چهره جدید گشت ارشاد : اقدام علیه "آمازون ایرانی" و کافه ها
به گزارش «وال استریت ژورنال»، این هفته پس از مشاهده عکسهای کارکنان زن این سایت در شبکههای اجتماعی بدون پوشش یا پوشش سر، مقامات دفاتر شرکت «دیجی کالا» معروف به «آمازون ایران» را بستند
بر اساس گزارش این روزنامه آمریکایی، در بسیاری از موارد، آن دسته از زنانی که قانون را زیر پا گذاشته اند، حتی در مقابل قاضی قرار می گیرند. چندی پیش یکی از شهروندان تهرانی دستگیر شد که بدون پوشش سر در حال رانندگی بود به یک ماه آماده سازی اجساد برای خاکسپاری محکوم شد . یک زن دیگر نیز به دلیل نقض قانون حجاب به ۲۷۰ ساعت نظافت ساختمان های دولتی محکوم شد.
با وجود از سرگیری گشتها، تعداد زنان متخلف در حال افزایش است. زنان زیادی را میبینید که در کافهها نشستهاند، شلوار جین تنگ پوشیدهاند و سر خود را نپوشیدهاند. همچنین میتوان زنان زیادی را مشاهده کرد که در اطراف تهران موتورسیکلت سواری میکنند و حتی خالکوبیهای خود را به رخ میکشند که بر خلاف دین اسلام است. اگرچه راندن موتورسیکلت برای زنان ایرانی غیرقانونی نیست، اما در عمل مقامات به ندرت به آنها گواهینامه می دهند
چند #پرسش
درباره متن جدید #لایحه_عفاف
#حسین_شریعتمداری
متن لایحه موسوم به «حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب» از سوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی منتشر شده است.
درباره این لایحه که در۷۰ ماده تهیه و تنظیم شده، پرسشها و #ابهاماتی هست که پاسخ مسئولان محترم میتواند برطرفکننده و یا اصلاحکننده آنها باشد و اما در این وجیزه تنها به طرح چند پرسش کوتاه بسنده میکنیم. بخوانید!
۱- در حالی که در دو ماده ۶۳۸ و ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی و قانون نحوه رسیدگی به #تخلفات و #مجازات فروشندگان لباسهایی که عفت عمومی را جریحهدار میکند، تکلیف قانونی مراجع ذیربط به وضوح و با صراحت مطرح شده است، تهیه و تدوین لایحه جدید چه ضرورتی داشته است؟!
۲- ممکن است گفته شود که پیدایش پدیده پلشت#کشف_حجاب در ماههای اخیر، تهیه لایحه جدید را ضروری کرده است! که به عنوان دومین سؤال باید پرسید چرا نمیفرمائید پدیده کشف حجاب به علت #بیتوجهی_مسئولان دستاندرکار به قوانین موجود بوده است؟! مگر در #قوانین موجود برای مقابله با بیحجابی احکام مشخص و روشنی وجود ندارد؟! آیا به این قانون عمل شده است و نتیجه نداده است؟! بدیهی است که #بیتوجهی به قانون، با هنجارشکنی نیز همراه خواهد بود. ضمن آن که مسئولان و مراکز یاد شده با خودداری از اجرای قوانین موجود، مرتکب #ترک_فعل نیز شدهاند!
۳- اگر چه مواردی از لایحه بهگونهای مثبت اصلاح شده است ولی برخی از مفاد لایحه کماکان مبهم است و به نظر نمیرسد از #بازدارندگی لازم برخوردار باشد، از جمله اینکه لایحه درخصوص پیشگیری از کشف حجاب بعد از تذکرات اول و دوم و... یا درباره چگونگی ابلاغ تذکر و... ساکت است!
۴- کاش تهیهکنندگان لایحه عفاف و حجاب به این پرسش اساسی پاسخ میدادند که لایحه اخیر نسبت به قوانین موجود و در مقایسه با آن چه #امتیاز و #مزیت_ویژهای دارد که تهیه و تدوین آن را ضروری دانستهاند؟!
۵- نقش #بسیج و #سپاه به عنوان ضابطان قانونی دستگاه قضائی در کجای لایحه آمده است؟! و آیا آنگونه که در لایحه آمده است، وظیفه بسیج در آموزش عمومی امر به معروف و نهی از منکر خلاصه میشود و یا مقابله با منکرات و هنجارشکنیها؟!
