📹 کارشناس صهیونیست:
🔹بهای انرژی و تورم، آمریکایی ها را دیوانه کرده، آنها میخواهند نفت ایران وارد بازار شود و نیاز شدیدی به توافق با ایران دارند.../ کاوش مدیا
خوانندگان نشریه آلمانی بیلد به دلیل مقاله ای که در آن اطلاعاتی در مورد حقوق ماهیانه سیاستمداران آلمان درج شده بود، به شدت از مقامات این کشور انتقاد کردند.
به گزارش اسپوتنیک، این روزنامه می نویسد، اولاف شولز صدراعظم آلمان بیشترین حقوق - بیش از 30 هزار یورو را دریافت می کند و رابرت هابک معاون صدراعظم و وزیر اقتصاد، آنالنا بربوک، وزیر امور خارجه کریستین لیندنر و وزیر دارایی با 25 هزار یورو در مکان دوم قرار دارند. کریستین لامبرشت وزیر دفاع که حقوقش به دلیل نداشتن کرسی در پارلمان "فقط" 20 هزار یورو است، در مکان بعدی است.
کاربرW_Munny001 نوشت: "گستاخی محض! آنها آفاتی هستند که ثروتمند می شوند اما وظایف خود را انجام نمی دهند. شولز می داند چگونه تقلب کند."کاربری به نام Elmis Sis می گوید:"ما اولویتهای شما را میبینیم: تشویق مردم به کمتر دوش گرفتن، خاموش کردن بخاری در زمستان، افزایش حق بیمه سلامت و غیره. اما درآمد شما به طور پیوسته در حال افزایش است." -
ریان کی (RianKeyy)نوشت : "آنها روز به روز مغرورتر می شوند و دائما دروغ می گویند، در حالی که مردم اینجا کمتر و کمتر معیشت دارند، فقر در حال افزایش است. این فقط منزجر کننده است."
کاربر دیگری به نام mountainhigh خاطرنشان کرد: "بهای خوبی برای ویرانی کشور است".
یکی از کاربران تاکید کرد: " او (شولز) برای این باید پاسخگو باشد! اینگونه بودجه دزدیده می شود."
خوانندگان نشریه آلمانی در پایان گفتند: "و این در زمانی است که یک صدراعظم خوب باید الگو باشد. به بازنشستگان چیزی ندهید، بلکه جیب خود را پر از پول کنید."
پس از آغاز عملیات نظامی روسیه در اوکراین، غرب فشارهای تحریمی بر مسکو را تشدید کرد. برخی کشورها از مسدود شدن دارایی های روسیه خبر داده و بسیاری از برندهای غربی این کشور را ترک کردند. اتحادیه اروپا پیش از این شش بسته تحریمی را تصویب کرده است که به ویژه تحریم های تدریجی بر واردات زغال سنگ و نفت را پیش بینی می کند. در همان زمان، در اروپا و ایالات متحده، این مراحل باعث جهش بی سابقه در تورم، به ویژه در رابطه با سوخت و مواد غذایی شد.
طبق اخبار منتشر شده پیشثبتنام اربعین در سامانه سماح از فردا دهم تیرماه تا ۳۱ تیرماه انجام میشود و زائران بر اساس دستورالعملهای ستاد اربعین امکان ثبتنام و تشرف به عراق در اربعین امسال را دارند.
اما در این اطلاعیه اما و اگر هایی آمده است که پیش ثبتنام از متقاضیان این سفر معنوی، به منزله ثبتنام قطعی نیست و برای مسؤولان اعزام تعهدی مبنی بر قطعی شدن ثبتنام و اعزام ایجاد نمیکند.
درحالی آمار کرونا در عراق سال گذشته نیز تقریبا صفر بوده است و پس از اربعین سال قبل و بازگشت زائران به کشور نیز هیچ موج افزایشی کرونا رویت نشد و با در نظر گرفتن آنکه کرونا تقریبا در کشور تمام شده است و جانباختگان روزانه تک رقمی و در برخی روزها صفر است دراطلاعیه آمده است : با توجه به وضعیت کرونا و سایر بیماریها در جهان، در صورتی که عراق به عنوان میزبان، محدودیتی برای اربعین امسال اعلام کند، ستاد اربعین هم موظف به عملیاتی کردن آن است.
باید دید امسال نیز مراسم اربعین با محدودیت هایی همراه خواهد بود و میلیون ها ایرانی از سفر به کربلا محروم میمانند یا توانایی برگزاری مراسم پرشور همانند سالهای قبل وجود دارد.