🎥 تجرد رئیسجمهور، افتخار ندارد و روا نیست تبلیغ شود!/ حتی امام علی (علیهالسلام) بعداز شهادت حضرت فاطمه (سلامالله علیها) ازدواج کردند
✍ اصلاً همه زنان هیئتدولت بهفدای وفای بیصفای آقای «مسعود پزشکیان»؛ از خانم «فاطمه مهاجرانی» تا خانم «زهرا بهروزآذر»!
🔹اصلاً همگی بنشینند دور هم آه بکشند، بغض کنند و ابری و خیس شوند، ولی حتی اسوه مردانگی و نماد وفاداری، امام علی -که آقای پزشکیان، به تأسی از ایشان تظاهر میکند- بعداز شهادت حضرت فاطمه، با حضرت امالبنین ازدواج کردند که یکی از فرزندانشان، حضرت ابوالفضل العباس بودند.
🔸تکثیر الگوی «وفادارم، پس مجرد میمانم»، بر اساس قاعده «لا رهبانیّة فی الاسلام»، ابداً قابل دفاع و توصیه نبوده و اکیداً، ناپسند و مردود به شمار میرود.
🔹اینکه آقای پزشکیان در حریم زندگی خصوصی و احوال شخصیهاش، تصمیم گرفته بعداز فوت جانسوز همسر مرحومهاش دیگر ازدواج نکند، به خودش مربوط است اما بهعنوان نماد جمهوریت ایران اسلامی، ایشان و اطرافیانش اجازه ندارند مدام این انتخاب در زندگی خصوصی وی را، بهمثابه یک روش ستودنی و یک شبهالگوی زیست ایرانیاسلامی به جامعه و مردم حقنه کنند.
🔸وفاداری، در تجرد بعد فقدان همسر تعریف نمیشود وگرنه معاذالله، زبان متوهمان، تحریفگران و بدعتگذاران، لال، مطابق چنین توهمی، ائمه و معصومین (علیهمالسلام) بعضاً از امثال پزشکیان، آیا یعنی وفاداری کمتری داشتهاند؟!
🔹رئیسجمهور نیاز است بداند که رفتار و سبک زندگیاش، ناخواسته، میان نوجوانان، جوانان و خانوادهها تشدید، تغلیظ و تکثیر خواهد شد و رئیسجمهوری که شدیداً از کمتوانی مدیریتی و نامسلطبودن بر حکمرانی ملی رنج میبرد، با پنهانشدن پشت رفتارهایی جوزده (سنتیمنتالیستی) بیربط و اطوارهای حسی و عاطفی (رمنتیک) کماهمیت همچون «ازدواجنکردن بعد فوت همسر»، نهتنها موجب وهن دین شده و اقدامش علیه منظومه اندیشهای-ارزشی-هنجاری جمهوری اسلامی است، بلکه گویا بعضی مقامات دولت، مقدسسازی از چنین تصمیم سرکوبگرایانه و ضد فطری -که همانا، «امر به منکر و نهی از معروف» است- را تحسینبرانگیز دانسته و اصلاً مذموم نمیدانند، آن هم در رویدادی تحت عنوان «اجلاس خانواده، آینده و پیوندهای پایدار» که توسط «معاونت امور زنان و خانواده ریاستجمهوری» برگزار میشود!
💬 لطفاً الگوی غیر اسلامی را ترویج نکنید
الگوی اسلامی ازدواج همه زنان و مردان بیوه و مجرد است
نه مجرد ماندن و قوق کشیدن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برسد به دست رییس جمهور پزشکیان مجرد
#نشر حداکثری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خدا رحمتش کنه نور به قبرش بباره، حالا بلندشو یه سری به بازار بزن و فقط به گزارش هایی که برات میفرستن اکتفا نکن، مثل مولا علی برو تو بازار تا از درد مردم با خبر شی...
#رئیس_جمهور_احساساتی
🆔 @pedarefetneh | پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh | پدرفتنه
▪️خبرنگار آمریکایی حوزه مجلس ایالات متحده:
کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان به تازگی گزارش محرمانه خود را در مورد وضعیت هواپیماهای بدون سرنشین در نیوجرسی به پایان رساند. اجماع قاطع اعضا: هیچ چیز شرورانه ای در آسمان وجود ندارد. آنها می گویند که بیشتر مشاهده ها، هواپیماهای سرنشین دار، ستاره ها و غیره هستند.
👈🏻ستاره بوده، چیزی نبوده...یعنی رسماً مالهکشی روی قضیهای که حدود یکماهه همه فضای رسانه ای داخل آمریکا را پر کرده....
#حالا_اگه_ایران_بود
#آمریکای_نایس
#رسما_دیوونهخونس
♦️عضویت در کانال:
👉🏻@USNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥گریه، راه حل جدید دولت برای مشکلات!
