🔴 الهیان: اعتراف ظریف یعنی تایید ناکارآمدی
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس:
🔹اینکه ظریف اعتراف کرده اطلاعی نداشته که تحریمها در برجام تعلیق شده و تصور کرده که لغو تحریمها در برجام وجود دارد شبیه اظهارات روحانی بعد از گرانی بنزین است. او هم گفته بود من مطلع نبودم و صبح روز جمعه فهمیدم.
🔹باید عدم اطلاع آقای ظریف از متن برجام به صورت دقیق پیگیری و با افراد خاطی برخورد شود. افکار عمومی نسبت به اهمال و ناکارآمدی و وادادگی در برابر غرب از عاملان این قضایا پاسخ میخواهند.
سما الیس الصبح بقریب
🔻ماموریت غریبآبادی در وین رو به پایان است
🔹سفیر و نماینده دائم ایران در سازمانهای بینالمللی در وین از پایان ماموریتش خبر داد و نوشت: ماموریت من در وین از ١۵ اکتبر (٢٣ مهر) به منظور تصدی مسئولیت جدید در تهران، پایان مییابد
#مهم
🚨انتخابات عراق
انتخابات عراق ۱۸ مهرماه در سراسر عراق برگزار و ۳۲۴۳ کاندیدا برای ۳۲۹کرسی در سراسر عراق رقابت خواهند کرد ، ۲۵ میلیون نفر از مردم عراق واجد شرایط حضور در انتخابات هستند...
در یک تقسیم بندی کلی جریان های اصلی سیاسی عراق در سه شاخه ی #شیعه، #سنی و #کرد خلاصه میشود...
📌جریان های #شیعه در انتخابات پارلمان عراق
✅ ائتلاف فتح به رهبری هادی العامری ، این ائتلاف از جریان مجلس اعلای اسلامی به ریاست همام حمودی، جریان صادقون به رهبری قیس الخزعلی، حرکة الجهاد و البناء به رهبری حسن الساری، سازمان بدر به رهبری هادی العامری و تجمع السند به ریاست أحمد الأسدی تشکیل میشود...
✅دولت قانون، این حزب به ریاست نوری مالکی وارد انتخابات شده و از جریان هایی نظیر حزب الدعوة الإسلامية، حرکة البشائر و الاتحاد الإسلامی لترکمان العراق و حرکة إرادة و حرکة بداية تشکیل شده است...
✅جریان سائرون به رهبری مقتدی صدر است، جریان صدر هیچ جنبشی را در خود مشارکت نداده است...
✅ائتلاف الدولة الوطنية :به ریاست عمار حکیم رئيس جريان حکمت و حیدر العبادی رییس جریان نصر و اصلاح تشکیل شده است...
✅ ائتلاف العقد الوطنی به رهبری فالح الفیاض رییس حشد الشعبی عراق...
✅قادمون للتغییر: به رهبری حسین الرماحی تشکیل شده است، هیچ جریان یا حزبی در این ائتلاف مشارکت نداشته است...
✅حرکة حقوق : حرکت حقوق به رهبری حسین مونس از رهبران کتائب حزب الله وارد انتخابات شده است...
📍از میان جریان های شیعی سه ائتلاف فتح، دولت قانون و حرکة حقوق در بسیاری از شاخص های سیاسی در حوزه ی داخلی عراق و در سطح بین الملل و مساله ی دفاع از محور مقاومت و مواضع ضد آمریکایی اشتراک نظر دارند...
به نظر می رسد رقابت اصلی برسر کرسی های پارلمان میان جریان های شیعی بین ائتلاف فتح و سائرون خواهد بود...
📍براساس پیش بینی ها ائتلاف فتح و حرکه حقوق موفق به کسب بیشترین کرسی ها در انتخابات پارلمان خواهند شد....
📌جریان های #سنی در انتخابات پارلمان عراق
⭕️ائتلاف عزم العراق :به ریاست خمیس خنجر...
