برژینسکی ، مشاور کارکشته امنیت ملی سابق امریکا:
همانطور که بارها اعلام کرده ام کشوری که سی و چند سال تحت شدیدترین فشارها و تحریمها بوده است اکنون با این همه مشکلات رتبه ۱۷ اقتصاد جهانیست، دانش هسته ای را نهادینه کرده، در سلولهای بنیادی جزو پیش قراولان جهان است، پنجمین ارتش و قوای مسلح نظامی جهان را داراست، خاور میانه کاملا تحت نفوذ و سیطره آنهاست، و من اعتماد راسخ دارم این کشور با این ظرفیتها و توان بومی در آینده ای نه چندان دور احیاگر تمدن بزرگ اسلامی – ایرانی مورد نظر آیت الله خمینی میشود.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 انقلاب اسلامی ایران از نگاه دیگران.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 انتشار مجدد پس از سال ها! به مناسبت نزدیکی راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه
🔸فیلمی از راهپیمایی تاریخی بهمن ماه سال ۱۳۶۵ تهران، همان راهپیمایی که صدام گفته بود امروز هواپیماهایش از رینگ پدافندی ایران عبور و خود را به آسمان تهران و تظاهر کنندگان می رسانند اما انقلابیون زیر بمباران هواپیماها و صدای ضدهوایی ها رو به آسمان می کنند و می گویند الله اکبر!
♦️نقل است که خبر رسیدن هواپیماها به آسمان تهران در خط مقدم به رزمندگان اسلام می رسد و آنان گریه کنان می گویند: «شرمنده مردم شدیم، جنگ جنگ تا پیروزی!»
🔹برشی از مستند «روایت فتح» با صدای بهشتی سید شهیدان اهل قلم
#روایت_فتح_عضو_شوید 👇
@ravayatefathavini
⭕️ ابوالقاسم طالبی عزیز این روزها بابت یک جمله خاص مورد حمله قرار نگرفته است؛ چه، این وامصیبتاها نه با صورت سردستههای جماعتی که به او میتازند همخوانی دارد، نه با سیرتشان!
اینها درحال گرفتن انتقام از طالبی بابت "قلادههای طلا" و "یتیمخانه ایران" هستند. محکم باش و پیش رو برادرم...
سید یاسر جبرائیلی
@sarbazevelaee
انقلاب به سبک فرانسوی
امسال و در این ایام مدرسهای در ایران دعوت شدم که در خصوص ویژگی های انقلاب های جهان برنامه گذاشته بودند. ایده جالب و مهمی بود که بچه ها بدانند انقلاب های جهان چه فرایند و سرنوشتی داشته اند. پیشنهاد تشریح انقلاب فرانسه را به عهده گرفتم. به عنوان کسی که از نزدیک هم فرانسه امروز را تجربه کرده است.
چکیده آنچه گفته شد این که:
فرایند تبدیل شدن فرانسه از سلطنت به جمهوری حدود ۱۰۰ سال طول کشیده. از انقلاب اول ۱۷۸۹. بقای انقلاب اول فرانسوی ها به ۱۵ سال هم نرسید.
انقلاب ضد سلطنت بود اما بعدش سلطنت ناپلئون شروع شد. سلطنت مطلقه کامل. بعد هم به کلی انقلاب فراموش شد.
کلا هر گروهی می آمدند با جنگ و خونریزی قدرت را دست گرفتند. تا ۱۷۹۲ خونریزی های فراوانی انجام شده. انقلابی ها تا ده سال پشت سر هم زیر تیغ گیوتین میرن. یا با فجیع ترین حالت ها حتی به جسد این افراد رحم نمی کنند.
پس از انقلاب دو دوره را فرانسه تجربه می کند. دوره اول جنگ های داخلی. دوره دوم جنگ های بین المللی.
در دوره اول در طی ده سال ۱۲۰۰۰ نفر زیر تیغ گیوتین رفتند. در زمانی که جمعیت فرانسه ۲۰ میلیون نفر بود. همه هم رهبران انقلاب بودند.
انقدر هرکس روی کار می آمد رهبران انقلاب قبلی را می کشت که این اصطلاح باب شد که انقلاب فرزندان خود را می خورد...
تا ۱۷۹۹ و روی کار آمدن ناپلئون که دیکتاتوری کامل شد این جنگ و جنایت داخلی ادامه داشته. ناپلئون انقلابی نبود نظامی بود. و او هم با کشتن مخالفان یک دیکتاتوری کامل ایجاد کرد.
از ۱۷۸۹ تا چهل سال پس از آن همین روند ادامه داشت. تا چهل سال!
ده سال نخست جنگ قدرت. بعد هم اوج قحطی و مشکلات اقتصادی.
در این ده سال ده بار قانون اساسی نوشته می شود. یعنی تقریبا سالی یک قانون اساسی.
بعد ۲۴ سال دیکتاتوری مطلق در فرانسه که همه چی در اختیار جنگ بوده، بعد برادرزاده ناپلئون بر سر کار میاد و بعد مجدد سلطنت طلبان...
بر این اساس گفته می شود که فرانسه انقلاب شده بعد ۴۰ سال با کشوری که انقلاب نکرده بود فرقی نداشت. تازه استعمارگر هم شد. استعمارگری بزرگ... و با انگلیس و پرتغال و اسپانیا که انقلاب نکردند هیچ فرقی نداشت. فرانسه از آمریکای لاتین گرفته تا کانادا و آفریقای شمالی و حتی آسیا مستعمره داشت. هند اول مستعمره فرانسه بود که انگلستان با او جنگید و این کشور را از آن خود کرد. فرانسه، مراکش، تونس، الجزایر همه را به بند کشید و منابع طبیعی و انسانی این کشورها را برای کشور خود می برد.