⏪عارف: راهی جز گریه به حال منابع طبیعی نداریم
راهبرد گریه با چه هدفی انجام میشود؟
آیا این اظهار ضعف ها با انتقام سخت تناسب دارد؟
💢 ابراهیم الصمیدعی مشاور نخست وزیر: اگر گروه های مقاومت به شروط آمریکا پاسخ ندهند و خود را منحل نکنند، این موضوع به زور به آنها تحمیل می شود.
🔻 عراق در حال پیشبرد عادی سازی روابط با «سوریه جدید» است.
@StrategicNews_ir
11.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 معارض سوری:
⭕️ ما میخواستیم پرچم ایران را پایین بیاوریم تا پرچم اسرائیل به جای آن در سوریه برافراشته شود اما وقتی میبینم اسرائیل تمام توان دفاعی کشورم را هدف قرار داده، به عنوان کسی که سالها برای صلح بین سوریه و اسرائیل تلاش کرده احساس میکنم از پشت خنجر خوردهام.
⭕️مدیر تلویزیون دولتی ترکیه: «باید ایران رو راحت نذاریم»
تلویزیون فارسی با 41لهجه و لحن قرار است روی ذهن ایرانی ها کار کند.
⭕️سفارت روسیه در تهران در اقدامی عجیب در حال دیوارچینی اطراف سفارت(تقویت استحکامات دفاعی) است
♨️ دولت شهید رئیسی چگونه توانست ناترازی برق و گاز را مدیریت کند؟
🔻میدانیم که دولت #شهید_رئيسی زمانی مسؤولیت را بر عهده گرفته بود که مدتها بود بخشهای وسیعی از کشور، در زمستان گاز نداشتند و در تابستان برق!
❗️اما در همان نخستین سال مسؤولیتشان همگان شاهد بودیم که به ناگهان این ناترازیها از ادبیات اجتماعی و اقتصادی کشور رخت بربست! اما هیچ کس نپرسید چطور شد؟ چه اکسیری بر ذخایر گاز و نیروگاههای برق ما زده شد که چنین معجزهآسا همه مشکلات از میان رفت!
💠 پاسخ آن یک کلمه است: «اعجاز مدیریت انقلابی».
❗️سپهر خلجی، رئیس شورای اطلاعرسانی دولت سیزدهم درباره چگونگی مدیریت ناترازیهای گاز و برق در دولت شهید رئیسی اطلاعات مفیدی در اختیار قرار داده است، امید است مسؤولان دولت چهاردهم با استفاده از این الگو، بر مشکل ناترازیهای گاز و برق فائق آیند و با بیتوجهی از کنار این تجربه مهم عبور نکنند:
🔻«شهید رئیسی چند اقدام برای مدیریت ناترازی «برق در تابستان» و «گاز در زمستان» داشت، تا نه برق در تابستان که اوج مصرف را داریم قطع شود نه گاز در زمستان.
1️⃣ ساخت انواع نیروگاهها اعم از گازی و خورشیدی و بادی و... را هم توسط دولت و هم بخش خصوصی در اولویت قرار داد به نحوی که در دو سال و نیم دوره مدیریت ایشان، رکورد ساخت نیروگاه در کشور شکسته شد و مجموعا حدود ۹ هزار مگاوات به ظرفیت تولید برق کشور اضافه شد.
2️⃣ صنایع را الزام کرد که برای تامین برق خودشان نیروگاه بسازند و در همین راستا چند نیروگاه هم در دوره ایشان ساخته شد و افتتاح گردید از جمله نیروگاه بوتیا در کرمان و نیروگاه فولاد مبارکه اصفهان و....
3️⃣ زمان توزیع برق بین صنایع را مدیریت کرد. مثلا با هماهنگی برخی صنایع، شیفت کاری خطوط تولیدی آنها بعضا به روزهای تعطیل و... جابهجا شد.
4️⃣ اصلاح الگوی مصرف برق خانگی را هم با سیاستهای تشویقی در دستور کار قرار داد.
بهطور همزمان از همان روزهای اول که دولت را هنوز تحویل نگرفته بود، از ناترازی گاز مطلع شد و همکاران متخصص خود در این زمینه را مأمور کرد برای حل بحران احتمالی گاز در زمستان چارهجویی کنند.
🔹در این زمینه هم چند اقدام انجام شد:
۱- از فرصت شهریور تا آبانماه که زمان طلایی ذخیره سوخت مایع برای نیروگاههاست را کاملا استفاده کردند و توانستند در همان سال اول ذخایر را از حدود یک میلیارد مترمکعب در اوایل شهریور به حدود دو و نیم میلیارد متر مکعب در آبانماه برسانند.
۲- نسبت به تامین سوخت مایع برای نیروگاههای استانهای شمالی، شمال شرق و شمال غرب کشور با اولویت اقدام کردند.
۳- هماهنگی دو وزارتخانه نفت و نیرو برای عدم ایجاد چالش را شخصا مدیریت کرد.