۶- و بالاخره با عرض پوزش باید گفت؛ متن طولانی و ۷۰ مادهای لایحه میتواند، نوعی #سردرگمی درپی داشته باشد.
از طولانینویسی «متن مطول» در تدوین قراردادها و متون رسمی به عنوان یک #لغزشگاه_خطرناک یاد میکنند. چرا که وقتی متن یک قرارداد و یا یک لایحه طولانی و پُر کلمه باشد، میتواند مراجعهکننده را با خطا در برداشت -و حتی سوءاستفاده از متن- مواجه کند.
از حضرت امیر علیهالسلام است که «إِذَا ازْدَحَمَ آلْجَوَابُ خَفِیَ الصَّوَابُ.... هنگامى که جوابها انبوه و فراوان باشد، حق مخفى میشود».
به عنوان مثال میتوان به متن #برجام اشاره کرد که ۵۴۴۲ کلمه بود و جناب آقای #ظریف که اصلیترین عضو مذاکرهکننده و ریاست مذاکرات را بر عهده داشت متوجه کلمه SUSPENSION (تعلیق) در متن برجام نشده است و ابراز میدارد «من در مجلس گفتم که کلمه SUSPENSION در برجام نیست و این اشتباه از من بود»!
حالا به متن #لایحه عفاف و حجاب مراجعه کنید.
موضوع این لایحه در مقایسه با برجام، کم دامنهتر است ولی در ۷۰ ماده و ۸۸۳۶ کلمه (یعنی نزدیک به دو برابر متن برجام) تهیه و نگاشته شده است... #تعجبآور نیست؟ هست!
http://eitaa.com/joinchat/2871525392Cb1b4e95339
🔷 طاقچه از دسترس خارج شد
◾️وبسایت طاقچه پس از اعلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مبنی بر عدم مجوز فعالیت آن از دسترس خارج شد.
#به_ویژه_ترین کانال خبری در ایتابپیوندید👇.
https://eitaa.com/joinchat/4073259207Cd2916ef4d3
احضار مدیر تولید سریال «نیسان آبی» به پلیس
🔹فرمانده انتظامی شهرستان اسلامشهر: بدلیل هنجارشکنی از سوی عوامل تولید مجموعه سریال «نیسان آبی۲» در زمان ضبط و تولید مجموعه در اسلامشهر و فیلم منتشر شده، مدیر تولید آن مجموعه برابر دستور قضائی توسط پلیس فتا احضار و درباره هنجارشکنی برخی عوامل تولید این مجموعه، تذکر لازم به وی داده شد.
tn.ai/2933881
@TasnimNews
🔶 به گزارش گاردین بعد از اتحاد مسلمانان در محکومیت آتش زدن قرآن؛ دانمارک آتش زدن قرآن در کشورش رو ممنوع کرد!
@Fars_plus
طاقچه موظف است نسبت به دریافت مجوز از وزارت ارشاد اقدام کند
مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی اعلام کرد مجموعه طاقچه بهعنوان ارائهدهنده کتابهای دیجیتال مکلف است نسبت به دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام کند.
مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی «ممانعت از فعالیت سکوهای انتشار محتوای فرهنگی بدون مجوز از وزارت فرهنگ» را در دستور کار خود قرار داده است.
دفاع فائزه هاشمی از بهاییان ایران ؛ مقصر آتش سوزی قرآن جمهوری اسلامی است یران وایر - حدود دو هفته پیش پلیس سوئد به مردی اجازه داد تا صفحات قرآن را در مقابل مسجد اصلی شهر استکهلم به آتش بکشد.
