ریشۀ این اغتشاش چه بوده است و چه ساختارهایی به طور مستقیم و غیرمستقیم، مولّد تغییر ساختار ذهنیِ بخشی از جامعه بودهاند؟! دربارۀ دهۀ هشتادیها و اینکه گسست نسلی واقعیّت دارد یا خیر، قضاوتی صورت گرفته است؟! مجموعهای از راهکارها برای گذار فرهنگی تعیین شدهاند؟! منطق و مبنای شورا دربارۀ دورۀ پسااغتشاش، در میان نهاده شده است؟! شرح دادهاند که چرا چنین شد؟ و چرا به این نقطه رسیدیم؟ و در کجا خطا کردیم؟ و چه باید کرد؟ و ... . ارزش این بیاینه از جزوههای کوچکِ تبلیغیِ حزب جمهوری اسلامی که در سالهای پنجاهوهشت و پنجاهونه منتشر میشد، کمتر است. هیچ افزودهای ندارد. متأسّفانه در این بیانیه، هیچ توضیحی ارائه نشده است و افکار عمومی در انبوهی از «اشکالها» و «ابهامها» و «پرسشها» و «دغدغهها»، رها شدهاند.
۴. این به آن معنی است در این شورا، «احساس مسئولیّتِ اسلامی و انقلابی» چه اندازه است و شورا خویش را نسبت به حوادث فرهنگیِ انقلاب، تا چه حدی مکلّف میشمارد. کاش چُرت شورا پاره نمیشد و همچنان میآسود. در شهر خبرهاست و شورا در خواب. و شاید هم خوابزده. از دگرگونیهای پنهانِ جامعه، بیخبر است، و یا ترجیح میدهد که تغافل کند. با «محافظهکاری» و «بیحسی» و «میدانگریزی» خو گرفته و آداب «وسطنشینی» را به نیکویی آموخته است. ضربههایی که بر پیکر نحیف آرمان و روحالله نشستند و جانشان را ستاندند، برخاسته از «بیعملیها» و «ندانمکاریها»ی همین شورا بوده است. محفل گزیدهاند و از میدان گریختهاند. بر خوان نشستهاند و از خون بیخبرند؛ وگرنه جرعهجرعه زهر از جام این حادثههای تلخ مینوشیدند و تاب نمیآوردند. دلبستن به این شورا، جُستن علاج عطش از سراب است. کنشگر اصلیِ میدانِ فرهنگ، همین «نیروها و گروههای خودجودش فرهنگی» هستند که بیادّعا و بیوزن، در حال جهاد تبیین هستند و تاکنون رنگ این شورا را ندیدهاند و حتّی اندکی هم حمایت نشدهاند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔻قصّۀ غمانگیز شورایعالی انقلاب فرهنگی (۲):
نهاد سیاستگذار بر منبر موعظه
🖊 مهدی جمشیدی
۴. شورایعالی انقلاب فرهنگی در بیانیۀ خویش نوشته است: «مواجهه با آنچه در جامعۀ ما بیحجابی نامیده میشود باید هوشمندانه و واقعبینانه باشد.»
اوّلاً، چرا به «جامعه» ارجاع میدهید؟ موضع خویش را بیان کنید. شما این نوع از پوشش را چه میخوانید؟ میخواهید بگویید با جامعه، موافق نیستید؟ یا میخواهید هزینۀ بهکاربردن این تعابیر را نپردازدید و در پشت داوری جامعه، پنهان شوید؟
ثانیاً، جامعه، میان «بدحجابی» یا «ضعف حجاب» و «بیحجابی» یا «کشف حجاب»، تفاوت مینهد، امّا شما بهعنوان عقلای فرهنگیِ قوم، همین تفکیک حداقلی را نیز نادیده گرفتهاید. مشخص کنید که مسألۀ کنونی شما چیست؟ ضعف حجاب یا کشف حجاب؟ یا هر دو؟
ثالثاً، باید اکنون به «مواجهۀ هوشمندانه» توصیه کنید یا باید در طول چهل سال گذشته، طرحی مینگاشتید که نشانگر مواجهۀ هوشمندانه باشد؟! رسالت شما این است که بهجای دعوت به هوشمندی، آن را تعریف و شاخصبندی کنید تا به طور عینی، به کار بسته شود. همگان میدانند که فعالیّتهای فرهنگیِ هوشمندانه بر فعالیّتهای فرهنگیِ طبیعی ترجیح دارند، امّا این وظیفۀ شماست که در مقام طرّاحی راهبردها، روح هوشمندی را بدمید، نه اینکه عاملان و مجریان را به آن فرابخوانید.
رابعاً، «مواجهۀ واقعبینانه» یعنی چه؟! یعنی واقعیّت اجتماعی، حجاب را برنمیتابد؟! ایدئولوژیِ اسلامی و انقلابی، به دیوارِ واقعیّت برخورد کرده است و ناکام مانده است و ازاینرو باید از «ایدئولوژی» به نفع «واقعیّت»، عقب نشست؟ یعنی «عینیّت»، آنچنان مقتدر و نیرومند است که خود را بر «ارزش» تحمیل کرده و آن را کنار زده است؟ میخواهید «حدنصاب» و «حداقل حجاب» را چه چیزی قرار بدهید؟ ضعف حجاب را بهعنوان یک واقعیّت اجتماعی پذیرفتهاید یا برای علاج آن نیز چاره اندیشیدهاید. ازآنجاکه ضعف حجاب، هم خلاف قانون است و هم خلاف شرع، میخواهید با این دو تعارض همزمان، چه کنید؟ از واقعیّت، چه صدایی شنیدهاید که میخواهید ارزش را به آن مقیّد کنید؟ سایش شرع به نفع عرف، «واقعبینی» است یا «سکولاریسمِ تدریجی»؟ «معیار» و «محک»، شرع است یا عرف؟ انقلاب در پی تحقّق شرع در متن عرف بود، یا بُرشی از شرع که عرف آن را برمیتابد؟ این مواجهۀ واقعبینانه، «مواجهۀ گزینشی» با شرع نیست؟
۵. در بخشی از این بیانیه نوشتهاند: «شورایعالی انقلاب فرهنگی از همۀ نهادهای مسئول میخواهد که علاوه بر عمل به وظایف قانونی خود، در درجۀ اول با تبیین دیدگاه اسلام و قانون دربارۀ حجاب به تحکیم مبانی اعتقادی بانوان، بهویژه نسل جوان، به رعایت این فریضه الهی کمک کنند.»