⭕️ائتلاف تقدم الوطني : به ریاست محمد الحلبوسی رئيس کنونی پارلمان عراق...
⭕️ ائتلاف جبهه الإنقاذ: به رهبری اسامه النجيفی رئيس سابق پارلمان عراق...
⭕️ائتلاف المشروع الوطنی العراقی: به ریاست جمال الضاری
📌جریان های #کردی در انتخابات پارلمان عراق
💢حزب دموکراتیک کردستان به رهبری مسعود بارزانی
💢ائتلاف کردستان به ریاست لاهور شیخی
💢 اتحاد میهنی کردستان به ریاست بأقل الطالبانی
🚨ان شاء الله پیروزی شیعیان و نمایندگان نزدیک به محور مقاومت در انتخابات پیش رو قطعی است...
امیدواریم بزرگان شیعیان عراق بر سر انتخاب نخست وزیر با هم به وحدت برسند تا دوباره شاهد نباشیم روی اشخاص معلوم الحالی همچون الکاظمی توافق کنند...
splus.ir/dakal_d
eitaa.com/dakal_d
https://t.me/dakal_d
رئیس جدید آیاسآی کیست؟
به گزارش روابط عمومی ارتش پاکستان، ژنرال ندیم احمد انجم، به عنوان رئیس جدید مهمترین سازمان اطلاعاتی پاکستان، سازمان استخبارات ارتش آیاسآی منصوب شده است.
آقای ندیم قبل از انتصاب در این سمت، رئیس قولاردو/سپاه کراچی بود. او جانشین، فیض حمید شده است فردی که دو سال و نیم در این سمت قرار داشت و حالا فرمانده قولاردوی پیشاور منصوب شده است.
ژنرال انجم تجربه کاری وسیع و موفق در ایالتهای خیبر پختونخوا، بلوچستان و کراچی به عنوان فرمانده قول اردو/ سپاه در این استانها دارد. گزارش شده است که ماموریتهای پیشین او را در برابر چالشهای داخلی و خارجی در موقف خوبی قرار داده است.
فرمانده ندیم انجم، در ارتش به عنوان افسری سختگیر اما آرام معروف است. او فارغ التحصیل کالج سلطنتی مطالعات دفاعی، بریتانیا سندهرست است. ژنرال پرویز مشرف و ژنرال راحیل شریف، هم از همین کالج فارغالتحصیل شده بودند.
رئیس استخبارات ارتش پاکستان یکی از پرقدرتترین افراد در ساختار نظامی پاکستان است. او نه تنها در امور نظامی بلکه در امور سیاسی هم اظهار نظر میکند.
این نهاد بارها از سوی مقامات دولتهای پیشین افغانستان و حتی شماری از نهادهای کشورهای غربی به حمایت گسترده از طالبان و شبکه حقانی متهم است.
پاکستان البته این اتهامات را همیشه رده کرده است.
بیست روز بعد از به قدرت رسیدن گروه طالبان، فیض حمید رئیس آیاسآی خوشحال در و خندان در هتل سرینا در کابل دیده شد
دوره فیض حمید، رئیس پیشین در آیاسآی پر از جنجالهای داخلی و خارجی بود. در همین اواخر، بعد از به قدرت رسیدن گروه طالبان، در ۵ سپتامبر فیض حمید به کابل رفت و تصاویر و ویدئوهای او در شبکههای اجتماعی به صورت گسترده منتشر شد.
در فیلمی که از این دیدار منتشر شد، در حالیکه آقای حمید خندان در لابی هتل سرینا یک فنجان چای در دست داشت، هنگام صحبت با خبرنگاران میگوید:"نگران نباشید، همه چیز خوب خواهد بود."
در نتیجه اینگونه حضور گمانهزنیهای زیادی در رسانهها به ویژه در رسانههای هندی روی نقش آیاسآی در امور افغانستان آغاز شد. در کنار این موضوع، آقای حمید متهم به تلاش برای اعمال نفوذ در روند عدالت در داخل پاکستان هم شده بود.