وقتی مردم الجزایر برای استقلال کشورشان انقلاب کردند. سر معترضین و رهبرانشان را که ۱۸۰۰۰ نفر می شد با تیغ گیوتین از بدن جدا کرد و به کشور خود برد که هنوز هم در موزه ای از آن جمجمه ها نگهداری می کنند! در ۱۳۲ سال استعمار ۵ میلیون آفریقایی را کشت و منابع طبیعی و نیروی انسانی این کشورها را برای خود برداشت...
شعار فرانسوی ها: آزادی، برابری و برادری بود اما در عمل همه چی برعکس اتفاق می افتاد.
برای بیستمین بار یک قانون اساسی که جمهوری باقی بماند ثبت شد. اما سازگار با سایر کشورهای اروپایی سلطنتی. یعنی تنها شکل حکومت تغییر کرد. اساس سکولاریسم. تفکیک قوا. رجوع به احزاب صاحبان قدرت نه مردم.
حق رای به زنان بیست سال پس از انقلاب فرانسه به تصویب رسید.حتی این حق برای همه مردها هم نبود. تا مدت ها حق رای بر اساس میزان ثروت بود و افراد باید مالیات معینی پرداخت می کردند تا حق رای پیدا کنند...
انقدر وضع جنایات و فجایع این انقلاب که با صفت کبیر از آن یاد می شود وحشتناک است که من توان ذکر یکی از انها را هم ندارم و می توانید در مستندی که نشانی آن را ارسال می کنم از آن با جزئیات بیشتر مطلع شوید...
به نظر یکی از کارهای ارزشمند آگاهی بخش برای نوجوان و جوان ایران آگاهی با کیفیت انقلاب های کشورهایی است که امروز سنگ آزادی و زندگی طبیعی مردم و زنان ایران را به سینه می زنند. همه اش فیلم و نمایش است و جز به دست آوردن سرزمین های پر منابعی همچون ما به چیز دیگری نمی اندیشند... به معنی واقعی کلمه در رنج هستند. هم رنج از دست دادن ایران، هم رنج تکثیر شدن این نگاه انقلابی در جهان...
✍️ مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی🇮🇷 در فرانسه، #هلند و ایران
@ninfrance
https://www.aparat.com/v/jJ138
https://www.aparat.com/v/y3wJz
🔴اینکه حرف جدیدی نبود❗️
🔰 این روزها یک جریان سطحی نگر که ید طولایی در صورتی بازی و انحراف از محکمات دینی و انقلاب اسلامی دارد، به این در و آن در می زند تا برای عدم برخورد با مکشفه های کف خیابان، توجیهی بتراشد و آن را به امام ره و مقام معظم رهبری نسبت دهد❗️
👈اخیراً با این تیتر که:
«امام مخالف کسانی بود که در خیابان ها به بدحجاب ها حمله می کردند» و نشر دادن یک ویدئو کوتاه از مقام معظم رهبری که به هیچ وجه دلالت بر عدم برخورد با هنجارشکنان از سوی حکومت ندارد، سعی داشتند که برای صورتی بازی خود، شاهد مثالی بیاورند.
🔻این در حالی است که با مراجعه به تاریخ و همچنین با رجوع به مبانی امام خمینی ره و مقام معظم هبری در می یابیم که آنها نه تنها مخالف برخورد با هنجارشکنان نبودند و نیستند، بلکه این کار را وظیفه حکومت و نهادهای آن می دانند.
🔻اما اینکه عده ای خودسرانه بیایند حکم صادر کنند و یا از روی سلیقه شخصی بعضاً با رفتارهایی که مورد تأیید شرع نیست با هنجارشکنان برخورد کنند، نه در زمینه حجاب و نه در زمینه های دیگر مانند دزدی، شرب خمر، زنا و ... مورد تأیید نیست. زیرا در اینصورت سنگ روی سنگ بند نخواهد شد و هرج و مرج به وجود می آید.
🔻برای مثال، بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران در پاسخ استعلام در مورد تعرض عدهای از افراد ناآگاه و احیاناً ضد انقلاب، به بانوان بی حجاب دستوری به این شرح صادر فرمودند:
"ممکن است تعرض به زنها در خیابان و کوچه و بازار، از ناحیه منحرفین و مخالفین انقلاب باشد. از این جهت، کسی حق تعرض ندارد و این گونه دخالتها برای مسلمانها حرام است، و باید پلیس و کمیته ها از این گونه جریانات جلوگیری کنند. "
صحیفه امام، ج۱۲، ص: ۵۰۲ http://www.imam-khomeini.ir/fa/n156169/
🔻با این تفاسیر، وظیفه عامه مردم، تذکر لسانی است. مقام معظم رهبری چند سال قبل در جلسه ای در پاسخ به این سوال که " بهترین شیوه برخورد با منکرات چیست؟ " فرمودند:
« بستگی به این دارد که چه کسی بخواهد برخورد کند. اگر شما بخواهید برخورد کنید، «زبان» است. شما به غیر از زبان، هیچ تکلیف دیگری ندارید. نهی از منکر برای مردم، فقط زبانی است. البته برای حکومت، اینطور نیست». https://khl.ink/f/2887
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat