eitaa logo
خبرهای تازه
116 دنبال‌کننده
39.9هزار عکس
25.1هزار ویدیو
346 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥شاید باور نکنید اینجا واشنگتن است! 🎥گزارش اینترنشنال از به اوج رسیدن نگرانی‌های امنیتی در آمریکا همزمان با نزدیک شدن به مراسم تحلیف بایدن: 🔸سطح امنیتی به طور بی‌سابقه‌ای افزایش یافته؛ شاید باور نکنید اینجا واشنگتن است! 🔹25 هزار نیروی گاردملی به همراه نیروهای پلیس و مأموران کنگره در شهر مستقر و خیابان‌های منتهی به کاخ سفید و کنگره را با ماشین‌های غول پیکر بسته‌اند!
🎥 قرار نبود همه تحریم‌ها علیه ایران لغو شود! شیبانی، رئیس بانک مرکزی دولت خاتمی: 🔹️ در زمان ترامپ بیش از ۷۰۰ تحریم و در زمان اوباما نیز حدود ۸۰۰ تحریم جدید علیه ایران به بهانه های غیر هسته ای اعمال شد که بایدن با بازگشت به برجام هم نمیتواند آنها را لغو کند. 🔹️ مشکل اینجاست که از اول طبق متن برجام قرار نبود همه تحریم‌ها علیه ایران لغو شود که با بازگشت بایدن به برجام مشکل تحریم ها حل شود.
🔴فروش هر بشکه نفت ایران ۴۰.۷ دلار در سال ۲۰۲۰ جدیدترین گزارش اوپک: 🔹متوسط قیمت هر بشکه نفت سنگین ایران در ماه دسامبر ۲۰۲۰ (آذر ۹۹) با ۶ دلار و ۳۲ سنت افزایش نسبت به ماه پیش از آن به ۴۹.۲۰ دلار رسید. 🔹متوسط قیمت نفت ایران در سال ۲۰۱۹ برابر با ۶۱.۸۵ دلار به ازای هر بشکه و در سال ۲۰۲۰ نیز ۴۰.۷۷ دلار در هر بشکه برآورد شده است.
🔺️احضار وزیر اقتصاد و رئیس سازمان بورس به مجلس توانگر نماینده مجلس: 🔹در پی شرایط خاص بازار سرمایه، ریزش شاخص و عدم اخذ تصمیمات مناسب توسط مدیران ارشد بازار در وضعیت کنونی، روز سه‌شنبه (۳۰ دی) وزیر اقتصاد و رییس سازمان بورس را به کمیسیون اقتصادی احضار کردیم.
🔴 رزمایش اقتدار ۹۹ نیروی زمینی ارتش در سواحل مکران آغاز شد 🔹رزمایش اقتدار ۹۹ نیروی زمینی ارتش صبح سه‌شنبه با حضور سرلشکر «سید عبدالرحیم موسوی» فرمانده کل ارتش جمهوری اسلامی ایران، سرتیپ کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی و فرماندهان و مسئولان ستادکل نیروهای مسلح و ستاد ارتش و با شرکت تیپ‌های هوابرد شیراز، نیروی مخصوص، واکنش سریع و با پشتیبانی نیروی هوایی و به طور گسترده هوانیروز ارتش در سواحل مکران آغاز شد.
📹✴️ روایت دردناک رئیس دولت از ترکیب تیم مذاکره کننده "ابراهیم شیبانی": 🌀 از بانک مرکزی، مرکزی و کسی در مذاکرات حاضر نبود. 🌀 اعضای تیم ایران بیشتر از وزارت خارجه بودند و جزییات حقوقی متن برجام را نفهمیدند. 🌀 کسانی که برجام را امضا کردند خودشان دقیق نمی‌دانستند در متن چه چیزی نوشته شده است.