امّا اکنون دیگر نباید «توصیه» کرد، بلکه باید «گزارش» خواست و «ارزیابی» کرد که نهادهای فرهنگی چه کردهاند. نهاد سیاستگذار، «منبر وعظ» نیست که زبان به توصیه گشودهاید. تقدّم «تبیین» بر «تقنین»، مراعات نشده و آنان که باید پرچم تبیین را به دست میگرفتند، به نظاره نشستند و سکوت اختیار کردند. سالهاست که چنین است و شما نیز در برابر این بیعملی، منفعل بودهاید. هیچ بیانیهای از سوی شما صادر نشد که در آن گفته شود نهادهای فرهنگی، چگونه عمل کردهاند و شما چه قضاوتی دربارۀ آنها دارید. کجاست عملی که از جدّیّت و ارادۀ انقلابی شما حکایت کند؟ و جالب اینکه پس از سالها ناکامیِ چالشزا، باز هم توصیه و موعظه میکنید.
از جمله، چرا در مدارس، کسی به پرسشهای دختران دربارۀ حجاب پاسخ نمیدهد؟ چرا بهجای تبیین و روشنگری، دانشآموزان را رها کردهاند؟ معاونت پرورشی وجود دارد؟ فعّال است؟ معلمان «قرآن» و «هدیههای آسمانی» و «سبک زندگی و تفکّر»، کمترین کمکی به اصلاح ذهنیّت دانشآموزان میکنند یا بیتفاوت هستند؟ آموزشوپرورش، اجازۀ گفتگو داده است؟ مجالی را فراهم کرده است؟ مگر جز این بود که از متن مدارسِ رهاشده و سکولار، ضلعی از اغتشاش - که دانشآموزی بود – برخاست؟
۶. شورایعالی انقلاب فرهنگی در بیانیۀ خویش نوشته است: «در برخورد با بعضی هنجارشکنیها در مسئله حجاب، مراقب باشند در دامی که دشمنان برای ملت ما طراحی کردهاند گرفتار نشوند و در زمین غرب که پیوسته درصدد ایجاد انواع دوگانههای سیاسی و اجتماعی میان ملت ماست، بازی نکنند.»
بهراستی، اینکه «حاکمیّت» با کشف حجاب برخورد کند، موجب شکاف میان «مردم» میشود؟ مگر قرار است که بخشی از مردم چنین کنند که در نتیجه با بخش دیگری از مردم، اصطکاک پیدا کنند؟ در یک سوی این معادله، «حاکمیّت» است و در سوی دیگر، «بخشی از مردم». مسأله، مواجهۀ حاکمیّت است با این بخش از مردم، نه مواجهۀ مردم با مردم. آنان که نخستین بار، سخن از شکاف و دو قطبیشدن اجتماعی گفتند، غفلت کردند.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
امروز که از بازار خرید کردیم متوجه شدم که متاسفانه جورابهایی از پشم سگ و خرگوش در بازار موجود هست و به نام جوراب پشمی به فروش میرسه،بنده هم بدون اطلاع از این موضوع از جوراب ها برای مغازه خریداری کردم، که بلافاصله به لطف یکی از مشتریا که از وجود این جورابها در بازار خبر داشتن متوجه این موضوع شدم،
میخواستم اگه صلاح بدونید عکس این جوراب و توضیحات پشت اون رو که نوشته ۷۰٪ پشم سگ و ۲۰٪ موی خرگوش تو کانال برای آگاهی دوستان قرار بدید که حواسشون باشه موقع خریدن.
❌❌❌مطالبه گران احیای قانون حجاب به ما بپیوندند (نشر حداکثری)
⚫️بی بصیرتی امت، زهرا(س) را پشت در کشاند
✅✅ اهداف این گروه در این برهه ی حساس، یک مطالبه گری جدی و تاثیرگذار از مسئولان، در زمینه ی احیای قانون حجاب و عفاف، غیر از روش های تلفنی و پیامکی و ... هست که تا به امروز به کار برده ایم و همچنان با بی تفاوتی مسئولین روبرو هستیم.
‼️‼️در این زمینه به نکات زیر توجه فرمایید:
۱. به جهت ضرورت تسریع برخورد قانونی و مدبرانه با قانون گریزی افراد کشف حجاب، و از آنجایی که تعلل در این امر سبب مشکل تر شدن مبارزه با آن و فراگیر شدن فحشا و عواقب بعد از آن در سطح جامعه می شود، لطفا هر فردی که عضو گروه می شود، به نیت ۱۴ معصوم، توضیحات اهداف را حداقل برای ۱۴ نفر از نزدیکان و دوستان دغدغه مند و انقلابی خود ارسال کند یا بصورت حضوری توضیح دهد تا بصورت داوطلبانه در گروه عضو شوند(خصوصا این توضیح که گروه فقط مخصوص افرادی ست که قبول زحمت حضور در تجمعات مطالبه گرانه را دارند)، زیرا فقط در صورتی این مطالبه گری انجام می شود که تعداد قابل توجهی اعلام امادگی کنند، در غیر اینصورت مانند تحصن های کم جمعیت مورد تمسخر بیگانگان قرار می گیرد و احتمال دریافت پاسخ از مسئولان کمرنگ خواهد شد.
