⭕️ وزیر امور خارجه: اتهامات آمریکا علیه ایران، مبنی بر ارسال پهپاد به روسیه برای جنگ علیه اوکراین، اغراض سیاسی دارد
🔸امیرعبداللهیان در گفتوگو با وزیر امور خارجه اوکراین:
🔹همان طور که از ابتدای بحران اوکراین اعلام کردهایم، ما مخالف جنگ در افغانستان، یمن، فلسطین و از جمله اوکراین هستیم.
🔹اتهامات اخیر مشاور امنیت ملی آمریکا علیه کشورمان، مبنی بر ارسال پهپاد ایرانی به روسیه برای بکارگیری در جنگ علیه اوکراین، بی پایه و اساس است و اغراض سیاسی دارد.
🔹موضع اصولی و صریح ایران در مخالفت با جنگ و حمایت از توقف جنگ، همانند رویکرد دوگانه برخی کشورهای غربی مبتنی بر استاندارد دوگانه نیست.
🔹تهران آماده توسعه و گسترش همه جانبه روابط از جمله در عرصه های اقتصادی و کشاورزی با کی یف است.
🔸دمیتری کولبا، وزیر امور خارجه اوکراین:
🔹ما تداوم ارتباط وزرای خارجه ایران و اوکراین را که حتی در روزهای سخت آغاز جنگ برقرار شد، بسیار ارزشمند می دانیم.
🔹نباید اجازه دهیم اتهامات دیگران، روابط دوستانه کی یف و تهران را خدشه دار سازد.
🆔 @YjcNewsChannel
*گزارش تحلیلی جالب از «مارکو روبیو» سناتور ارشد دموکرات که مواضع ضدایرانی بسیار تندی دارد:*
او در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا گفت:
تا ژانویهی سال جاری، سعودی نفتش را انحصاراً در مقابل دلار عرضه مینمود و در قبالش از ما تضمینهای امنیتی دریافت میکرد، اطلاع دارید؛
اکنون نیمی از نفتش را به مشتریان آسیایی با دریافت یوآن چین میفروشد، معنی این قضیه آشکار است.
سعودیها هم دارند ما را فریب میدهند، ما خوشحال بودیم، که[سعودی] به ما نفتش را ارزانتر میدهد، از سعودی هرگالن را 150 دلار میخریم؛ یعنی لیتری 70 سنت، ولی به چین یک گالن آسیایی [ 250لیتری] را 120 دلار میدهد؛ که لیتری 1 دلار و 26 سنت میشود.
امّا فقط خبر داشتیم وکاری نتوانستیم بکنیم که اکنون 7 ماه است سعودی به آسیاییها نفت را در قبال یوآن می فروشد. این تخفیف سعودی به ما را با کمک به یوآن و ضرر به دلار جبران میکند.
برای سعودی چه فرق دارد که کالاهای تولید چین را از امریکا با مارک و برند USA بفرستیم یا خودشان مستقیم از چین وارد کنند.
سعودی ترجیح داده محصولات چینی درجه1 یا حتی درجه2 وارد کند، چون مصرف کننده خلیج فارس همه فقط دنبال درجه 1 نیستند.
سعودی کدام را انتخاب میکند؟
*با ایران مصالحه کند؟*
*تا چاه های نفتش از شلیک پهبادهای یمنی در امان باشد، یا به امید واهی تضمینهای امنیتی ما [امریکا] میماند.*
ما نمی توانیم او را از باتلاق یمن درآوریم.
او یک سورتی هواپیما به بمباران شهرکهای یمنی میفرستد، بلافاصله یمن شبانه به جیزان پهباد ارسال میکند؛ کافیست یمن حملاتش را زیادتر کند، دیگر سعودی حتی نفت ِجت برای پرواز جنگنده هایش را هم ندارد.
پریزیدنت بایدن 16 ژوئیه از اسراییل به عربستان سعودی میرود. آنجا امارات و بحرین، کویت، مصر، اردن و عراق هم هستند، اما این جلسه، ائتلافی هم پیمان ما نیست، نخست وزیر عراق اختیار ندارد با ما پیمانی امضاء کند، اردن نقشی در خاورمیانه ندارد، مصر هم یک کشور گرچه استراتژیک است که فعلاً قدرتی محسوب نمیشود، ارتش مصر بطور سنتی مایل به روسیه است، سران سیاسیاش نیز دیگر با ما ارتباط تنگاتنگی ندارند، ضدیت با اسرائیل در ذات مصریها پایدار است.