🚨 احتمال فروش لپ تاپ سرقت شده از #نانسی_پلوسی به #روسیه 🔹در دادگاه کیفری ، #FBI علیه زنی که در روز ششم ژانویه غیرقانونی وارد ساختمان #کنگره شد، این نکته را مطرح کرد که احتمال دارد لپ تاپ سرقت شده از دفتر رئیس مجلس نمایندگان آمریکا به روسیه فروخته شود. #افول_آمریکا #سیرک_انتخابات_آمریکا 🍓🍃| @adrenaline110
نرخ دلار در آستانه ورود به کانال ۲۰ هزار تومان صرافی‌های بانک‌ها از صبح امروز، سی‌ام دی‌ماه، قیمت دلار را برای فروش به مردم ۲۱ هزار و ۵۹۰ تومان اعلام کرده‌اند که نسبت به روز گذشته کاهش ۶۰۰ تومانی دارد. نرخ خرید در این صرافی‌ها نیز ۲۱ هزار و ۹۰ تومان است
مصاحبه با صادق زیباکلام بخش اول دکتر صادق زیباکلام، استاد دانشگاه تهران، در گفت‌وگویی با انصاف نیوز به جنبه‌های مختلف انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخت. او معتقد است که انتخابات 1400 مرده‌ای است که به هیچ وجه زنده نمی‌شود. 24 میلیونی که به روحانی رای دادند با جرثقیل هم پای صندوق نمی‌آیند. چند جمله از مصاحبه: حکایت آقای روحانی مانند مردی است که سالگرد ازدواجش است. همسرش به او می‌گوید من می‌دانم که تو پول نداری که کادو بخری ولی یک دوستت دارم هم نمی‌توانستی بگویی؟ آقای روحانی یک دوستت دارم هم نگفت. «من تصور می‌کنم او خودش را کاندیدای بالقوه رهبری برای سالهای بعد، 10 سال بعد می‌داند.» به نظرم اصلی‌ترین خواسته‌ی اصلاح‌طلبان باید دموکراسی و آزادی باشند. باید آزادی معرف اصلاح‌طلبان باشد. این شروع احیای جریان اصلاحات خواهد بود. قالیباف یا جلیلی رئیس جمهور بعدی ایران خواهد بود، دهقان و گزینه‌ی سپاهی به نظرم خیلی جدی نیست. بخش دوم دکتر صادق زیباکلام، استاد دانشگاه تهران، در گفت‌وگویی با انصاف نیوز به جنبه‌های مختلف انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ پرداخت. او در این مصاحبه درباره‌ی احمدی نژاد گفت: اگر الان احمدی‌نژاد را رها کنید سفارت آمریکا را برای آنها آب و جارو می‌کند. او این اعتقاد را در سال 84 نداشت. زیباکلام همچنین گفت: اصولگرایان می‌گویند چرا من پاسخگوی‌ روحانی نیستم، مگر شما در این 42 سال پاسخگوی مردم بودید؟ او درباره‌ی کاندیداتوری زنان گفت: من معتقدم که فائزه هاشمی شایسته‌ترین فرد (نگفتم زن یا مرد گفتم فرد) برای ریاست جمهوری است. منتها زن است و نمی‌تواند انتخاب شود.
روحانی رکورد عدم محبوبیت در کشور را شکست +آمار میانگین تمامی نظرسنجی های اخیر در سطح کشور از کاهش قابل توجه و تاریخی میزان محبوبیت حسن روحانی خبر می دهد. بر اساس یک نظرسنجی صورت گرفته شده در تهران میزان محبوبیت حسن روحانی از نزدیک به 40 درصد در سال 96 به چهار درصد! رسیده است. این در حالیست که میزان آرای منفی وی نیز در فاصله سال 96 تا سال 99 بیش از 90 درصد شده است. به اعتقاد کارشناسان سیاسی این میزان کاهش محبوبیت یک امر کم سابقه در طول تاریخ انقلاب اسلامی محسوب می شود
🕎 خاخام اسرائیلی به پیروان خود: ⛔️واکسن #کرونا نزنید، شمارا همجنس باز میکند! حالا اگه یه روحانی چنین حرفی زده بود، خوراک تمسخر رسانه ها در فضای مجازی می شد. 🍎آنتی بیوتروریسم @antibioterorism
#تحلیل 📌 کارنامه پربار حسن خمینی! 🔵 حسن خمینی نامی است که این روزها به صورت مدام از توپخانه رسانه‌ای #اصلاح_طلبان برای انتخابات 1400 به گوش می رسد. به همین منظور نگاهی اجمالی به کارنامه حسن خمینی انداخته می شود: ♨️ در کارنامه سیاسی حسن خمینی، تحریک #میر_حسین_موسوی در زمینه ادعای بچه‌گانه #تقلب (به فرمایش رهبر انقلاب) و نیز، عدم دفاع از امام و رهبری در #فتنه_88 به چشم می خورد. ♨️ همچنین ارتباط مداوم و صمیمیت فراوان با سران فتنه از جمله #سید_محمد_خاتمی و حمایت گسترده از دولت بی تدبیر #حسن_روحانی و رد صلاحیت وی در انتخابات خبرگان، از نقاط بارز کارنامه سیاسی حسن خمینی است! ♨️ در عرصه مدیریتی، تزئینات #لاکچری مرقد حضرت امام(ره) که خلاف اندیشه و تفکر آن بزرگمرد ساده زیست است، حاکی از رویکرد اشرافی اوست! ♨️ عدم دفاع از سخنان و افکار حضرت امام به ویژه هنگامی که توسط اصلاح طلبان و همفکرانش #تحریف شده و زیر سوال می رود، از دیگر نقاط کارنامه سیاه مدیریتی حسن خمینی است. ♨️ در زندگی شخصی نیز عدم تسلط حسن خمینی بر آقازاده لاکچری اش #احمد_خمینی که ظاهراً لباس روحانیت را به تن کرده و اما در واقع، با #امین_جان_فردین (پادوی قماربازهای خارج کشور خصوصاً #مونتیگو) در ارتباط است، نشانگر ضعف مفرط اوست! 🔵 اصلاح طلبان به خوبی می دانند که عدم سابقه اجرایی و مدیریتی کلان حسن خمینی و ... قطعا سبب #رد_صلاحیت او خواهد شد اما استفاده و بازی با کارت وی برای ضربه زدن و امتیاز گرفتن از نظام یکی از استراتژی آنان در #انتخابات_1400 محسوب می شود. #حسین_کاظمی #حوزه_غیر_انقلابی #آنتی_سکولار @akhbar_vi