۲. این مطالبه بصورت حضوری و یا شکایت دسته جمعی علیه ارگان های مسئول بی تفاوت در این زمینه (خصوصا اداره اماکن)، با مراجعه به قوه ی قضاییه و دستگاه های مختلف تصمیم گیر در این زمینه از قبیل مجلس، نهاد ریاست جمهوری، و ... انجام می شود و بمحض اینکه تعداد افرادی که اعلام آمادگی حضور بصورت قطعی می کنند به حد نصاب رسید، هماهنگی های بعدی در گروه انجام می شود
۳. این مطالبه، در مرحله ی نهایی، حتی الامکان با مشورت تعدادی از صاحبان اندیشه و متخصصین این امر انجام می شود تا در این برهه ی حساس از اشتباهات احتمالی در انجام این امر بمعروف واجب پرهیز شود.
۴. لطفا حتی الامکان در گروه از ارسال خبرهای روز غیرمرتبط با مساله ی مطالبه گری خودداری کرده و فقط ایده ها، پیشنهادات و انتقادات خود، سخنرانی ها و راهنمایی های بروز صاحبان فکر و اندیشه را در مورد مطالبه گری و مطالب مرتبط با آن را ارسال فرمایید.
۵. در صورت نیاز به ارسال نکات ضروری به ادمین مراجعه فرمایید.
لینک گروه👇
ble.ir/join/OWY5NDEzN2
تحلیلگران خارجی درباره انتصاب سردار رادان چه گفتند؟
با کاهش نسبی حجم اغتشاشات در ایران و حاکم شدن آرامش، کارشناسان و تحلیلگران غربی و خارجی، به تحلیل شرایط فعلی از اوضاع داخلی ایران میپردازند.
به صورت کلی، تحلیلگران خارجی معتقدند که پس از گذشت نزدیک به ۱۰۰ روز از اغتشاشات در ایران، نظام ایران اکنون در حال تلاش است تا با ایجاد تغییراتی، اخبار خوبی را به گوش مخالفان و تظاهرکنندگان برساند. از این رو حکومت شروع به تغییر تعدادی از فرماندهان پلیس و مسئولان استانی که به عنوان مسئولان سرکوب اعتراضات شناخته میشدند کرده و افراد دیگری را به جای آنها منصوب می کند، به این امید که بتوانند با مخالفان گفتگو کند.
در همین رابطه، از نگاه تحلیلگران خارجی، تغییر فرمانده نیروی انتظامی و روی کار آمدن سردار رادان با حکم رهبری، اقدامی در جهت پیامی به معترضان محسوب میشود.
همچنین به عقیده آنها تلاشها برای متحد کردن بدنههای مخالف متعددی که در محلههای مختلف، در صفوف دانشجویان، اتحادیههای کارگری و در میان زنان به وجود آمدهاند، فعلاً خوب پیش نمیرود. آنها نمی توانند به طور مؤثر تاریخ تظاهرات و اعتصابات را هماهنگ کنند و در مورد شعارها اختلاف نظر دارند.
این وضعیت خیلی ها را از رفتن به خیابان ها دلسرد می کند. به عنوان مثال، در روز چهارشنبه، تنها تظاهرات ثبت شده، در یک شهر کوچک در نزدیکی مرز عراق بود.
افرادی همچون احمدی نژاد، از چشم رسانه ها دور نمانده اند، به گفته یک رسانه عبری، اظهارات افرادی مانند محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور سابق ایران، که از نحوه سرکوب اعتراضات انتقاد می کنند، تاکنون کمکی به ترویج این اعتراض نکرده است. در نگاه آنها از جمله دلایل این مسئله، این است که به دستور آیت الله خامنهای، نیروی انتظامی شروع به رهایی اندک اندک بازداشت شدگانی که در موج اعتراضات اخیر دستگیر شده بودند کرده است، بهویژه چهرههای مطرح و سلبریتی ها.
همچنین برخی از مقامات و تحلیلگران غربی طی گزارشات متعددی، متذکر شده اند که آمریکا و کشورهای غربی باید در رابطه با برجام و توافق هسته ای، هرگونه گفت و گو با ایران را متوقف کنند و به ایجاد فشارهای سخت بین المللی بر علیه ایران بپردازند و اجازه ایجاد فضای تنفس به حکومت ایران را ندهند.
چند نکته مهم راهبردی درباره سخنان اخیر رهبری:
1-راهبرد رهبری در دو سخنرانی اخیر یکی با زنان یکی با مردم قم درباره دوران پس از اغتشاشات با دیگر فعالان صحنه متفاوت بود. مهمترین خطر بعد از دوران اغتشاشات چیست؟ این دو نکته را کنار هم بگذارید ببینید برداشتتان چیست. در دیدار با بانوان فرمود زنانی که شما آنها را کم حجاب میدانید تو دهن جریان اغتشاش زدند. به آنها نپیوستند. او گفت من به حال معنوی اینها در مناجات ها و مراسمات غبطه میخورد. در دیدار با مردم قم هم فرمود جریان اغتشاش بنا نداشت به نقاط ضعف و مشکلات ما بپردازد. ما مشکل اقتصادی و معیشتی داریم ولی جریان اغتشاش نقاط قوت ما را زد. امنیت را تولید علم را و... این دو جمله اثرش در مخاطب این است که جریان اغتشاش را بیگانه و غریبه بداند. اثر مهمترش این است که دست دشمن را از هدایت تغییر در کشور کوتاه میکند. این یک اقدام مهم راهبردی است.