عمان استقلال رای دارد، کویت نمیخواهد در هیچ پیمان نظامی علیه کشور دیگری با ما شرکت کند، آیا قطر دعوت سعودی را میپذیرد و در نشست ریاض شرکت میکند؟
عمان و قطر بین ما و ایران واسطهی مذاکره برای احیای توافق 2015 هستند، ولی نه به عنوان «تیم ما»، بلکه به عنوان میانجی برای خود شخصیت مستقل قائلند.
*بیاییم واقعی فکر کنیم:*
وقتی سعودی از چین پول نفتش را نقد دریافت میکند، آیا ممکن نیست ریسک کند و از ادامه سرمایه گذاری در امریکا بگذرد که هر بانکی از گوشهاش میکند؟
*ما دیگر امریکا نیستیم، اگر پرزیدنت بایدن ژوئیه نتواند در ریاض، یک اتحادیه تشکیل بدهد که به نظرم بعید است بتواند، تردید ندارم دیر نخواهد بود که بحرین بگوید ما توان تامین هزینهی پایگاه آمریکا را نداریم؛ اگر میخواهید اینجا باشید، باید خودتان هزینهاش را تامین کنید؛ کویت هم همینطور خواهد گفت.
صدور یک بیانیه مشترک درنشست ریاض که درآن از ایران خواسته شود، به تعهداتش ذیل توافق 2015 عمل کند، برای ما فایدهای حاصل نمیکند، ایران فقط به یک معامله پایاپای رضایت میدهد.
میگوید: اگر بیم دارید، انرژی هستهای ما، امنیت اسراییل را تهدید میکند و میخواهید آن را در حد توافق 2015 محدود کنیم، بایستی به ما معادلش دلار بدهید، دلارهای بلوکه شدهمان را آزاد کنید...
ما میخواهیم ایران صنعت هستهای نداشته باشد و در قبالش فقط تحریمهای مرتبط با هستهای را برداریم.
و چون میدانیم ایران نمیخواهد انرژی هستهایش را حتی به حد آن توافق تقلیل دهد و ازکار تحقیقات هستهای دست نمیکشد، ماشینهای جدیدش را هم اسقاط نمی کند، بلکه از تعدادشان میکاهد و بقیه را انبار میکند، این مطلوب ما نیست...
*ما واقعاً نگران ساخت بمب اتم در ایران نیستیم، چون رهبر ایران ساخت بمب را ممنوع اعلام کرده است.*
لذا این توافق فایدهای ایجاد نمیکند، چون قضیهی بمب هستهای ایران برایمان حل شده و اهمیتی ندارد و بقیهی کارهایی که ایران قبول کرده انجام دهد نیز، ارزشی ندارند.
پس نشست ریاض هم برای پریزیدنت بایدن دست آوردی ندارد...
*برای کنترل ایران سر دوراهی نیستیم تا انتخاب کنیم، راهی نداریم الا اینکه از ایران رد شویم.*
ما اگر توافق 2015 را نگه میداشتیم، ایران نه تنها کنترل شده، بلکه شدیداً تضعیف شده بود، اما حالا دیگر این توافق جز دسترسی ایران به پولهایش نتیجهای ندارد.
امروز ما دیگر شورای امنیت را هم با وجود حق وتوی چین و روسیه نداریم، و ایران را چیزی نگران نمی کند.
*"برای کنترل ایران، سر دوراهی نیستیم تا انتخاب کنیم؛ ما دیگر هیچ راهی نداریم"*
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
آنهائی که حسرت کانادا و خارج نشینی دارند ........... ببینند ....
.
بودجه بی نظیر برای ارتش آمریکا: ۸۱۰ میلیارد دلار!
🔹مجلس نمایندگان پیشنهاد داده است که ۳۷ میلیارد دلار به ۷۷۳ میلیارد دلار بودجه پیشنهادی جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا افزوده شود که به این ترتیب بودجه نظامی سال آینده آمریکا به ۸۱۰ میلیارد دلار خواهد رسید.
