☘️✨✨☘️
✨✨☘️
✨☘️
☘️
✅ زیارت امام حسن (علیه السلام)
در روز دوشنبه : 👇👇
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَاابْنَ رَسُولِ رَبِّ الْعَالَمِينَ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ أَمِيرِالْمُؤْمِنِينَ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا ابْنَ فاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حَبِيبَ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِفْوَةَ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَمِينَ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا حُجَّةَ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا صِرَاطَ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا بَيَانَ حُكْمِ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا نَاصِرَ دِينِ اللّٰهِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا السَّيِّدُ الزَّكِىُّ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْبَرُّ الْوَفِىُّ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْقَائِمُ الْأَمِينُ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَالِمُ بِالتَّأْوِيلِ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْهَادِى الْمَهْدِىُّ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الطَّاهِرُ الزَّكِىُّ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا التَّقِىُّ النَّقِىُّ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْحَقُّ الْحَقِيقُ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الشَّهِيدُ الصِّدِّيقُ
🌹السَّلامُ عَلَيْكَ يَا أَبَا مُحَمَّدٍ الْحَسَنَ بْنَ
🌹علِيٍّ وَرَحْمَةُ اللّٰهِ وَبَرَكاتُهُ.
أَلَا بِذِڪْرِ اللَّهِ تَطْمَئِـنُّ الْقُلُــوبُ
💠
☘️
✨☘️
✨✨☘️
☘️✨✨☘️
#فوری/ آژیر قرمز در شهرکهای صهیونیستنشین و فعال شدن گنبد آهنین
🔹به دنبال حملات هوایی رژیمصهیونیستی به نوار غزه، منابع خبری از صدای آژیر قرمز در شهرکهای صهیونیستنشین و همچنین فعال شدن سامانه گنبد آهنین خبر دادند.
🔹پایگاه خبری «جروزالم پست» از رهگیری حداقل دو راکت که از سمت نوار غزه به شهرکهای صهیونیستی در نزدیکی مرز شلیک شده بود خبر داد.
افشاگری مشاور بوش از رازهایی درباره حمله به عراق و افغانستان
بروس ریدل، مشاور «جورج بوش پسر» رئیسجمهور اسبق آمریکا:
🔹️بعد از ۲ سال و نیم از حمله به افغانستان دولت آمریکا بیش از ۳۰ کشور ازجمله مصر، اردن و دولتهای حاشیه خلیج فارس را متقاعد کرد گروه تروریستی القاعده با «صدام حسین» (دیکتاتور سابق عراق) ارتباط دارد.
🔹️اسرائیل در آن زمان به خاطر شرایط عراق آن را اصلیترین تهدید علیه موجودیت خود میدید و آمریکا برای استفاده از ذخایر طبیعی عراق مثل آب دجله و فرات، ذخایر نفتی و... این کشور را در لیست حملات خود قرار داد.
🔹️حمله به عراق فقط در اشغال آن خلاصه نشد بلکه در این حمله هویت اسلامی-عربی-عراقی مردم آن را هدف و مردمش را گرسنه و شایسته تحقیر قرار دادیم.
🔹️بیش از یک میلیون و نیم از جوانان آن را کشتیم. اگر این اتفاقها برای عراق نمیافتاد، با آن تمدن بزرگ و شکوهمندی که داشت میتوانست یک کشور قوی و مستقل باقی بماند.
#رایة_الحق
#اندیشکده
#مقاومت
#پیروزی_حق_علیه_باطل
#عرض_ارادت_شهدای_مدافع_حرم_به_رقیه_بنت_الحسین_علیه_السلام
یکی از مشخصه های اخلاقی شهید مدافع حرم ایمان خزاعی نژاد، یتیم نوازیاش بود.
سوریه همرزماش تعریف میکردن که روی ساعد دستش با حنا نوشته بوده یا رقیه. ازش میپرسن چرا یا رقیه علیهاالسلام؟ میگه من عاشق طفل سه ساله امام حسین ( علیه السلام) هستم و جالب اینکه ایمان ۲۵ آبان ماه که مصادف با شهادت حضرت رقیه علیهاالسلام بود به خاک سپرده شد.
✋
فتنهی آینده؛ فتنه بچهحزباللهیهای بیبصیرت
🔹۱- اینکه خیال کنیم زمانی میرسد که دیگر فتنهای نباشد، تصوری فانتزی است. چرا که بر اساس منطق قرآن، فتنه سنت الهی است! (به عنوان نمونه به سوره مبارکه عنکبوت مراجعه شود)
🔹۲- دشمن در فتنهها، به شدت روی جدا کردن بدنه اصلی نظام اسلامی یعنی حزب اللهیها از حرکت اصیل انقلابی حساب باز کرده است. چونکه موتور محرکه انقلاب همینها هستند و اگر اینها دچار شک و تردید و یا خدایی نکرده به حد مقابله با نظام برسند، بسیار خطرناک است.