جمهوری اسلامی در اعتراض به آتش زدن قرآن در سوئد و حکم دادگاه این کشور بر عدم دخالت پلیس برای جلوگیری از این اقدام، روند اعزام سفیر به استکهلم را متوقف کرد.بهدنبال انتشار اخبار مرتبط با واکنشهای چهرههای حامی حکومت جمهوری اسلامی به این خبر، «فائزه هاشمی»، فعال سیاسی زندانی با انتشار نامهای که یک نسخه از آن به دست «ایرانوایر» رسیده است، چند پرسش در ارتباط با این موضوع مطرح کرده است.او با اشاره به این موضوع که «آتش زدن اوراقی از قرآن کریم خشم مسلمانان را در تعدادی از کشورهای اسلامی و بهویژه ایران برانگیخته است»، در گام نخست این پرسشها را مطرح کرده است که « آیا اهانت به همه ادیان کار ناپسندی است و یا فقط اهانت به اسلام؟ آیا اهانت به ادیان مورد تایید ما کار بدی است و یا اهانت به هر دین و اعتقاد و باوری؟»او در ادامه با اشاره به آنچه در کشورهای مسلمان از سوی شهروندان و دولتهای حاکم بر غیرمسلمانان روا داشته میشود اشاره کرده و پرسیده است: «آیا ما مسلمانان اجازه داریم با معتقدین به دیگر ادیان هر رفتاری داشته باشیم، ولی دیگران مجاز نیستند با اسلام ما و ما مسلمانان کاری داشته باشند؟»خانم هاشمی به سیاستهای تبعیضآمیز و محدودیتها و محرومیتهایی که جمهوری اسلامی طی سالها برای اقلیتهای مذهبی ساکن در ایران بهوجود آورده پرداخته و این رفتار را زمینهساز رفتارهای توهینآمیز اقلیتهای مذهبی به مسلمانان و باورهای آنان دانسته است: «آیا سیاستها و رفتار جمهوری اسلامی با مسیحی ها، سنی ها، بهاییان و ...، شامل توهین ها، محدودیت ها، محرومیتها و محکومیتها فرصت اعتراض و بیحرمتی به قرآن و اسلام و مسلمین را فراهم نمیآورد؟ آیا خودمان که آغازگر برخورد با سایر ادیان و حتی مسلمانان سنی بودهایم، پایهگذار این سنت ناصواب در دنیا نبودهایم؟»
او در ادامه با طرح این پرسش که «آیا حاضر به پرداخت هزینه و قبول مجازات برای این رفتارهای اشتباه خودمان هستیم که انتظار داریم آتش زنندگان قرآن مجازات شوند؟»، نوشته است «اگر باور داریم که " امثال این توطئه و عاملان آن حقیرتر از آنند که بتوانند جلوگیر این درخشش روز افزون اسلام باشند"، آیا متوجه نیستیم که رفتار ظالمانه با مومنین به سایر ادیان نیز باعث درخشش آن ادیان شده و طرفداران آن ها را بیشتر و از تعداد مسلمانان [حداقل در کشور خودمان کاسته است] اسلام ستیزی؟»این فعال سیاسی زندانی در انتهای نامه، بهویژه بر نقض حقوق شهروندان بهایی در دوران حاکمیت شیعه بر ایران اشاره کرده و نوشته است: «آیا رفتار ما به ویژه با بهاییان، نقض توصیه حضرت علی به مالک اشتر که فرمود "دلت را از رحمت و محبت و نرمش با مردم لبریز کن، مبادا چونان درنده ای شکارشان را غنیمت شماری، زیرا آنان از دو دسته بیرون نیستند، یا در دین با تو برادرند و یا در آفرینش با تو برابرند" نیست؟»
به باور فائزه هاشمی، رفتاری همچون آتش زدن قرآن «جنبههای تبلیغاتی و ایجاد موج پوپولیستی و ظاهرسازی» دارد، اما در این نامه پرسیده است که فارغ از این مسائل «آیا سالها و حتی دههها حبس یک بهایی توسط یک حکومت اسلامی در عمل رذیلانهتر، خطرناکتر و قابل مجازاتتر است یا بیحرمتی به اوراقی از قرآن توسط یک فرد جاهل بیاخلاق و احتمالا غیرمسلمان؟»
9.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚜️لحظه دستگیری عاملان 4 شهید پلیس راه خاش.
🔹️خبر بسیار خوشی بود درود بر نیروهای امنیتی افرین افرین افرین
دادگاه کیفری یک استان تهران با انتشار یک آگهی عمومی که در روزنامههای کثیر الانتشار منتشر شده، از اعضای متواری سازمان تروریستی مجاهدین خلق معروف به منافقین خواست وکیل قانونی خود را به این دادگاه معرفی کنند تا در فرآیند رسیدگی به پروندهای که برای آنها تشکیل گردیده از این افراد دفاع کنند.