🌍
بسمه تعالی
اطلاعیه ایرانمال
در پی انتشار فیلمی از ورزش گروهی در ایرانمال که ماه پیش خارج از ساعت کار این مجموعه چند منظوره تولید و موجب واکنش و انتقاد گروهی از دلسوزان فرهنگی کشور شد ،به اطلاع میرساند که اینویدیو متعلق به یکماه پیش است که به دلیل عدم پایبندی مجری خصوصی طرح به حساسیتهای مدیریت فرهنگی مجموعه سبب قطع همکاری و برخورد با مدیر مربوطه گردید اما اینکه چطور با گذشت چند هفته و همزمان با هفته عفاف و حجاب که جای جای مجموعه ایرانمال شاهد برپایی مراسمهای فرهنگی در جهت تکریم شعائر دینی است، چنین ویدیویی منتشر میشود، تا مجموعه تلاشها و تقید عمومی به هنجارهای دینی و عرفی را زیر سوال ببرد، قابل تامل است.
بازار بزرگِ ایرانمال مفتخر است که از آغاز تاکنون تلاش کرده است جلوه زیبایی از تلفیق ارزشهای دینی در دو بعد مادی و معنوی باشد و خدا را شاکریم که علیرغم برخی کاستیها، با نگاه کلاننگر و در جهت جذب حداکثری آحاد ملت خداجوی ایران تاکنون موفق به جلب اعتماد ملت شریف ایران شده ایم.
مبنای کار ایرانمال سالم سازی محیط همه بخشهای فرهنگی ، ورزشی ، تفریحی با هدف ایجاد آرامش برای خانواده ها و رعایت موازین فرهنگی و قانونی کشور است . در این راستا برگزاری نماز جماعت روزانه در مسجد و نمازخانه های این مجموعه وتوجه به بسیاری از رویدادهای مذهبی در ایرانمال گواه این واقعیت است که حفظ ارزشهای انقلاب و مبانی اسلامی در اولویت کار این مجموعه قرار دارد ،در پایان از پیامها و انتقادات سازنده همه دلسوزان که با تذکراتشان موجبات ارتقاء اخلاقی و فرهنگی مجموعه چند منظوره ایرانمال را فراهم میسازند تشکر و قدردانی میشود.
انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات متحده عربی، روز جمعه،۲۴ تیرماه، گفت که امارات در حال تلاش برای پل زدن دوباره به ایران و اعزام سفیر خود به تهران است.
به گزارش خبرگزاری رویترز، آقای قرقاش که روز جمعه در جمع خبرنگاران سخن میگفت اضافه کرد که ایده «رویکرد تقابلی» با ایران «چیزی نیست که ابوظبی از آن حمایت کند».
انرو قرقاش گفت: «مکالمه ما ادامه دارد... در حال کار برای فرستادن سفیر به تهران هستیم. در تمام حوزههای بازسازی پلها میان دو کشور تلاش میکنیم.»
این مقام رسمی افزود که ابوظبی همچنان در مورد فعالیتهای منطقهای ایران به طور جدی نگران است، اما میخواهد برای یافتن راه حلهای دیپلماتیک سخت تلاش کند.
مشاور حاکم ابوظبی در پاسخ به سوالی در مورد صحبت درباره ائتلاف ضدایرانی برای مقابله با فعالیتهای منطقهای جمهوری اسلامی نیز گفت که ناتوی خاورمیانه تنها یک «تئوری» است و برای ابوظبی رویارویی با ایران به عنوان یک گزینه مطرح نیست.
بازی کثیف آمریکا با اروپا دکتر عماد آبشناس امروزه قیمت همه کالاها مخصوصا انرژی به شکل غیر قابل باوری بالا رفت وتولیدات کشورهای اروپایی کاهش یافته. همین اتفاق برای آمریکا نیز رخ داده.
آمریکایی ها برای اینکه داخل خود را حفظ کنند یک سیاست مالی اصولی برای حمایت مردم خود اتخاذ کردند و آن این بود که با شگرد های تشویقی واقتصادی قیمت دلار را بالا ببرند تا به این صورت قدرت خرید مردم آمریکا بالا برود و قیمت کالا های وارداتی مانند سوخت کاهش یابد.