۴- در همان تابستان نسبت به حل چالش فیمابین با ترکمنستان بابت بدهی و جریمه قرارداد گازی با ترکمنستان اقدام کرد و بدهی حدود ۳ میلیارد دلاری را قسطبندی و پرداخت کرد و در پاییز ۱۴۰۰ قرارداد سه جانبه سوآپ گازی بین ایران و ترکمنستان و آذربایجان امضا شد که در رفع ناترازی استانهای شمالی بسیار مؤثر است.
شاه بیت همه این اقدامات مدیریت مدبرانه و فرابخشی شخص رئیسجمهور در هماهنگیهای بین وزارتخانهای و مطالبه و پیگیری حل مسئله و البته مدیریت جهادی وزرای مربوطه بود که اجازه بحران را نمیداد. مثلا در زمستان سال ۱۴۰۲ که یک روز در تربتجام افت فشار اتفاق افتاد تمام وزارت نفت و سایر دستگاهها را بسیج کرد برای حل مشکل آنجا با انواع روشهای مکمل.
همه میدانستند رئیسجمهور شهید شخصا هم تلفنی هم بعضا با حضور در اتاق کنترل وزارتخانهها پیگیری میکرد و همین موضوع برای حل مسئله، انرژی و انگیزه مضاعف در بدنه مدیریتی کشور تولید میکرد و آنها را هوشیار میکرد تا بموقع اقدامات لازم را بهعمل آوردند و مثلا در زمستان غافلگیر نشوند.
لازم به ذکر است که میزان ذخایر سوخت مایع تحویلی در نیروگاهها در مردادماه ۱۴۰۳ بیشتر از میزان ذخایر سوخت مایع در مردادماه سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ بوده و لذا با مدیریت صحیح میبینیم که در زمستانهای آن سالها قطعی برق و گاز نداشتهایم.
در حالیکه اگر تدابیر درست مدیریتی در آن سالها نبود، در نتیجه «همافزایی ناترازی برق و گاز» همین اتفاقی که الان رخ داده است میافتاد یعنی قطعی همزمان برق و گاز در زمستان!»
درود و رضوان الهی بر روح پاک آن شهید مظلوم باد.
✍️ حجت الاسلام دکتر احمد حسین شریفی
💢 استعفای مشاور نخست وزیر عراق پس از سخنان جنجالی در راستای پروژه خلع سلاح مقاومت عراق
🔻 دفتر رسانهای نخستوزیر عراق در بیانیهای نوشت: محمد شیاع السودانی، به مشاوران محترم دستور داد تا در اظهارنظرهای مطبوعاتی از اجتهاد شخصی پرهیز کنند و سخنانی برخلاف رویکردهای کلی اداره دولت مطرح ننمایند.
🔻 در این بیانیه تأکید شده که بیان نظرات شخصی که نمایانگر مواضع دولت نیست، مجاز نمیباشد و مشاوران تنها با کسب موافقت رسمی میتوانند در رسانهها حضور یابند یا اظهارنظر کنند.
🔻 این بیانیه ناظر به سخنان عجیب ابراهيم الصميدعی مشاور نخست وزیر عراق است که پیشتر مدعی شده بود: اگر "شبهنظامیان عراقی" (گروههای مقاومت) به شروط آمریکا پاسخ مثبت ندهند و خود را منحل نکنند، این دستور به زور اعمال خواهد شد!
🔻 این امر در نهایت منجر به استعفای الصمیدعی، مشاور محمد شیاع السودانی نخست وزیر عراق شد.
🔻 گفتنی است در مدت اخیر و به ویژه پس از تحولات سوریه، در راستای پروژه آمریکایی - اسرائیلی "نظم نوین خاورمیانه" فشارها در راستای خلع سلاح گروههای مقاومت افزایش یافته است.
🔻 از طرفی این اظهارات با واکنش تند سیاستمداران عراقی مواجه شده است؛ شیخ حیدر اللامی، عضو ائتلاف دولت قانون گفت: الحشد الشعبی از دل مردم برخاسته است و هیچکس نمیتواند آن را منحل کند. عقیل الردینی، عضو ائتلاف نصر نیز تصریح کرد: هیچ قدرت داخلی یا خارجی توانایی انحلال حشد الشعبی را ندارد.
@StrategicNews_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️وقتی همسر قالیباف(دبیر همایش خانواده) اشک پزشکیان را درآورد و از او تعریف میکند!
✍اشکاتو پاک کن مررررد؛ تو خودت یک تنه اشک یه ملتو دراوردی!
🖋 #محمد_جوانی
🔴 @CWarfare
دیاران قسمت اول.mp3
13.81M
👈پروژه #دیّاران چیست؟!
👈علی یعقوبی کیست؟!
🔻قسمت اول 1️⃣
#نسخه_صوتی
⚠️ادامه این برنامه را در قسمتهای بعدی حتما دنبال کنید⚠️
#استادشهبازیان
#سیدفخرالدین_موسوی
🚩روشنا؛ بررسی تخصصی جریانهای انحرافی:
🆔@roshana_media