👤 "علی کریمی_حمید فرخ نژاد"
بعد از نسل کشی رفح توسط رژیم اشغالگر و جنایتکار صهیونیستی همه چهره های شناخته شده کشور اعلام انزجار کردن حتی امثال گلشیفته فراهانی و احسان کرمی و برزو ارجمند هم مجبور شدن واکنش نشون بدن ،اما تنها دو نفر با این کمپین محکومیت رژیم صهیونسیتی مخالفت کردن ،که احتمالا حدس میزنید کیا بودن!
علی کریمی و حمید فرخ نژاد.
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
👤 "رسول خادم"
یکی از افرادی که بعد از تداوم هفت ماهه جنایات رژیم صهیونیستی و حتی نسل کشی رفح هنوز از لج جمهوری اسلامی ساکت مونده پهلوون فتنه ززآ ،رسول خادم هست.
🔸جناب آقای خادم! اگر تمام فقرای عالم رو طعام بدید اگر برای تمام دختران ایران جهیزیه بخرید تا زمانی که در برابر ظلم آشکار صهیونیست ها و کشتار ده ها هزار زن و بچه بی گناه ساکت هستید ارزش نداره.
شاید اینو ندونید ولی بزرگترین موسسات خیریه جهان توسط صهیونیست ها و کارتل های مواد مخدر اداره میشن و روزانه به صدها هزار نفر از فقرای دنیا کمک میکنن، ولی این مسئله چیزی از ظلم و سیاهی اونها کم نمیکنه.
🌐 #سلبریتی_گرام ✍
اخبار داغ سلبریتی ها
┄┅┅❅🇵🇸 🇵🇸 🇵🇸 ❅┅┅┄
@BaSELEBRTY
رکوردشکنی کاربران اینستاگرام در حمایت از رفح/ طی ۲۴ ساعت اخیر بیش از ۴۰ میلیون کاربر در سراسر دنیا از جمله بسیاری از چهرههای مشهور ایرانی و خارجی در واکنش به حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی به کمپ پناهندگان غیرنظامی در رفح، تصویری با عنوان "همه نگاهها به رفح" را در صفحه اینستاگرام خود منتشر کردند/ در مقابل، جریان معاند برای اعتبارزدایی از این موج جهانی، با راهاندازی کلیدواژهای توهینآمیز طی ساعات گذشته بیش از ۲۱ هزار توییت و ریتوییت را با مشارکت حسابهای سایبری و رباتهای مجازی منتشر کرده و با توهین به مشارکتکنندگان در حمایت از رفح سعی میکنند اهمیت مسائل داخلی ایران را در مقابل حمایت از رفح قرار دهند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روحالله زم:
«اگر رئیسی سرکار بود، آیا این میزان نارضایتی میان مردم بود؟! ما از روحانی حمایت کردیم چون کشور باید به نقطهی جوش میرسید که الان رسیده»
این کلیپ رو هرگز فراموش نکنید، هرگز!
صلواتی نثار روح مطهر شهید رئیسی بفرستید
@BisimchiMedia
ویژگی بارز شهید دکتر امیر عبداللهیان اخلاق پسندیده ایشان در حوزه دیپلماسی بود . ذیلا متن سخنرانی خودم در ۱۳ سال پیش در جمع موسسات اسلامی آمریکای لاتین با موضوع "اخلاق و دیپلماسی" که در شهر سائوپائولو برگزار شد تقدیم میشود . ویژگیهای بارز اخلاقی ایشان در دیپلماسی دقیقا منطبق با معیارهای اسلامی بوده است .
شاطرزاده
انقلاب جدیدی در حال شکل گیری است
سید محمد کاظم سجاد پور: چگونگی درک آنچه در سطح بینالمللی میگذرد، پیوسته موضوعی مهم و جذاب برای پژوهشگران و همچنین دستاندرکاران امور سیاست خارجی و مردم عادی بوده است. یکی از و چارچوبهایی که در بیش از دو دهه گذشته، برای درک امور بینالمللی مطرح شد و نشیب و فراز فراوانی داشت، جهانی شدن(Globalizatian) بود. تقریباً از اوایل دهه 80 قرن بیستم میلادی، این واژه و مفهوم بکار برده شد و در دهه 90 به اوج رسید و در دهه گذشته، روند مخالفی مطرح گردید که از آن با عنوان جهانی شدنزدایی (Deglobalization) نام میبرند، واژه دوم، در این ایام بیشتر مورد استفاده قرار میگیرد و چگونه میتوان نسبت جهانی شدن و جهانی شدنزدایی را با روابط بینالمللی مورد سنجش و تجزیه و تحلیل قرار داد؟
برای پاسخ به
این پرسش ابتدا باید مبانی و مباحث مربوط به جهانی شدن را مد توجه قرار داد، سپس به جهانی شدنزدایی پرداخت و سرانجام باید برآیند دوگانه جهانی شدن و جهانی شدنزدایی، را مورد مداقه قرار داد.