🔹 ۳- متاسفانه جریانی در بین بدنه حزباللهی در حال شکلگیری است که تدریجا، به حد بیتفاوتی و یا تقابل با نظام میرسد. جریانی که متاسفانه فهم ناقص، کاریکاتوری، غیر جامع و غیرفقیهانه خود از اسلام را فهم اصیلی میداند و خط قرمزهای خاصی برای خود تعریف کرده و توقع دارد که رهبری عزیز نیز تابع آن خط قرمزها باشد.
🔸مثلا عدهای بدون عنایت به منطق قرآن در مواجهه با نفاق و منافقین و فهم جامع و درست از کُبرَیات قرآنی، شروع به مصداقیابی میکنند و شخصیتهای حقوقی و رئوس نظام را منافق و مستوجب توهین و انگزدن میدانند و توقع دارند که رهبری هم اینگونه عمل کنند و اگر احیانا حمایتی از روسای قوا کردند، یا آنرا واقعی نمیدانند و یا آنرا نشانی از فقد عدالت در ایشان قلمداد میکنند.
🔸یا عدهای بدون عنایت به موضوعات ذاتاً سیال و ذاتا متغیّر و فهم تزاحمات، ابزارهایی چون موبایل و اینترنت و شبکههای اجتماعی و غیره را کاملا غیراسلامی معرفی کرده و حضور و استفاده از آنها را خلاف اسلام می دانند. حال اگر رهبری خلاف نظر آنها نظر دهد، آنوقت واویلاست!
🔸 یا عدهای متوجه نرمش قهرمانانه و مسائل کلان و راهبردی در سطح منطقه و جهانی نیستند و در دلشان حمایت از تیم مذاکره کننده را خلاف مصالح اسلام میدانند.
خلاصه اینکه مثالها زیاد است و ظرفیت این فضا کم
🔻اما خصیصه ویژه این بچه حزب اللهی ها که متاسفانه علمدارشان طلاب کم سواد و بیبهره از منطق کلان اسلامی هستند، این است که رهبری را در دایره خطوط قرمز خود دانسته و خارج از آنرا مستحق رمی به بی عدالتی و ظلم میدانند. لذا حقیر فتنه آینده را این فتنه میدانم که رگههایی از آن در چند سال اخیر و مخصوصا در حوادث اخیر قابل مشاهده است.
✍ حجهالاسلام محمدعلی رنجبر
✅ کانالجامع خبری، تحلیلی، آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
⭕️ دولت رئیسی یا روحانی (٢)
🔹آدم عاقل از «روحانی» توقع ولایت پذیری ندارد و رئیسی را قابل مقايسه با روحانی نمی داند.
ما «رئیسی» را با «حاج قاسم» مقایسه می کنیم و توقع داریم ایشان و دولتشان در تبعیت از رهبری، شهید سلیمانی را الگو قرار بدهند.
🔹 حیف است تلاشها و نیت خیر آقای رئیسی، به واسطه غفلت از تذکرات و مطالبات رهبر انقلاب، ضایع و باطل شود و به همین دلیل با جدیت مراقبیم تا زحمات آقای رئیسی تباه نشود.
🔹همکاران و مدیران رئیسی باید از جنس او باشند! کسی که چند برابر رئیسی از بیت المال حقوق می گرفته «وصله ای ناجور» بر پیکره دولت مردمی رئیسی است و نمیتواند مانند او به فکر مردم و خدمت به آنها باشد و خود را شریک دردهای مردم بداند، آن هم در سیستان و بلوچستان!
🔹آرزو و دعای ما موفقیت و سربلندی دولت رئیسی است و به همین دلیل تا سرحد توان با انتصابات و عملکردهایی که زمینه شکست این دولت را فراهم میکند مقابله خواهیم کرد.
🔹 نیروهای انقلابی وظیفه خود می دانند از مواضع کارشناسی و انقلابی دولت سیزدهم (مانند موضع اخیر وزیر ارتباطات درباره نحوه استفاده از پیام رسانهای بیگانه و جا نزدن ایشان در مقابل فشارها و جریان سازیهای دشمن در فضای مجازی) حمایت کنند اما قرار نیست با «تملق و مدیحه گویی دائمی دولت»، در شکست آن سهیم باشند.
❇️ آقای رئیسی!
نشنیدن تذکر و اعتراض نیروهای انقلابی در خصوص اشتباهاتی مانند انتصاب استاندار «س و ب»، به جایگاه، محبوبیت و کارآمدی شما و دولت آسیب می زند و کاهنده سرمایه اجتماعی شماست.
به لطف خدا در میان بچه های انقلابی آن قدر نیروی توانمند و متخصص هست که نیازی به استفاده از «مدرسان خیابانی» نباشد!
پذیرش این خطا و جبران آن، بر آبرو و محبوبیت شما می افزاید و ثابت می کند مردم در انتخاب شان اشتباه نکرده اند.
@pas_kouchehaie_enghelab
#یادداشت_یازدهم
۲۲شهریور ۱۴۰۰
در پاسخ به اقدام تحسین برانگیز لغو اجرای سند ۲۰۳۰ از سوی رئیس جمهور محترم آقای رئیسی:
سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ فقط مربوط به نظام آموزشی نیست بلکه شامل ۱۷ بخش و ۱۶۹ هدف می باشد!
آیا لغو اجرای سند ۲۰۳۰، نظام آموزشی،اقتصادی،سیاسی و... کشور را متحول می کند یا نیاز به طرح جایگزین برای آن داریم؟!
از ابتدای اعلام مردودیت سند۲۰۳۰ در ایران از سوی مقام معظم رهبری(حفظه الله)، سند۲۰۳۰ با بخش آموزش آن شناخته شد اما آیا سند ۲۰۳۰ تنها یک سند آموزشی بود که توسط دولت حسن روحانی امضا شد یا این سند برنامه جامع و نظام مند برای جهان بویژه جمهوری اسلامی است تا حکمرانی صهیونیسم بر جهان را وارد فاز جدیدی کند؟! لازم است با تاسف فراوان این را گفت که در این چهارسال اخیر برخی کارشناسان جبهه انقلاب جز نقد یکجانبه سند ۲۰۳۰ آن هم فقط مربوط به بخش آموزش و تنها با نقد بخشی و سطحی از آن به مقابله با این سند پرداختند. درحالیکه این سند تنها بخشی از نقشه راه پیاده سازی مدل های توسعه غربی در ایران است! سند۲۰۳۰ در واقع یک سند تکمیلی از برنامه های توسعه در ایران است. پروژه های کوتاه مدت و میان مدت برنامه های توسعه نظیر برنامه ۵و۶ توسعه علنا به دنبال قانونی کردن خواسته های سازمان های صهیونیستی بین المللی در مجلس شورای اسلامی بود و متاسفانه تا حدودی موفق به اجرای این ماموریت شدند! نقد صرف این سند،اهداف و پروژه های عملیاتی ذیل آن نمی تواند جمهوری اسلامی را از مدل های معیوب غربی نجات دهد. اولویت های تمدنی ۱۲گانه و ۴۰۰تصمیم عملیاتی آن، طرح جامع و نظام مند جایگزین با سند ضالّه توسعه پایدار۲۰۳۰ است.
@assre_jadid
🍀
✅ #یادداشت_کوتاه | نقش آفرینی این روزهای بسیج در مقابله با کرونا
🍃🌹🍃
🔻 از اول انقلاب تاکنون بسیج، همیشه در کنار نظام بوده و در بسیاری از کارها که امکان به نتیجه رسیدن آنها سخت به نظر میرسید با حضور خود، نقش موثری ایفا کرده تا به عنوان متعالیترین سرمایه اجتماعی از جایگاهی ویژه و بی نظیر در نظام اجتماعی و سیاسی کشور برخوردار شود.
🔸 در موضوع بیماری منحوس کرونا، بسیج یکی از اولین سازمان هایی بود که در آبان ماه ۱۳۹۹ با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي توافق نامه "طرح شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی" را با هدف قطع زنجیره ویروس کرونا منعقد کرد تا نیروهای بسیجی برای مهار کرونا در اقناع سازی عمومی، ارتقای سطح دانش و آموزش همگانی، طرح همیاران سلامت، سرکشی به خانوادههای نیازمند و ... اقدام نمایند.
🔹 در اجرای طرح مذکور نقش آفرینی و اقدامات ارزشمند بسیج و بسیجیان بیش از سایر دستگاهها به چشم آمد. تامین بیش از ۱۲۰۰ کپسول اکسیژن برای بیماران نیازمند به اکسیژن درمانی، ۲۲۰ دستگاه اکسیژن ساز، توزیع بیش از ۱۰ میلیون بسته معیشتی در سراسر کشور، غربالگری بیش از هفتاد میلیون نفر، پرداخت ۴۷ میلیارد تومان کمکهای نقدی به نیازمندان، توزیع بیش از ۵ میلیون بسته بهداشتی بین نیازمندان و ۲۴ هزار جهیزیه به افرادی که توان تأمین جهیزیه نداشتند و... تنها گوشهای از دستاوردهای انقلابی و جهادی بسیج بود.