2-اینکه اغتشاش امتداد اعتراض بود، خطایی است که برخی از مذهبیون هم انجام دادند. برخی از مجریان تلویزیون و صدا و سیما و فعالین فرهنگی و انقلابیون نیز متاسفانه این اندیشه را پیش بردند. در حالیکه اغتشاش امتداد اعتراض نبود ربطی به اعتراض و دردهای مردم نداشت. اینها تصور میکردند اعتراض مردم به مشکلات در عده ای از عناصر رادیکال و تندرو تبدیل به اغتشاش شد. حال آنکه رهبری در همان اوج بحبوحه اغتشاشات گفت اغتشاش به دلیل رشد و حرکت امید بخش کشور شکل گرفته است ربطی به اعتراض مردم و فشارهایی که به آنها میآید ندارد. این تفاوت ظریف و لی بسیار مهم و راهبردی را کمتر کسی توجه کرد. مهمتر از اغتشاش این است که عده ای با آن احساس نوعی سنخیت و همراهی کنند. از طرفی چون اغتشاش کاملا در دستان بیگانه در حال هدایت است معنایش این است که دردهای مردم را متصل کنیم به دست تغییر بیگانه. همانکه دشمن میخواهد.
3-رهبری واقعیت را درست میدید. این نکته که تمرکز کنیم روی قطع کردن دست تحول خواه دشمن و عنان تحول را به دست نظام امامت و امت بدهیم یک نکته مهم راهبردی است که باید با دقت آن را تبیین کنیم. واقعیت این بود که دشمن، روی کار آمدن دولتی که عزم بر تغییر جدی دارد را باعث این میدید که آن فشار دولت غربگرای بی فایده کم شود و مردم احساس کنند به مرور دارند یک حرکت امیدبخشی را پیش میبرند او باید زودتر عنان دردهای مردم را در اختیار میگرفت. فرصت زیادی نداشت و ندارد.
4-مقوله کشف حجابی که اغتشاش گران یا برخی به تبع جریان اغتشاش دنبال میکنند نیز در پیام پر رمز رهبری به سردار رادان مورد توجه است. او در پیام بحث «پلیس تخصصی» در «بخشهای گوناگون امنیت» را مطرح میکند. این یعنی ضلع امنیت اخلاقی که پیش از این نیز در سخنان خود به آن توجه داده بود نباید فراموش شود و البته باید ارتقا کیفی نیز پیدا کند.
5-مقوله تحول نیز که پیش از این در بیانات رئیس جمهور به عنوان تغییرات اساسی و در بیان رئیس مجلس با عنوان نو شدن حکمرانی مطرح شده بود اینبار در سخنان رهبری نیز مورد توجه و تاکید قرار گرفت. این نشان میدهد در راس نظام تصمیم جدی بر مجموعه ای از تحولات اساسی در نظر گرفته شده است. رشته همه این تحولات قطعا همان طرح کلی حرکت انقلاب و خروج هویت ایرانی از هاضمه غرب است که در سخنان رهبری با مردم قم اشاره شد.
@ali_mahdiyan
♨️بزرگترین کانال خبری طلاب
♨️ @khabarehowzeh
وزیر خارجه آمریکا روز سهشنبه ۲۰ دیماه در پنجمین سالگرد بازداشت مراد طاهباز، شهروند دو تابعیتی، از جمهوری اسلامی خواست که او را به همراه عماد شرقی و سیامک نمازی آزاد کند.
آنتونی بلینکن در توییتی نوشت: «امروز پنج سال از بازداشت مراد طاهباز توسط ایران می گذرد. او باید در کنار عزیزانش باشد، نه اینکه به ناحق در یکی از زندانهای ایران در بازداشت به سر برد. ما از ایران میخواهیم که به بازداشت شهروندان ایالات متحده پایان دهد و مراد را به همراه عماد شرقی و سیامک نمازی آزاد کند.»
در همین زمینه، رابرت مالی، نماینده ویژه دولت آمریکا درامور ایران نیز در توییتی نوشته است: «امروز پنج سال از بازداشت ناحق مراد طاهباز توسط دولت ایران میگذرد. پنج سال زمان زیادی است. ما هیچ اولویتی بالاتر از این نداریم که مطمئن شویم مراد و سایر شهروندان ایالات متحده، عماد شرقی و سیامک نمازی که به ناحق بازداشت شدهاند، به خانه بازگردند و به عزیزانشان بپیوندند.»
نیاز غرب به توافق هسته ای حتی با تمام شروط ایران: به گزارش اسپوتنیک، علیرغم همه هیاهوهایی که مطرح می گردد و صحبت های علنی و ظاهری مبنی بر اینکه مثلا دیگر توافق هسته ای اولویت دولت آمریکا نیست، اما واقعیت امر این است که امروزه غربی ها شدیدا به توافق هسته ای نیازمند هستند وتماسها اخیرا به شدت افزایش یافته و پیش بینی می شود که به زودی جلسه جدید وین برگزار گردد.
گو اینکه اینها بهانه می آورند که شرط وشروط ایران برای بازگشت آمریکا به برجام قابل قبول نیست و تلاش دارند که تاخیر در بازگشت آمریکا به برجام را گردن ایران بیاندازند، اما همه محافل دیپلماتیک متحد القول هستند که بازگشت به برجام حتی با پذیرش همه شروط ایران باز هم به نفع غرب وکشورهای منطقه است تا به ضرر آنها.