جهانی شدن، از یک سو پدیدهای کهن در زندگی بشری است مسائل مربوط به زندگی اجتماعی، تقریباً هیچگاه در محدودههای محلی و بومی محصور نبوده و در پیوند با جوامع دیگر قرار میگرفتهاند. تجارت یکی از بزرگترین نمادهای کهن بودگی ارتباطات جهانی بشر است، در بعد آزار دهنده و دردناک، بیماریهای واگیردار، از مرزهای محلی عبور کرده و بارها زندگی بشر را در سراسر جهان مورد تهدید قرار دادهاند.
اما در کنار کهنبودگی این پدیده، آنچه در سدهها و دهههای اخیر برجسته میباشد، اثر عمیق تکنولوژی بر جهانی شدن زندگی است. از ابتدای انقلاب صنعتی تاکنون، چندین موج جهانی شدن بوجود آمده است که هرکدام، ابعادی از زندگی بشر را جهانی کردهاند. اما این هیچگاه مانند دو و یا سه دهه اخیر، جهان را به هم نزدیک نکرده است. تکنولوژی ارتباطات در بطن و محور جهانی شدن قرار داشته و انقلاب دیجیتال، جهانی شدهترین زیست جهانی را بوجود آورده است.
این تحولات تکنولوژیک، به افزایش تجارت، رفت و آمد انسانها و ایدهها انجامید و میانجامد. در دهه 90 میلادی، این پدیده تکنولوژیک با پدیدهای استراتژیک پیوند خورد و آن سقوط شوروی و پیآمدهای آن بود. در چنین فضایی، نفس بهکارگیری واژه جهانی شدن در ادبیات روابط بینالمللی، خود مناقشه انگیز گردید. عدهای آن را پروژه جهانی شدن دیدند که غرب و مخصوصاً ایالات متحده، عامدانه سهمی در ایجاد جهانی دارد که با توجه به برتری تکنولوژیک خود، به تسلط در سایر حوزهها دست یابد.
برخی آن را روند یا پروسهای دیدند که هیچ کنشگری بر آن کنترل نداشته و هدایتپذیر نیست. گروهی دیگر آن را روند و پروسهای دیدند که در مراحل تحولی خود به پروژه تبدیل شد. بدون ورود به صحت و یا نادرستی هرکدام دیدگاهها، واقعیت آن است که تکنولوژی ارتباطات و تحولات دیجیتال و ورود فضای مجازی به زندگی، همه ابعاد اجتماعی را دگرگون ساختند و کمتر حوزهای از مناسبات انسانی است که در حال حاضر، پیوند و پیوست دیجیتالی نداشته باشد.
در این میان، مخصوصا در عرصه اقتصادی، جهانی شدن اقتصاد، برخی از کشورها را در زنجیره مناسبات تجاری بینالمللی ارتقاء تاریخی بخشید. چین، تقریباً برجستهترین نمونه در این زمینه است، اما این پدیده انحصاری به آن کشور ندارد.
جهانی شدن، مخصوصاً جهانی شدن اقتصاد، برندگان و بازندگانی داشت که بسیار در خور توجهاند. جهانی شدن فرهنگ و هنجار که عمدتاً توسط غرب دنبال میشد، به واکنشهایی در توجه به هویتهای محلی و بومی منجر شد. ترکیب تسلط تکنولوژیک و درک آن و خوانشهای هویتی همراه با نابرابریهای عمیق اقتصادی و عدم تقارنهای استراتژیک، به زایش پدیدههایی چون تروریسم جهانی شده، شبکههای جهانی قاچاق انسان و مواد مخدر انجامید.
مخصوصاً از نظر اقتصادی، چه در بین مجموعههای متصل شده به هم در سطح جهانی، و چه در بین طیفهای محلی و بومی، جهانی شدن به شکافهای عمیقی شکل داد که اثرات آنها هنوز ادامه دارد. در این میان کرونا، که جهانی شدهترین بیماری دوران معاصر است، نه فقط موضوعی بهداشتی و درمانی، بلکه به پدیدهای سیاسی و اجتماعی تبدیل گردید و از درون آن، شکافهایی سر باز کرد و ماهیت و چگونگی مدیریت جهانی شدن را زیر سؤال برد. پدیده جهانی شدنزدایی، محصول این دگرگونیهاست ولی خود دگرگونزا گردید
📣واکنش دهقان به احتمال حضورش در انتخابات: فعلا بیکار نیستم
حسین دهقان، رئیس بنیاد مستضعفان:
🔸الحمدلله آنقدر تعداد افراد برای کاندیداتوری در انتخابات ریاستجمهوری زیاد است که باید کم شود؛ فعلا من بیکار نیستم.