در آگهی عمومی که از سوی این دادگاه صادر شده است، آمده است:
نظر به اینکه بر اساس کیفر خواست شماره ۱۴۰۲۶۸۴۳۰۰۰۰۳۷۳۶۰۷ مورخ ۱۸ تیرماه ۱۴۰۲ صادره از سوی دادسرای عمومی و انقلاب تهران ارجاعی به دادگاه کیفری یک استان تهران، نسبت به اشخاص مطابق فهرست پیوست، تقاضای کیفر گردیده و با عنایت به عدم دسترسی و متواری بودن متهمان با لحاظ معلوم نبودن محل اقامت آنها و اینکه اقدامات دادسرای تعقیب کننده جرم، منتج به دستیابی به متهمان و همچنین ابلاغ به آنان به نحو دیگر نشده است و با توجه به ضرورت معرفی وکیل از ناحیه نامبردگان برای دفاع از اتهامات انتسابی، مستندا به ماده ۳۸۴ از قانون آئین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ و با امعان نظر به ماده ۱۷۴ از قانون مورد اشاره، به موجب این آگهی به اشخاص مذکور ابلاغ میگردد تا ظرف مهلت یک ماه از تاریخ نشر این آگهی نسبت به معرفی وکیل قانونی به این دادگاه اقدام نمایند؛ در غیر این صورت مطابق قانون، تصمیم مقتضی اتخاذ خواهد گردید.
اسامی متهمین حاضر در این پرونده که از آنها خواسته شده وکیلی را به دادگاه معرفی کنند عبارت است از:
تشکیلات موسوم به مجاهدین خلق (معروف به گروهک منافقین) – مسعود رجوی - مریم قجر عضدانلو (معروف به مریم رجوی) – مهدی ابریشمچی – زهره اخیانی – فهیمه اروانی - مهدی براعی – مژگان پارسیایی- زهرا مریخی آهنگر کلایی – محمد علی توحیدی خانیکی – علی خدایی صفت – مهدی خدایی صفت – عباسعلی داوری فیضی پور آذر – سید مجید سید المحدثین – صدیقه حسینی – محمد طریقت منفرد – مهوش سپهری – قدسی خرازیان – مهناز سلیمانیان – محسن سیاه کلاه – مریم فضل مشهدی – بهشته شادرو – ژیلا دیهیم – ابوالقاسم رضایی – حمیرا حجتی امامی – محمود عطایی کاریزی – گلنار جواهری ساعتچی – مهریان حاجی نژاد – مرتضی اسماعیلیان مارنانی – دولت نوروزی منجیلی – زهرا بخشایی- محمد حیاتی – نیکو خائفی اشکذری- عذرا علوی طالقانی – جمیله ابریشم چی – محمود قجر عضدانلو – بدری پورطباخ – محمد جواد قدیری مدرسی – فرهاد الفت – رؤیا احمدی موسوی – بهزاد نظیری – فرشته یگانه – معصومه بلورچی – یاسر جهان نژادی – فائزه خیاط حصاری محمدی – صالح رجوی – محمد سادات خوانساری – پرنیان سرآمد – حکیمه سعادت نژاد – حمیده شاهرخی امیری – ثریا شهری – پروین صفایی – محمود فخارزاده – عشرت محبت کار – علیرضا معدنچی – عباس میناجی مقدم – حمیدرضا اسحاقی – علیرضا امام جمعه – اسدالله اوسطی – فاطمه آدرسی – مصطفی آسیفی – زهره بنی جمالی – محمود بنی هاشمی – اسدالله بهرامی – علیرضا بهرامی – عزیز اله پاک نژاد- مهرافروز پیکر نگار – مریم حاج خانیان – احمد حنیف نژاد- پرویز خزائی – حسین دادخواه – فاطمه داوران – حسین ربوبی خبوشانی – سپیده ابراهیمی – بیژن رحیمی – آزاده رضایی- هادی روشن روانی- محمد سادات دربندی – فریدون سلیمی – عباس شاکری – سهیلا شعبانی – احمد شکرائی – سهیلا صادق – مهران صادق – طاهره ضیائی – کبری طهماسبی – رقیه عباسی – زهره عطریانفر – مهری علیقلی – مرتضی فخار – سید اسدالله فقیه دزفولی – ایرج فیض بوسجینی- پرویز کریمیان سیچانی – احمد گلپایگانی – فرید ماهوتچی حسینی – مهدی مددی الموسوی – سید محمود احمدی علون آبادی – سید جواد احمدی علون آبادی – اسماعیل مرتضایی- محمود معیری – رقیه ملک محمدی – حسن نظام الملکی – نسرین نظری علی آبادی – علی هادی زاده – الله کرم هوشنگی