همه ناظرین مذاکرات هسته ای باور دارند طبق توافق قرار بر این بود که پیش نویس توافقی که در ماه مارس آماده شده بود پس از انتخابات کنگره به امضا برسد.
دلیل تعلل آمریکایی ها و اروپایی ها این بود که آنها منتظر بودند ببینند اعتراضات و شلوغی ها در ایران نتیجه مطلوب آنها را خواهد داشت یا نه و آیا این امکان وجود دارد که آنها بتوانند امتیازهای جدیدی از ایران بگیرند و یا اینکه حتی آیا ممکن است نظام در ایران سقوط کند یا نه؟
امروزه همه ارکان جاسوسی آنها در ایران به آنها این خبر را داده اند که آنچه منتظرش بودند محقق نخواهد شد.
نه نظام سرنگون خواهد شد و نه می توانند از آب گل آلود ماهی بگیرند.
اینکه اینها در بعضی مواقع می آیند و اعلان می کنند که همراه معترضین هستند و یا با اعدام ها مخالفند و یا اینکه سفیران ایران را احضار می کنند و یا حتی برخی تحریم های کذایی را وضع می کنند و... ، همه اش برای این است که برگه های چانه زنی خود در مذاکرات آتی را تقویت کنند، نه بیشتر.
خودشان هم به خوبی می دانند تحریم هایی که اعلام می کنند هیچ تأثیری بر رویکرد حکومت ایران در مقابله با اغتشاشات و بازگرداندن امنیت و ثبات به کشور نخواهد داشت و کلا دیگر برگه ای برای فشار بر علیه ایران ندارند.
پس از خروج ایالات متحده از توافق هسته ای ترامپ هر تحریمی که تصور می شد را بر علیه ملت ایران وضع کرد و امروزه دیگر همه برگه های فشار آنها بر علیه ایران سوخته و تنها برگه ای که دستشان باقیمانده برگه جنگ است و بعید به نظر می آید آمریکایی ها و اروپایی ها، حد اقل در شرایط فعلی، خواهان یک جنگ در منطقه خاورمیانه باشند.
مضاف بر اینکه آنها به خوبی می دانند ایرانی ها خود را برای چنین سناریویی بسیار آماده کرده اند و قطعا تلفات غربی ها در صورت بروز هر جنگی و یا حتی انجام هر عملیات نظامی بر علیه ایران بسیار سنگین خواهد بود و سنگینی آن در حدی نیست که آنها حاضر باشند آن را تحمل کنند.
اینکه حالا برخی شخصیت های سیاسی شان می آیند و چند تا شعار بر علیه ایران می دهند و یا با برخی مخالفین ایرانی ملاقات می کنند، اینها فقط برای تقویت همان برگه چانه زنی شان است نه چیز دیگری.
مضاف بر اینها آنها به خوبی می دانند پس از اینکه حکومت ایران آرامش و ثبات را به صورت کامل به کشور برگرداند حالا سراغ آنها خواهد رفت و همه آنهایی که در ایجاد اغتشاشات درون ایران دخیل بودند را نقره داغ خواهد کر
دکتر سعدالله زارعی طی یادداشتی در روزنامه کیهان نوشت: رژیم صهیونیستی با روی کار آمدن دوباره «بنیامین نتانیاهو» در دور باطل قرار گرفته است. دلیل آن این است که فضای سیاسی داخل رژیم انباشته از تعارض شده است. این سطح تعارض طی چند سال گذشته، سبب کوتاه شدن عمر دولتها و پارلمانهای این رژیم شده و هماینک یک بار دیگر کابینه و پارلمان آن در معرض سقوط قرار داده است.
در این سالها دولتها، ائتلاف ناقصی از چپ و سکولار یا راست و تلمودیها بوده و هرگاه از یکی از این دو دسته، ائتلافی صورت گرفته، دسته دیگر بلافاصله برای اسقاط آن، دست به کار شده و آن را متلاشی کرده است.
هماینک دولت نتانیاهو ترکیبی از راست سنتی و تلمودیها ـ صهیونیستهای مذهبی ـ است و هنوز دو هفته از عمر آن نگذشته، کانال ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی اعلام کرد، همین حالا اگر انتخابات برگزار شود، تعداد کرسیهای ائتلاف نتانیاهو ـ بن گویر از اکثریت میافتد و تعداد کرسیهای آن از ۶۴ به ۵۸ تنزل میکند از سوی دیگر چندین شب است هواداران جریان رقیب مقابل ساختمان نخستوزیری تجمع کرده و خواهان استعفای «نتانیاهوی فاسد» شدهاند.
کابینه نتانیاهو از درون هم دچار تعارض است. اصولاً ترکیب جریان ضددینی لیکود با احزاب افراطگرایی یهودی یک ترکیب متعارض و ناهمگن است ـ حزب لیکود هیچ نسبتی با تعلیمات مذهبی ندارد و به آن بیاعتقاد است در حالی که احزاب تلمودی «آرمانشهر» خود را یک نظام سیاسی بر بنیاد آموزههای تلمود میدانند. کابینه نتانیاهو ترکیب ۳۶ کرسی حزب راستگرای لیکود و ۲۸ کرسی چهار حزب مذهبی میباشد. این ترکیب در عین اینکه در نقطه مقابل احزاب دیگر است، در درون نیز در وضعیت رقابت با احزاب شکلدهنده دولت میباشد. بر همین اساس اکثر تحلیلگران و ناظران معتقدند عمر این کابینه به بیش از یک سال نمیرسد . متن کامل👈https://www.mashreghnews.ir/news/1454219
متن کامل لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور+ سند
لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور که امروز از سوی رئیسجمهور به مجلس تقدیم شد، از سوی سازمان برنامه انتشار یافت.
به گزارش مشرق، لایحه بودجه ۱۴۰۲ کل کشور امروز ۲۱ دی ماه ۱۴۰۱ بعد از حدود یک ماه تأخیر از سوی حجتالاسلام سیدابراهیم رئیسی رئیسجمهور به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد.
بر اساس ماده واحده لایحه بودجه سال آینده کل منابع و مصارف بودجه کشور به بیش از ۵ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۶۹۶ میلیارد تومان میرسد.
همچنین منابع بودجه عمومی دولت از نظر درآمدها و واگذاری داراییهای سرمایهای به بیش از ۲ میلیون و ۱۶۴ هزار میلیارد تومان و منابع عمومی بودجه به بیش از یک میلیون و ۹۸۴ هزار میلیارد تومان و بودجه شرکتهای دولتی به بیش از ۳ میلیون و ۹۷ هزار میلیارد تومان میرسد.
متن کامل لایحه بودجه را میتوان از اینجا+https://cdn.mashreghnews.ir/d/2023/01/11/0/3685680.pdf?ts=1673423183849
ابعاد جدید ناامیدی آمریکاییها؛
دموکراسی آمریکایی در خط پایان/ چرا مردم آمریکا حاضر به دفاع از کشورشان نیستند؟پایگاه خبری "اسپکتیتور" در گزارشی با اشاره به یافته های نظرسنجی دانشگاه کویپینیاک آمریکا (که در اواخر دسامبر 2022 انجام شده) و عدم رغبت مردم این کشور جهت دفاع از کشور خود در برابر یک حمله خارجی، به طور خاص سرخوردگی مردم آمریکا از ساختارها و حکمروایی سیاسی، اجتماعی و اقتصادی کشورشان را دلیل اصلی این مساله برشمرده است.در این راستا، به طور خاص از شهروندان آمریکایی یک سوال پرسیده شده و آن این است: آیا در صورت وقوع یک حمله خارجی علیه خاک آمریکا، حاضرند که کشورشان دفاع کنند؟ نکته تامل برانگیز این است که 7 درصد پاسخ داده اند "نمی دانم" و 38 درصد نیز با قاطعیت گفته اند که "خیر" چنین کاری نخواهند کرد و از آمریکا فرار خواهند کرد و راهی مکزیک یا کانادا و یا هر کشور دیگری خواهند شد. نکته قابل تامل تر اینکه پیشتر نیز دانشگاه کویپینیاک در نظرسنجی از مردم آمریکا دریافته بود که بیش از 60 درصد از آمریکایی ها فکر می کنند که در 10 سال آینده، کشورشان دچار یک جنگ داخلی خونین و ویرانگر(به دلیل تشدید قطبی گرایی سیاسی و اجتماعی در آمریکا) خواهد شد.
نظرسنجی ملی دانشگاه کوئینیپیاک نشان میدهد که تقریباً از هر 10 آمریکایی، 6 نفر انتخابات 2024 ترامپ را یک چیز بد میدانند. یک هفته پس از اینکه دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا اعلام کرد که به دنبال بازگشت به کاخ سفید با نامزدی ریاست جمهوری 2024 است، بر اساس گزارش Quinnipiac (KWIN-uh-pea) 57 تا 34 درصد آمریکایی ها فکر می کنند که نامزدی ترامپ برای ریاست جمهوری در سال 2024 چیز بدی است. -ack) نظرسنجی ملی دانشگاه از بزرگسالان امروز منتشر شد.
دموکرات ها (88-8 درصد) و مستقل ها (58-32 درصد) فکر می کنند این چیز بدی است، در حالی که جمهوری خواهان (62-27 درصد) فکر می کنند که این چیز خوبی است.
اکثریت آمریکایی ها (55 درصد) فکر می کنند که دونالد ترامپ عمدتاً تأثیر منفی بر حزب جمهوری خواه داشته است، در حالی که 37 درصد فکر می کنند که او عمدتاً تأثیر مثبت داشته است. 70 تا 24 درصد جمهوری خواهان فکر می کنند که ترامپ عمدتاً تأثیر مثبتی بر حزب آنها داشته است.
تقریباً یک سوم آمریکایی ها (35 درصد) خود را حامی جنبش «آمریکا دوباره بزرگ» (MAGA) دونالد ترامپ می دانند، در حالی که 60 درصد خود را حامی نمی دانند. از هر 10 جمهوری خواه، 8 نفر (79 درصد) خود را حامی جنبش MAGA می دانند، در حالی که 16 درصد چنین نیستند.
تقریباً نیمی از آمریکایی ها (49 درصد) بر این باورند که احتمال پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری دیگر بسیار محتمل است (18 درصد) یا تا حدودی (31 درصد) در حالی که 48 درصد فکر می کنند که یا چندان محتمل نیست (23 درصد) یا غیر محتمل است. همه (25 درصد).
روز گذشته اخباري در فضاي مجازي و كانالهاي خبری منتشر شد كه خبر از بازداشت عيسي كلانتري به اتهام جاسوسي براي موساد ميداد.
اين خبر به سرعت در فضاي مجازي منتشر شد و واكنشهاي گستردهاي را به همراه داشت. گفتني است كه پيش از اين و از شب گذشته اخباري مبني بر بازداشت يك مدير ارشد سابق به اتهام جاسوسي دست به دست ميشد و اطلاعات تكميلي در اين خصوص منتشر نشده بود. شايد به همين دليل هم انتشار خبر بازداشت عيسي كلانتري بهشدت بازنشر شد.
عيسي كلانتري، رييس سازمان حفاظت از محيطزيست دولت دوازدهم در گفتوگو با اعتمادآنلاين بر حضور در دفتر كار خود در «خانه كشاورز» و صحت نداشتن اخبار منتشرشده تاکید کرد.
آقاي كلانتري، شايعاتي از صبح درباره بازداشت شما به اتهام جاسوسي براي موساد منتشر شده است. شما تا به امروز پروندهاي با چنين عنوان اتهامي داشتهايد؟
نخير، نميدانم اصلا چه كسي چنين خبري را پخش كرده است. خوشبختانه در زمينه جاسوسي پروندهاي تا بهحال نداشتهايم.
در زمينههاي ديگر پرونده داريد؟
در زمينههاي نافرماني پرونده وجود دارد، اما در زمينه جاسوسي و مالي پروندهاي ندارم.
خودتان فكر ميكنيد منشأ اين خبرسازيها و چنين اتهاماتي چيست؟
خودم هم صبح براي اولينبار ديدم و تعجب كردم. اينهايي كه مدتها تلاش كردند و ميخواستند تسليم شويم و نشديم حالا از اين كانال وارد شدهاند.
در حال حاضر كه اين خبر صحت ندارد، اما فكر ميكنيد از اين طريق براي تشكيل پرونده و بازداشت شما زمينهسازي ميكنند؟
هر زمينهسازياي ممكن است اتفاق بيفتد اما اين اولينباري بود كه من ميشنيدم. يعني اينقدر كه شما تعجب كرديد، من خودم هم تعجب كردم. حالا من نميدانم پخشكننده اين خبر چه كساني بودهاند. جالب است در مطالبي كه منتشر كردهاند نوشته شده تاييد نشده اما باز هم آن را منتشر كردهاند.
مدیرکل استاندارد کردستان بازداشت شد: حجتالاسلام و المسلمین حسینی رئیس کل دادگستری استان کردستان اظهار داشت: در ادامه مبارزه قاطعانه دستگاه قضایی با مصادیق مفاسد اقتصادی و اداری و با اقدام به موقع سربازان گمنام امام زمان (عج) در اداره اطلاعات استان و دستورات مقام قضایی، مدیرکل اداره استاندارد و یکی از کارکنان این اداره کل، دستگیر شدند.
وی افزود: با عنایت به نوع جرایم ارتکابی و اینکه دلایل، قرائن و امارات کافی بر توجه اتهام به متهم دلالت می کند، متهمان با صدور قرار تامین کیفری منتهی به بازداشت موقت، روانه زندان شدند.
📣مخالفت با قطع سراسری اینترنت همزمان با برگزاری کنکور
وزیر ارتباطات:
🔸سازمان سنجش به دنبال این بود که همزمان با برگزاری کنکور، اینترنت به شکل سراسری قطع شود که ما مخالفت کردیم.
🔹دیروز جلسهای برگزار و تصمیم گرفته شد صرفاً اینترنتهای تلفن همراه و آن هم در محدوده حوزه امتحانی و با اطلاعرسانی قبلی قطع شود.
@mashreghnews_channel
📣رئیس کل دادگستری استان کردستان: پوریا جواهری صراحتا به شلیک به سمت ماموران انتظامی اقرار کرده است
🔺در روزهای اخیر رسانههای معاند ادعا کردند فردی به نام پوریا جواهری اهل کامیاران به اتهام قتل یکی از نیروهای سپاه پاسداران به اعدام محکوم شده است و در آستانه اجرای حکم قرار دارد این درحالیست که پرونده هنوز به دادگاه ارسال نشده است که حکمی صادر شود.
رئیس کل دادگستری استان کردستان:
🔺این شخص در جریان اغتشاشات مورخ ۲۴ آبان در شهرستان کامیاران با اسلحه ساچمهای به سمت مامورین انتظامی، شلیک کرده است.
🔺پس از تحقیقات صورت گرفته توسط مراجع اطلاعاتی شهرستان کامیاران و با دستور قضایی، این شخص در مورخ ۸ آذر بازداشت شد.
🔺متهم ضمن حضور در شعبه بازپرسی، به شلیک به سمت مامورین اقرار و اذعان کرده که اسلحه را از فرد دیگری دریافت کرده که آن فرد نیز با دستور قضایی بازداشت شده است.
🔺برای پوریا جواهری قرار بازداشت به اتهام محاربه صادر شده و پرونده این شخص در دادگستری شهرستان کامیاران در حال رسیدگی است و هنوز پرونده به دادگاه ارسال نشده است.
@mashreghnews_channel
📣اخراج «حمید نوری» از دادگاه/ بیتوجهی قاضی سوئدی به درخواست قانونی
🔸«مجید نوری» فرزند «حمید نوری» شهروند ایرانی زندانی در سوئد میگوید به دلیل اعتراض پدرم به شرایط دادگاه، قاضی او را از دادگاه اخراج کرده است و بدون حضور او به کار خود ادامه میدهد.
«مجید نوری» فرزندش درباره روند برگزاری این دادگاه گفت:
🔹دادگاه فرمایشی تجدیدنظر پدرم فاجعهآمیز است.
🔹اعتراض پدرم به ۳۸ ماه حبس در سلول انفرادی، دسترسی نداشتن به پزشک و قطع تماس با خانواده سبب شد قاضی او را از دادگاه اخراج کند.