در مقابل با بالا رفتن قیمت دلار عملا ارزش کالایی مانند سوخت که به دلار محاسبه می شود بالا می رود و شهروند اروپایی مجبور می باشد سوخت را با قیمت بالاتر بخرد.
به عنوان مثال می گویم همین لحظه که بنده این مقاله را می نویسم قیمت بشکه نفت به چیزی حدود 95 دلار رسیده در حالی که همین چند وقت پیش چیزی حدود 120 دلار بوده.
شاید برخی تحلیل کنند و بگویند قیمت نفت پایی آمده.
بله به دلار حساب کنیم درست است، اما وقتی که حساب کنیم که قبلا یک یورو 1.2 دلار بوده و الان شده 0.95 سنت متوجه می شویم که مثلا به یورو اگر حساب کنیم هنوز آن شهروند اروپایی مجبور است 100 یورو بابت یک بشکه نفت پرداخت کند در حالی که شهروند آمریکایی چیزی حدود 25% کمتر از قبل پرداخت می کند.
اگر به ماجرا از زاویه دولت آمریکا نگاه کنیم می بینیم که آنها کار صحیح را انجام داده اند اما اگر از زاویه اینکه با اینکار کشورهای اروپایی متحد هستند نگاه کنیم متوجه می شویم که تصمیم آمریکایی ها به زبان عامیانه به معنای آن است که وقت قربانی کردن اروپا زیر پای آمریکایی ها رسیده.
عملا شهروندان اروپایی امروزه مجبور می باشند در معادله قیمت ها چیزی حدود 25% بیشتر از شهروندان آمریکایی هزینه کنند، هزینه ای که به دلیل این می باشد که خود را وسط دعوای دو ابر قدرت انداخته اند.
به این ترتیب می توان گفت همانگونه که اوکراین به دلیل اینکه خود را وسط دعوای بزرگان انداخته امروزه قربانی مطامع آمریکا شده و نابود شده اروپایی ها هم در حال نابود شدن هستند.
اگر به مقالاتی که بنده چندین بار در باره رابطه آمریکا با متحدین اش نوشته ام و چند سال قبل از جنگ اوکراین هم منتشر شده رجوع کنید می بینید که همان جا هم بنده چندین بار اشاره کردم که از نظر آمریکا چیزی به عنوان دوست و متحد وجود ندارد، فقط کشورهایی هستند که منافع آمریکا را تامین می کنند و کشورهایی هستند که منافع آمریکا را تهدید می کنند و اینهایی که منافع آمریکا را تهدید می کنند باید نابود شوند و به تامین کننده منافع آمریکا تبدیل شوند.
اینجا هم وقتی از منافع آمریکا صحبت می کنیم منظور مردم و شهروندان معمولی آمریکایی نیست بلکه آن صاحبان کارتل های بزرگ اقتصادی است که پشت پرده کنترل آمریکا را در اختیار دارند.
زمانی آنها مستقیم برده وارد می کردند امروزه به شگرد دیگر و آن استخدام مردم و وادار کردن آنها به قرض گرفتن و بدهکار به بانکها بودن آنها را برده خود کرده اند و 99% مردم آمریکا باید شبانه روز دوندگی کنند تا منافع 1% را تامین کنند.
حالا برخی ممکن است تصور کنند که خوب چرا آمریکایی ها با اروپایی ها چنین می کنند؟
باید گفت که بر عکس تصور عمومی، از نظر اقتصادی اروپا همانند چین رقیب اقتصادی آمریکا به حساب می آید و همانگونه که آمریکایی ها به دنبال نابودی چین هستند به دنبال نابودی اروپا هم هستند، امروزه شرایطی پیش آمده تا بتوانند اروپا را نابود کنند با پنبه سر اروپایی ها را می برند.
اگر اروپایی ها به خود نیایند و به همراهی با سیاست های آمریکا در جهان ادامه دهند قطعا آینده بسیار سیاهی در انظار اروپا خواهد بود که این تازه اول اش است
💠❌ آلمانیهای نژادپرست و عقيمسازي سیاهپوستان
🔻 عبارت تحقیرآمیز "حرامزاده رینلاندی" سال ۱۹۲۰ ساخته شد، برای اشاره به ۶۰۰ تا ۸۰۰ کودک با نژاد مختلطی که نتیجه رابطه سربازان آفریقایی و زنان آلمانی بودند.