🔺امیدواریم در روزهایی که جمهوری اسلامی ایران بعد از آلمان و فرانسه در مقایسه آمار بالای یک میلیون تزریق واکسن هفتگی در کشورهای اروپایی، رتبه سوم را به خود اختصاص داده است؛ بتوانیم با رعایت کامل دستورالعملهای بهداشتی ریشه این بیماری منحوس را در کشور عزیزمان بخشکانیم.
🌺 ان شاءالله
✍ یونس باقرزاده
#روشنگری
#ثامن
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
سلام علیکم
دیدار بنت با سیسی، خروج سامانه های موشکی وپدافندی آمریکا از عربستان، فرار از افغانستان، شل شدن آمریکا در عراق، و...
یعنی عربستان سعودی در گوشه رینگ افتاده...
اکنون وقت باز کردن سفارتخانه و یا دفاتر دیپلماتیک دیگر سعودی نیست.
♨️استنکاف روحانی از اجرای ۲۴ قانون کلیدی محرز شد/ بخش دوم
🔺14- قانون ادغام شرکتها و تشکیل سازمان صنایع دریایی نیروهای مسلح (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺15- قانون اصلاح قانون مبارزه با پولشویی (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺16- قانون بودجه سال 1398 کل کشور (تعداد 3 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺17- قانون حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت ایرانی (تعداد 4 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺18- قانون حفاظت از خاک (تعداد 3 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺19- قانون حمایت از مرمت و احیای بافتهای تاریخی- فرهنگی (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺20- قانون مدیریت بحران کشور (تعداد 3 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺21- قانون پایانههای فروشگاهی و سامانه مؤدیان (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺۲۲- قانون بودجه سال 1399 کل کشور (تعداد 6 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺23 - قانون حمایت قضایی و بیمه ای از ماموران یگان حفاظت محیط زیست و جنگلبانی (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن نگذشته است)
🔺24- قانون حمایت از اطفال و نوجوانان (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🟤بخش دوم- اقدامات نمایندگان / کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی
پس از وصول درخواست 33 نفر از نمایندگان محترم مبنی بر اعمال ماده (234) قانون آئین نامه داخلی در خصوص نقض، اجرای ناقص و استنکاف از اجرای اصل یکصد و سی و چهارم (134) قانون اساسی و قوانین متعدد دیگر، موضوع جهت بررسی در دستور کار جلسه مورخ 1400/2/26 کمیسیون قضایی و حقوقی قرار گرفت. در این جلسه علی رغم دعوت قبلی از آقای دکتر امیری، معاون محترم امور مجلس رئیس جمهور و عدم حضور ایشان، کمیسیون پس از اظهارات جناب آقای حسینعلی حاجی دلیگانی به نمایندگی از درخواست کنندگان، در خصوص وارد بودن درخواست اعمال ماده (234) قانون آیین نامه داخلی در مورد جناب آقای حسن روحانی رئیس جمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم، رأی گیری به عمل آورد و با اکثریت آراء نمایندگان حاضر، درخواست مذکور وارد تشخیص داده شد.
⚫️بخش سوم-جمع بندی نهائی
مقررات و آیین نامههای اجرائی موضوع قوانین فوق الذکر یا توسط یک وزیر یا معاون رئیس جمهور یا توسط هیأت وزیران باید تدوین و تصویب میشد که تکالیف قانونی مذکور انجام نشده است. با توجه به حکم اصل یکصد و سی و چهارم (134) قانون اساسی ریاست هیأت وزیران با رئیس جمهور است و رئیس جمهور در برابر مجلس مسئول اقدامات هیأت وزیران میباشد؛ بنابراین نقض، اجرای ناقص و استنکاف از اجرای قانون، توسط جناب آقای دکتر حسن روحانی رئیس جمهور دولتهای یازدهم و دوازدهم از زمان تصدی به پست ریاست جمهوری اسلامی ایران، مبنی بر عدم تصویب تمام یا بخشی از مقررات و آیین نامههای اجرائی قوانین فوق الذکر محرز است و مطابق ماده (234) قانون آیین نامه داخلی گزارش این کمیسیون جهت اجرای تبصره (1) ماده مذکور تقدیم مجلس شورای اسلامی میگردد.
موسی غضنفرآبادی
رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی
♨️استنکاف روحانی از اجرای ۲۴ قانون کلیدی محرز شد/ بخش اول
💢متن کامل گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس در باره شکایت جمعی از نمایندگان از حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس دولت یازدهم و دوازدهم به خاطر استنکاف از اجرای اصل 134 قانون اساسی جمهوری اسلامی نهایی و منتشر شد.
⭕️حسینعلی حاجی دلیگانی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، ضمن اعلام این خبر افزود: تعداد 33 نفر از نمایندگان به دنبال استنکاف حسن روحانی از اجرای اصل 134 قانون اساسی در دوران ریاست جمهوری خود در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی مجلس این شکایت را مطرح کردند که در کمیسیون قضایی مورد رسیدگی قرار گرفت.
🔷متن کامل گزارش کمیسیون قضایی در باره شکایت نمایندگان از حجت الاسلام حسن روحانی به شرح زیر است:
♦️گزارش کمیسیون قضایی و حقوقی درخصوص «موارد اعلامی نقض، اجرای ناقص و استنکاف از اجرای اصل یکصد و سی و چهارم (134) قانون اساسی و قوانین متعدد در موضوع عدم تصویب تمام یا بخشی از مقررات و آیین نامههای اجرائی قوانین»
بخش اول- طرح مسأله
🔴بر اساس اصل یکصد و سی و چهارم (134) قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «ریاست هیأت وزیران با رئیس جمهور است که بر کار وزیران نظارت دارد و با اتخاذ تدابیر لازم به هماهنگ ساختن تصمیمهای وزیران و هیأت دولت میپردازد و با همکاری وزیران، برنامه و خط مشی دولت را تعیین و قوانین را اجرا میکند، در موارد اختلاف نظر و یا تداخل در وظایف قانونی دستگاههای دولتی در صورتی که نیاز به تفسیر یا تغییر قانون نداشته باشد، تصمیم هیأت وزیران که به پیشنهاد رئیس جمهور اتخاذ میشود لازم الاجراست. رئیس جمهور در برابر مجلس مسئول اقدامات هیأت وزیران است»
مطابق گزارش معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی در پایان دوره دهم، در 36 فقره قانون از 186 فقره قانون مصوب مجلس، دستگاههای اجرایی و هیأت وزیران ملزم به تهیه و تصویب مجموعة 242 فقره آیین نامه اجرائی و سایر مقررات تکلیفی شده اند. از میان 242 فقره آیین نامه اجرائی و مقررات لازم التصویب مذکور، تا زمان تهیه گزارش معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی، مجموعة تعداد 169 فقره آیین نامه اجرائی تهیه و تصویب شده است و 73 فقره آیین نامه اجرائی در مهلت قانونی تهیه و تصویب نشده است که این مسأله مانع اجرای کامل قوانین میباشد. بنابر گزارش معاونت نظارت مجلس شورای اسلامی 24 فقره قانون مصوب مجلس شورای اسلامی به علت عدم تصویب تمام یا بخشی از مقررات و آیین نامه اجرائی آنها، اجرایی نشده یا به صورت ناقص در حال اجراست که فهرست قوانین مذکور به شرح زیر است:
🔺1- قانون اساسنامه شرکت ملی پست جمهوری اسلامی ایران (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺2- قانون انتزاع کمیته ملی پارالمپیک از کمیته ملی المپیک جمهوری اسلامی ایران تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺٣- قانون احکام دائمی برنامههای توسعه کشور (تعداد 12 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺4- قانون بودجه سال 1396 کل کشور (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺5- قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران (1400-1396) (تعداد 21 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺6- قانون هوای پاک (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺7- قانون نظام جامع آموزش و تربیت فنی، حرفه ای و مهارتی (تعداد 2 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺8- قانون الحاق دو تبصره به ماده (617) قانون مجازات اسلامی (کتاب پنجم - تعزیرات و مجازاتهای بازدارنده) (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺9- قانون بودجه سال 1397 کل کشور (تعداد 2 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺10- قانون حمایت از هنرمندان، استادکاران و فعالان صنایع دستی (تعداد 3 فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺11- قانون حمایت از حقوق معلولان (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)
🔺12- قانون اصلاح قانون اجرای سیاستهای کلی اصل چهل و چهارم (44) قانون اساسی (تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن نگذشته است)
🔺13- قانون حفاظت و بهره برداری از منابع ژنتیکی کشور( تعداد یک فقره مقررات تکلیف شده مصوب نشده که مهلت تهیه و تصویب آن گذشته است)