🔹وی با یادآوری اینکه قاضی دادگاه بدوی، ۸ ماه پیش اعلام کرده بود آقای نوری نباید هیچ محدودیتی در زندان داشته باشد، گفت: این است حقوق بشر غربی! /ایرنا
@mashreghnews_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌❌❌هشدار فوری❌❌❌
پخش مجدد سریال اقای گرفتار
امام خامنه ای نگران کاهش جمعیت
صدا و سیمای جمهوری اسلامی علیه افزایش جمعیت
نفوذ؟؟؟غفلت یا تعمد!!!؟؟؟
ای دلسوزان و ای کسی که صدایت به جایی می رسد مانع پخش این سریال شوید،سریال ترویج شعار فرزند کمتر زندگی بهتر است
@motaharevafi77
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این👆 بهترین هدیه روز زن💖
برای شوهراتون بذارین😀
🌸🌸🌸🌸🇮🇷🌺🌺🌺🌹🌹👇
https://eitaa.com/joinchat/3477078136Ccc009f6c5b
♨️ تأثیر دعای فرج بر تقدیر جامعه و بشریت
🔸امام صادق علیه السلام در فرمایش عبرت
در مورد میزان تاثیر دعا برای فرج، در تقدیر الهی برای نجات جامعه و نزدیکی فرج می فرمایند:
«هنگامی که سختی و فشــار فرعون بر بنی اسرائیل
طولانی شد، بنی اسرائیل چهل روز به درگاه خداوند ضجه زدند و گریه کردند.
در این هنگام خداوند به موسی و هارون وحی کرد که آنها را از فرعون نجات دهند. به این ترتیب خداوند 170 ســال از دوران مقدر شــده برای انتظار را کوتاه کرد و با فرستادن موسی و هارون فرج بنی اسرائیل را رساند.»
🔸 سپس حضرت فرمودند:
« اگر شما نیز چنین عمل کنید، خداوند فرج ما را میرساند، و اما اگر اینگونه ضجه نزنید و درخواست نکنید، مدت انتظار تا رسیدن همان وقت تعیین شــده به طول خواهد انجامید.»
🔸حضرت آیت الله بهجت ره نیز در مورد تأثیر قطعی دعا برای فرج میفرمایند:
«چقدر باید در فکر حضرت غائب عجل الله باشیم و برای تعجیل در امر فرجش دعا کنیم؟!
به طور یقین دعا در امر تعجیل فرج آن حضرت مؤثر اســت، اما نه لقلقۀ زبــان و «عجل فرجه» خشک و خالی و ورد همیشگی که در آخر منبر برای اینکه مردم از جا بلند شوند گفته میشود.
📚انتظار عامیانه،عالمانه،عارفانه استاد پناهیان ص۱۸۴
#امام_زمان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حالا که میروی💔
همراهِ جاده ها
برگرد و پس بده
تنهایی مرا...🥀
شبِ شهادت مصطفای شهید❤️
نثار روح مطهرش صلوات🌱
#دیگر_تنها_گریه_حالم_را_میداند
@mostafaahmadiroshan
📗 پرونده «داستان حجاب» و پرونده «دروس معارف اسلامی» در نشریه معارف📕
✅ دهمین شماره الکترونیکی نشریه معارف (آذر و دی ماه 1401) منتشر شد.
♻️ در پرونده «داستان حجاب» می خوانیم:
🔸 داستان حجاب در قرآن
🔹تأملی در ضرورت فقه راهبردی(به بهانه مسائل مرتبط با حجاب)
🔸حجاب و حیا؛ تأملی مبتنی بر مطالعه میدانی
♻️مقالات پرونده «دروس معارف اسلامی» عبارتند از:
✅ اشارهای به مبنای معرفتشناختی «آموزش شناختی» معطوف به دروس معارف اسلامی
✅ تأملی در دروس اندیشهای و هویتسازِ معارف اسلامی
✅گزیده خوانی نشستهای معارفی
ادامه مطالب...
🔸 تبیین و تقییدات ولایت
🔹تبیینگری حوزه علمیه معاصر قم در عرصه قرآن
🔸و اخبار انتصابات
👇کانال نشریه معارف:👇
https://eitaa.com/maarefmags_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥احمق نیستم که به ایران بروم!
🔹رهبران اپوزیسیون مانند اسماعیلیون، اغتشاشگران را به براندازی تحریک، اما ورود خود به ایران را حماقت توصیف میکنند!
https://eitaa.com/joinchat/2646278352Cb26420e514
🎞 رونمایی از مستند «جنایت نامرئی» با موضوع حمله ویروسی استعمارگران برای تسلط به جهان
🔻 مستند «جنایت نامرئی» به کارگردانی «سهیل سلیمی» و تولید مشترک موسسه اندیشه شهید آوینی و شبکه یک سیما در ساعت 14 روز چهارشنبه 21 دی ماه با حضور کارشناسان و اهالی رسانه رونمایی می شود.
مستند «جنایت نامرئی» در قالب چهار قسمت 55 دقیقهای، تاریخچهای از روند به کارگیری بیماریهای فراگیر در راستای کنترل جهان را از عهد باستان تا به امروز روایت میکند.
🔻 مجموعه مستند «جنایت نامرئی» از این زاویه، دریچهای برای بررسی عمق استراتژیک پاندمی «کووید 19» پیش روی مخاطب قرار می دهد تا نقش انکارناپذیر سردمداران سلطهگر برای همهگیری شیوع این بیماری بیحد ومرز روشن شود.
🔻 این مستند با نگاهی پژوهشی و با اسناد و مدارک پرده از برنامهریزی گسترده ای بر میدارد که تمدن غرب و استعمارگران بین المللی برای تحقق آن سالها تلاش کرده اند. «جنایت نامرئی» از پسِ این افشاگری منحصربه فرد به دنبال نمایش جهان پساکرونا است.
🔻 متن کامل
🇮🇷 @Sh_Aviny
✴️ Eitaa.com/Sh_Aviny