🔻 "رینلاند" نام منطقهای در غرب آلمان است که پس از جنگ جهانی اول به اشغال فرانسویها در آمد و ۲۰ هزار سرباز الجزایری ارتش فرانسه در آن استقرار یافتند.
🔻 عبارت "حرامزاده رینلاندی" نمایانگر ترسی بود که نسبت به شکلگيري نژاد ناخالص سیاه و سفید در آلمان ساخته شد. انتشار داستانهای ساختگی و ارائه تصویری تحریف شده از سربازان آفریقایی به عنوان سوءاستفادهگرهای جنسی در آن دوره ، باعث تشدید نگرانیها گردید.
🔻 در سال ۱۹۳۷ نازیها عقیم کردن کودکان رینلاندی که نژاد مختلط داشتند را آغاز کردند.
❗️هانس هاوک که پدرش یک سرباز الجزایری و مادرش سفیدپوست آلمانی بود، در مستندی به نام " قربانیان فراموش شده هیتلر" که سال ۱۹۹۷ ساخته شد، گفت که چطور او را مخفیانه برای وازکتومی بردند. بعد از عمل به او گواهینامه عقیمسازی دادند تا اجازه کار داشته باشد. او علاوه بر این باید با امضاء یک توافقنامه تعهد میداد که هرگز با "زنانی از خون آلمانی" ازدواج نخواهد کرد!
❗️توماس هولتزهاوزر یک قربانی دیگر است که میگوید: "گاهی اوقات از این که نتوانستم بچهدار شوم خوشحالم. دست کم آنها شرمی که من با آن زندگی کردم را تجربه نکردند."
🌐 https://www.bbc.com/persian/magazine-48962755
🔴 چهره واقعی غرب مدعی حقوق بشر در
✅ کانال جنایات غرب
💯 https://eitaa.com/joinchat/1781727232C57b3ed8c49
🌙 گاهِ شب 🌙
امام خامنهای:
دنیا «دهکدهی جهانی» نیست.
ایشان در بخشی از دومین خطبهی نماز جمعهی ۴ دی ۱۳۷۷ تصریح میکنند:
⬅️ «... در این دنیای عظیم، در این دنیای متنوّع، در این دنیای فرهنگها، به اصطلاح یک تئوریسین امریکایی پیدا میشود و دنیا را به یک «دهکده جهانی» تشبیه میکند. تو گفتی و من باور کردم! بله، یک دهکده لابد یک کدخدا هم بالای سرش لازم دارد! 👈میگویند ارتباطات زیاد شده و دنیا را مثل یک دهکده کوچک کرده است. نه آقا، دنیا خیلی بزرگتر از این حرفهاست. انسانها، ملتها، فرهنگها، دلها، خیلی بزرگتر از این حرفهاست👉 که یک دولتی بتواند با لشکری از ایدئولوگ و تئوریسین و نویسنده و امثال اینها دنیا را آن قدر کوچک کند و یک نظامی مثل نظام امریکا - که این فرد رئیس جمهورش است - بتواند بر آن حاکمیت کند و فرمان براند. نه آقا، این نمیشود؛ اما امریکاییها میخواهند اینگونه شود.»
ابَرشاگرد
〽️ تولید ۴۷۱ هزار کیلو وات برقِ خورشیدی در بقاع متبرکه خراسان جنوبی
در حال حاضر ۱۵ نیروگاه با ظرفیت ۲۰۰ کیلو وات در سطح بقاع متبرکه و موقوفات استان خراسان جنوبی، فعال و مورد استفاده قرار میگیرد. در مجموع ۴۷۱ هزار کیلو وات برق خورشیدی در بقاع متبرکه استان تولید شده است.
این طرح با هدفِ کمک به تقویت برق کشور، همچنین درآمددار کردن موقوفات بقاع متبرکهی کم درآمد است.
📆 ۱۴۰۱/۴/۲۴ ، ۳۵۰۹۹۱۹