ناظرین تغییرات در ارتش پاکستان میگویند که انتصاب فیض حمید به عنوان رئیس قول اردوی پیشاور، او را همچنین نزدیک به مسائل افغانستان نگه میدارد. آقای حمید در بیشتر از دوسال که در این سمت بود، از نزدیک روند گفتوگوهای صلح افغانستان را زیر نظر داشت.
فرمانده آیاسآی بر اساس قوانین پاکستان، از سوی نخستوزیر و پس از مشورت با فرمانده کل نیروی زمینی پاکستان انتخاب میشود
🔻مستند؛ موساد چگونه در دستگاههای امنیتی و اطلاعاتی ایران نفوذ کرد؟
در دو دهه گذشته چندین دانشمند و چهره هستهای و موشکی ایران کشته شدهاند. در تاسیسات استراتژیک ایران انفجارهای زیادی رخ داده و هزاران سند برنامه هستهای به سرقت رفته است.
در بیشتر موارد مقامات امنیتی ایران این حوادث را تکذیب کردهاند یا کماهمیت خواندهاند. اما تحقیقات بیبیسی نشان میدهد بسیاری از آنها خرابکاری بوده است.
مستندی که ژیار گل، گزارشگر بیبیسی، درباره جنگ پنهان ایران و اسرائیل تهیه کرده، نشان از نفوذ عمیق موساد، سرویس اطلاعات خارجی اسرائیل در دستگاه های امنیتی و اطلاعاتی ایران دارد.
https://bit.ly/3lhNUD7
@BBCPersian
گاف عجیب سعید جلیلی در مذاکرات هستهای به زعم بیل برنز!
▪️ویلیام جوزف برنز (بیل برنز)، دیپلمات کهنهکار آمریکایی و از جمله چهرههای کلیدی مذاکرات محرمانهای که منجر به توافق هستهای ۲۰۱۵ (برجام) شد، توسط جو بایدن، رئیسجمهوری منتخب به عنوان گزینه ریاست سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (CIA) معرفی شد.
▪️برنز، در سال ۲۰۱۹ کتابی با عنوان «مذاکرات پشت پرده» منتشر کرد و در آن پشت پردههایی از تلاشهای اوباما برای مذاکره با ایران، نامه وی به مقام معظم رهبری، مذاکرات هستهای ایران و گفتوگوهای محرمانه را روایت کرده است.
▪️بیل برنز در بخشهایی از کتابش روایتی از اوج پیاده بودن جلیلی در اولین مذاکرات محرمانه با ایران را شرح داده و نوشته است:
▪️جلیلى در پایان سخنانش برگههایى از تفاهم شفاهى ایران در اختیار اعضای مذاکرهکننده گذاشت. عنوان نسخه انگلیسى این برگهها غلط املایى داشت! آنها به جاى اینکه در بالاى برگه بنویسند [Nonpaper به معناى تفاهم شفاهى] نوشته بودند: [paper None هیچ کاغذى نیست]
▪️البته به زودى معلوم شد که همان عنوانِ اشتباه، بیشتر برازنده آن کاغذ بوده است.
▪️سولانا و باقى ما نگاهى سریع به متن ارائهشده انداختیم. ناگهان نماینده فرانسه آهى کشید و غرغرکنان زمزمه کرد: «مزخرف است.»!
▪️جلیلى ناگهان چهرهاى بهتزده به خود گرفت و من هم نزدیک بود ژست قاطع خود را از دست بدهم. خوشبختانه دوربینها از اتاق بیرون رفته بودند.
▪️همان روز عصر در یادداشتى کوتاه خطاب به رایس نوشتم: «مذاکره پنج ساعت و نیمه امروز با ایرانىها آشکارا به من یادآورى کرد که احتمالاً در طول چند سال گذشته چیزى را از دست ندادهایم.»
🔻منبع: کتاب «مذاکرات پشت پرده» تالیف: ویلیام جوزف برنز